Umursamazlık, gamsızlık, boş vermişlik, olgunluk, yılgınlık, erdem ya da başka duygular.
Sen olayları oluruna bırakmayı hangi karakter özelliği veya hangi duyguya bağlarsın?

Umursamazlık, gamsızlık, boş vermişlik, olgunluk, yılgınlık, erdem ya da başka duygular.
Sen olayları oluruna bırakmayı hangi karakter özelliği veya hangi duyguya bağlarsın?

Bu daha çok olayın ne olduğuna bağlı ya yani benim sevmediğim ilgilenmediğim bir kişiyle geçiyorsa bu olay hiç umursama hiç kale bile almam diyebilirim hatta ama sevdiğim değer verdiğim kişiyle geçiyorsa bu olay aramızda o zaman olgunca davranabilirim daha yapıcı bir şekilde davranabilirim.
Düşününce bir insan sorumsuzsa da olayları akışına bırakabilir özgüvenliyse de olayları akışına bırakabilir bu daha çok olayın ne olduğuyla alakalı galiba mesela bir sınav var ve akışına bırakılıyorsa bu sorumsuz kişinin yaptığı bir akışına bırakmak ama bir ayrılık düşünelim kişi bilinçli takıntı haline getirmeden hafif buruklukla akışına bırakmış bu sağlıklı özgüvenli kişinin bir akışına bırakması oluyor.
İnsanda görünen umursamazlık ve gamsızlığın nedenine bakmak gerekiyor. Bazen hayat yorgunluğu dışarıdan bakan bir insanın bu şekilde düşünmesine sebebiyet verirken, diğer yandan gerçekten umursamaz insanlarda buju yapıyor.
Hayatimda yasadıklarin 44 yaşında ROTA YENIDEN HESAPLANIYOR dedirtti😆😆
Hakan Mengüç Beyin kitapları ile ; planım var ama hayat akışında devam ediyor habersiz güzelliklerin tadını çıkartmak güzel.
Cevap
3Cevap
Ben olgunluğa veriyorum. Ama bu kişinin kendi karakterist özelliğine göre değişebilir..
Bence olgunluk.. tabi ki insandan insana değişebilir de bu durum.
Gamsızlık yani artık umursamamak
Olgunluk bence farkındalık çok tecrube gerektiren bir konu, bir yerden sonra ipin ucunu bırakıyorsun.
İnsan herşeyi yaşayarak öğreniyor, bu olgunluk olur bence
Bizzat yaşadım anladım, katılıyorum sana
Bazen oluruna bırakmak iyidir, bu bir karakter özelliğimi bilmem.
Annem bana hep şey der nasıl umursamaz gamsızsın
Olgunluktur bence
Yılgınlığa.
Vazgeçmişlik
Erdemli diyebilirim
Güzel filimdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?