Şu an bu soruyu soruyorum, çünkü neden olmasın? Çünkü neden şıpsevdi olduğumu öğrenmek istiyorum. Neden her gördüğüm erkeğe aşık oluyorum😍Şimdi böyle sorunca sanki şıpsevdi olmak kötü bir özellik gibi oldu. Aslında kendimi ve diğer hızlı sevebilen arkadaşları kesinlikle yermek istemedim. Sadece ne fazlamız var da böyleyiz onu merak ettim🤔
Evet fazlamız, eksik olacak değildi herhalde daha neler😎
Şıpsevdi olmak karakterle mi ilgilidir yaşanmışlıklarla mı?
Karakter ile ilgili bence, her insan bir değil mesela, çeşit çeşit insan var ve hepsi birbirine benzemez, örneğin ben şıpsevdi olurum, sen daha zor seven biri olabilirsin veya bir başkası, yani bu karakterle ilgili, her insanın karakteri de bir olmaz.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
39 yaşında, şıpsevdilik konularında tecrübeli bi kadın olarak söyliyim: ergenlikte ve sonra 20lerimde de öyleydim, biraz güzelliklere aşık olan kişilikle alakalı, görselliğe bağlıydı benmki , biraz da flörtçü kişiliğe, mesela çok yakışıklı bi çocuk görüp off aşık oldum derdim (abartı söylem tabi bu) günlerce onu düşünürdüm sık sık görüyorsam platonik aşka bile dönüşürdü, çok güzeldi, zevkini çıkar çünkü benim gibi çapkın bi bekar olursan evlnmezsen, yeni bıryle çıktığında yine heyecanlanırsın ilk gün ama hemen bıkıyorum şimdi 🙈
Karakterle ilgilidir aslında bir yandan iyi luzumsuz birine takılı kalmassın. bir yandan da kötü çünkü doğru kişiyi bulduğunda ondan da sıkılıp başkasına meyledebilirsin
Genç yaşlarda hormonlar ve yetişme aşamasında içinde bulunulan ortamdan etkilenmek bu durumu çok etkiler. Ama benim gibi ileri yaşlarda durum hem fizüken hem karakter bazında değişir seçicilik devreye girer.
Doğru insanla karşılaşma olmazsa bu tür durumlar meydana gelebilir gadası. Hani derler ya elektrik alamadım. İlla o elektrik alınacak başka yolu yoktur.
Aşk bence de değil ya. Öyle lafın gelişi söyledim. Yoksa aşkın bu kadar basite indirgenmesine çok karşıyım. Hayranlık belki ama hoşlantı, beğeni falan da olabilir.
Bir de kadınların şıpsevdi olmasında ailevi nedenleri olabilir anne baba ayrı olabilir özellikle baba figürü ile ve onun şefkat eksikliği vs beğenilme aidiyet eksikliği çok sayılır bilemedim şimdi😅
Gerçekten terbiyesizliğiz sınırlarını zorladı. Sen kimsin de benim adıma ne biçim konuşuyorsun hadsiz. Zihniyetine tüküreyim senin. Hızlıca şunu gör cevap ver de görüşünü silip engellicem andaval.