Random şekilde seçilen ve bizden hediye fal kazanan;
Asil kullanıcı: @Sariaydinnn
Yedek Kullanıcı : @womaninblack09
@Sariaydinnn bizimle DM üzerinden iletişime geçerseniz kupon kodunuzu size ileteceğiz :)

#AşıkBirBurç
İkizler aşık olunca tam bir ergene dönerler, yeni yetmelerden farkı kalmaz. Tatlı canınız sıkılmaya acıya gelmiyor, hemen yanınıza yakışacak bir sevgili bulmak onunla hem mutlu olmak hem de “Ve iste ben yine gururlar sunar” demek istiyorsunuz. Sevgiliniz sizin için biraz da şekil ne yazık ki böyle kendini göstermeye hevesli yapınız ilişkide de böyle bir hal alıyor. Yaşamış olduklarınızı sürekli eleyip dokuyorsunuz. Aşkta hiçbir zaman çok derin bir yakınlık haline girmiyorsunuz, daha yüzeysel ve daha pragmatist bir yapınız var. Bunun sebebi duygusal ya da yüzeysel olmanızdan değil bilakis acı çekmekten çok korkmanızdan kaynaklanıyor. Elitist fikirleriniz insanları olduğu gibi görmenizi engelliyor, onları kategorilendirmekten kendinizi alıkoyamıyorsunuz. Aşık olmak sizin için o kadar da kolay değil. Hem sizin sınırlarınızda elitist olacak bir de üstüne duygusal bağ olacak bir de tensel uyum olacak, bence elitist olmayı bırakın çünkü şekil sizi beslemez ama benim lafımla değişmeyeceğiniz de bir gerçek😊😊😊😊😂
Sizin burcunuzu merak ettim.
@Stalker0635 ikizler
Teşekkür ederim 😊
#AşıkBirBurç
Herkes bilir ki ikizler burcu AŞIK OLANA KADAR flört etmeyi seven bir burçtur. Aşık olduğumda ben sevdiğime fazlasıyla sadık oluyorum. Karşı cins arkadaşlarımla arama mesafe koyuyorum, tabi bunu sevgilim istediği için filan değil içimden öyle geldiği için yapıyorum.
Özel günlerde sevdiğimi pahalı ve gösterişli hediyelerle şımartmak hoşuma gidiyor. Yükselen aslanım burada devreye giriyor. Fazlasıyla cömert bir aşığım.
Ben fark etmesem de aşıkken çevremdeki insanlar mutluluğumun çok bariz olduğunu söylüyor. Kıpır kıpır oluyorum. Aşkımı sanki sığdıramıyorum. Çok fazla konuşma ihtiyacım oluyor. Enerjimi bu şekilde atabiliyorum.
Sevdiğim insanı sosyal medyada 3. derece akrabalarına kadar stalklayıp aile soy ağacını çıkarıyorum. Onunla ilgili her şeyi bilmek öğrenmek onu keşfetmek istiyorum. ☺️❣️
Merhabalar, bu haftanın yedek kazananı siz oldunuz.
@Sariaydinnn bizimle iletişime geçmez ise hediye falı size göndereceğiz.
Siz aşık olunca sonuna kadar yaşayanlardansınız :) Aşk hep sizinle olsun ❣️
Yedek olmak üzdü şu an. Umarım iletişime geçmez fjejsjk 💕
Merhabalar, @Sariaydinnn maalesef bizimle iletişime geçmedi, o yüzden hediye falı siz dilediğiniz yorumcuda kullanabilirsiniz :).
Bizimle DM den iletişime geçerseniz kupon kodunu sizinle paylaşacağız.
#Aşıkbirburç sevmesi çok zordur sevdiğini dile getirmesi de bazen yıllar alabilir. Detaycıdır hep mükemmelin peşinden koşar asla içinde tamamen emin olmadığı bir duyguyu karşısındakine anlatmaz...
Sevince kendinden daha bir emin davranır hayatını düzene. Sokar sevda yanlış yapmaktan korkar gözünün ucuyla bile bakmaz karşı cinse dürüstlükve sadakat göbek adı oluverir bir anda hayatının merkezine koyar sevdiği kadar korur kollar, pes etmek nedir bilmez her engeli aşar aşıksa saçma sapan herşey yapmaya da yatkındır. Postacı kılığında sevdiğini görmek adına kapıyı 2 değil 100 kez çalacak kadar cesaretidir...
Herkesi karşısına alacak kadar delidir...
Korku nedir bilmez severken dili sivridir biraz hataları görmezden gelip susmayı bilmez...
vicdan , merhamet, sadakat, sevgi ve ilgi doludur. Onun için bişeyler yapmaktan zevk alır... Kısacası seversek gerisi kolay 😉
#AşıkBirBurç ♏Başak burcuyum.
Kıskançlık krizleri yaşamaması imkansız gibi bir şeydir. Sevdiğini tamamen her yönü ile sahiplenir. Hayaller kurar sürekli. O olmadan onu düşünür sürekli. Nefes almak, su içmek gibi bir şeydir sevgisi. Aşık bir başak pozitiftir. Ama mantık her şeyden önce gelir. Mantığına uymuyorsa bir kalemde siler aşkı. Zaten birini seviyorsa onun zekasına aşık olur. Mantık ilişkinin temelini oluşturur. Vazgeçilmez kimse yoktur.
Başak burcuyum haklısın kardeşim benim açımdan
@yerlifilozof2 işte anlayan yok başakları 😂😂
başak burcuyum tam da bnden bahsediyo👏
Bende bendee
@sultann3363 en iyisi 😎
Başak olmak ayrıcalık bence..
Kesinlike 😊😎
Cevap
194Cevap
#AşıkBirBurç
Selam ben boğa 😎Sevdiğim adam için fedakarlık yapmaktan çekinmem. Uyumlu, sadakatli, güvenilir ve kararlıyımdır. Karşı taraftan da bunları beklerim. Çekingen ve utangaç bir yapım var. Bunu aşmak içinde partnerimin yardımına.😂 Kişiye alışmam zaman alır yani. Duygularımı dile getirmekte zorluk çekerim. Biraz odunsuyumdur ama olsundu. Birlikte olacağım kişi beni kendisine bağlamayı bilir ve kalbimi çalabilirse gayette yontulabilir bir odunum.😂 Verdiğim emeğin karşılığını göremediğimde aşkımdan ölsemde giderim. İhaneti asla affetmem. Oldukça inatçı ve kıskanç biriyim çekebilene aşk olsun. 😁😂Sonra o aşkı birlikte doyasıya yaşayalım👻
#AşıkBirBurç Canının yanacağını bilse bile aşık olmak ister bir Terazi, yeter ki çektiği acıya değecek biri olsun. Sevgilimle herşeyi konuşmak, yaşamak ve paylaşmak isterim. Mantığımdan ziyade duygularımla hareket eder sevdamı da, kavgamı da nirvanalarda yaşarım. ♥️
#AşıkBirBurç aşk için ölmem ama aşk için yaşarım. Hem de doya doya bu yüzden de sevgilimle camlara yumurta atıp sabaha kadar gezmiştik, şimdi olsa yapmam tabii ama ergendik o zamanlar :D
Öncellikle yengeç burcuyum. Benim burcum aşıkken kendinde değil. Birini saniyelerce düşünür onu görmek için yanıp tutuşur karşı tarafın ters bir hareketini görünce direkt ondan soğuyup başkasına aşık olur. Bu kısır döngü böyle devam eder.
#AşıkBirBurç olarak sevgilimle birlikte Hollanda'ya gitmiştik gizlice :D Ah ah gençlik işte :D
#AşıkBirBurç Kova özgürlüğüne düşkündür , özgürlüğünün kısıtlanacağını düşünüp kimseye bağlanmak istemez. Tüm canlılara aynı sevgiyi değeri verir ama kimseyle aşırı yakınlaşmaz hep sınırlar , duvarlar koyar arasına. Kova belkide hayatında bir kere gerçekten aşık olur , aşık olduğu kişiyede hep sadık kalır. Kova için aşk fedakarlık demektir herşeyden önce ;bu sebebten aşkının mutlu , iyi olacağını bilmesi yeterlidir. Aşkı mutlu olacaksa O'nun hayatında bile olmamaya bile razıdır , acısını içine atar güler içi kan ağlarken. İşte kova severse böyle sever
Burçlar koca bir saçmalık. Yanı sıra ilişkilerde hatalara ve sorumsuzluklara karşı burç duvarının arkasına gizlenme, suçu burçlarda bulma da yanlış. Aşkın tanımı tektir ya vardır ya da yok. Ben sevgilime küfür ediyorum çoğu zaman kalbini kırıyorum ya da sürekli trip yapıp ilişkiyi çekilmez hale getiriyorum eeeee bilmem ne burcuyum da ondan :D Hadi laaannn seviyorsan değer verir kırmazsın bunun burçlarla ne alakası var. Sen ilişki sorumluluk gerektirir bunu bilme, fedakarlık gerektirir değişmek gerektirir bunu bilme bencilce benim huyum benim burcum deyip partnerini veya ilişkini düşünme sonra çık vay efendim burçlar hadi beee
Kova fazla akılcı olduğu gibi ilişkilerinde de aynı tutumunu korur. Mantık yoluyla hareket eder fakat sevdiği zaman eşine sadıktır. Arada ufak flört kelimelerinin sebebi kova burcunun sosyal yaşantısının aktifliği ve kendisinin hareketliliğindendir. Alfa bir çift olma özelliklerini çok iyi taşır. İlişkilerinde mutlaka klasik bir aile tablosu hayal etmez. Her çiften ve herkesten farklı ve kendilerine özel bir yaşantı kurmak ister. Çocuk fikrinde biraz ön yargılıdır. Sizi bekletebilir. Fakat evlat sahibi olunca onun özgürlüğünü kısıtlamaz. Eşinin onu kısıtlamasını istemez aynı şekilde kendisi de istediği şekilde davranır. Aşırı kıskanç değildir. Hatta bu konuda bile bağımsız olmak ve bırakmak istediği söylenebilir😄 #AşıkBirBurç😉
#AşıkBirBurç Evet nickte de gördüğünüz üzere boğa burcuyum neşeli, güvenilir biriyim. Ha kötü olarak çekingen ve aşırı inatçı bir yapım var ama söz konusu aşk ise akan sular durur. Son zerreme kadar severim, yaşarım aşkı. Karşımdaki kişi de umursamaz bir tavır farkedersem bozulurum. konuşmaktan çekinmem problemleri sonuna kadar iyi veya kötü sonuç versede çözmeye çalışırım. Çok kıskanırım ve karşı tarafın beni anlamasını isterim çok zor bırakırım. Eğer bırakıldıysam hayatta geriye dönmem ne kadar aşık ta olsam gururum ön planda olur.
Boğa burcu: Sevdiği zaman bağlılığını yitirmez ve karşı cinsi bunaltır.. En sonunda unuturum. Sanki hiç aşık olmamış gibi olurum.. Aslında çok sevmemden dolayı kendime kızarım.
Bende öyleyim ya boga burcuyum ustune duserim duserim baktim degerimi bilmiyo unuturum cocugu hshhs
#AşıkBirBurç
Kendimde bir başak burcu olaraktan;
Mantık ve duygu karmaşası yaşadıkları için, sürekli düzen arayışı içindedirler. Yaşamlarında gerçek aşkın sadece mantık süzgecinden geçtiğine inandıkları için, isteklerine kavuşmak için idealleri için yaşarlar. İstemeseler de ön yargılı olmaktan kendilerini alamazlar. Birlikte olduğu kişi sürekli mükemmel görmek istedikleri için, partnerlerini tenkitleriyle yaşamlarından bezdirebilirler. Yüksek standartları zamanla kendileriniz de rahatsız eder. Çok geç yaşlarda evlenen bir çok müzmin bekar Başak bulmanız mümkündür. Kendilerini kolay teslim edemezler. Yaşamı sorgulamaktan vazgeçmedikleri müddetçe duygularında ön yargılı olmaya devam ettikleri müddetçe aşklarını zor yaşayacaklardır. Yaşamı ve aşkı sorgulamaktan vazgeçmelisiniz. Duygularınızın sizi yanıltabileceği kuşkularına artık son vermeli, ön yargılı davranmanın yanlışlarını görmelisiniz. Aşkın küçük detayları yerine, size sunulan güzelliklerini yaşamalısınız.
bir aslan burcu kadını olarak o kaf dağında olan egodan gram eser kalmayarak sevgilisinin evcil hayvanı olacak derecede bağlanan ve aşkından ne yapacağını şaşıran birine dönüşüyorlar, aynı zamanda sevgiye boğmalardan karşısındakini boğmaması gerekse de saf aşkı yaşatan bir burç diyebilirim😂
Oğlak yükselenli bir aslanım, buz muyum ateş mi hiç belli değil :) çizgilerim çok nettir, aşka aşığımdır. Karşımdaki insan için elimden geleni yaparım, ama karşılığını hakkettiğim şekilde almazsam mantığım gelir duygularımı öldürür, artık sevmiyorumdur. :)
Kova Burcu :) Ulaşılmazı ister ulaştığında umrunda olmaz karamsardır kafaya çok takar karşısında ki kişiye çok önem verir ne olursa olsun affedicidir fakat yapılan bir yanlışın hesabını sorar ağzıyla kuş tutsada o kişi gözünde düşmüştür. Herkesle takılmak sevgili olmak değil de özel biriyle doğru kişiyle 1 kişiyle sevgili olup birbirini tanıyıp ciddiliğe doğru gitmek ister cesaretlidir aşkta mutluluğu yakalamak ister ama bir türlü kıymeti bilinmez kaybedince anlaşılır
Koç burcu yükselen burcum yay... Aşk mı oda kim dercesine bir dalga geçerim sizle yıl 2019 nerde o Aslı Kerem , Ferhat Şirin ve diğerleri filmlerde gösteriyorlar sizde bekleyin ki böyle aşklar var Yok Efendim artık yok herkez bir dalaverenin peşinde tipine bakmadan bide aldatıyorlar Eylül gibi başlayım Sen kim Köpek kim köpek 😂 öyle işte şirretliğim üstümde 👀
#AşıkBirBurç #KoçKadını
Aşıkken karnımda kelebekler uçuşuyor gibi hissediyorum herşeyi seviyorum öfke ile dolu bünyem sevgi ve anlayış ile kaplanıyor. Utangaç oluyorum ozguvenimi yitiriyorum ve normalde olmayan duygusalligim bir anda dışa vuruyor. Şiirden nefret eden ben şiir yazdım.
#AşıkBirBurç
İkizler burcuyum. Normalde de deli dolu bir burçtur zaten. Aşık olduğunda yapamayacağı şey yoktur. Gözü aşık olduğu kişiden başkasını görmez. Lakin çok zor aşık olur ve kolay kolay birinin etkisi altında kalmaz. Aşık etmek için sürekli heyecanını yüksek tutmalı, merakını canlı tutmalı, zeki olmalı ve ona ayak uydurabilmelisiniz.
Bir cok sever bir nefret eder hem dövmek hem deli gibi öpmek ister sürekli onu dusunur durur hic aklindan cikaramaz yanyana gelince onunla ugrasmadan duramaz sinir etmeyi de guldurmeyi de sever cunku her halini merak eder cok soru sorar cunku hakknda her seyi ogrenmek ister. Ikizler burcuyum genel olarak boyleyim çılgın aşık tabiri uygun olabilir
#AşıkBirBurç Ben Boğa erkeği olarak aşkı biraz zor bulurum. Bu yaşıma kadar az sayıda aşık olmuşumdur. Sevmek başkadır, aşık olmak başkadır.
- Sürekli o kişiyi hayal edersin. Çünkü düşündükçe mutlu olursun.
- Yaşama ışıl ışıl bakarsın.
- Onun için kendini tehlikelere bile atarsın. (normalde yapmayacağın şeyler)
- Ona dokunmak, karşına alıp saatlerce izlemek...
Anlatırken bile bir an gittim geldim :))
Benim burç aşık olmaz. Keşfetmek için aşık olur bilincimiz dahilinde. Yani aşık olma gereksinimi hissedersek oluruz. Karşımızdaki kişinin becerisi değildir. Robot bir burç için zayıflıktır aşk. Mantık-zeka önemlidir. Ancak şu istisna var ki, aşkı dolu dolu yaşayacak potansiyeldeysek, kimse bizim nirvanamıza ulaşamaz. "Kova" :)
#Aşıkbirburç
Sanırım aşkın en neşeli halini Ikizler olarak ben yaşıyorum. Aşık olduğum zaman o kadar neşeli ve mutlu oluyorum ki bakkaldan, komşu teyzelere kadar yayılıyor pozitif enerjim. Her gordugume gulumseme herkese selam vererek resmen icime sığmayan sevgimi yayiyorum. Tek bir sorunu var o da takıntılılık. Aşk bitse bile o kisilere takıntılı kalıyorum..
Başak Burcuyum aşıkken deli divane modunda oluyorum aşırı derecede bağlanıyorum sürekli konuşmak istiyorum sesini duymak istiyorum mutlu oluyorum Leyla gibi ne yapsa tatlı diline affediyorum. böyleydim. Ta ki başkası var ona aşığım diyene kadar sonra kalbim anında buz oldu ve içimdeki sevgi eridi bitti.
#AşıkBirBurç benim burcum aşıkken herkese neşe saçar. Çok fazla gülümser. Aşık olduğu yüzüne yansır. Daha da güzelleşir ve güzelleştiğinede inanır. Aşık olduğu kişiyle sürekli yan yana olmak birlikte birşeyler yapmak romantik anlar yaşamak ister. Gelecek planları kurmaya hemen başlar. Sevdimi tam sever diğer türlü flörtöz olarak bilinir. Ama severse evleneceği kişiyi çok mutlu eder.
Saçmalıyorum ben aşık olunca. Karakterim değişiyor. Normal de çok güçlü, eğilmez, sarsılmaz olan ben, eciş bücüş, acayip bir karakter oluyorum. Nefret edilesi.
Kova burcuyum aşık olunca kovaya bambaşka haller oluyor güven için zamana ihtiyacı olan kovalar sevdimi tam seviyo kendimize göre bir yapımız olduğu için bizimle birlikte olanlar hiç bir zaman sıkılmıyor ayrıca özgürlüğe olan düşkümüzde karşı tarafın ayri bir ilgisini çekiyor öyle işte bide öyle görüldüğü gibi bencil insanlar değiliz sevdiğimiz için her türlü fedakarlığı yaparız biz ☺️🌹
#AşıkBirBurç Aşk konusunda her zaman mantıklı olamasam da mantıklı görünmek bana hastır. Bazen içimde fırtınalar kopar da bunu kendime bile itiraf edemem.
#AşıkBirBurç Aşk insana kendisine yakışmayan çocuksu hareketler de yaptırabilir; hayat boyu çile çekmiş, büyük tecrübe kazanmış lider ruhlu insanların öngürüsünü içeren tavrına da ulaştırabilir.
#AşıkBirBurç ben normalde cok eglenceli ve sohbetli biriyimdir ama iliskimde cok olgun ve mantikli insan isterim. Olsun ne olacak diye dusunemem, yontmak isterim o huylari. O nedenle hep derler ikizler beladir herkesin basina diye :)
#AşıkBirBurç aslansa eğer ; heyy şanslı bir adam olduğunun farkına varmalısın.
Bir aslan kadını aşıksa tüm sadakati ile sevdiğine bağlanır. Etrafını ışıklar gibi aydınlatır onu en değerli insan gibi hissetmesini sağlar.
Erkeğini mutlu etmek için bu uğurda herşeyi yapar gerekirse önüne çıkanları ezer geçer.
Mecnun gibi oluyorum ama öyle böyle değil:) mutluluktan sarhoş gibi hissediyorum aşık olunca.
Aşıkken şizofren takılırım kaybetmekten korkarım ama kaybetmek için elimden geleni yapıyormuş gibi bir azimle baskı uygularım karşımdaki kişi neye uğradığını sapıtır sürekli ağlarım küçücük lafına alınırım o gelinlikle em özgür ruhlu evlilik bana göre değil diyen yengeçler bile hayal kurar çünkü yengeç burcu olmak bunu gerektirir
Bir aslan sevgiliysen kıymetini bilmelisin aslan seni aşkta mutlu eder sekste yüceltir
Oğlaklar sevdiklerini belli etmiyorlar malum. Soğuk olarak biliniyoruz çevremiz tarafından. Ama sevdiğim için kışın bir gece sabaha kadar dışarda beklemiştim. Çünkü #AşıkBirBurç onun için her şeyi göze alan burçtur.
Siz oğlaklar düşmanımın başına 😂😂😂😂
Başağım. Sevince ondan başkasına dokunamam ayrılsakda onu hep beklerim. Kolay kolay sevgili olamam. Olursam da hemen bağlanırım. Gecemde gündüzümde o olur. Başak burcu kadını sevdiğinin her kötü hareketine göz yumar. Sevince mantığı devre dışı kalır kullandırır kendini. Kendimden biliyorum ne yaparsa yapsın vazgeçmem.
Aşık olduğumda aşırı duygusal oluyorum.
Mantık hak getire
#Aşıkbirburç Benim Burcumm Aşık olunca Partnerini etkilemek için her yolu dener çılgın ve etkileyicidir karşı koymak zordur yineee egosunda ve tavrından taviz vermez kıskançlık damarı tuttumu uzaklaşınn derim ama ona asla karşı koyamazsınız her daim partnerine karşı fekadar ve azimlidir aşk ona yarar güzelliği ve etikileyiciliğiyle her daim dikkat çeker yaşasın akrep burcuu 😍❤️❤️ Akreppp 🤸
Bir kovanın aşkının ömrü 3 gündür. 4. günün sabahı kova burcu:
- Bu kim yea
- Mal mı neden bana aşkım diyo?
- Iyyyy çok sırnaşık
- Hesap mı vericem ben?
- Ben daha iyilerine layığım, gidiyom ben. Bb
kova burcuyum aşkı dibine kadar yaşar ama aşıkkende özgür olmak ister kısıtlanmayı pek sevmez ama bu negatif anlamda değil sürekli birlikte olmak ona sıkıcı gelir ve özlemek için zaman zaman kendi konfor alanına geri döner. o sırada soğuk davranmaz
What
What lık bişey yok gayet açık
Deli doludur dengesizdir kendini pek ifade edemez sevdiğini hissettirme konusunda pek iyi değildir ama aşkına sadıktır sevgiyi kutsal sayar akrep #AşıkBirBurç
Not hiç aşıq olmadım xd
Cok fedakar. Önce sevdiğini düşünür. Aşık olunca kör aşıklardan olur. Mantığını bile geride bırakır. Çok ince düşünülmüş kişiye öźel hediyeler verir. Sevdiği kişiyi detayına kadar inceler. Geçmişini de bir güzel inceler...😅😅😅
Bir boğa burcu olarak aşık olunca; yemeden içmeden kesilen, daha çok vakit geçirebilmek için her fedakarlığı yapan, hatta uykudan bile vazgeçebilen biri oluyorum... #aşıkbirburç diyince akla boğalar gelmeli 😍
#AşıkBirBurc aşık olunca daha cesur oluyorum. Yapacaklarimi daha net bir şekilde gerceklestiriyorum. Galiba birazda fazla ilgili oluyorum. Çılgınlık yapmaktanda geri durmuyorum. Unutmadan söyleyeyim güneş, yükselen ikizler, ay yengeç.
Koç burçları berbat âşıklar da denebilir. Bu burçlar her burç gibi değil. Günlük yaşamında inatçıdır, tuttuğunu koparandır, sözünü geçirendir falan ama söz konusu aşk olunca bu öyle olamıyor tam tersi bir koç burcu görürsünüz
Benim burcum aşkı hissederek yaşar
Her dakikası ilk günkü gibi tazedir
Yaşantımızdaki kötü ve olumsuz günlerde bile taze kalmasını sağlayacak küçük dokunuşlar hiç bitmedi ve bitmeyecek.
Ve beraber yaşlanmak sevdiğinle elele.
Hovarda gibi görünür sevdi mi tam sever özellikle kadınları aşırı kontrol manyağıdır sorgular didikler sürekli konuşmak iletişim halinde olmak ister ilgisizliğe gelemez ilişkilerde tamamen dürüst olmanın gerekliliğine inanır
Aşırı araştırmacıdır. Hakkında her bilgiyi evinin adresine kadar 1 günde bulur ama diğer gün soğuyadabilir. Hevesi çabuk söner. Benim hevesimi canlı tutan hayatta 3 erkek vardır. Ben aslında onları sevdiğimi sanıyordum.
Burcunuz nedir?
@Stalker0635 kova
İkizler burcuyum, araştırmacı ve çabuk sıkılan kısmında bir an kendimi gördüm 😊
@Stalker0635 ikizleri severim. Başına dert olmazlar
Bende kovaları severim, mantıklı ve zeki oluyorlar. 😊
#AŞIKBIRBURÇ
Terazi burcuyum gözü kara olur aşık bir terazi ben her türlü fedakarlığı yaparım uyum çok önemli ilgi anlayış ve güven de çok önemli aşkın yeri ve zamanı yok benim için her an hissederek yaşamak isterim
Dünaynın en gaddar en acımasız duygulara yer vermeyen asla sevgi göstermeyen sevgi beklemeyen hayatında gördüğü tüm güzeliklere Kin ve nefret ile bakan içindeki öfkeyi hıncı bir türlü atamayan Bir yengeç sanırım..
Ben oğlağım çok severim hemde çok belli de edemem sevdiğimi çok istesem de başaramam koşulsuz güvenemem eğer güvenimi kırarsa silerim kalbime söz geçiririm
Her şeyi olduğu gibi, aşkı da yedim
Ben aşık olduğumda bütün değerlerim bir anda aşık olduğum insan oluyor. Çünkü Başak burcu olmak bunu gerektiriyor :) #AşıkBirBurç
Yengeç #aşıkbirburç olursa sevilen kişi çok şanslı oluyor. Ölesiye seviyoruz biz. Yemeden içmeden kesildiğim doğrudur.
#AşıkBirBurç aşık ben heycandan biterdimm kalbim onun için çarpar ayaklarım yerden kesilirdi onun sesini duymak için zman geçmezdi adeta boğa burcuyum
fazlasıyla romantik. kendinden vazgeçen. hatta enayilik yapacak kadar vazgeçen. aşık olduğunda gözü kararan, aynı zamanda heyecanlanan, cömertleşen. ama karşı taraftan hem zampara gibi görülen biri.
valla benım burcuma ya da falıma gerek kalmıyor cunku gayet duygusal ve askı romantıklıgı seven bır kısılıkteyım kısacası BALIK BURCUYUM hahahh bunun yeterlı oldugunu dusunuyorum
bir terazi olarak ; çok fazla kaptırırım kendimi , aklım gider, içimde gereksz bir mutluluk karşı taraf bilmese de kendi hayalimde onla aşk yaşarım hahh
Vala kanka biga burcuyum ama koca yakin oldugim icin kocta etkiliyo. Akrep ay burcu yayda yukselen 8lunca asik oldugimda böyle sanki kafamda 500 kisi ayni anda konusuyomus gibi 8luyo
Yay burcu olarak. Kolay aşık olmam. Eğer birini seversem tam severim. Dünyaya kör kütük olurum. Normalde fazla umursamaz, takmayan yapılarımız vardır. Ama aşk yay burçlarınıda değiştiiryor. 😂
#AşıkBirBurç
Akrep ve Yükselen Koç; Aaaahhh... İşte en inatçı kafaya taktığını koparan cins 😁 AŞK Aşk'a inanmıyorum artık 😏 Sevgiyede inanmıyorum 👍🏻 Aşk ve Sevgi Saf olmalı...
#AşıkBirBurç Dengesizleşir hafif agresifleşirim elim ayağım titrer canımı verecek vaziyete gelirim yapmadığım şeyleri yapar kendımden çokça taviz veririm Teraziyim.
Balık azıcıkda kova sanırım. Aşkı öyle bir yaşatırım ki bulutlar üzerinde yaşar. Fedakarlık, fazlaca sevgi, sadakat, dürüstlük, şefkat, merhamet, hayalperest, ben yerine o. En güzel balık burcu sever.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar