Bana aşırı ilgili davranıyor hemde hemşerim oluyor kendisi iş yeri var benden 5 yaş büyük boylarimiz hemen hemen aynı o aslan ben kova bilmiyorum sohpet çok iyi gidiyor 1 haftadir sevgili gibiyiz bana sürekli 1-2 defa bulustuktan sonra aileleri tanistirip yüzük takalım diyor kendisi geri kafali kendini bilmeyen birileriden değil aklı başında olgun birisi benim tek takıntım boy (o 1.75 ben 1.68) normalde hep benden uzun olmasını isterdim ama aynı boyda olacaz gibi birde sürekli evlilik hayali kurması biraz beni garip hissettirdi sizce sizin yorumunuz nedir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
✅ Olumlu Yönler:
Aşırı ilgili olması: Bir erkeğin ciddi ilişki kurmak istemesi ve ilgisini gösterebilmesi, çoğu kişinin aradığı bir özellik. Günümüzde ne istediğini bilen, kararsız olmayan biri az bulunur.
Olgun, iş sahibi biri olması: Kendi ayakları üzerinde duran, hayatını bir düzene koymuş birinin ilişkiye bakışı genelde daha nettir.
Sohbetiniz iyi gidiyor ve uyumlusunuz: Bu çok kıymetli. Zamanla fiziksel özellikler önemini kaybeder ama sohbet ve anlaşabilmek kalıcıdır.
🤔 Sorgulaman gereken noktalar:
Çok hızlı gitmesi: 1 haftadır flört ediyor olmak ve hemen yüzük, aile tanışması gibi ciddi adımlar konuşmak, genelde duyguların oturmadığı bir dönemde fazlasıyla aceleci olur. Bu heyecan geçince pişmanlık yaşanabilir.
👉 Burada şunu düşün: Seni gerçekten tanımaya mı çalışıyor, yoksa “hayalindeki kadını” senin üzerine mi projekte ediyor?
Sürekli evlilik konuşması: Bu bazen karşındakinin niyetinin “sevgililikten” çok “bir an önce evlenmek” olduğuna işaret edebilir. Seni özel biri olarak mı istiyor, yoksa sadece artık evlenmek istiyor da sen mi uygun denk geldin?
Boy meselesi: Fiziksel olarak çok da büyük bir fark yok (7 cm), ama senin için bu içten içe “benim standartlarımın dışında” gibi bir takıntıya dönüşüyorsa, bu zamanla seni huzursuz edebilir. Ama bu küçük farkı dengeleyecek başka güçlü yönleri varsa, gerçekten önemsizleşebilir.
🌟 Astrolojik Açıdan (Eğlenceli bir ek bilgi olsun diye):
Aslan: Gururlu, sahiplenen, koruyucu ama bazen baskıcı olabilir. Duygularını gösterir.
Kova: Bağımsızlığına düşkün, mantıklı, özgürlük seven biri. Hızlı evlilik teklifleri seni biraz boğabilir.
🔍 Sonuç olarak:
Bu kişi olabilecek biri, ama “birlikteliğin adım adım gelişmesine” izin verilmeli. Bu kadar kısa sürede evlilik konuşulması seni huzursuz ediyorsa, bu duygunu dürüstçe paylaş. Gerçekten olgun ve aklı başında biriyse, seni anlayacaktır.💬 Ne Yapabilirsin?
“Evlilik güzel bir hedef ama ben biraz daha tanımak, yaşamak istiyorum.” gibi bir net duruş sergileyebilirsin.
Onun ilgisini test et: Hızlı gitmek yerine biraz yavaşlamayı teklif et. Tepkisine göre sana olan niyetinin ne kadar gerçekçi olduğunu anlayabilirsin.
Boy meselesine fazla takılma ama senin için özsaygı veya çekim açısından önemliyse, bastırma, içten içe büyür.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı. Ahanda tam benlik soru, Neden mi? çünkü ben artık evlenmek ve yuva kurmak istiyorum ve bu sebepten ötürü karşıma ciddi birisinin denk gelmesini aşık ve sevdiğim birisiyle gönül eğlendirmeyi değil bu ilişkinin sonu finali olmasını istiyorum ve öyle biri olduğunda ilk konuşmada zaten bunları konuşurum ve vakit kaybı yaşamadan evliliğe adım atmaya çalışırım hayat kısa eğer ki doğru kişi olduğuna inanır seversem o işi orada bağlarım. Belki oda senin için öyle görüyor olabilir bu sizin aranızda, güvenin varsa evlen seviyorsan aşıksan gerisi mühim değil boy vs nedir ya lütfen fiziksel şeylere okadar takılmayın fizik bi noktada tabi ki önemli ama sonuçta adamın boyunu nerede kullanacaksın sanki napacak omzuna alıp seni ağaç toplatmada mı kullanacak bak ben bence ülke ortalamasına göre kısa erkeğim benim bir önceki sevgilim benle aynı hatta belki 1-2 cm uzundur ve gram sorun olmadı burada mutluluk önemli mutluysan gerisi bahane.
10 Yorumla
Evlilik hayalini çok erken kuran bir erkek, bazen aceleci veya baskı altında hissediyor olabilir. Herkesin ilişkilerdeki beklentileri farklıdır ve bu tür bir yaklaşım, bazı insanlar için rahatsız edici olabilir. İlişkiyi aceleye getirmek yerine, zaman içinde doğal olarak gelişmesine izin vermek genellikle daha sağlıklıdır. Ancak, bazı kişiler de hızlıca bağlanmayı ve geleceği hayal etmeyi sever, bu da onların ilişkiye daha ciddi bir bakış açısıyla yaklaşmalarına neden olabilir. Bu tür bir durumu, partnerinle açıkça konuşarak ve birbirinizi daha iyi anlayarak değerlendirmek önemli olacaktır.
10 Yorumla
1 yılBence birinin hemen evlilik hayalleri kurması, ilişkide hızla bir bağ kurmaya çalışması bazen heyecan veya acelecilikten olabilir. Senin yaşadığın his de oldukça doğal özellikle böyle hızlı gelişen bir durumda. Boy farkı gibi küçük takıntılar herkesin kafasında olabilir ama en önemlisi senin nasıl hissettiğin. Evlilik için aceleci davranması seni rahatsız ediyorsa bu konuda açıkça konuşman gerekebilir. Bence ilişkideki hız, birbirinizi gerçekten tanıdığınızda daha sağlıklı kararlar almanıza yardımcı olur...
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Vay canına, aşkın hızla gelişmiş belli! 💖 Ama bu aşırı evlilik hayali biraz fazla mı geliyor sence? İnsanlar farklı zamanlarda farklı hızlarda ilerler. Belki o seni gerçekten seviyor ve ciddi düşünüyordur, ama unutma, sana uygun adımlar atmak önemli. Boy meselesi önemli değil aslında, önemli olan uyum ve gönül rahatlığı. Sen nasıl hissediyorsun, içten içe nasıl?🤔 Bu kadar kısa sürede karar almak bazen yanlış adım olabilir, dikkat et güzelim! 😊
Senin en çok neyi önemsiyorsun ilişkide?00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
78
Cevap
76Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Olmaz 😅😂 bir erkek direk evliliğe konuyu getiriyor ise amacı başka zaten
47 Yorumla- 11 ay
Direk sokakta oluyor. Lambalarda vs
O direkt* - 11 ay
Ve modsun, çok kötü gerçekten.🤔
Dili düzgün kullanmalısın. - 28 gü
1 yil geçmiş şeye yazan aklını sorgulasin.
- 28 gü
- 27 gü
@düşünmektükenmektir anlamadım ne demek istiyorsun
3 ayNiyetinin ciddi olması güzel bir artı olsa da, bir haftalık bir süreçte evlilikten bahsetmesi biraz hızlı bir tempo. Bu durum seni tanımaktan ziyade, zihnindeki 'evlilik fikrine' odaklandığını hissettirebilir. Ona, 'Evlilik güzel bir hedef ama birbirimizi gerçek karakterlerimizle tanımak ve bu süreci sindirerek yaşamak benim için daha değerli' diyerek sınırlarını belirleyebilirsin. Boy meselesi ise genellikle zamanla paylaşılan anıların yanında önemsizleşir, ancak şu an hissettiğin bu 'acelecilik' baskısını dürüstçe paylaşman ilişkinin geleceği için daha belirleyici olacaktır.
00 Yorumla
4 ayŞahsen ben evlilik hayali kurarım 34 yaşından sonra tutup da liseli ergenler gibi sohbet edip muhabbet edip emojiler gönderip ilişki yaşayacak halim yok Eğer evlilik modu varsa eğer imkanı varsa bence olur Zaten evlilik isteyen adamdan olur la ilahe illum yapan insandan değil
00 Yorumla
1 yılNe fazla evlilik hayali ne de aşırı rahat iyi değil bence. çünkü aşırı uç noktalarda bu tipler. Yani ya kendini yalnız hissediyor aile kurmak istiyor ya da cidden sevıyor ve ne kadra süredir birlikte olduğunuz da önemli insanın huyu belli zaman sonra belli oluyor biraz tanıyın bırbırınızı derim çok klasık ama gerçekten aceleye gelmiyor böyle işler ciddi bi iş çünkü
51 Yorumla- 1 yıl
Benden.. sana.. gelene..
Karşılık.. verir.. misin.. lütfen 😊👍
Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. Yani bu kadinlar ne istiyor anlamiyorum ya yok boyu yok kilosu yok renk uyumu ak sana durust çocuk iste senle eyleneyim gonul eylendureyim demiyo seni gormus beyenmis onun icin esim olacak kisi onayini almisin adamda ciddi dusuncesini ön plana atiyor Bu guzel birsey deyilmi ya he sen cocugu beyenmessin istemessin daha erken dersin dusuncelerini belirtmen gerekir bu senin tercihin
37 Yorumla- 1 yıl
heyecan istiyolar sonrada zırlıyolar bi köşede
- 1 yıl
Bir erkeğin ilk haftada evlilik konuşması yapması normal değil bunu sizde biliyorsunuz
- 1 yıl
Oysa boş yapmayın beyler
- 1 yıl
Demek kızdada bir şeyler var bunun cinsiyeti yok neden çünkü bir insanın daha bir insanı tanımadan etmeden evlilik konusu açması üstelik evlenelim demesi çok saçma
- 10 ay
@günes121212 Adam niyetinin ciddi olduğunu anlatıyor. Sevgili olup aylarca yiyismek yerine yüzük takalım diyor. Nişan birbirini tanıma süreci zatn. Ailelerin izniyle görüşmeye devam etmek istiyor. Gerçekten bu kızlar hak etmiyor bazı şeyleri.
1 yılFazla hızlı gidiyor dikkatli olmalısın. Love bombing gibi yorumladım ben davranışlarını. Biraz gözlemle ve ağırdan almaya çalış daha birbirinizi tanımadan evlenecekseniz sevgililik değil görücü usulü oluyor zaten. Belli başlı konularda hemfikir olmadan alınmayacak ciddi bir karar evlilik kararı. Ondan enine boyuna düşün emin olmadan da seni yönlendirmesine izin verme
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBence biraz beklesin iyice birbirinizi tanıyın ondan sonra. Erkek birden arzu istek beğenmeyi en üst seviyede yaṣıyor ondan direkt evlenmeyi ön plana atmıṣ ama bu durum 1 ay sonra biraz daha seyrelir. O yüzden biraz tanıṣalım bence önce de ve onu tanımaya çalıṣ.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
1 ayErkekler evlenmek istediğinde ve hazır olduğunda önlerine gelen ilk makul adayla evlenirler, bizim kadar seçici olmazlar.
size tavsiyem evlenmeyin. Boy vs kıstaslarınız olabilir ama evlilik kararında en çok boyu düşünüyorsanız henüz evlilik olgunluğunda değilsiniz.
veya o olgunluğa gelmişsiniz ama boy sizin için gerçekten elzem bir kriter. Bu durumda size hitap etmeyenle olmaz.01 Yorumla- 1 ay
Boy kisa kadin ya da erkek uğraşmaya değmez ya evlilik olgunluğunu geldiğinde karşısına çıkan kadin yanlış sa 😀
1 yılAçıklamana bakınca "kadın, arzuyu 'baştan' duyar" kuralına uymuyorsunuz. Yani kısa sürede ona olan ilgini koruman mümkün değil. Sıkılacağın kesin olan bir adamla beraber olamazsın, ya aldatır ya da terk edersin. Bu kadın için zaman kaybı ve daha da önemlisi sicile yanlış seçim yapan kadın olarak işler. Adama gelince de onda bir arıza var. Erkek evliliğe ikna edilirse o evlilik mutlu ve huzurlu şekilde baki kalır. Yani erkek evlenmek için can atmaz, atanı arızalıdır.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tek takıntınız boysa henüz evlilik düşünecek kadar olgunlaşmadınız. Buluşmalar gerçekleşti mi? Yoksa sadece lafta mı artık evlendiniz ve aynı evi hayatı paylaşıyorsunuz? Dikkatli olmanızı tavsye ederim. Hemşeriyse daha iyi. Araştırmanız kolaylaşacak demekki. Mutlaka onu iyi araştırın. Ortalık dolandırıcı kaynıyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erkek olsun kadın olsun her ikisinde de kafadan temiz yaklaşım ve düşünce önemlidir. Evlilik aklının bir kenarında durur, zamanla birbirlerinin uyumu, beklentileri, hayat görüşleri ortaya çıktıkça öne çıkmaya başlar.
Ondan olur olmaz diyemeyiz, kalbini kimse yarıp bakmadı. Siz, doğrularınızın yolumda ilerleyin zaman turnusol kağıdı gibidir neyin ne olduğunu zaten gösterecektir. Fakat şimdiden ne önyargılı olup ondan olmaz deyin ne de kendinizi ona endeksleyerek kararlar alın derim.
00 Yorumla
1 yılAy kendimi okudum resmen. Burçlar, boylar, adamın yaklaşım şekli 😅 ısrarıyla uğraşlarıyla evlendim ben çok da mutluyum bazı sıkıntılar dışında, boyu ben de takıntı yapıyorum üstelik ben 1.70 o 1.75, burçlara gelecek olursak aslında kova ve aslan baya zıt burçlar ama işte bir yerde ortak noktada buluşmanız gerekiyor. İçine siniyorsa devam et derim ben
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEski sevgilisini unutamamış, seni yarabandı olarak kullanacak. Söz möz dersede ona nispet. Erkekler evlilik konusunda kadınlara göre çok daha sağlamcıdır. Yere daha sağlam basarlar. Hiç bi erkek 1 hafta içinde evlilik kararı almaz. Anca ailesi annesi bulur bu kızı tanıyorum. Sana uygun der görücü usülü olur o şekilde alır.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence görüştüğün çocuk dürüst, seninle evlenip , sana baglanmak istiyor, kiz milleti olarak biraz garipsiniz ya, evlenmek istemese "beni mi kullanmak istiyor?" dersiniz, istese " niye evlenmek istiyorum ki? " dersiniz. Bence elindekinin kıymetini bilmelisin, ben de onun gibiyim , doğru kişiyi bulucam, çok fazla zaman geçmeden evlenicem. Muhtemelen o erkek sizin doğru kişi olduğunuzu anlamış...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayKadınların çoğunda gördüğüm şey bu. Evlilik dedin mi paniğe kapılıp kaçıyorlar. Bilmiyorum belki endişelisin. Eğer çocuktan hoşlandıysan ve gelecek kurma ihtimalin varsa bence onu dürt. Acele etmesin. Boy takıntım var dedin, bu senin için sorun olduğundan fikrimce yakında ayrılırsınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayNormalde ilacı hastaya veririz, bu sefer hastayı ilaca verdik 😛
Rolleri değişmişiniz... Kadınlar evlilik için çıldırır normalde. (maalesef biz de istesek evlenilmesi gereken yaşlarda Evlilik reddediliyor Evliliğin anlamsızlaştığı yaşta ise Kadınlar Evlenmek istediği için erkekler istemiyor evliliği gibi görünüyor. İsteriyoruz ama kız 20 lerin deyse 30 geldiğinde Evlenmek anlamsız.)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayhiç bulaşmaman gereken insan tipi derim. Görücü usulü tanışma dışında böyle konuşmalar yapanlar bana hiç normal ve güvenilir gelmiyor. Ki zaten çevremde örneğini çok gördüm. Bunların hepsi gözünü boyamak için ben güvenilirim izlenimi vermek için sakın ha kanma. Aşk sevgi bir yere kadar boş ver bırak gitsin bi bahaneyse
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayAynı durumdayım benden kaç yaş küçük ve daha tanışmadan etmeden aşık oldu beni ikna etmek için de şekilden şekile girdi sonunda yüz verdim iyiyiz ama maddiyat sıkıntı çalışıyor çabalıyor yinede yetmiyor ailemin önüne nasıl çıkaracağım bilemiyorum bir de korkuyorum ilerde geçinemeyiz diye ne yapacağımı bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl5 yaş fark gayet iyi sonra 7 cm uzun yani boyuda boyuna göre iyi huylarınızda bir birinize uygunsa daha ne olsun?
Eğer yaşın 22 ise evlilik için acele etme, aileler tanışsa bile en azından 1 sene kadar söz, nişan vs olmadan takılın. Bir birinizi tanımadan kesinlikle evlilik olayına girmeyin.
00 YorumlaBenim sevgilim de öyleydi bekleyelim dedim erken dedim bekledi amacı normalde görücü usulüymüs seninkinin de öyledir ve seni sevmiştir güvenmiştir ondan kaçırma bu devirde evlenmek isteyen erkek az erken diyorsan bekleyelim de
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılÇocukça. Evlilik, 2 farkli insanin omur boyu ayni evi paylasmasidir. Bu da en az 1 -2 yıl tanimak gerektiğidir. Hrsey uyumluysa ciddiyete doner hersey. 2
Iki buluşmada evlilik ne abi.
03 Yorumla- 1 yıl
Olsun ne olacak? 30 da evlensen 20 yasinda cocugun olsa 50 olursun gencecik. anne. buna mi uzuluyorsun :) 35 de cocigun olsa 55 yasindayken cocuk olur 20. Ne var yani. Evliligin hayirlisi olsun de. Ayni evde biriyle yasamak cocuk buyutmek oyle hiiic kolay degil :) evli biri olarak sana soyluyorum :)
- 1 yıl
Oyle cok heveslene. Önce gencligini yasa. Evlenince bekar gibi herseyi yapamazsin kolay kolay.
1 yılAblacım kimseyle uzun süre konuşmadan böyle bir karar alma. Hatalar, kusurlar, geçmiş illaki olabilir bunları bil, onu tanı öyle evlen. Kısa süreli tanışmada evlilik, ömür boyu eziyet gibi bir evlilik de doğurabilir
00 Yorumla
2 ayEvet olur bence. Bu karşındaki insanın karakterine göre de değişir. Eğer aklı başında biriyse harika olur. Ama evlilik planını bir cinsel yaklaşım için kullanan tiplerdense arkana bakmadan kaç
00 Yorumla
2 ay25 yaşından sonra bir kızı ikna edebilmek ve güvenini kazanabilmek için sık başvurdukları bir yöntemdir. Sakın inanma! Eğer erkek düzgünse ilk önce karşılıklı sohbet edip seni tanımaya çalışır kaç kardeşsiniz? nerelisin? ilerde planların ne gibi sorular sorar sen istemedikçe de sana yaklaşmaz veya cinsel konulara girmez ama diğer türlü erkekler evlilik konusu açıp sonra cinselliğe bağlar. böylelerinden uzak dur bacım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Valla sana bağlı bir durum hazır hissediyorsan kendini gir yavastan o topa ama daha zamanı var o işin diye dusunuyorsan ağırdan gidelim bu işler için erken falan de koy tavrını
00 Yorumla
4 ayHayır tabi ki iyi bir şey değil belki de adam yaşım geçti artık bir an önce evlenmem lazım kafasına girdi duygudan ziyade kafasında böyle bir algı oluştu bence biraz daha tanımalısın canım birde aramda 5 yaş var diye belirtmişsin.
eğer sen iyiysen şu an böyle mutluysan bence ağırdan al bu acelecilik iyi değil genel olarak acele etmek iyi değil.
Yüzük takma fikrinde ise bilemiyorum orası sana kalmış yeni mi tanıştınız?
00 YorumlaBoy açısından bişey diyemem haklısın Bi kadın olarak ama adam sana güvenmese evlenmek ve hayatını senle birleştirmekistemez keşke bütün kızlar senin gibi düşünceli olsalardı bende bir tane bulup evlenirim suana kadar bir ilişkim olmadı çevrem olmadığı için ya da ben çok utangacım her gördüğüm güzel dediğim kıza yavşamıyorum ya da kızlar kendini çok beğenmiş?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
9 aySenin yanında bu kelimeleri çok rahat mı kuruyor ya da zorlanarak mı söylüyor bu önemli. Rahatsa, bence seni erkenden tanımak istiyor, düşüncelerini öğrenmek ona göre yoluna bakmayı hedefliyor.
00 Yorumla
10 ayöncelikle merhaba,
bende böyle bir ilişki yaşadım, ve aynı görüşlerdeydim sizin ama inanın bunların hiç bir önemi yok siz yine de akışına bırakarak istediğinizi yapın ben öyle yaptım ve çok mutluyum asla pişman olur muyum diye düşünmeyin olsanız bile mutlu olduğunuz zamanları hatırlayın sadece, sizi mutlu hissettiren ve sizi sevdiğini gösteren insanla evlenmek gibisi yok. umarım çok mutlu olursunuz :)
00 Yorumlabuna olur olmaz diyemezsin. olup olmayacağını belirleyen bir çok etken var. en önemlisi karakteristik özellikleri ve ana kuzusu olmaması. sürekli ana babasının ağzına bakandan olmaz mesela...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Burç uyumu harika,
Çok dengin gibi,
Cinsellik konularında evliliğe bırakmışsa, prensipli ise ondandır.
SON SÖZ
EVLİLİK KOÇU : evlilik kararı için minimum 3-6 ay diyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. yorumum👆
00 Yorumla
1 yılBöyleleri veriyor love bombing i veriyor love bombing i sonra pişman olan sen olursun öylelerinden olmaz hele bi destur
01 Yorumla
1 yılDaha huyunu suyunu bilmeden doğru düzgün tanımadan evlilik teklifi eden bir erkek uzak durulması gereken biri diyebilirim hayatın b0ka sarması i istemiyorsan kaç hemen ordan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılBoylarınız aynı değil o senden doğal olarak 15 cm uzun ve sen ek kaynakla (Topuklu ile vs) anca onun boy hizasında ya olursun ya da olmazsın el insaf yani 😂
04 Yorumla- 1 yıl
Senin matematik öğretmenim kimdi be yavrucum? Bu nasıl bir dehalık ki matematikte çığır açtın şu an 😀
- 1 yıl
Yav he he matematik dehası seni 😁
Gelip ailenle tanısmadan o sözleri çok ciddiye alma derim kandırma yolunda kullanılan yaygın bir taktik o
01 Yorumla- 1 yıl
Haklısın bunları çok yaşadım inanıp kendimi kaptirmayacam somut görmem lazım bide aşırı romantik nereden biliyorsun diyeceksin bana sürekli romantik yaklaşıyor assla bel altı yaklasmiyor ıssız yerlerde evde vb buluşma hayali kurmuyor ayrıca laf lafı açtı ben sordum eski sevgilisine pomernian köpek aldığını öğrendim ne bileyim bir sürü hediye aldığını 6 yıl boyunca ona bel altı yaklasmadigini sevdiğini söyledi ama yine de o kişi değer kıymet bilmeyip ayrıldığını ona yanlış yaptığını söyledi ve 6 yıllık ilişkisine bunları yapması beni mutlu hissettirdi ayrıldıktan sonra takıntı olmamasi felan da benim hoşuma gitti.
Onunla 1 yıl önce ayrılmış ve sevgisinin kalmadigi söyledi. Bilmiyorum valla
6 ayCiddi düşünüyor ve seninle olacağına inanıyorsa neden olmasın... Bunların hepsi bir süreç bu süreçte olup olmayacağını zaten anlarsınız...
00 Yorumla
7 ayOlur ama onu yavaşlatman lazım. Hayali kurabilir ama bir insan böyle ciddy şeylerle bu kadar acele ediyorsa iyi bir şey değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayKonuyi merakla takip ediyorum. Bende ilişkilerime ciddi gözle bakarım, öyle hadi takılalım sonra ayrılırız modunda veya ağırdan almaktan hoşlanmam.. kızlar bu durumu nasıl görüyor merak ettim (boy 1.70 😂)
00 YorumlaAçıkçası ben olsam yeni tanıştığım birisiyle evlilik hayali kurmam, aramızda 3 ay geçerse konusu açılır konuşuruz.
00 YorumlaBilemiyorum aranızdaki yakınlığa ve senin de ona karşı hislerine bağlı belki de seni cok seviyor ve bir an önce evlenmek istiyor bilemezsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.
1 yılacelesi ne imiş bi sormak lzm bence hayırlı işlerrr size:)) ben almayaym alana da mani olmayayımm
00 Yorumla
1 yılHayır tabiki o kişinin niyeti bambaşka 😂 nasıl olsa evlenecez diye diye kandırıyor kendini akıllı zannedenler inanmamalı🙈
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılDikkatli bir şekilde tanımaya calıs bi gözlemle bakalım derim genelde böylelerine güvenme sana lovebombing yapıyor derler ama bak bakalım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yıl2 kez gorusmeden sonra aileler demesi yani cok acele ablam ya, taniyin anlayin iletisim onemli
00 Yorumla
11 ayAcelecilik her zaman olumsuz sonuçlar doğurur..
10 YorumlaOlmaz ayrıca sen evlenilecek kız değilsin ki
10 Yorumla
1 yılKesinlikle olur niyeti ciddi demek ki sende kıymetini bil. Mutluluklar
10 Yorumla
1 yılbir hafta erken bence iyice tanımaya çalış en azından 5-6 aylık bir süreç gerek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. kadınlara neden yaranılmaz konulu bir örnek
adam iyiyse devam et yok boyu yok bilmem nesi
10 Yorumla
3 ayÇok aceleci gibi, biraz bekle sana geri dönsün.
01 Yorumla- 2 ay
2-3 ay sonrası yaşlar normalse olması gereken en güzel şey bence bu uzatmanın manası yok sonra bozuluyor nazar falan bile değiyor
Aşk İlişkileri konusunda 943 cevap paylaştı. uzun boylu evli erkekler biraz yaş alınca neden kamburlaşıyorlar. bir düşün.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayHer tanıştığı insanla aynı hayali kuran birinden olmaz sana özel ise tabii kide
00 Yorumla Abimiz topuklu ayakkabı giyerse bence boy sorunu çözülür
00 YorumlaOlmaz bence evlilik için yola çıkılıyor tanışmak için değil
00 Yorumla168 ile 175 arasında fark çok yalnız nasıl aynı boyda gibisiniz? 7 cm hiç az bir fark değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yok, genellikle başka hayaller kurarız önce 😁🔥🥰
00 Yorumla
1 yılBence hayır. Zamanla daha yakından tanıdıkça belli olur o hisler aslında
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Henüz yolun başında evlilik düşünmesi saçma. Tanımak için zaman gerekli
00 Yorumla
1 yıl1 haftadır sevgili gibisiniz ve aileler tanissin yuzuk mu takalim diyor? Normal mi sence
00 Yorumla- Devamını Gör (94)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem