• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Sevgili olur olmaz evlilik hayali kuran erkekten olur mu? (Sayfa 2)

millama
millama Takip Et
Xper 2 Yaş: 23
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
86
Yapay Zekaya Sor
Sevgili olur olmaz evlilik hayali kuran erkekten olur mu?
İş Soruları Nedir Soruları Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

80

Cevap

79

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • Rami3545
    Rami3545 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Olmaz.. yara bandı arıyor.. ekonomik özgürlüğü var ve bunu sana inceden inceden kullanıyor..

0
    0 Yorumla
  • _Queenn_
    _Queenn_ Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Olması gereken o sözde değilse ciddi bakmak lazım insanlara o niyette olmak güzel birşey…

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    10 ay

175 uzun ya ztn kendi bpyun 168. Misal ben 172 yim hoşlandığım çocuk 169 ben bile bu kdr takmıyorum boyu

1
    0 Yorumla
  • prensesjkdd
    prensesjkdd Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    1 yıl

Kaç ondan sevgilisini umutmamış seninle olcagını zannediyor, ayrıca diğer kişiye nispet yapmak içinde yüzük takalım falan diyor olabilir

2
    0 Yorumla
  • cgnnnb
    cgnnnb Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    17 gü

Yani hem ona göre gençsin hem çıtırsın boyun da uzun manken gibi tabi ister bazıları da böyle tavlamaya çalışıyor ama sana 180 falan gider bence sakın acele etme nasibini bekle ya çok gençsin ya 23'sen eğer

0
    1 Yorumla
    • cgnnnb
      cgnnnb
      17 gü

Evlilik düşünme hemen bebek gibiyiz daha ya birde çocuk mu bakcaz daha iyisi çıkar inşallahhhh amin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    4 ay

Takıntın varsa ayrıl devam etme. İlerde daha çok takıntı yaparsın. Veya bir süre sonra yanına yakıştığını düşünmez kırıcı hale gelirsin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

1 haftada evlilik düşünen erkeği bırak birde bunu dile getiriyor.
    Kaç, adına bakmadan kaç.

0
    29 Yorumla
    • millama
      millama
      1 yıl

Yoo niye kaçim ko

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evlilik hayali kuran kadındır. Erkek asla böyle bir hayal kurmaz eğer hiç sevgilisi olmamış bir kadınla birlikte olmamışsa şimdiye kadar. İyice düşün taşın ona göre kararını ver. Kadınlar üzerine giysi alırken 10 mağazaya bakıp 50 deneme yapıyor. 1 hafta yaa. Bu kadar mı çaresiz yokluk içindesin de birini bulduğun an evlilik istiyorsun.

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Hiç sevglisi olmamış biri ile birlikte. olmamis ise ne olur ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sahiden mi ya?
      Tamam kadın olarak evliliğe düşkün olabilirsiniz ama bir insanı tanımak için 1 hafta yeterli mi?
      Hemen evleneceğim diyebilmek için. Gez toz gününü gün et demiyorum. Hele ki bir kadın için hiç. Ama zaman ver ve tanı nedir ne değildir?

Yorumla
    • Doğalsever
      Doğalsever
      1 yıl

Yoo erkekler de evlilik hayali kurar. Tabi direkt yeni tanıdığım/sevgili olduğum biriyle hayal kurmam şahsen. Ama 24 yaşında evlenmiş olmak isterdim. Ne kadar erken, o kadar iyi.

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Hayır onu demiyorum sevglisi olmamış ise erkeğin onlar mı direkt evlenmek ister

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Benim gördüğüm tanıdıklarım öyle. Yoksa liseden beri farklı kız arkadaşları olanlar hemen evlilik derdine düşmez. Erkek zaten 30 dan önce evlenmemeli. Evlenirken de küçük hatun almalı.

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Son yazdığından sonra dediklerini kaale almıyorum

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

🤣🤣

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Amca gelmişsin 35 45 e genç kız derdine mi düştün

Yorumla
    • Valeriyax
      Valeriyax
      1 yıl

@Tükendimçok2 30dan önce evlenme ve küçük hatun al 😄😄 kim veriyor ki 30 yaşından büyüklere küçük hatunları babaları odunla kovalar 30 yaşından büyük erkeği 😄😄

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

@Valeriyax aynen öyle ben 26 yim babama kalsa 30 yaş bile istemez yasitin olsun diyor en fazla 1 yaş büyük olsun diyor 4 5 bile fazla babama göre çabuk çöker yaşlanır diyor 🤣🤣

Yorumla
    • Valeriyax
      Valeriyax
      1 yıl

@Tükendimçok2 öyle zaten erkekler çabuk çöküyor yaşıtım erkekler babam gibi duruyor

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

@Valeriyax aynen bu dayılar da zannediyor genç kız alırız genç kız sizi ne yapsın seçim şansı olan yaşına yakın erkek ister hatta 4 5 yas ustu bildiğin jenerasyon farkı oluyor. Benim babam annemden 3 yaş küçük saçı beyazladi babamın yüzü çöktü annem daha genç görünüyor

Yorumla
    • Valeriyax
      Valeriyax
      1 yıl

@Tükendimçok2 ben dışarda hiç görmedim kadından genç duran erkekler neylerine güveniyorlarsa

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

@Valeriyax valla canım ya insan sinir oliyor bu tiplere ben 26 yim Max 31 yaş erkek ile konuşurum 32 bile istemem aşırı yaş takıntım var 5 yas büyük de çok seversem yani yoksa ne kadar yakın o kadar iyi

Yorumla
    • Valeriyax
      Valeriyax
      1 yıl

@Tükendimçok2 bende aynıyım yaşı yaşıma olmalı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Değerli @Tükendimçok2 kaale alıp almaman çok umurumda değil.
      Amca derken kendini hala 18 görüyorsun sanırım. Benim yaşıma geldiğinde (10 yıl sonra, yani sen 36 olduğunda) yaş grubu 10 olan çocuklar sana teyze diyecek farkındasın değil mi? Oysaki aramızda sadece 10 yaş var seninle ve amca genç kız derdine düşmüş diyorsun.
      Genç kız derdine düşmüş değilim sadece erkeğin daha büyük olması gerektiğini söylüyorum bu 5 yaşta olabilir 10 yaşta. Kaldı ki aslında sende benim dediğimi doğruluyorsun.
      Erkek geç olgunlaşır zihin olarak ve babanın aksine erkekler değil kadınlar daha erken yaşlanır. Sadece çevrende aynı yaşta kadın ve erkeklere bak anlayacaksın. Sadece anne babanı referans alma.
      Neden bu kadar büyük büyük konuşuyorum çünkü ben zaten evliyim ve çocuğum var.
      Ne demişler sus küçüğün söz büyüğün.
      Saygılarımla.

Yorumla
    • Valeriyax
      Valeriyax
      1 yıl

Yanılıyorsun gözleriniz kör olmuş, çevrendeki kadınlar erkeklerden daha genç. Çünkü kadınlar güzeldir genç gösterir. Erkeği genç gösteren kadın yoktur. Çevrene bakarsan seninle aynı yaşta kadınların senden daha genç gösterdiğini anlayacaksın. Erkek büyük olunca kadına saygı duymuyor, yönetmeye kalkıyor eziyor. Ama erkek küçük olunca saygı duyuyor kadınlara. Bak sende aynı şeyi yapıyorsun kadın küçük diye susutuyorsun kolay yönetmek için kandırmak için. İşin aslı erkek büyük olunca şiddet, sus, kes sesini, benim dediğim olacaklar eksik olmuyor. Çevrende de görürsün anlaşamayan şiddet görenler mağdur olanlar hep büyük erkekler yüzünden. Sırf siz küçük kadın keyfi yaşayacaksınız diye boşanmalar artıyor. Hiçte yaşıtınız kadınlardan küçük göstermiyorsunuz gayette yaşlı duruyorsunuz. Kadını yaşlandıran faktör yok, ancak erkeği yaşlandıran iş hayatı stresi, evi geçindirme, ağır bedensel işlerde çalışma sizi erken yaşlandırıyor, kadınlar doğurmadığı sürece yaşlanmaz, kendine bakan doğuran kadında yaşlanmaz.

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

@Valeriyax ya bu amcaya cevap vermeye değmez kendini ne zannediyorsa saçı başı ağarmış göbek çıkmıştır 6 aylık hamile kadın gibi hala konuşuyor eşine uzuldum bu zihniyette olan biri ile evli eğer erkek zengin değilse 10 yaş büyük erkeğe kadınlar sümük atmaz zengin ise evlenir o da parası için erkeği sevmez genç erkekler ile aldatir siz sigara içki içiyorsunuz çalışma koşulları bize göre daha ağır ve yaşlanıyorsunuz amca ister kabul et ister etme kart şey seni 😂😂😁

Yorumla
    • Doğalsever
      Doğalsever
      1 yıl

Ya şu amcayla atışmayın lütfen bildirim gelip duruyor. Soru sahibi, gizli üyenin yorujunu silersen sevinirim

Yorumla
    • Valeriyax
      Valeriyax
      1 yıl

Hayır sanki yaşlanmıyorlarmış gibi yazıyor. Yaşlanmak insanlığın bir parçasıdır. Yaşlanmamak gibi bir seçenek yok yani. Ama bunun gibi amcalar kabullenemiyor yaşlılığı daima yaşıtı kadınlara laf atıyorlar halbuki kadınlar daha genç duruyor

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

@Valeriyax bir de sadece 10 yaş var diyor aramızda hahahajaja amca kaç yaş olacak daha ben ilkokula giderken sen askere gitmiş kocaman adammissiniz 20 yaşında daha kaç yaş olsun istersin 😂😂

Yorumla
    • Doğalsever
      Doğalsever
      1 yıl

Ya sallayın boş adam işte. Lütfen yorumu silin gelip dırdır yapmasın

Yorumla
    • Valeriyax
      Valeriyax
      1 yıl

@Tükendimçok2 yaşlı amcaların bitmek bilmeyen egosu işte. Kendini övüyor kendisinden başka küçük gören yok onu. Erkeğin ve kadın aynı yaşta olmalı. Yaş farkı olmamalı. Her türlü geçim daha iyi oluyor birbirine tahammül ediyorlar bunlar sanıyor ki genç kadınlar yaşlı erkeklerin ağız kokusunu seviyor

Yorumla
    • bitirim_05
      bitirim_05
      10 ay

Ne saçma düşünceler. Kadın erkekten küçük olmak zorunda değil ve bu mutlu olacağının garantisi değil. 30 ve üstü kadınlara saygısızlık bu. Kadını taze bir meyve gibi secmek istiyorsunuz. Pazardan mal mi seçiyorsun ne yapıyorsun? İnsanlar kafalarının uyustugu kişilerle evlenir. Kadın erkekten büyük bile olabilir. Bıktık sizin şu saçma tabularnzdan. Kim koymuş o erkek büyük olmalı kuralını ne cahillik bu böyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Ya he he
      Hepiniz haklısınız ben bağnaz köhnemiş geri kafalı yaşlı herifin tekiyim. Tamamen her şeyi siz biliyorsunuz.
      Bekar kadınların büyük kısmı kendini vazgeçilmez çok özel görüyor. Evet özelsin sen kendini nasıl görüyorsan diğer kadınlar da aynı görüyor.
      Boşanma sayısı çıkmış yüzde 60'lara. Nüfusta hatırı sayılır ölçüde bekar çocuklu anne var.
      Her şeyi siz çok iyi biliyorsunuz ya. 2030'da kadınların yüzde 50 si evlenecek erkek bulamayacak.
      Neden?
      Sizin bu kendinizi vazgeçilmez biricik görmeniz ve zengin, evi arabası olan 100k üzeri maaş sahibi olan vs vs. Isteklerinizin sınırı olmadan arayışa devam edin.

Benim için hava hoş, zerre umrumda değil. Ben evli ve çocukluyum. Sizin yaşınızdan uzun süre ilişkim oldu.

Ben erkek olarak hem kendi hem de çevremdeki ilişkilerden gözlemlediğim kadarıyla örnek veriyorum.

Elbette ki istisnalar kaideyi bozmaz. Kadın büyük erkek küçük ilişki olmaz mı olur. Ama geçmiş ve günümüze bakıp büyük çoğunluğu ele alarak söylüyorum.

Zerre umurunuzda olmayacak biliyorum siz sevgili prensesler ve premsesler.

Kız arkadaş bulamayıp buradan feminist yorumda bulunan sevgili erkek arkadaşlar gittiğiniz yol yol değil. Neden benim sevgilim yok diye daha çok düşünür buradan feminist görünüp belki iki muhabbet ederim hayaliyle devam edersin.

Ilk dediğimin arkasında duruyorum. İlk haftadan evlilik düşünen bir erkekten olmaz.
      Sorunun üzerinden 3 ay geçmiş. Soru sahibi ilişkisini söylesin acaba devam ediyorlar mı?

Yorumla
    • Uskskdks
      Uskskdks
      10 ay

Artık erkek küçük kadın büyük oluyor ilişkilerde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Evet azımsanmayacak kadar ilişki var bahsettiğin gibi.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Boyu kaç olsun isterdin? Yalayacak mısın boyunu?

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Adam gayet normal ama sana gelince, söylediğin şeylere bakarsak...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Ben de şahsen hep evlilik hayali kurarak sevgili olurum yanlış bir şey mi bu?

1
    0 Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    1 yıl

Ee asıl ondan olur djdj

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Ciddide olabilir herkes kaçar evlilikten yorumlara bakma yokla bir adamı saf belki normlare kimse direk evlenelim demez ama ayrılma adamdan

0
    0 Yorumla
  • Leoss
    Leoss Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    1 ay

daha 1 hafta olmuş knka, ne evliliği. öncelikle onun her ruh halini, her tip insana nasıl davrandığına bakman lazım. özellikle sinirliyken nasıl biri bunu da bizzat görmen lazım.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Dikkat et, yatağa atma planı olabilir hemen inanma

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    5 ay

Soruyu soralı çok olmuş. Attı mı seni yatağa? Amaç bu çünkü.

0
    0 Yorumla
  • hrnymn06
    hrnymn06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    5 ay

bu konu ciddi, o öyle hissediyor tamam ama sen ne hissediyor ve istiyorsun önemli olan bu, nitekim ilişki denen şey iki kişiyi kapsıyor ve evlilik mevzusu epey ciddi bir mevzu...

0
    0 Yorumla
  • Gamos04
    Gamos04 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    10 ay

Bu kadar erken olması saçma. Daha dogru düzgün tanımıyorsunuz bile birbirinizi. Yüksek iht zaten evlenecek birini arıyordu. Sen de üstüne denk geldin gibi

0
    0 Yorumla
  • Berik07
    Berik07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    10 ay

Çok büyük bir red flag olduğunu düşünüyorum böyle biri tanıdım sevgilimdi benden sonra varya deli gibi kızları falan ekledi. Delirdi ailemle tanış falan diye

0
    0 Yorumla
  • Kedilericinolurum
    Kedilericinolurum Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    10 ay

Bence olur ama 1 haftada yüzük takılması düğün vb çok erken gibi. Bunlar ciddi kararlar sonuçta. Bence kendisini biraz daha yakından tanısan onun nasıl biri olduğunu anlarsın canim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    11 ay

asıl o erkekten olur basacan nikahı basacan nihakı dkjfkdh

0
    1 Yorumla
    • Kafadurdu
      Kafadurdu
      11 ay

Aman buda biraz hızlı değil mi sjjssbbz

Yorumla
  • darkghost86
    darkghost86 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    11 ay

bence 4 5 ay bi birbirinizi tanıyın evlilik ciddi bir şey

aşkta boyun ve yaşın onemi yok birbirinize uymlu olduktan sonra hayatın güzelleşir

0
    0 Yorumla
  • banuyerliiii
    banuyerliiii Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    1 yıl

Sevgili olur olmaz bunu istemesi biraz saçma. Daha doğru düzgün birbirinizi tanımıyorsunuz. Belki tanıdıkça kafalarınız uymayacak. Bence çok hızlı.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

ailesi başının etini yiyor evlen diye bu kadar basit.

0
    0 Yorumla
  • MrSolution
    MrSolution Takip Et
    Xper 1 Yaş: 45
    1 yıl

Samimiyetinden ve güveninden eminseniz ve bu hayaller sizi de mutlu edebilecekse en önemlisi kendinizi hazir hissediyorsanız yine de olmaz, daha çok erken evlilik başka bir boyut

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    22 gü

eğer sadece evlilik konuşup devamı gelmiyorsa o muhtemelen sadece cinsellik arzusudur ama ailesiyle arkadaşlarıyla tanıştırıyor seni hayatına çevresine sokmak için çabalıyorsa bu ciddi bir istektir

0
    0 Yorumla
  • Gölge333
    Gölge333 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    1 ay

Ne güzel işte cıddı düşünüyor daha ne istıyon. Seni aldatan takılmalık olarak gören erkek mi istiyon

0
    0 Yorumla
  • Adimyok555
    Adimyok555 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    1 ay

Bence o tipler biraz fazla sapık gibi birini tam tanımadan vakit geçirmeden evlenme isteği tamamen temizlikten çıkmış bir düşüncedir

0
    0 Yorumla
  • _Regina_
    _Regina_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    4 ay

Biraz zaman ver. Hızlı kara alma bi tık ertele tanı. Sonra yüzük aşamasına geçersiniz. Taksan bile evliliğe kadar yine düşünme zamanın var.

0
    0 Yorumla
  • JKLMNOx
    JKLMNOx Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    4 ay

Bir anda aile tanışması olmaz da ben de ilk aydan sevgilime çok fena bağlandım. O zamandan bu zamana hala evlilik hayaliyle devam ediyorum🥰

0
    0 Yorumla
  • fatmaeryilmaz06
    fatmaeryilmaz06 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    6 ay

Canim sen o adamı bırak bence bi an önce seni kullanıyor olabilir sana boş vaatler veriyor cunku

0
    0 Yorumla
  • mahirfhcfh
    mahirfhcfh Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    8 ay

allah rızası için adamdan uzak dur tatlım hala boy diyor bişey hissetmiyorsan ayrıl boklu popon si ktirtme

0
    0 Yorumla
  • Barış3476
    Barış3476 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    9 ay

27 yaşıma kadar bu yüzden hep ilişkilerim bitti tanımadan evlilik konusunu açtım 27 den sonra evlilik düşünmüyor kendi adıma konuşuyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    11 ay

Genel düşüncesi evlilik miymiş normalde de, eğer öyleyse bu düşüncesini sana söylemesi de normal ama bu kadar hızlı olması bazısı sıcak bakarken bazısı tam tersidir. Evlilik düşünüyor musun sen peki genel olarak?

0
    0 Yorumla
  • carpetlover
    carpetlover Takip Et
    Xper 1 Yaş: 33
    1 yıl

bunu durumun aynısını erkek tarafı olarak kız arkadaşımdan yaşamıştım.
    Sonuç:7. ay ve tek kelime edilmeden terk edildim

0
    0 Yorumla
  • OsmCH
    OsmCH Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19
    1 yıl

Anlattığına göre düzgün birisi ama genede hemen evlenmek için yeterli bir sebep değil. İlerleyen dönemlerde belki yanlışlarını göreceksin.

0
    0 Yorumla
  • Henanayla
    Henanayla Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    5 ay

Olmaz ciddiyeti olan erkek acelesi olmayan erkektir

1
    0 Yorumla
  • mtsuzkadın
    mtsuzkadın Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    9 ay

hemen kaç defet kısa boylu erkek ve kızdan da uzak dur kkompleksleri bitmez bunların

1
    1 Yorumla
    • Zevkli_dokunuşlar
      Zevkli_dokunuşlar
      1 ay

T. akipp atar mısın lütfen 🙏
      Şimdiden tşkler 😊👍

Yorumla
  • Napcammbensimdi
    Napcammbensimdi Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    27 gü

Abla bundan olmaz resmen lovebombingliyor seni

0
    0 Yorumla
  • PınarCan1975
    PınarCan1975 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 51
    2 ay

ya evlilik sevgili hayali kuran bir erkekle olur mu?

0
    0 Yorumla
  • Polyannahepmutlu
    Polyannahepmutlu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    3 ay

evliliğe geç kalmiştir. acelesi vardir. sende istedigi gibisin demekki

0
    0 Yorumla
  • browniperisi
    browniperisi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    5 ay

aynı şeyleri yaşamamız şaka mı bir haftada aşık oluyorlar bütün aslan erkekleri böyle heralde

0
    0 Yorumla
  • nehiroooooo0
    nehiroooooo0 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19
    5 ay

hızlı gelmiş sana kaç bence baskasıyla konus

0
    0 Yorumla
  • Canitgld
    Canitgld Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41
    6 ay

Olabilir ama tempo önemli. Erken evlilik konuşmaları çoğu kişiyi ürkütür.

0
    0 Yorumla
  • R3mus
    R3mus Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    9 ay

Tehlikeli işler bunlar dikkatli olmak lazım.

0
    0 Yorumla
  • Derbederberk31
    Derbederberk31 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    1 yıl

yok insan düşünüp tartar bi hemen olcak şeyler değil

0
    0 Yorumla
  • paşalı09fb
    paşalı09fb Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.

Bu devirde evlenen erkeğin her işi bı robot yapiyo ne gereyi var

0
    0 Yorumla
  • nonnocere_
    nonnocere_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı.

Daha ne istiyorsun

1
    0 Yorumla
  • huzunluyurek
    huzunluyurek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

ciddi düşünüyor işte ne güzel

1
    0 Yorumla
  • Nickbulamadim91
    Nickbulamadim91 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 90%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.

Evet çok güzel olur

1
    0 Yorumla
  • Psikolojisigidik
    Psikolojisigidik Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl

İlk aşamada kandırmak için o

1
    0 Yorumla
  • dovgan
    dovgan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Ağır kolpacı diye yorumladım

1
    0 Yorumla
  • The_Muallime
    The_Muallime Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 98%
    1 ay

Bu tarz insanlar bana garip geliyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    2 ay

1 haftada ne evliliği? Bulutların üzerinde geziyor belli ki. Düşmeden uyandır onu.

0
    0 Yorumla
  • Evelynyilmaz
    Evelynyilmaz Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    3 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 989 cevap paylaştı.

Asıl onlardan olur bence

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    5 ay

Bence kötü niyetli ondan ona atlayan erkeklere kıyasla daha iyi

0
    0 Yorumla
  • çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

pek gerçekçi gelmedi bana

0
    0 Yorumla
  • refleksi07
    refleksi07 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49 , eic 67%
    1 yıl

olur olur neden olmasın sizede yaranılmıyor

0
    0 Yorumla
  • çok_yaramazınız
    çok_yaramazınız Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 51%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.

Olmaz o da kafa bulandirir yalan sahte gelir

0
    0 Yorumla
  • Mutlulugadogru27
    Mutlulugadogru27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Ben de öylesini istiyorum zaten

0
    0 Yorumla
  • Çiçek_kız007
    Çiçek_kız007 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Normal değil bir tanışma süreci olur

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgili olur olmaz evlilik hayali kuran erkekten olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevmeyen erkek sanıl evlilik hayali kurabilir ya da kurdurabilir? 7 cevap verildi
Bir erkeğin evlilik hayali kurması? 12 cevap verildi
Erkeklerde Evlilik Hayali Kurar mı? 28 cevap verildi
Sevmeyen erkek evlenme hayali kurar mı? 6 cevap verildi
Erkeklerde evlilik hayali kurar mı? 97 cevap verildi
Evlilik ve çocuk hayali kuran erkek seviyo mudur? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Muska takmak gunumuzde çok mu sacma?
  • Eşimle /sevgilimle baş başa kaldığımızda... mutlaka yaparız🤣 ?
  • Şu an tatile gidecek olsan nereye giderdin?
  • Sizcede haklı değil miyim?
  • Göz yanmasını azaltmak için soğanı açık havada soymak gerçekten işe yarıyor mu?
  • İnternet konusunda en sık yaptığınız aktivite nedir?
  • İnsan kendini en çok hangi yaşta tanımaya başlıyor?
  • Zayıf yanınız nedir?
  • Gönül ferman dinler mi?
  • İğneden korkar mısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨