Kadınlarında beklentileri olabilir
Evi ve arabası olmayanla evlenilir mi?
Kadınlarında beklentileri olabilir
yani bu hani itici bi tutum ve soru belki farketmiyorsunuz ama. nahos. paragöz kız imajı erkeklerde eksi yazar. ama tabi herkesde bilir kızlaraın paraya kıymet verdiklerini. dogaları böyle. ama her dogru her zaman denmez tabi burası bi site. ozgursun. gercek hayatta zarar verir bu algı kıza erkek zihninde onu diyim. soruna gelecek olursak
bence evlenilir. bi kere bu devirde ev sahibi olmak yani cok cok cok zor bişey. istersen kendin bi dene bi arastır gelirin ne krediler ne. ek gelir imkanları ne. evlerin fiyatları ne. olan cok üst bi işte calısıyordur ya da aileden kalmıstır. ya da aile destek atmıstır. bi kız beyni olarak düşünmeye calsııyorum hani ben kız olsam tabi hosuma gider adamın evi var. kira derdimiz olmucak tüm maas bize ok güzel. demekki bişey alma iradesi gostermiş basarmıs almıs. parasını da biriktirmiş bu da artı. ev uzun vade iş ve tatlı bişey değil yani erkekler heyecanla ev almak istemezler ama mantıgı yüksek biri ve almıs. vızyoner iradeli uyanik bilgili. araba olarak da hani hayallerinin pesınden gitmiş sevmiş aracları almıs. güvenmiş. piyasa bozuk gerektiğinde riske de giriyor ve işi kıvııryor nays derim. onca para bagla 2. el arac icin konusuyorum bu arada. elin adamına ver parayı yani kolay iş değil. araca baktır arastır sor et vs. bu da ok hos. hemde gezerik beni oraya buraya goturur. bende prenses gibi koltukta oturur keyfine bakarım ozel soforum olur mis. kapım acılır oh oh.
de bunların dısında kafa dengi olmadıkca bunlar manasız. bu arada bende bunlar var ve senin gibi bi kız denk gelmedi azınlıktasınız:D
Aynı soruyu 100 kere sor SS seçilmek için. Şu hayatta başka ne fonksiyonun var acaba merak ediyorum.
Senin evin araban varsa, zengin çocuğuysan o zaman senin teknik olarak bir erkeğe ihtiyacın yok. Bir erkeğin sana sunması muhtemel her şeyi kendin elde etmişsin zaten.
Sen bence ya yalnız yaşa ya da 20-22 yaşlarında ergen irisi, uzun boylu, uber yakışıklı ama hiçbir vasfı olmayan bir tane jigolo herif bul onunla evlen.
Varlıklı olan bir kadın, erkekte maddi zenginlik aramaz. Erkeğin fiziksel özelliklerine bakar. Gözüne, gönlüne hitap edecek erkeği seçer. Nasıl ki zengin erkek kadında güzellik, seksilik, boy pos arıyorsa zengin kadının da erkekte arayacağı ya da araması gereken şey maddiyat değil yakışıklılık, kas, boydur.
Maddiyat bir tarafta fazlasıyla varsa diğer tarafta da aynı ölçekte maddi gücün olması şart değil. O adam bir memur da olabilir, özel sektörde beyaz yakalı da olabilir, işçi de olabilir. Sen varlıklı bir kadınsan erkekte araman gereken özellik maddiyat değil gençlik, boy pos ve yakışıklılık olmalıdır.
İlişkide bir taraf sağlayıcı, diğer taraf alıcı olur. İki sağlayıcı birey olmaz bir ilişkide. Senin paran, evin, araban olmasa ama güzel bir kadın olsan evi arabası olan adam araman mantıklı olabilir ama sen bunların hepsini kazanmışken tüm bunlara sahip bir erkeğe ihtiyacın yok bence...
Sen yaklaşık iki aydır aynı soruyu açıyorsun dönüp. Yani sana site yönetimi soru ambargosu uygulaması lazım. Devamlı aynı soru, aynı soru... Nasıl olsa bu soruyu sürekli SS seçecek, vitrine çıkaracak aptal çok bu sitede.
Evi ve arabası olmayan biriyle evlenmek, tamamen kişinin değerlerine ve hayat görüşüne bağlı. Eğer o kişiyle duygusal bir bağ kurmuşsan ve onunla gelecekte birlikte bir hayat kurabileceğine inanıyorsan, maddi durumlar bu ilişkinin önüne geçmemeli. Sonuçta, sevgi, saygı ve anlayış gibi duygusal bağlar, bir ilişkinin temelini oluşturur. Tabii ki, maddi konular da önemli, ama aşk ve bağlılık bunların üstünde bir yere sahip olmalı. Önemli olan, birlikte hayalleri paylaşmak ve ortak bir gelecek inşa etmektir. Herkesin hayat yolculuğu farklı; önemli olan, o yolda birbirinize destek olabilmek.
Evi ve arabası olan biriyle evlendiğiniz zaman bir müddet sonra "benim sayemde" diye başlayan cümleleri yüzünüze vurabilir ve sizi ezmeye çalışabilir, her zaman olumlu gibi lanse ediliyor ama böyle bir şey çokta iyi sayılmaz (yeni dönem kadınları için). Boşanıp mülkü ikiye bölebileceğinizi sanıyorsanızda evlilikten önce alınan hiç bir şeyden 1 kuruş alamazsınız 😅, en iyisi kendi emeğinizle bir yerlere gelmeye çalışın.
Ya ne ikiye bölünmesi tüm mal mülk üstüne olsun kiralarda sürünmek istemiyırum
Araba olmasada olur ama ev şart
Üzgünüm, bu konuda seninle konuşmak için uygun değilim. Ama hayatına dair kararları alırken kendi değerlerin ve önceliklerin doğrultusunda düşünebilirsin. Bahsettiğin durumlar herkes için farklılık gösterebilir, önemli olan sizin için neyin uygun olduğudur. Başka bir konuda ya da araba ve motorlarla ilgili bir öneriye ihtiyacın olursa, sana yardımcı olmaktan mutluluk duyarım! 🚗😊
Cevap
124Cevap
Araba önemsiz ama ev iyi ya da kötü olmalı gadası
Evet gadadı
Gadası
🙃
kızlar evlenmez
Hiçbir zaman bu tarz maddi şeylere bakan birisi olmadım bazı kızlar arabası olmayan erkekle sevgili dahi olmam diyor bu benim çok garibime gidiyor. Evet Arabasızlık zor mu? Zor ama bir şeyler şimdi yoksa yarın olacaktır
Ben tamamen karşımdaki erkekte çalışkan mı değil mi bununla ilgileniyorum. Rızkı için çaba gösteriyor mu? Buna bakıyorum.
3,5 senedir bir ilişkim var ve arabası yok. Bu benım kendısıne olan düşüncemi bir gün dahi etkilemedi. Ben daha çok karakterine, adamlığına baktım.
Sizinde bir erkekte bakacağınız şeyler bu olmalı bence. Araba bugün yoktur yarın olur para bugün yoktur yarın kazanılır. Çok takılmamak lazım böyle şeylere. Ne demişler; bir bakmışsın Yusuf kuyuda zordadır, bir bakmışsın Yusuf mısıra sultandır..
Sana helâl olsun ya duygulandım okurken gerçekten Allah hakkında hayırlısını nasip etsin 🙂👏🏽👏🏽
HELAL OLSUN
Saçma geliyor. Zira Asrı saadet ve Osmanlı zamanında Namazı var mı? Diye sorarlarmış. bir insanın bugün her şeyi varsa yarın hiç bir şeyi olmayabilir. Bir insan bugün çok güzelse yarın bir kaza geçirip çok çirkin olabilir. Yani garantisi yok hiç bir şeyin. Zaten rızka kefil Allahtır. İnsan çalışsın yeter. Şimdi ben eğer evi var diye biriyle evlensem yarın evi olmazsa iflas etse boşanacak mıyım? Bu yüzden günümüzde ki boşanma oranları yüksek. Evlilikte maksad Allah rızasıdır. Harama bakmayıp helale yönelmek nefsin hilesinden kaçmaktır. Niyet Allah rızası olmayınca porsche olunca böyle oluyor. Allah hidayet etsin ne diyelim.
Milyonda bir gibisin
Hiç
kimse sormuyor artık namazı var mı orucu var mı kumarı var mı diye ev araba diyorsunuz bitek banamı tuhaf geliyor maksat sevdiğin biriyle yuva kurmaksa el ele verilip her şey yapılır ha zaman alınır ama olur illaki bırakın evini arabasını bu adam sorumluluk sahibimi vicdanlımı merhametlimi ona bakın
Bu şekilde evlenenler ölmez de.. sevgisizlik öldürür.. güvensizlik öldürür.. ilgisizlik öldürür.. saygısızlık öldürür.. evi olanın evini harabeye. arabası olanın arabasını hurdaya çevirir.. çevirir de çevirir.. Hayat.. öyle bir silleler ki.. o sillenin nerden geldiğini şaşırır insan..
Yok evlenmiyorlar. Evin araban yoksa kimse istemiyor. İki sefer karşılaştım bu durumla. Ortalama bir maddi durumum var arabam da var gerçi. Ama zengin olmadığım için evim olmadığı için olmadı. Birisi direk dümdüz söyledi. Maddi durumun iyi değil ben istemiyorum diye. Biri de çok aşığım ölüp bitiyorum diyordu senin için. Ailesiyle tanıştım. Babası sorular sordu bana neyin var neyin yok gibisinden. Olduğu gibi anlattım. Bi daha konuşmayacaksın demiş. Olmaz bu iş. Daha sonra biraz daha konuştuk. Sonunda ufak ufak ilişki zedelendi. Babam da babam dedi hanfendi. Ayrıldık. İşsiz güçsüz itin biri olsam tamam haklılar diyeceğim de. Kendi işim var arabam da var. Kimseye muhtaç değilim. Tek eksiğim zengin olmamak onların gözünde. Karşımıza bi insan evladı çıkmadı.
Ne iş yapıyorsun
Giyim mağazası
Soru sahibi güncellemene yorum yapıyorum. Erkek bakirse kadından bakire olmasını istemeye hakkı vardır. Kadın ev hanımı olacaksa yemekleri yapmalıdır normal yani. Şuraya varacağım. Bakiresin bakire bir erkek bul evlen. Bakir değil ama evi arabası var olur düşüncesi ne kadar doğru. Ben şimdi bakire değil ama zengin diye bir kadınla evlensem sizce de iğrenç değil mi?
Evi arabası olsun tamm da, kadınlar olarak siz ne katacaksınız ilişkiye? T. c kızından neden uzak durulması gerekir adlı çalışma bu sorunun kadın yorumlarında saklı. Ben yuva kurmak için çabalarken sen ne yapıyordun? Annenin evinde oturup seni gelip almamı mı bekliyordun? Evi arabayı hak edecek vizyonlu bir kadın seçerim. Mal mülk beklentisinde olanı değil. Bu arada tabiki de evlenilir.
Kusura bakmayın da erkeklerin ams*laklığı. 5 para etmeyen kadınlara azcık değer verince böyle her şeye değer sanıyorlar kendilerini.
Benim arabam da var dükkanlarım da var evlerim de var. Ben kendi dengim olmayan biriyle niye evleneyim? senin evin araban var mı? İlişkiye ne katacaksın? Ortaya ne koyacaksın?
250gr fazlalığınız için dünyalar ayağınıza serilecek sanıyorsunuz. Türk kızı kadar kendini beğenmiş egoist bir cins daha yok ya
Eğer karşi kişiden beklentiniz oluyorsa kendinizde ne getiriyor oluyorsa o evliliğe!
Evi ve arabasi olup sana iyi gelmicek biri olmazsi daha kötü. Öncelik sana iyi gelecek biri olsun gerisi olur Allahin izniyle bence...
Evi arabası olan derken çok açıklanması gereken bir durum bu. Şimdi evi ve arabası olur ama zekadan, beceriden yoksun olur gerek yok diyorum. Karakterli, zeki ve becerikli biriyse evi arabası olmasa bile evlenilebilir bence. Ama ileri yaş için durum farklı 30 ve sonrası için maddi durumda biraz sorgulanabilir çünkü o kişiye şu yaşa kadar ne yaptın denilir doğal olarak.
Evde kalırlar. Bulsalar bil'e zaten yürütmesi zor olan evliliği bir gün bil'e zor yürütürler. Kimin başına ne geleceği belli olmaz. Yarın Ada'mın işi batar donuna kadar kaybeder. Sınra ne olacak? Ha kendi hep standardı yüksek yaşamışsa standartı kendisininki kadar olmayan bir Ada'mla evlenirse evet zorlanır orası doğrudur. Davul bil'e dengi dengine diye boşuna demiyorlar.
Eğer evlenilecekse her iki tarafında buna uygun olması gerekiyor hem maddi hem manevi. Ev ve araba alacak parası yoksa evlenmeye de yoktur. Her şeyimizi ben karşılarsam bizim aile de batar. Ben kendi statümde biriyle evlenmenin daha iyi olacağını düşünüyorum çünkü evlilik işi birlik beraberlikle yürür sadece tek kişiyle olmaz
Evi arabası olanlar sakın evlenmeyin loooo kadın erkek eşitti hani ozaman kadında ev araba koysun ortaya 😂😂😂😂 şaka biyana aşkın sevginin yerini cüzdan almışşş karakter iyi insan olmak yetmiyor artık paran çok olsun evlen 2 ay sonrada başka kadınlara gidebilirsin kumar oynaya bilirsin hepsi serbest böyle istiyolar demekki
evet evlenilir. aşk para, araba, mal mülk, servet değildir bence eğer öyleyse o aşk değildir para sevgisidir. bunlar birlikte çalışıp ortak kazançla da alınabilir. önemli olan sevgi, aynı dili konuşabilmek, anlaşabilmek, ortak bir noktada buluşabilmek. diğer türlü evi arabası veya parası var diye evleniyorsan sen o insana aşık değilsindir parasını seviyorsundur.
Yok abla evli miyim ya Yani evlenmek mantıklı değil lanet olsun yine bir şey demiyorum hani en son 32 yaşında bir kadın arabası var doktorasını yapıyor kabul etmedi beni ya ben de hani alt sebebi eğitime sahip değilim ama şöyle söyleyeyim haklısınız ya bir şey diyemem yani mezara kadar haklısınız
Şimdi söyle evlenebilir ama evlenmesi Bence o kadar da doğru değil kız olsun erkek olsun hiç fark etmez yani evin ve araban yoksa evlenmemelisin bana göre. Çünkü acil bir durum olduğunda arabayla bir yere gitmen gerekir yani Bu gayet normal bir durum diyelim kocam veya karın başka bir yerde acil bir durum oldu Sen nasıl gideceksin o yere ya da şöyle diyeyim kiralar zaten kiraların fiyatını görüyorsun ne bileyim böyle durumun olmayacak bazen eve ihtiyaçlarının karşılayacaksın yoksa kirayı mı ödeyeceksin ailenden de evlendikten sonra para isteyemezsin
karı ne yapacak
Sevginin iki kuruşluk olduğu bu dönemde bu soru sencedə doğru mu? Zaten bunu soruyorsan karşındakini sevmiyorsundur. Sevmiyorsan evet evlenilmez. Aşk paradan büyüktür. Ve anca aşık olan bunu anlar. Senin gibi Mental insanların harcı değil. Sen evlenme. Evlenen evlenir zaten.
Bir insan ile evi veya arabasi için mi evleniyoruz? Bunu soruya dökmek bile saçmalık
Gerçekten güzel cevap
Senin gibi eş baş tacı
Maaşlı işin olduktan sonra her istediğin yavaş yavaş geliyor zaten
Taraflarin bunu istemesi gayet normal. Erkeğin beklentisi olduğu gibi kadın da ister.
Ama unutulmamalıdır ki bu ülkede bazı şeyler çok zor. Ama çiftler el ele verirse tank da alır uçak da. Bkz: engin-dilan polat:)
Hep böyle triplerdesiniz genelde ama koştur kpştur da evleniyosunuz valla güzel olanınız da evleniyoo kariyer yapmış olanınız da evleniyoo anasının gözü olanı da evleniyoo.. Yani geçin bu ayakları artık yaa
Kendimizi yoldurmayınca hemen prenses damgası yapıştırın. Maddi çıkarlarınız için tercih yaptığınızda biz size o*rospu damgası vuruyor muyuz? Vurmuyoruz. Artık vuracağız. Esc da para için yapıyor sen de para için tercih ediyorsun.
Arabayı anlarım çocuk falan yoksa da ev gerekli. Şimdi senin var mı diye sormuşlar. Aileden kalır bir şeyler. Zaten bu binayı komple ele geçirirse babam sözü var deniz kenarı ev konusunda.
Evleneceğin kişi iyi bir Müslümansa, karakteri güzelse ve çalışmaya azmi varsa, bence maddiyat yüzünden tereddütte kalmak gereksiz olur. Allah yolunda ve helal dairede birlikte çalışıp kazanmak daha bereketli olur
Evlenilmez. Ben evlendim de basım göğe ermedi evlenmeyin.😀
Evim arabam olsa rahat ederdim bilemiyorumm ama şu an nasıl ev alınır çok zor.
Boşandın mı
Manevi şeylerden önce maddi şeylerde mutluluk arayanlardan değilim. Geçinebilecek düzeydeysek ve o insanı seviyorsam ahlaken ve dinen istediğim tarzda bir insansa evi arabası yok diye reddetmem aksine bende elimi taşın altına koyarım.
evle arabayla değil ben adamla evlendim arabası vardı onuda beni alırken sattı çalışır evimizi de arabamızı da alırız bu zamanda biraz zor ama Allah büyük. evi arabası var diye de itin tekiyle evlenilmez
Bir kadında bunlar yoksa evlenilmez zaten, yoksa tam bir yük olur. Arabası ve evi olmalı böylelikle rahat ederiz beraber. Ev yok araba yok sonra uğraş dur almak için, olanı varken olmayanı kim ne yapsın.
Evlenirim birlikte alırız. Önemli olan evi arabası olmaması değil olması için çaba harcayıp harcamaması.
Bizde evi arabası olmayan kızla evlenmiyoruz hadi bakalım.
Prensesler sizi
Hersey tersine döndü madem bizdede böyle
Sende böyle ihtiyarlayınca evlencen sonun belli 😂
hattâ evde kal sen emi 😂😂
Evlenilir çocukta yapılır. Şu zamnda çok yuklenmemek gerek.
Hayrlı eş nasip olsun sana emi 🙂👏🏽👏🏽
@Hasan-ARSLAN amin inşallah ehehhe
@Melisaaşkk Aminn 😊🤲🏽
Evim arabam arazim bahçem yazlığım var bir miktar yatırımım da var ama bu devirde ki hiç bir kadinla olmam
Çok haklısın
Evlenilmez sonuçta ev ile arabayla evleniyorsunuz. Ev ile karşılık yemek yersin arabayla nirvanaya ulaşırsın
Şu an çoğu meslek grubu ev alamaz durumda. Araba da kolay. Ele muhtaç etmeyen adamla evlenirim ben. Gerisi bi şekilde olur
Evlenilmez. Eskiden evlenirim diyordum ama maalesef hic bir erko bunu hak etmiyor
Seni alanın akli yoktur zaten
Aynen öyle hiçbiri hak etmiyor
@Maaniac prenses erkekler aglamis
Abla sen türbanlı değil miydin önceki nasılım sorusunda açık olmak yakışmamış türbanlı daha iyisin @Slimgirly
@Maaniac sen benim tipimi gördün mü kezban
@Maaniac Yaaav sen ne anlatıyon
Deli lan bu 🤣
Sus kiz 😁
Boyum 182 gobeklide degilm
Yok değilim kız gel evlenek
ağır hasarlı kadın beleşten kullanmışlar esc gitmek yerine
Ananla karıstırma @mahirfhcfh
@Slimgirly burun estetiği olmayı düşünüyor musun
Yaptir
Koca burunlu seni
Keşke tek burnumu soksam💋
😊😊💋
Koca burunlu seni hahahajaj
Kaldır la o profili
Çirkin ördek yavrusu seni 😅
Gel atim
Aşık olma ama
Evlenilebilir. Ama cimri ile evlenilmez. Cömert olsun da adam maddi durumunun önemi yok. 5 varsa 4 veren adamla evlenirim.. 100 varsa 20 veren adamla evlenmem..
Bu hayat ev ve arabadan ibaret değil. Öte yandan, araba konusu da Türkiye'de bayağı popüler. Avrupa'da kimse bu kadar dert etmez bunu. İki kişi evlenecekse bunlardan daha önemli şeyler ortaya çıkabiliyor ilişki dinamiklerine bağlı. Senin evleneceğin kişinin evi de arabası da olabilir ama bir de bakmışsın evlenir evlenmek satıp yemiş
Yok olmaz. Villasi olacak. Bugattisi olacak birde yatı olacak. Aylik kazanci bi 10 milyon tl veya dolar olmasi lazim. Bu devirde anca yeter zaten. Sınırsız kredi karti felan olmasi lazimm. Baska ne ister ki insan. 😂😂
Evi arabası ve parası olduğu için evlenip sonrasında yalnızlık ve ilgisizlik başta olmak üzere bir çok sıkıntı içinde bocalayan ne çok kadın var.
evi arabayı beraber çalışıp alabiliriz, gönlüme hoş gelsin yeter
Maşallah Allah iyi insanlar çıkarsın karşına 😊
inşallah teşekkür ederim
Darısı başımaaa🙃🤲🏻
allah gönlüne göre versin 🙏🏻
Aminn😊 nerelisinn
İkisi de var Allah a şükür ama sırf mala mülke baktıkları için evlenmem
Senin evin ya da araban var mı haaa muhtemelen her gün otobüs durağında bekliyorsundur sonra eşitlik diye ağlarsın dimi kiyamam sana
Olmasını istemem açıkçası ve samimi bi şekilde yazıyorum.
Dosto romanları gibi sıfırdan başlamak isterim.
Gercekten seviyor ve mutlu ediyorsa evlenilir ama hem üzüp hem de umutsuz bir gelecege cekmesin kimse kimseyi
Herşeyim var bu saydıklarından çok çok fazlası var evlenmeyi düşünmüyorum
Gerek yok😂😂😂
Evi arabası vardı, ama olmasaydı da evlenirdim. Maddi şeyler hiç kriter olmadı bende..
Evlendiğimde Evim de yoktu Arabam da yoktu çok şükür şu an her şeye sahibim
Evlenilir kızında evi arabası olmazsa evlenilmez o zaman evide olmalı iyi erkekler kızın kölesi ya gidip kızlarını başına çalsınlar
Evlenilir önemli olan mutluluk, kişinin karakteri. Ev var araba var ama adam şerefsiz ya da karakter yok napacan böyle adami
Ev zaten bir ömürde zor alınıyor o şart değil de. Benim evleneceğim adam zaten 30 yaş civari olur. O yaşa kadar da arabası olsun bir zahmet
Bu zamanda çalışıp biriktirerek kim ev alabilir? Çalmadan çırpmadan ya da babadan kalmadan olmaz o iş mümkün değil
Bütün mesele bu mu ev araba yani bunlar mesala karakter göstergesi mi yoksa güç gösterisğ için mi evleniliyorsunuz?
Evlilik sadece maddiyat için yapılmamalı lakin maddiyat da mühim, buna önem vermek gerekiyor, sonuçta aşk yenmiyor, karın doyurmuyor.
Hadi ev neyse de. Arabası olmayan ne alaka aw arabada mı yatacaksın yoksa arabanın vites topuzuna mı oturacaksın
Bunu isterken birde kendine dönüp bakman lazım buna karşılık neyin var
Benimde evim var ondan dolayı zorda kalmak istemem. Ben zorluk çekmedim
Yemin ederim ibretlik bir yer burası. İnanılmaz gerçekten dkksjs
her şey ev ve araba değil. Saygı ve sevgi, e tabii maaşlı olsa yetmez mi..
Niye evlenilmesin? Evi arabasi olup kalbi olmayani napcan?
Ben kadın olsam evlenmezdim 😂 erkek dediğin çalısır birseylere sahip olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?