Çevremizin klişe olarak "evi, arabası ve maaşı olsun." cümlesinden yola çıkarak gerçekten bu beklenti içinde olur musunuz? Evi ve arabası olmayan erkeğin evlenmek hakkı olmuyor mu? Bence olur :|

Çevremizin klişe olarak "evi, arabası ve maaşı olsun." cümlesinden yola çıkarak gerçekten bu beklenti içinde olur musunuz? Evi ve arabası olmayan erkeğin evlenmek hakkı olmuyor mu? Bence olur :|

Sırf bu düşünceye sahip kişiyle evlenmemek için evim arabam olsa bile var demem. Aşırı ezikçe bir düşünce bence, kendi cebinde 5 kuruş olmayan insan, çeyizine koyacağı 3000 tllik eşyanın hesabını yapan insan "ev, araba yoksa evlenilmez" diyor pppuhahahahaha, evlenmiyor kendini satıyor resmen 🤣.
ülkemizde maalesef hala bu tür cinsiyet rolleri olduğu için çoğu kadın yeterli eğitimi görmeyip meslek sahibi olmuyorlar bu da seçtikleri eş adaylarının ikisine yetecek durumda olmalarını istiyorlar ve bence bu durum gayet normal çünkü böyle bir kadın tipini seçen erkekler ise evde otursun çocuğuma baksın fikrinde olan erkekler eğer sizde böyle düşünüyorsanız bundan şikayet etme hakkınız yok hele ki bu ekonomide ama diyorsanız ki bu bana ters benim eşim de çalışsın para kazansın ev işleri ortak olsun ona göre eş seçimi yapacaksınız insanları yargılamayın yani istediğiniz kişileri seçme özgürlüğüne sahipsiniz insanlar değiştirmek yerine kendi fikirlerinizde olan birisiyle çıkmayı deneyin
Açık ve net ben yalan söylemem. Evlenecek adamın ya bir evi ya da bir arabası olmalı. Hadi bunlar yoksa bile kenarda birikimi olmalı. Kadınlar da boş öyle beklemesin. Kenara en azından birikim yapsın her şeyi de erkeğin üstüne yüklemesin.
Cevap
10Cevap
Kızlar evlenmezler maalesef.
Bana ne herkesin evi, arabası, maaşı kendisine. Beni benim evim, arabam ve maaşım alâkadar eder sadece 😅😈✌️
Yani kadınların beklentisine göre değişir ama bana göre çok mantıklı bir Kriter değil bu
Araba neyse de ev lazım oluyor gibi. O yüzden evlenmedim.
Evlenilir hayt kurcan şirket değil
Bi hayt paylaşacan bir olursun beraber herşeyniz olur zamanla.
Evlilik kavramı kişiden kişiye değişiyor.
Maddiyat önemli olan kişi evlenmez
Maddiyata bakan bir zahmet evlenmesin araba herşeyin göstergesi değildir
Ev araba şart değil çalışıp çabalaması mühim olan. Zamanla alınır onlar.
Bu kadın zamanında 2500 TL benim mazotuma yetmez demişti ileri görüşlü kadınmış 😀😀
evlenilir bence her şey spnradan oluyır laybedilen de sonradan kaybediliyor
Erkeklerde istesin, olay çözülür
Erkek öyle bir durumda evlilik düşünmemeli.
Maddi durumu iyi olması gerekiyor
Evlenilmez..
Ben evlendim 😂
Evlenilir ya şu an herkes öyle.
Evlenilmez. Ev ve araba şart.
Aynen bende olsam evi ve arabası olmayan hatunla evlenmezdim bide arsası olmalı
bal gibi de evlenilir
Evlenilmez bence
Evlenilir
Maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?