Maddi duruma bakan kızla evlenilmez asıl onun derdi babasinin evinde prenses olamadı paralı erkek bulup öyle prenses olmaya calisiyor ama ondan olsa olsa o.. bu olur sadece evliligin ne oldgunu bilmeyen türk kızları bu halde işte
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Maddi durumu iyi birini arayan kızlar genelde buluyorlar. Sen dedin diye de kızlar o ettiğin ifade olmuş olmuyorlar. ancak tercih edilmediğin için kendini böyle teselli edebilirsin 🙃
Sana gülerim sadece 🤣🤣🤣 türk kızının lafina bile bakmam ne yaptigina bakarim ortaligin halini gorunce ben ne oldugunu goruyorum turk kızlarının düşüncesi söyledigi yaptigi ayni degildir o yüzden turk kizlarinin sadece yaptiklarina bakacaksin düşuncesine söyledigine degiil eger senin bu sacmalaman dogru olsaydi ortalik bu halde olmazdı zaten türk kızlarının canı cehenneme benden uzak cehenneme yakin olsunlar adam insanlik karakter kisilik yok kanlari mayaları bozuk ahlak edep adap namus seref zaten yok seks objelerinden baska bir sey degiller haa bak bu var alsana soyledikleriyle yaptiklari bir olmayan seks objesi degilim diyip seks objeligi yapmak ben satilik degilim diyip kendini pazarlaması yani senin sacmalaman olmuyor ama dogru türk kızısın sen de öylesin o yüzden kabul edecek degilsin tabiki de karsi geleceksin o terch edilme olayini kizlar yapar erkekler degil türk kızlarina kendimi tercih ettirmem yanimda yakinimda dahi tutmam erkekler tercih ettirmez tercih yapar bunu kizlar ne zaman anlar 30 yasina kadar onun bunun altinda gezer ya da şöyle böyle olsun diye evde bekler 30 yasindan sonra da ne oldugunu anlar neyse bu uzar da gider zaten