Gizli Üye(30-35)1 yılEv, arabası ve maaşı için evlendiğiniz, sevmediğiniz-aşık olmadığınız bir erkek sizinle neden evlensin. Bu mal varlıklarıyla pekala tek başına yaşayabilir, tek başına kendi malını yiyebilir. Bu soru ve arkasındaki mantıkla akıl yürütürsek "... mal-mülk, para ile her şeyi elde edilebilirsin hatta beni bile elde edebilirsin..." düşüncesine varırız. Seni bile elde edebilen şeyi başkaları da ister. O zaman başkalarını de pekala elde edebilir. Evlilik olmadan pek çok kişi ile sevgililik yaşayabilir, evlilikteki birçok şeyi evlenmeden de elde edebilir. Parasıyla alem yapabilir, her ay farklı karşı cinsle takılabilir. Cinsel anlamda profesyonel hizmet alabilir. Karşıdaki kadının eğitimi, görgüsü, statüsü, mal - mülkü erkeğin kabul edeceği seviyede değilse erkek ilişkide her şeyin tek taraflı beklendiği bir şeye neden adım atsın? Ev almayı sadece erkekten bekleyen ama ev almak için hiçbir adım atmayan, sorumluluğun altına giremeyecek bir kadınla neden evlensin. Dediğim gibi bu imkanları varsa bile böyle düşünen bir kadınla evlenmez. Çünkü böyle düşünen bir kadınla ortak yatırım kararları da alamazsın. Maddi imkanı olmayan bir kadın evliliği süresince sürekli erkeğin maddi imkanlarını sorgulayacak, adeta bir çocuk gibi "... şunu da isterim bunu da isterim..." diyecek ama kendisi evliliğe hiçbir şey getirmeyecektir. Böyle kadınlar evliliğin devamı, mutlu - huzurlu - sağlıklı bir ilişki için erkeğe değil aslında kendine güvenmiyor. "Ben ilişkide sorun çıkartırım, kendimi de karşı tarafı da mutlu edemem: boşanmaya gideriz." diyor. Bu nedenle kendini bilip erkekten uzak durması çok daha iyi. Fikirleri değişip, burnu sürtülene kadar erkeklerden uzak dursunlar. Böyle bir ilişki sonucu boşanılırsa çoluk çocuk olmadan erkeği ömür boyu nafakaya bağlıyorlar, erkek bu yüzden yeni bir ilişkiye başlayamıyor. Çünkü ailesinin - devletin bakmadığı yetersiz bir kadına bakmak zorunda kalıyorlar. Yeni bir ilişki için harcanması gereken 5.000 - 10.000 - 15.000 TL her neyse eskiden yaşanmış bir ilişkideki kadına her ay gidiyor. Bu sefer yeni kadın mağdur oluyor. Devletin bakamadığı insanlara sırf cahilliği, iyi niyeti yüzünden nikah kıyan biri bakmamalı. Bu yetersiz kişi evlense de evlenmese de bu dünyada ömrünü tamamlaması gerektiği için bu kişiye ailesi ve devleti bakmalı.
66 Yorumla- 1 yıl
Hee elin kızı da sana "Sen ol hayatımda ben kuru ekmek yemeye barınakta kalmaya razıyım. Doğacak çocularım da senin için kuru ekmek yesinler. Çunkü senden başka iyi insan yok bu dünyada. Tüm zenginler pezveng" mi diyecek 🤣🤣🤣 senin özelliğin ne? Uğruna sefalet çekilecek ne özelliğin var. Göreni çarpıyon mu yakışıklılığınla altın kalbinle 🤪
Cevap sahibi1 yılAllahım ben yorumları neden kapatmadım, nerede sponsor arayan, evde kalmamak için son şansına kaçmış insan varsa bana yorum yazacak şimdi. :D Sırf bu yorum altına gelen yorumlardan bile kalitenin ne kadar düşük olduğunu anlayabilirsiniz. Böyle bir soru Kuzey Avrupa ve Batı Avrupada sorulsa, kişinin kendi görüşünün altına görüşü saygısızca kritik eden bir yazı yazılmaz. Herkesin kendi görüşüdür der geçilir. Ben soru soran kişiye fikir vermek için kendi fikrimi söyledim. Bir de egzejere ederek "... kuru ekmek, çocuk, kadın satıcısı, yakışıklılık, altın kalp..." kelimeleri kullanılmış.
Cevap sahibi1 yılBenim muhatap bile almadığım insanlar nasıl da kuduruyor da yorum yapıyor. Benim yazım da hiçbir hakaret yok ve şuana kadar da hakaret ettin diye şikayet edilmedim, kimse de bana yorumunda yazmadı. Aksine 3 kişi de beğenmiş fikirlerimi. İnsanlar ismiyle müsemmâdır, seçtiği isimden ve seçtiği görselden ne olduğu belli olur. Kim çirkef kim değil okuyanlar karar verecektir.
- 1 yıl
Cahal , o bir film ismi hem de gelmiş geçmiş en iyi komedi filmlerinden birinin ismi. Sen ne anlarsin 😂 ismiyle müsemma demiş fakır
Cevap sahibi1 yılİnsanlar ismiyle müsemmâdır, seçtiği isimden ve seçtiği görselden ne olduğu belli olur. Bu lafı ne kadar doğru söylemişim. Ne kadar doğru söylediğimi araştıran biri anlayacaktır. Birisini aşağılamak istediğinde aklına ilk gelen kelime "fakir" olan biri sizce ne kadar derin olabilir ki? Cahil, hadsiz insanlar sosyal medyada baskalarinin görüşlerine yorum yaparak insan yerine koyulmaya çalışıyor. Ama insan değiller, insan dışında her türlü kötü vasfasıfata ta sahip olabilecek "şey" 'ler.
- 1 yıl
🤣🤣🤣 bir hışımla saldırmış ama hepsi fos 😂 kıyamisu
En İyi Cevaplar
Bazı şeylere karşı çıkmadığımız, ses çıkarmadığımız için kendi insanımızı bu hale biz getiriyoruz maalesef. Hep sustuğumuz için kaybediyoruz, yıpratıyoruz, kırıyoruz, yok ediyoruz. Maalesef popüler kültürün kölesi oluyoruz. Bu Türk dizileri sizleri hipnoz ediyor, zehirliyor. Zenginliğe, güzel evlere, yalılara, arabalara, kıyafetlere vs. vs. özendiriyor. Tamam, insan elbette kendisini sevmeli; kendine değer vermelidir. Vermezse zaten kendisine saygısı yoktur. Fakat istediklerinizin tümünü karşı taraftan beklemek büyük karaktersizliktir, bencilliktir, hazıra konmaktır. Karşınızda ki insanı canım yerine, keriz yerine koymaktır. O yüzden bu düşünce de olan kişilere bir şey demiyorum. Sizi bu hale bizler getirdik. Ben böyle düşünüyorum ve herkese saygılarımı sunuyorum.
Dipnot: Açıklamalarım geneldir, kadın erkek ayrımı yapmadım. Bu verdiğim örneklere özenip zengin kadın arayışında olan güzel kardeşim hemcinslerim de vardır eminim buna.12 Yorumla- 1 yıl
Bazı yerleri hatalı yazmışım. Düzelttiğim yerler şu şekildedir:
Karşınızda ki insanı canım yerine, keriz yerine koymaktır.
Dipnot: Açıklamalarım geneldir, kadın erkek ayrımı yapmadım. Bu verdiğim örneklere özenip zengin kadın arayışında olan güzel kardeşim hemcinslerim de vardır eminim buna.
Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Bu zamana evlenmeyi dusunen erkek yok. Bu maaş kötü değil. Ben o erkek olsam evlenmem 1700 dolar ile her hafta pattaya taylanda giderdim. Uçak dahil 1 ay evlilik yaşantısı yemek kadının evinde kalirdim araba motorsiklet dahil kavga mi ettin baska ev, Türkiye de o parayı kazanan genelde borsa kumar sever koleksiyon. Neyse ki filipinler daha da ucuz 1700 dolarla 6 ay evli gibi o bunu bilmiyor bilse Tagalog dilini ogrenirdi. Adamı iyi kullanirsan evin olur araban olur , kötü kullanirsan yersin bu senin elinde. Sakin filipinler diye bir yer varmış deme. uyandirma Turkiyedeyiz
03 Yorumla- 1 yıl
Kamboçya'da turistik bir şehirde (Siem Reap) 1800 Dolarla 6 ay yaşarsın. Laos'da da öyle. Hatta Vietnam'ın birkaç (Sapa vb.) şehrinde de öyle.
- 1 yıl
10 milyon Türkün oraya gittiğini düşünemiyorum. Orayı da kesin bozardık. Orada da fiyatlar 3 katına çıkardı. Oranın devletleri ohal ilan ederdi.
Gizli Üye(25-29)1 yılEğer yirmilerinin başındaysa bunlara sahip olmaması çok normal hele de bu devirde bu ekonomide. Önemli olan sahip olmak gibi bir düşüncesinin olup olmaması. Hedefi bunları alıp bir aile kurmak mı yoksa evlenince bunları ortak almaya çalışmak mı? Bu çoğu kişiye yanlış gelebilir ama eğer bir erkek kadına maddi olarak yetemiyorsa evlenilecek erkek değildir. Lüksten şatafattan bahsetmiyorum fakat kendi evi olmayan, arabası olmayan kira olsa dahi bunları ödeyemeyen veyahut eşinin maaşı olmadan hiçbir şeye yetemeyen bir adamla evlenmek mantıklı değil. Doğum, çocuk bakımı, ev işleri, aile ilişkileri vs. bunlar hep kadının sorumluluğunda zaten erkekten tek beklenen şey kadına maddi olarak destek olabilmesi fakat bunu da yapamıyorsa evlenmenin bir anlamı yok. Bunu sadece maddiyatçılık olarak görmeyin geniş düşünün. Para konuları her zaman sıkıntı olmuştur. Kavgalara sebep olacak, ilişkiniz yıpratacak. özellikle de kadını. Erkek tek görevini de kadınla bölüşmek istiyorsa gerçekten sorun bizde mi?
44 Yorumla- 1 yıl
31 yaşında olan erkekte olmaması sorun mu mesela
Cevap sahibi1 yılkaç yaşında mezun oldu, ne zaman işe başladı, mesleği kalıcı mı? bunlar önemli
bir de dediğim gibi bunları almak istiyor mu? gelecek planı var mı yoksa anı mı yaşıyor? Ev, araba almak için hala bir girişimi olmamışsa pek bir umut yok bence. Fakat şey de önemli hırları var mı, iş planı var mı kafasında girişim vs. para konularında nasıl?- 1 yıl
Mesleği kalıcı ama borçları falan var motor ancak alır evi kira araba gibi hayali yok şu an için
Cevap sahibi1 yılyani o zaman şöyle söyleyeyim mucize olup da piyango size çıkmazsa ya da erkek arkadaşın girişimle parayı bulmazsa klasik günümüz mutsuz evliliklerinden birini yaşarsınız. Bir süre sonra da para konuları yüzünden istediklerinizi yapamayıp başkalarının hayatlarını izleyince ilişki biter. Ondan sonra ayrılır mısınız yoksa üzerine çocuk yapıp bir de sıvar mısınız orasını bilemem. Tabi bu sizin hayata bakış açınıza da bağlı. Eğer ben eşimle çocuğumla bir arada olayım bir hayatım olmasın, tatilde, kendime alışverişte gözüm yok evi çekip çevireyim yeter diyorsanız iyi. Ama bir de çalışıyorsan değme keyfime gün yüzü göremezsin iş ev, ev iş. Kısaca olmaz bacım ya. Hayat zaten zor bile bile böyle bir yola girme.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 1 yılkızlar evlenmez
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.
1 yılHiçbir zaman bu kafa da olamadım gitti ki belki de bu kafa da olmadığım için altında son model arabası çok iyi mesleği ve işi son derece lüks sitede evi olan bir adam beni eşi olmamı istedi.. Hani derler ya beni ne mühendisler ne doktorlar istedi cidden de öyle idi aileden görmüş biriyim koca evinde görüp sapıtanlardan değil. Yani eşimin kişiliği düzgün efendi iyi aile çocuğu idi ortalık çok afedersiniz kanı bozuk dolu idi iyi de anlaştık sevdik evlendik ama hiç bana kaç bilezik takıcaksın yok evin senin mi bana nerde düğün yapacaksın asla demedim ki ben eşime bir nikah olsun yakınlara bir yemek veririz dedim o 5 yıldızlı otelde düğün yaptı ne istiyorsan o olacak dedi açgözlü ve paragöz olmamalı insan o zaman her şey nasip oluyor zaten..
44 Yorumla- 1 yıl
Ben de sandım ki hiç bu kafada olmamışsın da fakir biriyle evlenmişsin. Zaten varlıklı biri talip olmuş sen de olmamışsın. Meziyet mi bu? Fakir biri talip olsaydı da kabul etseydin o zaman bir kıymeti vardı anlattıklarının. Varlıklı erkek aptal değil. Varlıklı kadına talip oluyor ki eşi mal peşinde koşan biri olmasın diye.
- 1 yıl
@Fesli aynen boş yapmis ablamız hiçbir zaman bu kafada olmadım ve mali mülkü olmayan biri ile evlendim deseydi anlardım son model arabaya geçti direkt 😀😂😂
- 1 yıl
İyiki bu kafada değilmissin abla olsaydın bı de Dubai prensi isterdin sanirim
- 1 yıl
Benim babamın fabrikası var zaten yani çevremde tanıdığıö bildiğim biri ile evlendim ama varlıklı diye değil eşimden de yok şunu tak bunu tak demedim ama bunu kaçıracak kadar bağnaz bir çoğunuz boş yapanlar gayet belli
1 yılBu ülkede toplum kadınlar açgözlü diye feraha ermiyor, iflah olmuyor. Bir erkek elbette kadınına bakabilecek bir işe sahip olmalı fakat ev ve araba şartı koşmak kesinlikle doğru olmayan birşeydir. Her şeyi hazırdan beklemek yerine bir erkeğin karakterine bakın çalışma azmine bakın ve evlenip birlikte mücadele edip öyle yükselin. Yükselin sonra ev de alırsınız araba da alırsınız. Gerçek bir evlilik budur evliliğin anlamını yanlış anlamışsınız. Evliliğin amacı hayatını seni tamamlayabilecek biriyle geçirmektir onunla birlikte hayatta yükselmeye başarmaya çalışmaktır, hayatın zorluklarına birlikte göğüs germeye çalışmaktır yeter ki seçtiğiniz kişi karakterli olsun...
611 Yorumla- 1 yıl
Women işte dayı, mantık aramamak lazım bunlarda ☕
- 1 yıl
20-25 yaşindaki adamdan ev beklenmez ama 30 üstü bir zahmet ev almış olsun. 35 40 yaşinda adam 20 sene napti acaba ev almayıp? Emekli olana kadar kız kirada mı otursun? Maddi sikinti mi ceksin?
- 1 yıl
@Bettterböcek Ekonomi böyleyken mi? Her erkeği engin polat zannediyorsunuz sanırım.
- 1 yıl
@garavel_usta Yoo ekonomi yeni böyle oldu, ben bile ev alabilirdim babamın malına güvendim borca girmedim. Girseydim coktan evim vardı. Yani orta yaş erkeklerin bahanesi yok. Elin kızı seni parasız napsın? Enayi mi?
- 1 yıl
@Bettterböcek Ekonomi düzelirse yaparız bişeyler teyze kızma
- 1 yıl
@garavel_usta Hallederiz kadir 🤣 elin kizi niye sana güvensin?
- 1 yıl
@Bettterböcek Sana ne elin kızından be teyze sanki senin kızını mı alacam da
- 1 yıl
@garavel_usta Toplumun bütün kızları benim kızım 😂 senin gibi serserilerden korumak lazim kızları
- 1 yıl
@Bettterböcek Lan serseri değilim nereden çıkardın
- 1 yıl
@Bettterböcek abla çok tatlısın ya bayıldım sana 😁😁 sonuna kadar haklısın valla 20 li yaşlarda kızlar cahil oluyor seni dinlemek lazım🌸
- 1 yıl
😁😁
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılEvi ve arabası olmayan erkeklerle evlenilmez olsaydı.. Türkiye koşullarındaki ekonomide % 60 iniz evde kalırdı. Farkında değilsin sanırım :) Ayrıca evleneceğin erkeğin evi arabası ve iyi bir maaşının olması ile ilgili beklentilerin var iken... sen içine giemeyi dusundugun sisteme ne katkı sunacakdin. Denklik ve eşitlik var mı? Seninde birikimin. bir evin.. iyi bir maasin var mı? Öyle ya.. benim var.. onunda olmalim. yoksa uyusamayiz soyirsundur sanırım. Yani eclenecegin erkekte bu seviyede bir ekonomik durum olsun istiyirsan.. seninde olmalı.. denklik ve eşitlik olması acisindan.
40 Yorumla
1 yılAçıkçası beni maaşımla, paramla, sahip olduklarımla değerlendiren bir kadınla ben evlenmem. Zaten artık evlenirken evlilik sözleşmesi yapmak şart oldu bu kafadaki insanlar olduğu için. Boşanırken bir şey alamayacağını bilince zaten direkt vazgeçer.
Çok üzülüyorum böyle insanlara. Ben evlenince çalışmayacak kadınla da evlenmem. Şu hayatıma kadar o kadar metacı insanlar girdi ki gerçekten hayatıma para, mal, mülk mevzularından tiksindim resmen. Kimse kusura bakmasın ama herkes kendi ayakları üzerinde durmak zorunda. Sadece benim kazandığımı, benim sahip olduklarımı yemeyi düşünen insanlarla bırak evlenmeyi aynı ortamda bile bulunmam. Çok malzeme olur bu tipler, çok acı…13 Yorumla- 1 yıl
Senin kazandıklarını yemiş olmuyor evlendiğin kadın senin çamaşırını yıkıyor yemeğini yapıyor sana bakıyor seni seviyor senin herşeyinle ilgileniyor sende ona bakabilirsin sonuçta hayatlarınızı birleştirip bir yuva kuruyorsunuz tek kazanıp tek harcarım düşüncesi çok yanlış ayrıca evlenen kişi senin malını almak düşüncesi ile evlenmiyor ki rahat bir yaşam için bunları talep ediyor şu an hiçbirşeyi olmayan ailesinin eline bakan çalışan ama kendisine bile faydası olmayan bir insanla kim evlensin mesela çok geniş ve göreceli bir konu tabiki sizinde kendinize göre haklı sebepleriniz var ama daha evlenmeden boşanırken yapılacakları düşünmek çok yanlış
- 1 yıl
Açıkçası ben yemek de yapabiliyorum ki çoğu zaman hayatıma giren insanlardan daha güzel yemek yapabiliyorum, çamaşır da yıkayabiliyorum, evi de temizleyebiliyorum. Yani bunları yapsın diye bir kadına ihtiyacım yok. Olursa da temizlikçi tutarım, bunun için evlenmem.
Yani kadın rolünü nasıl tanımlıyorsunuz bilmiyorum ama yapılan tanımlamalar gibi bir şey değil bu. En basit örneği, her şeyi es geçtim, hiçbir yeteneği olmayan be sadece ev işlerini yapan bir kadın ben öldüğümde ne yapacak? Benim yaptığım işten bile anlamayan birisi hayatını nasıl idame ettirecek? Bunlar çok yanlış bakış açıları.
Kendi ayakları üzerinde dursun, geri kalan her şeyi birlikte yaparız zaten. Kendi ayakları üzerinde duramayan bir kadınla evlenip ondan çocuk yapmak hele, çocuğa yazık. Siz şimdi erkek ölse bile kadın ve çocuğun hayatını geçirebilecek kadar para bırakmalı da dersiniz. Sonra neden kadın ve erkekler eşit değil diye dr her yere yazar, feminist kesilirsiniz. Bu isteklerin hepsi tutarsız. Artık o ilkel çağlarda değiliz. Kadının toplum içinde çalışan bir birey olması gerekiyor. Her şeyi hayatını paylaşmaya karar verdiği kişi ile birlikte yapabiliyor, iş yükünü paylaşıyor olması gerekiyor.
Ben evliyken eski eşime gel nevresimi değiştirelim dediğimde 2 haftada 1 zor değiştiriyorduk birlikte. O da çalışıyordu ki kaç kere gömleğini ütülediğimi biliyorum yani. Her cumartesi temizlik yapalım ama iş planını sen yap, bana hangi işleri verirsen benim için ok diyen de bendim. O yüzden herkes kendi parasını kazanmalı, eve gelince her şey ortak bir şekilde yapılmalı. Birisi yemek yapıyorsa diğeri salatayı yapıp bulaşıkları yıkamalı. Hayatı paylaşmaktan bahsediyoruz burada ama kadınlar ben evde çocuk bakarım kafasında. Gerçekten öyle insanlarla yapamam ben. Ben bunların hepsini tek başıma yapabilecekken birisi evde hayatını rahat geçirsin, var olanı yesin diye de evlenmem. Kimse kusura bakmasın. - 1 yıl
@Consclusion ' Bu bir çok etmene göre değişen bir şey bence. Mesela kendini eğitmiş bir kadın ve erkek dediğiniz gibi ortak noktalarda buluşup mutlu olabilir. Ama kişilik farkı, eğitim farkı, kariyer farkı vs yani bir çok etmen var. Bunları tamamlayanlar mutlu olabiliyor. Tamamlayamayanlar ise malûm...
Mesela insanların kariyerine yakın kişilerle evlenmesini de buna bağlıyorum ben. Örneğin avukat avukat ile, doktor doktor ile evleniyor. Çünkü, her ne kadar insanlık önemli desek te, eğitim ve fikirlerin ortak olması da o kadar önemli.
1 yılErkek ırgat olduğu için her şeyi sağlamalı kafasından çıkılmalı, Evlilikte; eşinin de çalışıp eve katkı sağlaması, yüklerin hafifletilmesi, zorluklara ve strese karşı destek çıkması, kavga etmek yerine çözüm odaklı iletişim halinde olunması gerekli. Devir artık çok değişti. En düşük market alışverişi 4-5 bin, faturalar 3-5 bin, kiralar 10 bin altında yok artık. Şimdiden asgari ücret bitti. E sosyallik, diğer giderler nasıl karşılanacak? Çocuk masrafı, Giyim-Kuşam, Ev tadilat işleri, borçlar vs. şu tabloya bakarsak Erkek kendine zor yetemiyor artık. Herkes ev-araba sahibi olacak diye bi' kaide yok. Şu ekonomik ortamda insanlar artık uzaklaşıyor ilişkilerden.
25 Yorumla- 1 yıl
Evi geçindirmek yükünü Allah erkeğe vermiştir
- 1 yıl
Herşeyi kadınlar yapıyor. Evi de biz geçindireceksek erkekler ne işe yarıyor?
- 1 yıl
@Հայերեն_և_քրդերեն
Senin peygamberinin eşi Hz Hatice tüccardı. Bilgin olsun :) - 1 yıl
@_umtcnr_ Bak seen😂 Diğer hanımlar neydi? Peygamber size zengin kadın bulun ondan para bekleyin mi dedi? 🤣🤣🤣
- 1 yıl
@Bettterböcek Yok popon kaldır sende bir şeyler yap dedi. :D Daha sonra aldatılınca buraya gelip, kocam beni aldattı gidecek yerim yok diye ağlıyorsunuz :D
Gizli Üye(36-45)1 yıl25 yaşinda erkekten ev beklenmez ama 30 üstü erkekten ev beklenir. Bu beklentiyi paragözlük olarak görenler olaylara objrktif bakamiyor.
Kimse geleceğini çocuklarının geleceğini riske atmak ve maddi sikinti çekmek istemez. Bu devirde kira 30 -35 bin. Geçim zor. Erkek eve bakmali ve ailesine ev temin etmeli
66 Yorumla- 1 yıl
Sende çalış abla beraber ödeyin her şeyi. benim fikrim
Cevap sahibi1 yıl@birKarasevdali Zaten ev temizliği, yemek, hamilelik doğum, çocuk bakımı vs hepsi kadının sırtında. Bir tek çalışıp para getirip ev geçindirme sorumluluğu erkekte, onu da kadına yükleyin size ne gerek kaldı? Damızlık olarak mı işe yarayacaksiniz?
- 1 yıl
Senin ailende oyledir o ki! Benim ailemde oyle degil. Yemeği annem değil babam yapardı.
Cevap sahibi1 yıl@birKarasevdali uzaydan geldin galiba? Seni de baban mi emzirdi? Etek de giyin tam olsun 😂
- 1 yıl
Zeka seviyene saygı duydum. Dedim ya her aile özgün diye. Babam ahci idi.
- 1 yıl
Ha bu arada yanına falan gidersen selamımı götür. Rahmetle andım şimdi.
Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Sana sormazlarmı ben ev arba getiriyorum evliliğe sen ne getiriyorsun!!! Neden coğu kadın değerini maddiyat la ölcüyor bilmiyorum. Biz evlendiğimizde ikimizde öğrenciydik ve cok zor durumlardan gectik. Herşeyimiz oldu zamanla cünki cok calışıp cabaladık. Ben hazıra gelseydim gercekten utanırdım harcamaya. Benim evim benim arabam diyemezdim. Nasıl rahatsınız anlamıyorumki. Calışın cabalayın ileride yetişdireceğiniz cocuklara örnek olun.
61 Yorumla- 1 yıl
👏🏻👏🏻 Harikasınız, herkes yorumlarda erkeğin çalışması kendilerinin yemesini savunmuş. Tebrik ediyorum, ilişkinizde mutluluklar diliyorum.
Gizli Üye(30-35)1 yılev veya araba gibi mülklere göre evleneceği adamı seçecek birinin Kralın kızı olması gerektiğini düşünüyorum. benim evim ve arabam yok ve böyle bir varlık içinde büyümedim. evleneceğim adamı nasıl buna göre yargılayıp seçebilirim ki? haddime değil.
76 Yorumla- 1 yıl
👏👏👏
- 1 yıl
Helal olsun iyi dedin
- 1 yıl
Benim var ama
- 1 yıl
yazık çok üzerler seni
1 yılEv ve arabası olması gerekmiyor. Ama kuracağı yuvaya sahip çıkabilecek gücü, çalışma alışkanlığı ve koruyuculuğu olması gerekiyor. Çünkü kadın erkeği bir otorite ve güç olarak görünce aşık olur ve ilişkisini sürdürür. Bu güç zenginlik değil, ama ailesi için herşeyi yapabilir ve kazanabilir olan azmi ve bağlılığı olmalıdır.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s 1 yılAdamın evine arabasına parasına bakıp evlenin, sonra burada yok dövdü yok aldattı yok kaynanam şunu dedi diye ağlayın tamam mı
95 Yorumla- 1 yıl
🙏🙏🙏🙏🙏
- 1 yıl
Abla ben bakıyorum demedim bakar mısınız diye sordum 😂
- 1 yıl
O zaman genel söyledim ben de😅 ki çok spesifik sormuşsun evi yok arabası yok maaşı şu kadar diye ne bilelim
- 1 yıl
Bu işte bu bu 🤣🤣
- 1 yıl
Tam aradigim yorum! Artik herkes gel beraber daha iyi calisip kazanalim diyecekleri yerde. Yok su olsun yok bu olsun para mal mulk bakiyorlar. Evlilikler hep kisa suruyor.
bence evlilik ortak yapılan bir şey yani şahsen evlenmeden önce ev alınacaksa iki tarafın da çabası ile alınmalı bence ya da araba ortak istenen birşeyse ikisi de bu konuda ona göre bütçe biriktirebilir. Temel şeyleri bı tarafa yüklemeyi doğru bulmuyorum.
30 Yorumla
1 yılİnşallah böyle düşünen bir kadın çıkmaz karşıma para ile evlenecek kadın iyi günümde yanımda kötü günümde beni hançerler rabbim uzak etsin
Müslüman kızlarımız rizkın yaradandan geldigini bilir fakir olan zengin olur zengin olan fakir olur hiç belli olmaz hayat bu213 Yorumla- 1 yıl
Mesele zengin ya da fakirlik değil ben hayatı boyunca mücadele etmemiş, kendi ayakları üzerinde duramayan bir bireyle bir ömür geçirmek istemem. Erkeğin bana güçlü olduğunu göstermesi gerekiyor eğer ileride çocuk sahibi olmak istersek bu adam baba olmak için uygun mu çocuğumuz için çaba sarfeder mi o önemli?
- 1 yıl
Ozaman mucahadeleci diyeceksin 💸 para para dersen olmaz o iş ben böyle diyince hemen duzeltiyorsunuz inanmıyorum ben
- 1 yıl
İnan para, ev , araba umrumda değil ben onun potansiyeline bakarım kendini geliştirmiş mi, para kazanabilir mi , ailesine bakacak güçte mi? Gerisi gelir zaten yeterki başkasına muhtaç olmayacak potansiyeli olsun. Ayrica bunu sadece erkekten beklemiyorum aynısını bende yapıyorum ve bunu istemeye hakkım olduğunu düşünüyorum
- 1 yıl
Şu son yazdığınin altına imzamı atarım ayrıca erkek evin geciminden sorumludur senin çalışman ise zorunlu değildir evinin hanımı olman daha doğru yipratmaz
- 1 yıl
Öyle kadının şartları bazen çalışmaya uygun olmayabiliyor çocuk olunca vs. Ama onun kazandığı para bize yetmiyorsa her türlü çalışırım.
- 1 yıl
Olmaz öyle senin elini sıcak sudan soğuk suya Sokturma ben 2 işte çalışır hem sana hem çocuğuma ailemize bakarım tamammı💪
- 1 yıl
Bak mesela yapımı yansıttım sana🤗
- 1 yıl
Hee elin kızı da sana "Sen ol hayatımda ben kuru ekmek yemeye barınakta kalmaya razıyım. Doğacak çocularım da senin için kuru ekmek yesinler. Çunkü senden başka iyi insan yok bu dünyada. Tüm zenginler pezveng" mi diyecek senin özelliğin ne? Uğruna sefalet çekilecek ne özelliğin var. Göreni çarpıyon mu yakışıklılığınla altın kalbinle
- 1 yıl
Bir Kuru ekmek yiyebilecek kadar seven kimseyi kuru ekmeğe muhtaç bırakmayız ama illede zengin olsun diyene kuru ekmek bile fazladır sevginin olmadığı yerde ilişki bitmiştir para ile her erkeğin bir oro**şu olur önemli olan helalinden seven olmasıdır
- 1 yıl
Kusura bakma canim kimse tek kullanımlık ömrünü birine kuru ekmek yemek için harcamaz. Bu saçma romantizminizi masallara saklayın. Kadın hiç yoktan bir ev bekler
- 1 yıl
Öyle düşünüyorsan çoğu kadın için maddi durumunun bir öneminin olacağını sanmıyorum 🙃 hayatında mutluluklar dilerim unutma her insan aynı değil her kadının aynı olmadığı gibi
- 1 yıl
Kesinlikle mesela örnek ev isteyen bu hanımefendi yani her kadın aynı değilmiş🤗
- 1 yıl
@Porshemilao Yalan reklamlara inanma 😂 hiçbir kadın fakirliği tercih etmez. Insan bulduğu en iyi tercihi seçer. Bişey istemiyorum diyenler köprüyü geçince canını bile ister 🤣 beklenti ve isteklerini dürüstçe sòyleyen bir kız seç, sonra "way ben kandirildım" deme
Gizli Üye(30-35)1 yılEski nişanlım beni bırakıp gitti zengin erkek bulup nişanı attı ve terk etti zengin erkekle evlendi ona ait ev ve araba aldı kıza bunları kızın yakında arkadaşından bir bir öğrendim nişanı bozmasının sebebi yıllarca çalışıp birbirimizle ilgilenemiyorduk ben ona baştan dedim beni bekleyebilirmisin. Ama ben seni beklerim dedi ona beklemedi ve evlendiği zengin adam bunu aldattı yatakta yakalamış. Veee bende evimi arabamı aldım. şu an sevgilim ciddi ilişkim yok korkuyorum evlenmeye çünkü beni soğutular
Veee en ahlaksız tarafı beni bulup konuşmak istemesi55 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHaa bu arada evde tek yaşıyorum arabayla işime gidip geliyorum ciddi düşünmeyen manitaları eve atıyorum :) zaten onlar da bunu istiyor acımak yok geçmişte bana yaşatanlar hepsi aynı
Cevap sahibi1 yılKızlar zengin erkek seçiyor arıyorsa zenginliği tercih edip kendini kurtarmak için. Ozaman erkeklerde zengin kız arasın bukadar basit afrikada kabileleri çamurdan kargılar dan ev yapıp evleniyor zengin arayanları oraya götürüp orada evlendirmek lazım aslında :)
Cevap sahibi1 yılAcırsam namertim vurup geçiyorum hatta akıllarından çıkamıyormuşum ben bir farklımışım gözlerinde her hafta gelir evine kendisi. Dünya değişti insanlar değişti bende eskiden değişmeyip üzdüler şimdi değiştim ilk önce üzmeleri gerekiyormuş iyi ki üzmüşler çok tehlikeliyim :)
1 yılSktr et çocuğa yazık evlenme sen. Sen mutlu mu olmak istiyorsun yoksa senin isteklerini yerine getirecek bir banka cüzdanı mı? Biz eşek miydik? Sevdiğimiz ama parası olmayan adamla evlenip on sene ev kredisi ödedik sabah 4 de kalkıp evden sabahın 5inde çıkıp işe gittik. Kaldırın o popolarınızı ve çalışın.
57 Yorumla- 1 yıl
Abla o oncedendi ayrıca ben evlenirdim kendi ayrildi umarım paragöz bir kız denk gelir ve evde kalır
- 1 yıl
@r3uqiu0634 🙏🙏🙏🙏🌹🌹
- 1 yıl
O yüzden mi boşandin?
- 1 yıl
@Bettterböcek kim boşandı?
- 1 yıl
Sabah 4 de kalkıp 5 de işe gitmek sürünmektir. Sürünmeyi tavsiye etme kizlara. Mutlu kadınlar o saatte uyanmiyor
- 1 yıl
Hahahassssss sürünmekmiş.! Emektir alın teridir. Mutlu kadınlar o saatte uyanmiyor peki ne yapıyorlar saat kaçta kalkıyorlar mesela zengin koca avlamaya bırakın bu işleri. Her zaman kendi emeğin kendi çabanla bir şeyler yapmak daha çok mutlu eder kişiyi ha tabii karakteri varsa!!!
- 1 yıl
Evliliği oyuncak ettiniz sevgiyi oyuncak ettiniz her bøku erkeklerden bekliyorsunuz çalışsın getirsin siz de evde gøt büyütün...
İşinize gelmeyince doğruları duyunca nasıl da carlıyorsunuz. Engeli yersin böyle hadsiz.!
1 yılErkeklerin maaşına arabasına baktığınız sürece et parçası muamelesi görüp harcanacaksiniz. Maaşımda var evimde arabamda olmayan şeyin hesabında değilim ama değeriniz 1 geceden ileri olmayacak. Komidinin üzerinde ki para hakkındır. Gerçek seven maddi şeylere önem vermez ve elini taşın altına koyar
610 Yorumla- 1 yıl
Hee elin kızı da sana "Sen ol hayatımda ben kuru ekmek yemeye barınakta kalmaya razıyım. Doğacak çocularım da senin için kuru ekmek yesinler. Çunkü senden başka iyi insan yok bu dünyada. Tüm zenginler pezveng" mi diyecek senin özelliğin ne? Uğruna sefalet çekilecek ne özelliğin var. Göreni çarpıyon mu yakışıklılığınla altın kalbinle
- 1 yıl
Sefalet çeksin diye bi cümle kurduğu mu hatirlamiyorum. Karşınızdaki erkeği bankamatik olarak görmekten vazgeçin. Eşitlik diye yirtinip tüm erkekleri cüzdan görüyorsunuz bunu genelleme yapmadan senin gibilere söylüyorum hepinizin bi fiyatı var ucuza gitmeyelim derdindesiniz biz sizin gibiler yüzünden sevgiden altın kalpten geçeli çok oldu. 10 kişinin altına yatın bi salağın başına kalın hayırdır sizinki altından mı? Dünya guzelimisin neyine bu bedel?
- 1 yıl
10 kişinin altina yatanlarla muhatapsan kendini sorgula , zira bataklikta çiçek olmaz.
- 1 yıl
Tam kitabın ortasından konuştun bu noktada aynı fikirdeyiz anlatmak istediğimi kendi cümlenle anlattın tebrik ederim 🙂
- 1 yıl
Erkek olup evini geçindirmekten acizseniz erkeğim demeyin. her şey zaten kadinın işiyken erkeğin tek görevi çalışıp ailesini geçindirmek. Ama günümüz beyleri onu da yapmak istemiyor. Onu da kadın yapsin. Size ne gerek var ozaman?
- 1 yıl
Namuslu bir erkek olsaydın öyle kızları göremezdin bile bırak tanımayı 🤣
- 1 yıl
O tercihtede bazı kadınlar bulunuyor? Bizi kapsamıyor yani issiz sapsiz ama peşinde geziyor kız napayim iş mi vereyim
- 1 yıl
Noldu demin paraya bakmayin diyordun 🤪
- 1 yıl
İssiz calismayan sokak serserisiyle normal asgari bi insanı kıyaslayamacak kapasitede olup bana para peşinde koşmayı savunma tartışacağım bi seviyede değilsin rica ediyorum
- 1 yıl
Bir insan ailesini geçindiremeyeceğini bildiği halde kendine bir meslek edinmeden 5 yil ,10 yil, 15 yil ,20 yil çalışıyorsa ve kizlar onu evlenilecek aile babası olacak bir adam olarak görmeyip tercih etmiyorsa suç kizlarda değildir. Kimse kusura bakmasin. Fakir edebiyatını kesin adam olan çalışır bir baltaya sap olur
Gizli Üye(30-35)1 yılEv araba görevimiz değil. Bunun için seçim yapıyorsanız kapı orada. Çok istiyorsanız ailenizden alın gelin. Kimse sizi bakıp beslemekle yükümlü değil. Paşa paşa çalışacaksınız evlenseniz de. Paşa paşa kazanacaksınız ve bizi ev araba gibi zorunluluklarla çembere alamazsınız. Boşanınca da ömür boyu nafakayı geçirip yeni sevgililerinizle yemeyi biliyorsunuz
112 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHiç de zorunlu değiliz. Yiyip içip geziyorum. Paracı olmayan kaliteli kadınlar var emin olabilirsin. Zamanı gelince kaliteli kadınla evleneceğim. Merak etme o kadınları seçebiliyoruz. Sizin gibi maddi çıkarları olan kadınlar, her ortamda çirkefçe belli oluyorsunuz
- 1 yıl
Zamanı gelince mi evde kalmışsın zaten ne Zamani 60 yaşında mi evleneceksin 😁😁😂
- 1 yıl
Cevap sahibi1 yılMerak etme 30 yaşında değilim. Her şeye para yaş olarak baktığınız için hemen hesaplamalara giriyorsunuz. Çünkü sizin gibi kadınların geninde çıkarlarına göre hesaplama var. Kaliteli kadınlar maneviyata önem veriyor. Merak etme sen o kategoride olmadığın için dediklerimi anlayamazsın ve hemfikir olamazsın benimle. Sen, maneviyata önem veren hemcinslerinle de anlaşamazsın @snackır0
Cevap sahibi1 yılKendi çirkefçi çıkarcı seçimlerinin farkında olduğun için tüm kadınları da zan altında bırakıyorsun. Kusura bakma ama çok da kaliteli, erkeğinin arkasında duran kadınlar var. Köstek yerine destek olanlar var. Bu sayede erkek işlerini daha çok büyütüyor. Hiçbir zaman destek olan kadınlardan olamayacaksınız, hep kösteksiniz
Gizli Üye(25-29)1 yılben eskiden her şey eksiksiz olması lazım diye düşünürdüm ama gerçekten hayat arkadaşını bulduğun zaman eksikleriyle onu kabul ediyosun aksine her şeyi beraber yaparız kafasına giriyosun benim evim arabam yokken ondan böyle bi talep beklemenin saçma olduğunu anlıyosun doğru insanı bulana kadar evlenmeyin arkadaşlar
22 Yorumla- 1 yıl
Doğru insan gerçekten önemli. Eğer kafalar uyarsa, el ele verip biseyler yapılabilir bence. Evet ekonomi kötü vs ama yine de imkansız değil. Maddi açıdan durumu çok iyi olduğu halde mutsuz olan insanları çok gördüm. Evlilikte tek kriter maddiyat olmamalı bence. O iyi olsa bile, ruhen doymadigin sürece mutlu olamazsın
- 1 yıl
Doğru insanı buldun mu
1 yılevet evlenirim. hatta tüm paramızı yurt dışına taşınmak için biriktiririz ve gideriz... sonuçta bir yılda en azından hayat kurarız. daha hızlı para kazanırız. ev, araba nedir? kazanılır ama insana denk gelmek daha değerli.
30 YorumlaEvlilik parayla olmaz. Önemli olan saygı ve sevgidir. Ayrıca bazılarının babası ömrü boyunca bir ev sahibi olamıyor. Ekonominin böylesine kötü olduğu bir devirde, genç yaşta birinden ev sahibi olmasını bekleyemezsiniz.
12 Yorumla- 1 yıl
31 genç mi
- 1 yıl
31 yaşında ev alamamış olması normal nedenini açıklayayım İstanbul'da 3+1 ortalama bir ev 5 milyon tl bu kişi üniversiteyi bitirdiğinde 22 yaşında olacak askerlikti iş aramasıydı derken 23 yaşına gelecek adam ayda 50 bin kazansa ve bu parayı hiç harcamadan biriktirse yılda 600 bin yapar bu da demektir ki hiç yemeden içmeden çalışsa bile ancak 9 yılda bir ev alabilir 23+9=32 32 yaşından önce ev alabilmek zaten bir mucize bu devirde, 40 yaşında bile ev sahibi olmak Türkiye'de bir başarıdır umarım dediklerimi anlamışsınızdır.
1 yıl2025 yılına gireceğiz neredeyse bu zamana kadar evi geçtim kendine bi araba alamamışsa ondan bir cacık olmaz 55 k maaş var dolmuşla geziyor gülerler adama
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı.
1 yılEv ve araba sahibi olarak doğmuyor herkes anasının karnından. Düzgün bir adamsa zaten çalışır birlikte alınır her şey. Her ne kadar şuanki ekonomide ev almak çok zor olsa da. Önemli olan sorular dürüst mü, çalışkan mı, iyi biri mi?
20 Yorumla Evlenilir ama seni bu kafayla harcarlar insanın değerini parayla ölçüyorsun, türk kadınlarının genelinde bu dert var "para" dininiz imanınız para olmuş... rezillik.
30 Yorumla
1 yılEvlenirim diyen kızların yalanlarını izlemeye geldim 😂 Birazdan beni linçlerler 😂😂😂
40 Yorumla
1 yıl50-55k maaşı olan adam sana bakacak mı acaba? Para için evlenip kendinizi satmaya devam kızlaaaar, sonra kocanız sizle ilgilenmeyip aldatırsa ağlamak yok ama, oyna devam.
13 Yorumla- 1 yıl
Evlenebilmek için holding sahibi olmaya gerek yok zaten knk 😄 50-55 fazlasıyla yeterli olur evlilik için
- 1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Önemli olan birbirini sevgi saygı güven veriyorsa ve severek kabullenirse gerisi istediklerini kendiliğinden gelir.
40 Yorumla
1 yılAyy bıktım bu müge anlı kitlesi sorularından. Seviyorsan makul biriyse uyumluysanız evlenilir tabi. Herşeyi olan ama sevmediğin biriyle malı için evlenilir mi?
21 Yorumla
1 yılSenin evin araban var mı?
Evle, arabayla alakası yok bu işin seviyorsan evlenirsin nokta.50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 1 yılBenim icin bir onemi yok, ben bize alırım nxkdndnd
50 Yorumla
1 yılmesela ev ve arabası olmaması değil mesele evlendikten sonra seni ekonomik olarak darboğazda bırakmamasıdır
çünkü evlilik dışarda gizli gizli buluşmaya benzemez evlendikten sonra yük çoğalır gelir düzeyi iyiyse evlenilebilir00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılMaaşının ne kadarını yatırım yapıyor, nerelere yapıyor nitelikli yatırımcı mı?
Bunu bilmediğini varsayarak karar almak yanlıştır.10 Yorumla Ben bir dedektör alıp çıkacağım dağlara başka çare yok 😅 gömüyü bulana kadar vazgeçmek yok şu maaş bir yatsın dedektör almaya gidiyom ben bunları almak için bir define bulmamız şart
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Valla bence maddi hesabın peşine düşen ev araba derdinde olan kadınlardan uzak durmak gerek cunki onlar hayat kadınından farksız kendilerini ev araba para karşılığında kocasına pazarliyo
10 Yorumla
1 yılBence herkes dengi ile olmali. Mesela senin evin varsa karşı taraftan da beklemen normal bence. Fakat hayat boyu kirada yaşayan biri için kirada oturmak normal gelir.
11 Yorumla- 1 yıl
Dengi evet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBana gerçek maneviyatını kanıtlaması lazım gerçekten sevdiğini anlamam lazım o zaman evlenirim belki 😊 arada gerçek aşk ve sevgi olması lazım ama
20 Yorumla dünya malı dünyada kalır. kotu esin fakirliğin katlanmak zordur iyi eş zaten aylesi icin bir yolunu bulur
20 Yorumla
1 yılBabalarının 40-50 yaşında aldığı şeyleri 20 lerindeki bi erkekten istemeleri böyleleri ile evlenilmez.
20 Yorumla
1 yılEşitlik isteyen kadınlar evlenmeli açıkça ben kabul etmem
26 Yorumla- 1 yıl
Olmasını istersin öyle mi
- 1 yıl
İsterim neden istemiyim ki ev özellikle şart
- 1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. İnsanlara bir de evim arabam var yazmışsın kendine hayrın olsa tükendim diye kullanıcı adı almazsın bir de insanları malla mülkle seçiyor.
05 Yorumla- 1 yıl
Abi ben 40 yaşında değilim ailemin durumu iyi ve aldılar ev araba başka soru? Herkes asgari ücret ile çalışmıyor
- 1 yıl
Abi sen fakirsen herkes fakir olacak diye bir şey yok
- 1 yıl
İşte sende karşındaki insani tanımadan yok diyorsun 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılO kadar geliri olup evliliği düşünen enayiyi nerden buluyorsunuz anlamadım
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKS platformu sağolsun. bura sayesinde kadınlar hakkında çok arka kapı bilgileri öğrendim ve kadınlara güvenmemek gerektiğini anladım.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılO maaşı alan biri bizimle evlenmek ister mi birde o var
31 Yorumla
1 yılEv ve araba almak için birikim yapmak çok zor, bence tekrardan düşün evlenmeyi çünkü maddi anlamda yorulursunuz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben evlenirdim. Kira denen bir şey var 😀 şehir içi denen bir şey var😀 her şey araba ev mi Allah aşkına
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBazı insanlar orta halli biri ile evlenip mutlu olmak yerine zenginle evlenip Eyfel kulesinin altında ağlamayı tercih ediyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı.
1 yılSenin evin araban var mı da karşı taraftan istiyosun
15 Yorumla- 1 yıl
Aferin sana güzel cevap
- 1 yıl
Evet var başka soru😃😂
- 1 yıl
ee ondan neden istiyon o zaman senin evinde oturun
- 1 yıl
Kafa buluyor bizle
- 1 yıl
Fazla mal göz çıkarmaz
Gizli Üye(45 üstü)1 yılErkeği maddiyat olarak gören kadınları da erkekler consel objeden öteye gormezler
Sen arabasi evi derken oda memesi gogsu doye bakiyor olaya ve bor sure sonra anlasamdik demeye basliyorlar..21 Yorumla- 1 yıl
Yaw bide öyle bir adam seninle niye evlensin ki 🤣 Sen zengin adam istiyorsun, ama o adamda kendi seviyesindeki insanlarla beraber olur.
- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
1 yılO kadarı maaşı var ev ya da araba alamamış mı parayı savuruyor evlenilmez
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Evlenirim para da gözümüz yok malda mülkte de yok insan olsun yeterli
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı. Evlenmem, evi arabası olan erkek ile de evlenmem :D :D :D
12 Yorumla- 1 yıl
Abi çok tatlısın jssksks
Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. ev bir ihtiyactir araba gerek yok simdilik alinir ayagibi yerdrn kesecek bir sey. evin en iyisi olmali
00 Yorumla
1 yılYani şahısla Evlenmek istiyorsan evlenilir fakat evi ya da aracı ile Evlenmek istiyorsan olmaz evlenemezsin Çünkü yok
01 Yorumla
1 yılKlause Mikealson abimizi koymuş fotoya yaa. 1000 yıldır ölmeyen vampirin karizma 1 aylık maaş ve araba uğruna çizildi bee 🤭🤭
021 Yorumla- 1 yıl
😂😂 benimde dikkatimi o çekti
- 1 yıl
Daha kimlerin dikkatini çekmiştir 🤭
- 1 yıl
ona değil zaten adamla ilgili kısma dedim ben
- 1 yıl
Adam xdxdxd
- 1 yıl
😂😂😂 Ayy
- 1 yıl
Balkız bayağı bir kibar 🤭
- 1 yıl
Sövmedin Kadın xdxdxd
- 1 yıl
Bugünlerde kızlar sürekli gömüyor bana xdxdxd
- 1 yıl
Sen nasıl görüyorsan o fghfgg
- 1 yıl
Yüzümü sevdigime saklıyorum 🤭🤭
- 1 yıl
Sevgili işleri bana ters bir kere xdxdxd
- 1 yıl
Lennnn xdxdxd
1 yılEğer evlenecek kişinin ev ve arabası varsa evlenilmez
01 Yorumla- 1 yıl
Var evet
1 yılAslında, doğal seleksiyon bence, ben de olsam tepeye oynarım. Keşke alaydım evi olan kızları zamanında :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSenin ne kadar maaşın var? Senin ev ve araban var mı?
01 Yorumla- 1 yıl
Ev araba var benim maaşlarda aynı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılOnun o kadarı var srnin neyin var onu söyle bana? Senin neden evin araban yok?
01 Yorumla- 1 yıl
Benim olmadığını sana düşündüren ne tam olarak 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılBana araba şart maalesef evi bilmem belki alınabilir sonra
10 Yorumla
1 yılevlilik düşünülmesin böyle düşünülecekse evlilik sadece buna bakmaz.. Düşünecek daha çok şey var.. Anlarsan
60 YorumlaEvim yok arabam yok kızlar sizede ihtiyacım yok zenginlerle takılın siz.
10 Yorumla- Devamını Gör (142)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat