• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Ev ve arabası olmayan erkekle evlenilir mi?

Tükendimçok2
Tükendimçok2 Takip Et
Xper 6 Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
69
Yapay Zekaya Sor

Sadece maaşı var 50 55 k kadar evlenir misiniz

Ev ve arabası olmayan erkekle evlenilir mi?
Maaş Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Ev, arabası ve maaşı için evlendiğiniz, sevmediğiniz-aşık olmadığınız bir erkek sizinle neden evlensin. Bu mal varlıklarıyla pekala tek başına yaşayabilir, tek başına kendi malını yiyebilir. Bu soru ve arkasındaki mantıkla akıl yürütürsek "... mal-mülk, para ile her şeyi elde edilebilirsin hatta beni bile elde edebilirsin..." düşüncesine varırız. Seni bile elde edebilen şeyi başkaları da ister. O zaman başkalarını de pekala elde edebilir. Evlilik olmadan pek çok kişi ile sevgililik yaşayabilir, evlilikteki birçok şeyi evlenmeden de elde edebilir. Parasıyla alem yapabilir, her ay farklı karşı cinsle takılabilir. Cinsel anlamda profesyonel hizmet alabilir. Karşıdaki kadının eğitimi, görgüsü, statüsü, mal - mülkü erkeğin kabul edeceği seviyede değilse erkek ilişkide her şeyin tek taraflı beklendiği bir şeye neden adım atsın? Ev almayı sadece erkekten bekleyen ama ev almak için hiçbir adım atmayan, sorumluluğun altına giremeyecek bir kadınla neden evlensin. Dediğim gibi bu imkanları varsa bile böyle düşünen bir kadınla evlenmez. Çünkü böyle düşünen bir kadınla ortak yatırım kararları da alamazsın. Maddi imkanı olmayan bir kadın evliliği süresince sürekli erkeğin maddi imkanlarını sorgulayacak, adeta bir çocuk gibi "... şunu da isterim bunu da isterim..." diyecek ama kendisi evliliğe hiçbir şey getirmeyecektir. Böyle kadınlar evliliğin devamı, mutlu - huzurlu - sağlıklı bir ilişki için erkeğe değil aslında kendine güvenmiyor. "Ben ilişkide sorun çıkartırım, kendimi de karşı tarafı da mutlu edemem: boşanmaya gideriz." diyor. Bu nedenle kendini bilip erkekten uzak durması çok daha iyi. Fikirleri değişip, burnu sürtülene kadar erkeklerden uzak dursunlar. Böyle bir ilişki sonucu boşanılırsa çoluk çocuk olmadan erkeği ömür boyu nafakaya bağlıyorlar, erkek bu yüzden yeni bir ilişkiye başlayamıyor. Çünkü ailesinin - devletin bakmadığı yetersiz bir kadına bakmak zorunda kalıyorlar. Yeni bir ilişki için harcanması gereken 5.000 - 10.000 - 15.000 TL her neyse eskiden yaşanmış bir ilişkideki kadına her ay gidiyor. Bu sefer yeni kadın mağdur oluyor. Devletin bakamadığı insanlara sırf cahilliği, iyi niyeti yüzünden nikah kıyan biri bakmamalı. Bu yetersiz kişi evlense de evlenmese de bu dünyada ömrünü tamamlaması gerektiği için bu kişiye ailesi ve devleti bakmalı.

6
    6 Yorumla
    • Bettterböcek
      Bettterböcek
      1 yıl

Hee elin kızı da sana "Sen ol hayatımda ben kuru ekmek yemeye barınakta kalmaya razıyım. Doğacak çocularım da senin için kuru ekmek yesinler. Çunkü senden başka iyi insan yok bu dünyada. Tüm zenginler pezveng" mi diyecek 🤣🤣🤣 senin özelliğin ne? Uğruna sefalet çekilecek ne özelliğin var. Göreni çarpıyon mu yakışıklılığınla altın kalbinle 🤪

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Allahım ben yorumları neden kapatmadım, nerede sponsor arayan, evde kalmamak için son şansına kaçmış insan varsa bana yorum yazacak şimdi. :D Sırf bu yorum altına gelen yorumlardan bile kalitenin ne kadar düşük olduğunu anlayabilirsiniz. Böyle bir soru Kuzey Avrupa ve Batı Avrupada sorulsa, kişinin kendi görüşünün altına görüşü saygısızca kritik eden bir yazı yazılmaz. Herkesin kendi görüşüdür der geçilir. Ben soru soran kişiye fikir vermek için kendi fikrimi söyledim. Bir de egzejere ederek "... kuru ekmek, çocuk, kadın satıcısı, yakışıklılık, altın kalp..." kelimeleri kullanılmış.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Benim muhatap bile almadığım insanlar nasıl da kuduruyor da yorum yapıyor. Benim yazım da hiçbir hakaret yok ve şuana kadar da hakaret ettin diye şikayet edilmedim, kimse de bana yorumunda yazmadı. Aksine 3 kişi de beğenmiş fikirlerimi. İnsanlar ismiyle müsemmâdır, seçtiği isimden ve seçtiği görselden ne olduğu belli olur. Kim çirkef kim değil okuyanlar karar verecektir.

Yorumla
    • Bettterböcek
      Bettterböcek
      1 yıl

Cahal , o bir film ismi hem de gelmiş geçmiş en iyi komedi filmlerinden birinin ismi. Sen ne anlarsin 😂 ismiyle müsemma demiş fakır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İnsanlar ismiyle müsemmâdır, seçtiği isimden ve seçtiği görselden ne olduğu belli olur. Bu lafı ne kadar doğru söylemişim. Ne kadar doğru söylediğimi araştıran biri anlayacaktır. Birisini aşağılamak istediğinde aklına ilk gelen kelime "fakir" olan biri sizce ne kadar derin olabilir ki? Cahil, hadsiz insanlar sosyal medyada baskalarinin görüşlerine yorum yaparak insan yerine koyulmaya çalışıyor. Ama insan değiller, insan dışında her türlü kötü vasfasıfata ta sahip olabilecek "şey" 'ler.

Yorumla
    • Bettterböcek
      Bettterböcek
      1 yıl

🤣🤣🤣 bir hışımla saldırmış ama hepsi fos 😂 kıyamisu

Yorumla

En İyi Cevaplar

• John__
    John__ Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Bazı şeylere karşı çıkmadığımız, ses çıkarmadığımız için kendi insanımızı bu hale biz getiriyoruz maalesef. Hep sustuğumuz için kaybediyoruz, yıpratıyoruz, kırıyoruz, yok ediyoruz. Maalesef popüler kültürün kölesi oluyoruz. Bu Türk dizileri sizleri hipnoz ediyor, zehirliyor. Zenginliğe, güzel evlere, yalılara, arabalara, kıyafetlere vs. vs. özendiriyor. Tamam, insan elbette kendisini sevmeli; kendine değer vermelidir. Vermezse zaten kendisine saygısı yoktur. Fakat istediklerinizin tümünü karşı taraftan beklemek büyük karaktersizliktir, bencilliktir, hazıra konmaktır. Karşınızda ki insanı canım yerine, keriz yerine koymaktır. O yüzden bu düşünce de olan kişilere bir şey demiyorum. Sizi bu hale bizler getirdik. Ben böyle düşünüyorum ve herkese saygılarımı sunuyorum.

Dipnot: Açıklamalarım geneldir, kadın erkek ayrımı yapmadım. Bu verdiğim örneklere özenip zengin kadın arayışında olan güzel kardeşim hemcinslerim de vardır eminim buna.

1
    2 Yorumla
    • John__
      John__
      1 yıl

Bazı yerleri hatalı yazmışım. Düzelttiğim yerler şu şekildedir:

Karşınızda ki insanı canım yerine, keriz yerine koymaktır.

Dipnot: Açıklamalarım geneldir, kadın erkek ayrımı yapmadım. Bu verdiğim örneklere özenip zengin kadın arayışında olan güzel kardeşim hemcinslerim de vardır eminim buna.

Yorumla
    • John__
      John__
      1 yıl

Site bazı kelimeleri neden değiştiriyor, aynı şekilde kelimeleri tekrar değiştirmiş. Kelimeler de küfür yok ki. Bu saçma.

Yorumla
  • core2duo
    core2duo Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.

Bu zamana evlenmeyi dusunen erkek yok. Bu maaş kötü değil. Ben o erkek olsam evlenmem 1700 dolar ile her hafta pattaya taylanda giderdim. Uçak dahil 1 ay evlilik yaşantısı yemek kadının evinde kalirdim araba motorsiklet dahil kavga mi ettin baska ev, Türkiye de o parayı kazanan genelde borsa kumar sever koleksiyon. Neyse ki filipinler daha da ucuz 1700 dolarla 6 ay evli gibi o bunu bilmiyor bilse Tagalog dilini ogrenirdi. Adamı iyi kullanirsan evin olur araban olur , kötü kullanirsan yersin bu senin elinde. Sakin filipinler diye bir yer varmış deme. uyandirma Turkiyedeyiz

0
    3 Yorumla
    • coffeyyJohn
      coffeyyJohn
      1 yıl

Kamboçya'da turistik bir şehirde (Siem Reap) 1800 Dolarla 6 ay yaşarsın. Laos'da da öyle. Hatta Vietnam'ın birkaç (Sapa vb.) şehrinde de öyle.

Yorumla
    • core2duo
      core2duo
      1 yıl

Aynen onları söylemedim sırayla, oraya gidip geri dönmeyenler var. Fakat uyandırırsak olmaz

Yorumla
    • coffeyyJohn
      coffeyyJohn
      1 yıl

10 milyon Türkün oraya gittiğini düşünemiyorum. Orayı da kesin bozardık. Orada da fiyatlar 3 katına çıkardı. Oranın devletleri ohal ilan ederdi.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Eğer yirmilerinin başındaysa bunlara sahip olmaması çok normal hele de bu devirde bu ekonomide. Önemli olan sahip olmak gibi bir düşüncesinin olup olmaması. Hedefi bunları alıp bir aile kurmak mı yoksa evlenince bunları ortak almaya çalışmak mı? Bu çoğu kişiye yanlış gelebilir ama eğer bir erkek kadına maddi olarak yetemiyorsa evlenilecek erkek değildir. Lüksten şatafattan bahsetmiyorum fakat kendi evi olmayan, arabası olmayan kira olsa dahi bunları ödeyemeyen veyahut eşinin maaşı olmadan hiçbir şeye yetemeyen bir adamla evlenmek mantıklı değil. Doğum, çocuk bakımı, ev işleri, aile ilişkileri vs. bunlar hep kadının sorumluluğunda zaten erkekten tek beklenen şey kadına maddi olarak destek olabilmesi fakat bunu da yapamıyorsa evlenmenin bir anlamı yok. Bunu sadece maddiyatçılık olarak görmeyin geniş düşünün. Para konuları her zaman sıkıntı olmuştur. Kavgalara sebep olacak, ilişkiniz yıpratacak. özellikle de kadını. Erkek tek görevini de kadınla bölüşmek istiyorsa gerçekten sorun bizde mi?

4
    4 Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

31 yaşında olan erkekte olmaması sorun mu mesela

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

kaç yaşında mezun oldu, ne zaman işe başladı, mesleği kalıcı mı? bunlar önemli
      bir de dediğim gibi bunları almak istiyor mu? gelecek planı var mı yoksa anı mı yaşıyor? Ev, araba almak için hala bir girişimi olmamışsa pek bir umut yok bence. Fakat şey de önemli hırları var mı, iş planı var mı kafasında girişim vs. para konularında nasıl?

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Mesleği kalıcı ama borçları falan var motor ancak alır evi kira araba gibi hayali yok şu an için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

yani o zaman şöyle söyleyeyim mucize olup da piyango size çıkmazsa ya da erkek arkadaşın girişimle parayı bulmazsa klasik günümüz mutsuz evliliklerinden birini yaşarsınız. Bir süre sonra da para konuları yüzünden istediklerinizi yapamayıp başkalarının hayatlarını izleyince ilişki biter. Ondan sonra ayrılır mısınız yoksa üzerine çocuk yapıp bir de sıvar mısınız orasını bilemem. Tabi bu sizin hayata bakış açınıza da bağlı. Eğer ben eşimle çocuğumla bir arada olayım bir hayatım olmasın, tatilde, kendime alışverişte gözüm yok evi çekip çevireyim yeter diyorsanız iyi. Ama bir de çalışıyorsan değme keyfime gün yüzü göremezsin iş ev, ev iş. Kısaca olmaz bacım ya. Hayat zaten zor bile bile böyle bir yola girme.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

87

Cevap

115

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.

kızlar evlenmez

1
    0 Yorumla
  • avicenna90
    avicenna90 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.

Hiçbir zaman bu kafa da olamadım gitti ki belki de bu kafa da olmadığım için altında son model arabası çok iyi mesleği ve işi son derece lüks sitede evi olan bir adam beni eşi olmamı istedi.. Hani derler ya beni ne mühendisler ne doktorlar istedi cidden de öyle idi aileden görmüş biriyim koca evinde görüp sapıtanlardan değil. Yani eşimin kişiliği düzgün efendi iyi aile çocuğu idi ortalık çok afedersiniz kanı bozuk dolu idi iyi de anlaştık sevdik evlendik ama hiç bana kaç bilezik takıcaksın yok evin senin mi bana nerde düğün yapacaksın asla demedim ki ben eşime bir nikah olsun yakınlara bir yemek veririz dedim o 5 yıldızlı otelde düğün yaptı ne istiyorsan o olacak dedi açgözlü ve paragöz olmamalı insan o zaman her şey nasip oluyor zaten..

4
    4 Yorumla
    • Fesli
      Fesli
      1 yıl

Ben de sandım ki hiç bu kafada olmamışsın da fakir biriyle evlenmişsin. Zaten varlıklı biri talip olmuş sen de olmamışsın. Meziyet mi bu? Fakir biri talip olsaydı da kabul etseydin o zaman bir kıymeti vardı anlattıklarının. Varlıklı erkek aptal değil. Varlıklı kadına talip oluyor ki eşi mal peşinde koşan biri olmasın diye.

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

@Fesli aynen boş yapmis ablamız hiçbir zaman bu kafada olmadım ve mali mülkü olmayan biri ile evlendim deseydi anlardım son model arabaya geçti direkt 😀😂😂

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

İyiki bu kafada değilmissin abla olsaydın bı de Dubai prensi isterdin sanirim

Yorumla
    • avicenna90
      avicenna90
      1 yıl

Benim babamın fabrikası var zaten yani çevremde tanıdığıö bildiğim biri ile evlendim ama varlıklı diye değil eşimden de yok şunu tak bunu tak demedim ama bunu kaçıracak kadar bağnaz bir çoğunuz boş yapanlar gayet belli

Yorumla
  • vysel_akts
    vysel_akts Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Bu ülkede toplum kadınlar açgözlü diye feraha ermiyor, iflah olmuyor. Bir erkek elbette kadınına bakabilecek bir işe sahip olmalı fakat ev ve araba şartı koşmak kesinlikle doğru olmayan birşeydir. Her şeyi hazırdan beklemek yerine bir erkeğin karakterine bakın çalışma azmine bakın ve evlenip birlikte mücadele edip öyle yükselin. Yükselin sonra ev de alırsınız araba da alırsınız. Gerçek bir evlilik budur evliliğin anlamını yanlış anlamışsınız. Evliliğin amacı hayatını seni tamamlayabilecek biriyle geçirmektir onunla birlikte hayatta yükselmeye başarmaya çalışmaktır, hayatın zorluklarına birlikte göğüs germeye çalışmaktır yeter ki seçtiğiniz kişi karakterli olsun...

6
    11 Yorumla
    • garavel_usta
      garavel_usta
      1 yıl

Women işte dayı, mantık aramamak lazım bunlarda ☕

Yorumla
    • Bettterböcek
      Bettterböcek
      1 yıl

20-25 yaşindaki adamdan ev beklenmez ama 30 üstü bir zahmet ev almış olsun. 35 40 yaşinda adam 20 sene napti acaba ev almayıp? Emekli olana kadar kız kirada mı otursun? Maddi sikinti mi ceksin?

Yorumla
    • garavel_usta
      garavel_usta
      1 yıl

@Bettterböcek Ekonomi böyleyken mi? Her erkeği engin polat zannediyorsunuz sanırım.

Yorumla
    • Bettterböcek
      Bettterböcek
      1 yıl

@garavel_usta Yoo ekonomi yeni böyle oldu, ben bile ev alabilirdim babamın malına güvendim borca girmedim. Girseydim coktan evim vardı. Yani orta yaş erkeklerin bahanesi yok. Elin kızı seni parasız napsın? Enayi mi?

Yorumla
    • garavel_usta
      garavel_usta
      1 yıl

@Bettterböcek Ekonomi düzelirse yaparız bişeyler teyze kızma

Yorumla
    • Bettterböcek
      Bettterböcek
      1 yıl

@garavel_usta Hallederiz kadir 🤣 elin kizi niye sana güvensin?

Yorumla
    • garavel_usta
      garavel_usta
      1 yıl

@Bettterböcek Sana ne elin kızından be teyze sanki senin kızını mı alacam da

Yorumla
    • Bettterböcek
      Bettterböcek
      1 yıl

@garavel_usta Toplumun bütün kızları benim kızım 😂 senin gibi serserilerden korumak lazim kızları

Yorumla
    • garavel_usta
      garavel_usta
      1 yıl

@Bettterböcek Lan serseri değilim nereden çıkardın

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

@Bettterböcek abla çok tatlısın ya bayıldım sana 😁😁 sonuna kadar haklısın valla 20 li yaşlarda kızlar cahil oluyor seni dinlemek lazım🌸

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

😁😁

Yorumla
  • mertkayaci31
    mertkayaci31 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Evi ve arabası olmayan erkeklerle evlenilmez olsaydı.. Türkiye koşullarındaki ekonomide % 60 iniz evde kalırdı. Farkında değilsin sanırım :) Ayrıca evleneceğin erkeğin evi arabası ve iyi bir maaşının olması ile ilgili beklentilerin var iken... sen içine giemeyi dusundugun sisteme ne katkı sunacakdin. Denklik ve eşitlik var mı? Seninde birikimin. bir evin.. iyi bir maasin var mı? Öyle ya.. benim var.. onunda olmalim. yoksa uyusamayiz soyirsundur sanırım. Yani eclenecegin erkekte bu seviyede bir ekonomik durum olsun istiyirsan.. seninde olmalı.. denklik ve eşitlik olması acisindan.

4
    0 Yorumla
  • Conclusion
    Conclusion Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 97%
    1 yıl

Açıkçası beni maaşımla, paramla, sahip olduklarımla değerlendiren bir kadınla ben evlenmem. Zaten artık evlenirken evlilik sözleşmesi yapmak şart oldu bu kafadaki insanlar olduğu için. Boşanırken bir şey alamayacağını bilince zaten direkt vazgeçer.

Çok üzülüyorum böyle insanlara. Ben evlenince çalışmayacak kadınla da evlenmem. Şu hayatıma kadar o kadar metacı insanlar girdi ki gerçekten hayatıma para, mal, mülk mevzularından tiksindim resmen. Kimse kusura bakmasın ama herkes kendi ayakları üzerinde durmak zorunda. Sadece benim kazandığımı, benim sahip olduklarımı yemeyi düşünen insanlarla bırak evlenmeyi aynı ortamda bile bulunmam. Çok malzeme olur bu tipler, çok acı…

1
    3 Yorumla
    • sericevappls
      sericevappls
      1 yıl

Senin kazandıklarını yemiş olmuyor evlendiğin kadın senin çamaşırını yıkıyor yemeğini yapıyor sana bakıyor seni seviyor senin herşeyinle ilgileniyor sende ona bakabilirsin sonuçta hayatlarınızı birleştirip bir yuva kuruyorsunuz tek kazanıp tek harcarım düşüncesi çok yanlış ayrıca evlenen kişi senin malını almak düşüncesi ile evlenmiyor ki rahat bir yaşam için bunları talep ediyor şu an hiçbirşeyi olmayan ailesinin eline bakan çalışan ama kendisine bile faydası olmayan bir insanla kim evlensin mesela çok geniş ve göreceli bir konu tabiki sizinde kendinize göre haklı sebepleriniz var ama daha evlenmeden boşanırken yapılacakları düşünmek çok yanlış

Yorumla
    • Conclusion
      Conclusion
      1 yıl

Açıkçası ben yemek de yapabiliyorum ki çoğu zaman hayatıma giren insanlardan daha güzel yemek yapabiliyorum, çamaşır da yıkayabiliyorum, evi de temizleyebiliyorum. Yani bunları yapsın diye bir kadına ihtiyacım yok. Olursa da temizlikçi tutarım, bunun için evlenmem.

Yani kadın rolünü nasıl tanımlıyorsunuz bilmiyorum ama yapılan tanımlamalar gibi bir şey değil bu. En basit örneği, her şeyi es geçtim, hiçbir yeteneği olmayan be sadece ev işlerini yapan bir kadın ben öldüğümde ne yapacak? Benim yaptığım işten bile anlamayan birisi hayatını nasıl idame ettirecek? Bunlar çok yanlış bakış açıları.

Kendi ayakları üzerinde dursun, geri kalan her şeyi birlikte yaparız zaten. Kendi ayakları üzerinde duramayan bir kadınla evlenip ondan çocuk yapmak hele, çocuğa yazık. Siz şimdi erkek ölse bile kadın ve çocuğun hayatını geçirebilecek kadar para bırakmalı da dersiniz. Sonra neden kadın ve erkekler eşit değil diye dr her yere yazar, feminist kesilirsiniz. Bu isteklerin hepsi tutarsız. Artık o ilkel çağlarda değiliz. Kadının toplum içinde çalışan bir birey olması gerekiyor. Her şeyi hayatını paylaşmaya karar verdiği kişi ile birlikte yapabiliyor, iş yükünü paylaşıyor olması gerekiyor.

Ben evliyken eski eşime gel nevresimi değiştirelim dediğimde 2 haftada 1 zor değiştiriyorduk birlikte. O da çalışıyordu ki kaç kere gömleğini ütülediğimi biliyorum yani. Her cumartesi temizlik yapalım ama iş planını sen yap, bana hangi işleri verirsen benim için ok diyen de bendim. O yüzden herkes kendi parasını kazanmalı, eve gelince her şey ortak bir şekilde yapılmalı. Birisi yemek yapıyorsa diğeri salatayı yapıp bulaşıkları yıkamalı. Hayatı paylaşmaktan bahsediyoruz burada ama kadınlar ben evde çocuk bakarım kafasında. Gerçekten öyle insanlarla yapamam ben. Ben bunların hepsini tek başıma yapabilecekken birisi evde hayatını rahat geçirsin, var olanı yesin diye de evlenmem. Kimse kusura bakmasın.

Yorumla
    • bLackStar4141
      bLackStar4141
      1 yıl

@Consclusion ' Bu bir çok etmene göre değişen bir şey bence. Mesela kendini eğitmiş bir kadın ve erkek dediğiniz gibi ortak noktalarda buluşup mutlu olabilir. Ama kişilik farkı, eğitim farkı, kariyer farkı vs yani bir çok etmen var. Bunları tamamlayanlar mutlu olabiliyor. Tamamlayamayanlar ise malûm...
      Mesela insanların kariyerine yakın kişilerle evlenmesini de buna bağlıyorum ben. Örneğin avukat avukat ile, doktor doktor ile evleniyor. Çünkü, her ne kadar insanlık önemli desek te, eğitim ve fikirlerin ortak olması da o kadar önemli.

Yorumla
  • İciDisi1Yakisikli
    İciDisi1Yakisikli Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Erkek ırgat olduğu için her şeyi sağlamalı kafasından çıkılmalı, Evlilikte; eşinin de çalışıp eve katkı sağlaması, yüklerin hafifletilmesi, zorluklara ve strese karşı destek çıkması, kavga etmek yerine çözüm odaklı iletişim halinde olunması gerekli. Devir artık çok değişti. En düşük market alışverişi 4-5 bin, faturalar 3-5 bin, kiralar 10 bin altında yok artık. Şimdiden asgari ücret bitti. E sosyallik, diğer giderler nasıl karşılanacak? Çocuk masrafı, Giyim-Kuşam, Ev tadilat işleri, borçlar vs. şu tabloya bakarsak Erkek kendine zor yetemiyor artık. Herkes ev-araba sahibi olacak diye bi' kaide yok. Şu ekonomik ortamda insanlar artık uzaklaşıyor ilişkilerden.

2
    5 Yorumla
    • Հայերեն_և_քրդերեն
      Հայերեն_և_քրդերեն
      1 yıl

Evi geçindirmek yükünü Allah erkeğe vermiştir

Yorumla
    • Bettterböcek
      Bettterböcek
      1 yıl

Herşeyi kadınlar yapıyor. Evi de biz geçindireceksek erkekler ne işe yarıyor?

Yorumla
    • _umtcnr_
      _umtcnr_
      1 yıl

@Հայերեն_և_քրդերեն
      Senin peygamberinin eşi Hz Hatice tüccardı. Bilgin olsun :)

Yorumla
    • Bettterböcek
      Bettterböcek
      1 yıl

@_umtcnr_ Bak seen😂 Diğer hanımlar neydi? Peygamber size zengin kadın bulun ondan para bekleyin mi dedi? 🤣🤣🤣

Yorumla
    • _umtcnr_
      _umtcnr_
      1 yıl

@Bettterböcek Yok popon kaldır sende bir şeyler yap dedi. :D Daha sonra aldatılınca buraya gelip, kocam beni aldattı gidecek yerim yok diye ağlıyorsunuz :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

25 yaşinda erkekten ev beklenmez ama 30 üstü erkekten ev beklenir. Bu beklentiyi paragözlük olarak görenler olaylara objrktif bakamiyor.

Kimse geleceğini çocuklarının geleceğini riske atmak ve maddi sikinti çekmek istemez. Bu devirde kira 30 -35 bin. Geçim zor. Erkek eve bakmali ve ailesine ev temin etmeli

6
    6 Yorumla
    • birKarasevdali
      birKarasevdali
      1 yıl

Sende çalış abla beraber ödeyin her şeyi. benim fikrim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@birKarasevdali Zaten ev temizliği, yemek, hamilelik doğum, çocuk bakımı vs hepsi kadının sırtında. Bir tek çalışıp para getirip ev geçindirme sorumluluğu erkekte, onu da kadına yükleyin size ne gerek kaldı? Damızlık olarak mı işe yarayacaksiniz?

Yorumla
    • birKarasevdali
      birKarasevdali
      1 yıl

Senin ailende oyledir o ki! Benim ailemde oyle degil. Yemeği annem değil babam yapardı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@birKarasevdali uzaydan geldin galiba? Seni de baban mi emzirdi? Etek de giyin tam olsun 😂

Yorumla
    • birKarasevdali
      birKarasevdali
      1 yıl

Zeka seviyene saygı duydum. Dedim ya her aile özgün diye. Babam ahci idi.

Yorumla
    • birKarasevdali
      birKarasevdali
      1 yıl

Ha bu arada yanına falan gidersen selamımı götür. Rahmetle andım şimdi.

Yorumla
  • Sine_mSu
    Sine_mSu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 70%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.

Sana sormazlarmı ben ev arba getiriyorum evliliğe sen ne getiriyorsun!!! Neden coğu kadın değerini maddiyat la ölcüyor bilmiyorum. Biz evlendiğimizde ikimizde öğrenciydik ve cok zor durumlardan gectik. Herşeyimiz oldu zamanla cünki cok calışıp cabaladık. Ben hazıra gelseydim gercekten utanırdım harcamaya. Benim evim benim arabam diyemezdim. Nasıl rahatsınız anlamıyorumki. Calışın cabalayın ileride yetişdireceğiniz cocuklara örnek olun.

6
    1 Yorumla
    • İciDisi1Yakisikli
      İciDisi1Yakisikli
      1 yıl

👏🏻👏🏻 Harikasınız, herkes yorumlarda erkeğin çalışması kendilerinin yemesini savunmuş. Tebrik ediyorum, ilişkinizde mutluluklar diliyorum.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

ev veya araba gibi mülklere göre evleneceği adamı seçecek birinin Kralın kızı olması gerektiğini düşünüyorum. benim evim ve arabam yok ve böyle bir varlık içinde büyümedim. evleneceğim adamı nasıl buna göre yargılayıp seçebilirim ki? haddime değil.

7
    6 Yorumla
    • Hassas_Dokunuşlar
      Hassas_Dokunuşlar
      1 yıl

👏👏👏

Yorumla
    • Hassas_Dokunuşlar
      Hassas_Dokunuşlar
      1 yıl

Helal olsun iyi dedin

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Benim var ama

Yorumla
    • Pool34
      Pool34
      1 yıl

Çok güzel konuştun, helal olsun sana

Yorumla
    • Forezz55
      Forezz55
      1 yıl

Gerçek samimi bir kız işte helal sana

Yorumla
    • çikolataçikilop
      çikolataçikilop
      1 yıl

yazık çok üzerler seni

Yorumla
  • KarinaMandalena
    KarinaMandalena Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Ev ve arabası olması gerekmiyor. Ama kuracağı yuvaya sahip çıkabilecek gücü, çalışma alışkanlığı ve koruyuculuğu olması gerekiyor. Çünkü kadın erkeği bir otorite ve güç olarak görünce aşık olur ve ilişkisini sürdürür. Bu güç zenginlik değil, ama ailesi için herşeyi yapabilir ve kazanabilir olan azmi ve bağlılığı olmalıdır.

4
    0 Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.

Adamın evine arabasına parasına bakıp evlenin, sonra burada yok dövdü yok aldattı yok kaynanam şunu dedi diye ağlayın tamam mı

9
    5 Yorumla
    • Hüseyin46050
      Hüseyin46050
      1 yıl

🙏🙏🙏🙏🙏

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Abla ben bakıyorum demedim bakar mısınız diye sordum 😂

Yorumla
    • Ayabasanmaymun s
      Ayabasanmaymun
      1 yıl

O zaman genel söyledim ben de😅 ki çok spesifik sormuşsun evi yok arabası yok maaşı şu kadar diye ne bilelim

Yorumla
    • Hüseyin46050
      Hüseyin46050
      1 yıl

Bu işte bu bu 🤣🤣

Yorumla
    • YorgunVeBitkin95
      YorgunVeBitkin95
      1 yıl

Tam aradigim yorum! Artik herkes gel beraber daha iyi calisip kazanalim diyecekleri yerde. Yok su olsun yok bu olsun para mal mulk bakiyorlar. Evlilikler hep kisa suruyor.

Yorumla
  • xSPACEx
    xSPACEx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl

bence evlilik ortak yapılan bir şey yani şahsen evlenmeden önce ev alınacaksa iki tarafın da çabası ile alınmalı bence ya da araba ortak istenen birşeyse ikisi de bu konuda ona göre bütçe biriktirebilir. Temel şeyleri bı tarafa yüklemeyi doğru bulmuyorum.

3
    0 Yorumla
  • Porshemilao
    Porshemilao Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    1 yıl

İnşallah böyle düşünen bir kadın çıkmaz karşıma para ile evlenecek kadın iyi günümde yanımda kötü günümde beni hançerler rabbim uzak etsin
    Müslüman kızlarımız rizkın yaradandan geldigini bilir fakir olan zengin olur zengin olan fakir olur hiç belli olmaz hayat bu

2
    13 Yorumla
    • nireinengel
      nireinengel
      1 yıl

Mesele zengin ya da fakirlik değil ben hayatı boyunca mücadele etmemiş, kendi ayakları üzerinde duramayan bir bireyle bir ömür geçirmek istemem. Erkeğin bana güçlü olduğunu göstermesi gerekiyor eğer ileride çocuk sahibi olmak istersek bu adam baba olmak için uygun mu çocuğumuz için çaba sarfeder mi o önemli?

Yorumla
    • Porshemilao
      Porshemilao
      1 yıl

Ozaman mucahadeleci diyeceksin 💸 para para dersen olmaz o iş ben böyle diyince hemen duzeltiyorsunuz inanmıyorum ben

Yorumla
    • nireinengel
      nireinengel
      1 yıl

İnan para, ev , araba umrumda değil ben onun potansiyeline bakarım kendini geliştirmiş mi, para kazanabilir mi , ailesine bakacak güçte mi? Gerisi gelir zaten yeterki başkasına muhtaç olmayacak potansiyeli olsun. Ayrica bunu sadece erkekten beklemiyorum aynısını bende yapıyorum ve bunu istemeye hakkım olduğunu düşünüyorum

Yorumla
    • Porshemilao
      Porshemilao
      1 yıl

Şu son yazdığınin altına imzamı atarım ayrıca erkek evin geciminden sorumludur senin çalışman ise zorunlu değildir evinin hanımı olman daha doğru yipratmaz

Yorumla
    • nireinengel
      nireinengel
      1 yıl

Öyle kadının şartları bazen çalışmaya uygun olmayabiliyor çocuk olunca vs. Ama onun kazandığı para bize yetmiyorsa her türlü çalışırım.

Yorumla
    • Porshemilao
      Porshemilao
      1 yıl

Olmaz öyle senin elini sıcak sudan soğuk suya Sokturma ben 2 işte çalışır hem sana hem çocuğuma ailemize bakarım tamammı💪

Yorumla
    • Porshemilao
      Porshemilao
      1 yıl

Bak mesela yapımı yansıttım sana🤗

Yorumla
    • Bettterböcek
      Bettterböcek
      1 yıl

Hee elin kızı da sana "Sen ol hayatımda ben kuru ekmek yemeye barınakta kalmaya razıyım. Doğacak çocularım da senin için kuru ekmek yesinler. Çunkü senden başka iyi insan yok bu dünyada. Tüm zenginler pezveng" mi diyecek senin özelliğin ne? Uğruna sefalet çekilecek ne özelliğin var. Göreni çarpıyon mu yakışıklılığınla altın kalbinle

Yorumla
    • Porshemilao
      Porshemilao
      1 yıl

Bir Kuru ekmek yiyebilecek kadar seven kimseyi kuru ekmeğe muhtaç bırakmayız ama illede zengin olsun diyene kuru ekmek bile fazladır sevginin olmadığı yerde ilişki bitmiştir para ile her erkeğin bir oro**şu olur önemli olan helalinden seven olmasıdır

Yorumla
    • Bettterböcek
      Bettterböcek
      1 yıl

Kusura bakma canim kimse tek kullanımlık ömrünü birine kuru ekmek yemek için harcamaz. Bu saçma romantizminizi masallara saklayın. Kadın hiç yoktan bir ev bekler

Yorumla
    • nireinengel
      nireinengel
      1 yıl

Öyle düşünüyorsan çoğu kadın için maddi durumunun bir öneminin olacağını sanmıyorum 🙃 hayatında mutluluklar dilerim unutma her insan aynı değil her kadının aynı olmadığı gibi

Yorumla
    • Porshemilao
      Porshemilao
      1 yıl

Kesinlikle mesela örnek ev isteyen bu hanımefendi yani her kadın aynı değilmiş🤗

Yorumla
    • Bettterböcek
      Bettterböcek
      1 yıl

@Porshemilao Yalan reklamlara inanma 😂 hiçbir kadın fakirliği tercih etmez. Insan bulduğu en iyi tercihi seçer. Bişey istemiyorum diyenler köprüyü geçince canını bile ister 🤣 beklenti ve isteklerini dürüstçe sòyleyen bir kız seç, sonra "way ben kandirildım" deme

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Eski nişanlım beni bırakıp gitti zengin erkek bulup nişanı attı ve terk etti zengin erkekle evlendi ona ait ev ve araba aldı kıza bunları kızın yakında arkadaşından bir bir öğrendim nişanı bozmasının sebebi yıllarca çalışıp birbirimizle ilgilenemiyorduk ben ona baştan dedim beni bekleyebilirmisin. Ama ben seni beklerim dedi ona beklemedi ve evlendiği zengin adam bunu aldattı yatakta yakalamış. Veee bende evimi arabamı aldım. şu an sevgilim ciddi ilişkim yok korkuyorum evlenmeye çünkü beni soğutular
    Veee en ahlaksız tarafı beni bulup konuşmak istemesi

5
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Haa bu arada evde tek yaşıyorum arabayla işime gidip geliyorum ciddi düşünmeyen manitaları eve atıyorum :) zaten onlar da bunu istiyor acımak yok geçmişte bana yaşatanlar hepsi aynı

Yorumla
    • soline
      soline
      1 yıl

Herkes aynı değil ki bende dediğin gibi ihanete uğradım 4 yılım giti gecligim giti ama hiç bi zaman ben acimam erkeklerden yiiym içeyim umut verip bırakayım kafasında olmadım yanlış bi düşünce bende

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kızlar zengin erkek seçiyor arıyorsa zenginliği tercih edip kendini kurtarmak için. Ozaman erkeklerde zengin kız arasın bukadar basit afrikada kabileleri çamurdan kargılar dan ev yapıp evleniyor zengin arayanları oraya götürüp orada evlendirmek lazım aslında :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Acırsam namertim vurup geçiyorum hatta akıllarından çıkamıyormuşum ben bir farklımışım gözlerinde her hafta gelir evine kendisi. Dünya değişti insanlar değişti bende eskiden değişmeyip üzdüler şimdi değiştim ilk önce üzmeleri gerekiyormuş iyi ki üzmüşler çok tehlikeliyim :)

Yorumla
    • Şeymaksu
      Şeymaksu
      1 yıl

Kızların zengin erkek araması ile erkelerin güzel kız araması bana aynı geliyor ikisi de maddi beklenti

Yorumla
  • r3uqiu0634
    r3uqiu0634 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    1 yıl

Sktr et çocuğa yazık evlenme sen. Sen mutlu mu olmak istiyorsun yoksa senin isteklerini yerine getirecek bir banka cüzdanı mı? Biz eşek miydik? Sevdiğimiz ama parası olmayan adamla evlenip on sene ev kredisi ödedik sabah 4 de kalkıp evden sabahın 5inde çıkıp işe gittik. Kaldırın o popolarınızı ve çalışın.

5
    7 Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Abla o oncedendi ayrıca ben evlenirdim kendi ayrildi umarım paragöz bir kız denk gelir ve evde kalır

Yorumla
    • Wolverine59
      Wolverine59
      1 yıl

@r3uqiu0634 🙏🙏🙏🙏🌹🌹

Yorumla
    • Bettterböcek
      Bettterböcek
      1 yıl

O yüzden mi boşandin?

Yorumla
    • r3uqiu0634
      r3uqiu0634
      1 yıl

@Bettterböcek kim boşandı?

Yorumla
    • Bettterböcek
      Bettterböcek
      1 yıl

Sabah 4 de kalkıp 5 de işe gitmek sürünmektir. Sürünmeyi tavsiye etme kizlara. Mutlu kadınlar o saatte uyanmiyor

Yorumla
    • r3uqiu0634
      r3uqiu0634
      1 yıl

Hahahassssss sürünmekmiş.! Emektir alın teridir. Mutlu kadınlar o saatte uyanmiyor peki ne yapıyorlar saat kaçta kalkıyorlar mesela zengin koca avlamaya bırakın bu işleri. Her zaman kendi emeğin kendi çabanla bir şeyler yapmak daha çok mutlu eder kişiyi ha tabii karakteri varsa!!!

Yorumla
    • r3uqiu0634
      r3uqiu0634
      1 yıl

Evliliği oyuncak ettiniz sevgiyi oyuncak ettiniz her bøku erkeklerden bekliyorsunuz çalışsın getirsin siz de evde gøt büyütün...
      İşinize gelmeyince doğruları duyunca nasıl da carlıyorsunuz. Engeli yersin böyle hadsiz.!

Yorumla
  • karanlikdunyam56
    karanlikdunyam56 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    1 yıl

Erkeklerin maaşına arabasına baktığınız sürece et parçası muamelesi görüp harcanacaksiniz. Maaşımda var evimde arabamda olmayan şeyin hesabında değilim ama değeriniz 1 geceden ileri olmayacak. Komidinin üzerinde ki para hakkındır. Gerçek seven maddi şeylere önem vermez ve elini taşın altına koyar

6
    10 Yorumla
    • Bettterböcek
      Bettterböcek
      1 yıl

Hee elin kızı da sana "Sen ol hayatımda ben kuru ekmek yemeye barınakta kalmaya razıyım. Doğacak çocularım da senin için kuru ekmek yesinler. Çunkü senden başka iyi insan yok bu dünyada. Tüm zenginler pezveng" mi diyecek senin özelliğin ne? Uğruna sefalet çekilecek ne özelliğin var. Göreni çarpıyon mu yakışıklılığınla altın kalbinle

Yorumla
    • karanlikdunyam56
      karanlikdunyam56
      1 yıl

Sefalet çeksin diye bi cümle kurduğu mu hatirlamiyorum. Karşınızdaki erkeği bankamatik olarak görmekten vazgeçin. Eşitlik diye yirtinip tüm erkekleri cüzdan görüyorsunuz bunu genelleme yapmadan senin gibilere söylüyorum hepinizin bi fiyatı var ucuza gitmeyelim derdindesiniz biz sizin gibiler yüzünden sevgiden altın kalpten geçeli çok oldu. 10 kişinin altına yatın bi salağın başına kalın hayırdır sizinki altından mı? Dünya guzelimisin neyine bu bedel?

Yorumla
    • Bettterböcek
      Bettterböcek
      1 yıl

10 kişinin altina yatanlarla muhatapsan kendini sorgula , zira bataklikta çiçek olmaz.

Yorumla
    • karanlikdunyam56
      karanlikdunyam56
      1 yıl

Tam kitabın ortasından konuştun bu noktada aynı fikirdeyiz anlatmak istediğimi kendi cümlenle anlattın tebrik ederim 🙂

Yorumla
    • Bettterböcek
      Bettterböcek
      1 yıl

Erkek olup evini geçindirmekten acizseniz erkeğim demeyin. her şey zaten kadinın işiyken erkeğin tek görevi çalışıp ailesini geçindirmek. Ama günümüz beyleri onu da yapmak istemiyor. Onu da kadın yapsin. Size ne gerek var ozaman?

Yorumla
    • Bettterböcek
      Bettterböcek
      1 yıl

Namuslu bir erkek olsaydın öyle kızları göremezdin bile bırak tanımayı 🤣

Yorumla
    • karanlikdunyam56
      karanlikdunyam56
      1 yıl

O tercihtede bazı kadınlar bulunuyor? Bizi kapsamıyor yani issiz sapsiz ama peşinde geziyor kız napayim iş mi vereyim

Yorumla
    • Bettterböcek
      Bettterböcek
      1 yıl

Noldu demin paraya bakmayin diyordun 🤪

Yorumla
    • karanlikdunyam56
      karanlikdunyam56
      1 yıl

İssiz calismayan sokak serserisiyle normal asgari bi insanı kıyaslayamacak kapasitede olup bana para peşinde koşmayı savunma tartışacağım bi seviyede değilsin rica ediyorum

Yorumla
    • Bettterböcek
      Bettterböcek
      1 yıl

Bir insan ailesini geçindiremeyeceğini bildiği halde kendine bir meslek edinmeden 5 yil ,10 yil, 15 yil ,20 yil çalışıyorsa ve kizlar onu evlenilecek aile babası olacak bir adam olarak görmeyip tercih etmiyorsa suç kizlarda değildir. Kimse kusura bakmasin. Fakir edebiyatını kesin adam olan çalışır bir baltaya sap olur

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Ev araba görevimiz değil. Bunun için seçim yapıyorsanız kapı orada. Çok istiyorsanız ailenizden alın gelin. Kimse sizi bakıp beslemekle yükümlü değil. Paşa paşa çalışacaksınız evlenseniz de. Paşa paşa kazanacaksınız ve bizi ev araba gibi zorunluluklarla çembere alamazsınız. Boşanınca da ömür boyu nafakayı geçirip yeni sevgililerinizle yemeyi biliyorsunuz

1
    12 Yorumla
    • snaçkır0
      snaçkır0
      1 yıl

Zorunlusunuz ve bu zorunluluk hala devam ediyor 😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hiç de zorunlu değiliz. Yiyip içip geziyorum. Paracı olmayan kaliteli kadınlar var emin olabilirsin. Zamanı gelince kaliteli kadınla evleneceğim. Merak etme o kadınları seçebiliyoruz. Sizin gibi maddi çıkarları olan kadınlar, her ortamda çirkefçe belli oluyorsunuz

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Zamanı gelince mi evde kalmışsın zaten ne Zamani 60 yaşında mi evleneceksin 😁😁😂

Yorumla
    • snaçkır0
      snaçkır0
      1 yıl

O kaliteli kadın seni ne yapsın daha gençleri varken harbi 60 yaşında falan mı evleneceksin öldükten sonra paranı yemek için evlenir artık kimse o şanslı kişi selam olsun burdan

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

@snaçkır0 aynen gelmiş 30 35 arasına daha zamanı grlincr diyor😁😁

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Merak etme 30 yaşında değilim. Her şeye para yaş olarak baktığınız için hemen hesaplamalara giriyorsunuz. Çünkü sizin gibi kadınların geninde çıkarlarına göre hesaplama var. Kaliteli kadınlar maneviyata önem veriyor. Merak etme sen o kategoride olmadığın için dediklerimi anlayamazsın ve hemfikir olamazsın benimle. Sen, maneviyata önem veren hemcinslerinle de anlaşamazsın @snackır0

Yorumla
    • snaçkır0
      snaçkır0
      1 yıl

Erkekler baya bir geç olgunlaşıyor artık ona verelim napalım

Yorumla
    • snaçkır0
      snaçkır0
      1 yıl

Kadınlar hepsi paraya yaşa tipe bakıyor bunu kadınları eziklemek için söylemiyorum ama doğrular bunlar üzgünüm bu dünya için fazla duygusalsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kendi çirkefçi çıkarcı seçimlerinin farkında olduğun için tüm kadınları da zan altında bırakıyorsun. Kusura bakma ama çok da kaliteli, erkeğinin arkasında duran kadınlar var. Köstek yerine destek olanlar var. Bu sayede erkek işlerini daha çok büyütüyor. Hiçbir zaman destek olan kadınlardan olamayacaksınız, hep kösteksiniz

Yorumla
    • snaçkır0
      snaçkır0
      1 yıl

Köstek senin gibilere denir layığını bul inşallah😁

Yorumla
    • snaçkır0
      snaçkır0
      1 yıl

Birde zan altında bırakıyormuşum sen mi daha iyi bileceksin erko😁

Yorumla
    • snaçkır0
      snaçkır0
      1 yıl

Anca paranız varsa yoksa işe yaramazsınız 🚮

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

ben eskiden her şey eksiksiz olması lazım diye düşünürdüm ama gerçekten hayat arkadaşını bulduğun zaman eksikleriyle onu kabul ediyosun aksine her şeyi beraber yaparız kafasına giriyosun benim evim arabam yokken ondan böyle bi talep beklemenin saçma olduğunu anlıyosun doğru insanı bulana kadar evlenmeyin arkadaşlar

2
    2 Yorumla
    • bLackStar4141
      bLackStar4141
      1 yıl

Doğru insan gerçekten önemli. Eğer kafalar uyarsa, el ele verip biseyler yapılabilir bence. Evet ekonomi kötü vs ama yine de imkansız değil. Maddi açıdan durumu çok iyi olduğu halde mutsuz olan insanları çok gördüm. Evlilikte tek kriter maddiyat olmamalı bence. O iyi olsa bile, ruhen doymadigin sürece mutlu olamazsın

Yorumla
    • avukatıyımm0640
      avukatıyımm0640
      1 yıl

Doğru insanı buldun mu

Yorumla
  • TürkKızıyız
    TürkKızıyız Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 42%
    1 yıl

evet evlenirim. hatta tüm paramızı yurt dışına taşınmak için biriktiririz ve gideriz... sonuçta bir yılda en azından hayat kurarız. daha hızlı para kazanırız. ev, araba nedir? kazanılır ama insana denk gelmek daha değerli.

3
    0 Yorumla
  • _Berkay
    _Berkay Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Evlilik parayla olmaz. Önemli olan saygı ve sevgidir. Ayrıca bazılarının babası ömrü boyunca bir ev sahibi olamıyor. Ekonominin böylesine kötü olduğu bir devirde, genç yaşta birinden ev sahibi olmasını bekleyemezsiniz.

1
    2 Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

31 genç mi

Yorumla
    • anonim190705052006
      anonim190705052006
      1 yıl

31 yaşında ev alamamış olması normal nedenini açıklayayım İstanbul'da 3+1 ortalama bir ev 5 milyon tl bu kişi üniversiteyi bitirdiğinde 22 yaşında olacak askerlikti iş aramasıydı derken 23 yaşına gelecek adam ayda 50 bin kazansa ve bu parayı hiç harcamadan biriktirse yılda 600 bin yapar bu da demektir ki hiç yemeden içmeden çalışsa bile ancak 9 yılda bir ev alabilir 23+9=32 32 yaşından önce ev alabilmek zaten bir mucize bu devirde, 40 yaşında bile ev sahibi olmak Türkiye'de bir başarıdır umarım dediklerimi anlamışsınızdır.

Yorumla
  • sericevappls
    sericevappls Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 84%
    1 yıl

2025 yılına gireceğiz neredeyse bu zamana kadar evi geçtim kendine bi araba alamamışsa ondan bir cacık olmaz 55 k maaş var dolmuşla geziyor gülerler adama

4
    0 Yorumla
  • StingerAkali
    StingerAkali Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 57%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı.

Ev ve araba sahibi olarak doğmuyor herkes anasının karnından. Düzgün bir adamsa zaten çalışır birlikte alınır her şey. Her ne kadar şuanki ekonomide ev almak çok zor olsa da. Önemli olan sorular dürüst mü, çalışkan mı, iyi biri mi?

2
    0 Yorumla
  • ŞiRiLa
    ŞiRiLa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Evlenilir ama seni bu kafayla harcarlar insanın değerini parayla ölçüyorsun, türk kadınlarının genelinde bu dert var "para" dininiz imanınız para olmuş... rezillik.

3
    0 Yorumla
  • catinthebox
    catinthebox Takip Et
    Guru Yaş: 101 , eic 97%
    1 yıl

Evlenirim diyen kızların yalanlarını izlemeye geldim 😂 Birazdan beni linçlerler 😂😂😂

4
    0 Yorumla
  • BuzPüskürtenEjder
    BuzPüskürtenEjder Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

50-55k maaşı olan adam sana bakacak mı acaba? Para için evlenip kendinizi satmaya devam kızlaaaar, sonra kocanız sizle ilgilenmeyip aldatırsa ağlamak yok ama, oyna devam.

1
    3 Yorumla
    • thewaax
      thewaax
      1 yıl

50-55k'yı bu kadar abartma be knk alr üstü memur maaşı. Holding sahibi dememiş 😀

Yorumla
    • BuzPüskürtenEjder
      BuzPüskürtenEjder
      1 yıl

Evlenebilmek için holding sahibi olmaya gerek yok zaten knk 😄 50-55 fazlasıyla yeterli olur evlilik için

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

@thewaax aynen öyle memur maasi

Yorumla
  • Bahar_555 u
    Bahar_555 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Önemli olan birbirini sevgi saygı güven veriyorsa ve severek kabullenirse gerisi istediklerini kendiliğinden gelir.

4
    0 Yorumla
  • ÜfBayılazam
    ÜfBayılazam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Ayy bıktım bu müge anlı kitlesi sorularından. Seviyorsan makul biriyse uyumluysanız evlenilir tabi. Herşeyi olan ama sevmediğin biriyle malı için evlenilir mi?

2
    1 Yorumla
    • MagarsuS
      MagarsuS
      1 yıl

helal beee mantıklı yorumlardan biri erkekdenn herşeyi isteyip kendinin vereceği hiçbirşeyi olmayan eğitimsiz ezik kadınlardan bıktık valla

Yorumla
  • Duyguuu7u11
    Duyguuu7u11 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl

Senin evin araban var mı?
    Evle, arabayla alakası yok bu işin seviyorsan evlenirsin nokta.

5
    0 Yorumla
  • straliiewygꯁ s
    straliiewygꯁ Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Benim icin bir onemi yok, ben bize alırım nxkdndnd

5
    0 Yorumla
  • gökahmetoğlu07
    gökahmetoğlu07 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45 , eic 99%
    1 yıl

mesela ev ve arabası olmaması değil mesele evlendikten sonra seni ekonomik olarak darboğazda bırakmamasıdır

çünkü evlilik dışarda gizli gizli buluşmaya benzemez evlendikten sonra yük çoğalır gelir düzeyi iyiyse evlenilebilir

0
    0 Yorumla
  • aynadakiajan
    aynadakiajan Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 51%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Maaşının ne kadarını yatırım yapıyor, nerelere yapıyor nitelikli yatırımcı mı?

Bunu bilmediğini varsayarak karar almak yanlıştır.

1
    0 Yorumla
  • Yusuf_005
    Yusuf_005 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Ben bir dedektör alıp çıkacağım dağlara başka çare yok 😅 gömüyü bulana kadar vazgeçmek yok şu maaş bir yatsın dedektör almaya gidiyom ben bunları almak için bir define bulmamız şart

1
    0 Yorumla
  • legolas38
    legolas38 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Valla bence maddi hesabın peşine düşen ev araba derdinde olan kadınlardan uzak durmak gerek cunki onlar hayat kadınından farksız kendilerini ev araba para karşılığında kocasına pazarliyo

1
    0 Yorumla
  • Mutlulugadogru27
    Mutlulugadogru27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Bence herkes dengi ile olmali. Mesela senin evin varsa karşı taraftan da beklemen normal bence. Fakat hayat boyu kirada yaşayan biri için kirada oturmak normal gelir.

1
    1 Yorumla
    • birKarasevdali
      birKarasevdali
      1 yıl

Dengi evet

Yorumla
  • Princessax
    Princessax Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Bana gerçek maneviyatını kanıtlaması lazım gerçekten sevdiğini anlamam lazım o zaman evlenirim belki 😊 arada gerçek aşk ve sevgi olması lazım ama

2
    0 Yorumla
  • hayalg
    hayalg Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

dünya malı dünyada kalır. kotu esin fakirliğin katlanmak zordur iyi eş zaten aylesi icin bir yolunu bulur

2
    0 Yorumla
  • curlyboyyy
    curlyboyyy Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Babalarının 40-50 yaşında aldığı şeyleri 20 lerindeki bi erkekten istemeleri böyleleri ile evlenilmez.

2
    0 Yorumla
  • kırmızırujlukızzzz
    kırmızırujlukızzzz Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl

Eşitlik isteyen kadınlar evlenmeli açıkça ben kabul etmem

2
    6 Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Olmasını istersin öyle mi

Yorumla
    • kırmızırujlukızzzz
      kırmızırujlukızzzz
      1 yıl

İsterim neden istemiyim ki ev özellikle şart

Yorumla
    • Gof34
      Gof34
      1 yıl

@kırmızırujlukızzzz hakkındır iste ula

Yorumla
    • kırmızırujlukızzzz
      kırmızırujlukızzzz
      1 yıl

@Gof34 isticem ulaaa sende iste

Yorumla
    • Gof34
      Gof34
      1 yıl

Yok yavrucum ben düşünmüyorum evlilik

Yorumla
    • beyahmet
      beyahmet
      1 yıl

Gel evlenelim 😊

Yorumla
  • Cavendish
    Cavendish Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 76%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

İnsanlara bir de evim arabam var yazmışsın kendine hayrın olsa tükendim diye kullanıcı adı almazsın bir de insanları malla mülkle seçiyor.

0
    5 Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Abi ben 40 yaşında değilim ailemin durumu iyi ve aldılar ev araba başka soru? Herkes asgari ücret ile çalışmıyor

Yorumla
    • Cavendish
      Cavendish
      1 yıl

Dur külahımı getirmeyi unuttum 1 saniye.

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Abi sen fakirsen herkes fakir olacak diye bir şey yok

Yorumla
    • Cavendish
      Cavendish
      1 yıl

Karşındaki insanı tanımadan etmeden böyle konuşacak kadar daracık bir görüşe sahipsin ancak buralarda hayal dünyanı satarsın bundan öte yol da olmaz senden.

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

İşte sende karşındaki insani tanımadan yok diyorsun 😂

Yorumla
  • Kuşadali88
    Kuşadali88 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

O kadar geliri olup evliliği düşünen enayiyi nerden buluyorsunuz anlamadım

3
    0 Yorumla
  • MehmetDemirrr
    MehmetDemirrr Takip Et
    Guru Yaş: 35
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

KS platformu sağolsun. bura sayesinde kadınlar hakkında çok arka kapı bilgileri öğrendim ve kadınlara güvenmemek gerektiğini anladım.

2
    0 Yorumla
  • Şokagirenbimkasiyeri
    Şokagirenbimkasiyeri Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

O maaşı alan biri bizimle evlenmek ister mi birde o var

3
    1 Yorumla
    • lükscrdi
      lükscrdi
      1 yıl

Neden öyle düşünüyorsun

Yorumla
  • KaiserWolf
    KaiserWolf Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 88%
    1 yıl

Ev ve araba almak için birikim yapmak çok zor, bence tekrardan düşün evlenmeyi çünkü maddi anlamda yorulursunuz.

1
    0 Yorumla
  • Elleira
    Elleira Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Ben evlenirdim. Kira denen bir şey var 😀 şehir içi denen bir şey var😀 her şey araba ev mi Allah aşkına

1
    0 Yorumla
  • Korıdorlar
    Korıdorlar Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 89%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Bazı insanlar orta halli biri ile evlenip mutlu olmak yerine zenginle evlenip Eyfel kulesinin altında ağlamayı tercih ediyor.

1
    0 Yorumla
  • özelinsan00
    özelinsan00 Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı.

Senin evin araban var mı da karşı taraftan istiyosun

1
    5 Yorumla
    • Hüseyin46050
      Hüseyin46050
      1 yıl

Aferin sana güzel cevap

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Evet var başka soru😃😂

Yorumla
    • özelinsan00
      özelinsan00
      1 yıl

ee ondan neden istiyon o zaman senin evinde oturun

Yorumla
    • Hüseyin46050
      Hüseyin46050
      1 yıl

Kafa buluyor bizle

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Fazla mal göz çıkarmaz

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Erkeği maddiyat olarak gören kadınları da erkekler consel objeden öteye gormezler
    Sen arabasi evi derken oda memesi gogsu doye bakiyor olaya ve bor sure sonra anlasamdik demeye basliyorlar..

2
    1 Yorumla
    • bLackStar4141
      bLackStar4141
      1 yıl

Yaw bide öyle bir adam seninle niye evlensin ki 🤣 Sen zengin adam istiyorsun, ama o adamda kendi seviyesindeki insanlarla beraber olur.

Yorumla
  • serpil2255
    serpil2255 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 103 , eic 94%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.

O kadarı maaşı var ev ya da araba alamamış mı parayı savuruyor evlenilmez

2
    0 Yorumla
  • defii
    defii Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 41%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı.

Evlenirim para da gözümüz yok malda mülkte de yok insan olsun yeterli

2
    0 Yorumla
  • Jagras
    Jagras Takip Et
    Master Yaş: 44
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.

Evlenmem, evi arabası olan erkek ile de evlenmem :D :D :D

1
    2 Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Abi çok tatlısın jssksks

Yorumla
    • Jagras
      Jagras
      1 yıl

Teşekkür ederim :)

Yorumla
  • varus55
    varus55 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 38%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.

ev bir ihtiyactir araba gerek yok simdilik alinir ayagibi yerdrn kesecek bir sey. evin en iyisi olmali

0
    0 Yorumla
  • İstavritliAşure
    İstavritliAşure Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 99%
    1 yıl

Yani şahısla Evlenmek istiyorsan evlenilir fakat evi ya da aracı ile Evlenmek istiyorsan olmaz evlenemezsin Çünkü yok

0
    1 Yorumla
    • Şeymaksu
      Şeymaksu
      1 yıl

😅😅

Yorumla
  • Believer34
    Believer34 Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Klause Mikealson abimizi koymuş fotoya yaa. 1000 yıldır ölmeyen vampirin karizma 1 aylık maaş ve araba uğruna çizildi bee 🤭🤭

0
    21 Yorumla
    • bellaswf12
      bellaswf12
      1 yıl

😂😂 benimde dikkatimi o çekti

Yorumla
    • Believer34
      Believer34
      1 yıl

Daha kimlerin dikkatini çekmiştir 🤭

Yorumla
    • BᴬLKᴵZ
      BᴬLKᴵZ
      1 yıl

Kendi koymamişki sistem koymuş

Yorumla
    • bellaswf12
      bellaswf12
      1 yıl

ona değil zaten adamla ilgili kısma dedim ben

Yorumla
    • BᴬLKᴵZ
      BᴬLKᴵZ
      1 yıl

Bende bu yorumu yapan adamin kendisine demistim zaten dkdpdld

Yorumla
    • Believer34
      Believer34
      1 yıl

Adam xdxdxd

Yorumla
    • bellaswf12
      bellaswf12
      1 yıl

😂😂😂 Ayy

Yorumla
    • Believer34
      Believer34
      1 yıl

Balkız bayağı bir kibar 🤭

Yorumla
    • BᴬLKᴵZ
      BᴬLKᴵZ
      1 yıl

Sövdük mü dkdkdld

Yorumla
    • BᴬLKᴵZ
      BᴬLKᴵZ
      1 yıl

Övelim derken gömdük galiba dhsjksl

Yorumla
    • Believer34
      Believer34
      1 yıl

Sövmedin Kadın xdxdxd

Yorumla
    • Believer34
      Believer34
      1 yıl

Bugünlerde kızlar sürekli gömüyor bana xdxdxd

Yorumla
    • BᴬLKᴵZ
      BᴬLKᴵZ
      1 yıl

Bu gömülmüş halinmi sjsksp

Yorumla
    • BᴬLKᴵZ
      BᴬLKᴵZ
      1 yıl

ayrıca yüzün nerde insanlar napsin fiziğini dd

Yorumla
    • Believer34
      Believer34
      1 yıl

Sen nasıl görüyorsan o fghfgg

Yorumla
    • BᴬLKᴵZ
      BᴬLKᴵZ
      1 yıl

Profile bakaym derken sadece bez parcasi görmek:)

Yorumla
    • Believer34
      Believer34
      1 yıl

Yüzümü sevdigime saklıyorum 🤭🤭

Yorumla
    • Believer34
      Believer34
      1 yıl

Sevgili işleri bana ters bir kere xdxdxd

Yorumla
    • BᴬLKᴵZ
      BᴬLKᴵZ
      1 yıl

Ay merak etme bende aşik olcam hemen sevgili olcam benim olacaksin demedim yüzünü merak eden her insan hamile mi kalıyor d

Yorumla
    • BᴬLKᴵZ
      BᴬLKᴵZ
      1 yıl

Allah mesut etsin tez zamanda yüzünü sergilediğin hatunla bi devir düzine dolusu çocuk yapman dileğiyle..

Yorumla
    • Believer34
      Believer34
      1 yıl

Lennnn xdxdxd

Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    1 yıl

Eğer evlenecek kişinin ev ve arabası varsa evlenilmez

0
    1 Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Var evet

Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Aslında, doğal seleksiyon bence, ben de olsam tepeye oynarım. Keşke alaydım evi olan kızları zamanında :)

0
    0 Yorumla
  • Selçuk006035
    Selçuk006035 Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Senin ne kadar maaşın var? Senin ev ve araban var mı?

0
    1 Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Ev araba var benim maaşlarda aynı

Yorumla
  • Hüseyin46050
    Hüseyin46050 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 96%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Onun o kadarı var srnin neyin var onu söyle bana? Senin neden evin araban yok?

0
    1 Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Benim olmadığını sana düşündüren ne tam olarak 😂😂

Yorumla
  • Kirginimcokk0
    Kirginimcokk0 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Bana araba şart maalesef evi bilmem belki alınabilir sonra

1
    0 Yorumla
  • merrvesucumm
    merrvesucumm Takip Et
    Xper 4 Yaş: 19
    1 yıl

evlilik düşünülmesin böyle düşünülecekse evlilik sadece buna bakmaz.. Düşünecek daha çok şey var.. Anlarsan

6
    0 Yorumla
  • OCanoglu
    OCanoglu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Evim yok arabam yok kızlar sizede ihtiyacım yok zenginlerle takılın siz.

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (142)
Devamını Gör(187)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ev ve arabası olmayan erkekle evlenilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evi arabası olmayan erkekle evlenilir mi? 207 cevap verildi
Evi olmayan adamla evlenilir mi? 39 cevap verildi
Evi olmayan adamla evlenilir mi? 22 cevap verildi
Evi ve arabası olmayanla evlenilir mi? 229 cevap verildi
Evi ve arabası olmayan kadınla evlenilir mi? 30 cevap verildi
Evi olmayan erkekle evlenilir mi? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨