Yaniii bir baltaya sap olamamış biri gelip benim evime arabama bedavadan konmamalı sonuçta dimi kfkf
Evlenilmez.

Yaniii bir baltaya sap olamamış biri gelip benim evime arabama bedavadan konmamalı sonuçta dimi kfkf
Evlenilmez.

Artk erkekler çalışan kadn istiyor
Boşuna kadnları paragöz diye yaftalamayn veya maddi güven istedi diye azarlamayn görüyorsnz şekil ortada
Bir baltaya sap olmanın ölçüsü artk ev ve arabadan ibaret olmus metaryalist dünyanın metaryal insanları aşkı bir alma verme meselesi haline getirmişler ondan sonra da neden boşanmalar artıyor artar tabikide herkes kendi menfaatinin peşnde
Kadınlar isteyince iyi erkekler isteyince auuu auuuu
Erkeklern sevgili veya evlilik kriterleri genelde daha manevi icerikli oluyor ama tabi isteyebilir sadece soruş tarzn cok alaycı ve küçümseyici geldi bana
O zaman sen bence Elon Musk ile evlenmelisin. Endişelenme Amerika ya gidersen o seni Amerikan vatandaşlığına alır ve oturma izni almana yardımcı olur böylece eşcinsel evlilik yaparsın ve adam seni kraliçeler gibi yaşatır. 🤭
Alakaya maydonoz kfkf fakir mi doyurucam konu o ablacım
Sen zengin bir kadın istiyorsun bu yüzden dedim. Eğer zengin bir erkekle evlenirsen o seni doyurur bundan da kurtulursun.
Ne alaka işte ben zaten tokum ve durumum iyi kfkf zengin bir kadınla daha iyi olmak istemem normal yane. Aç mı doyurucam.
Abiş arka mahallede biy ayaba bulduk bu çenin araban mı?
Evet jdjd şarjı bitti bırakmıştım şenin olşun kdkf
Karşıt cinsi iyi tanıyacaksın o zaman. Bunları karşıt cinsten beklemek bana yakışmaz. Zaten bedavaya konamaz. Evlilik bağı içinde alınması gerekir ortaklık olması için.
Cevap
8Cevap
Düzenimi kurmadan evlenmem. Evimi arabamı alır hayatıma bakarım. Peki kızlar yemek yapmasını bilmeyen çorabını bile etrafa atan erkekle evlenilir mi?
Çok iyi yemek yaparım ve dağınık değilim teşekkürler kfkf
Yaprak sarma yapamıyorsan yemek yapıyorum deme mzmsmsmsm
O da size kalsın bi zahmet ya sjıd
Evi almak ta size kalsın o zaman 😂
Çocuğu da doğuralım mı
Hayır demem. Regl da olun yerimize
Hakskddlmd
Evet ayni sekilde kendi yemegini kendi yapamayan, camasirini yikayamayan, elmasini dahi soyamayan, yasadigi ortami temizlemeyen erkekle olmaz. Yani asalak gibi yaşayanla olmaz. erkekte benim yaptigim yemege temizledigim ortama bedava konamaz😅
Bu tarz erkeklerle evlenilmez...
Bu dönemin erkekleri de paragöz olmuş desene.
Hayır ya mesaj başka skdk
Neymiş mesaj?
Ööööööf
Evi, arabası olmayan bir kadın yanıma dahi yaklaşamaz. Benim erkekliğimi sümüklünün birine harcayamam. Hele ki ergen Türk kızlarına.
Evde yemeği, temizliği, bulaşığı, ütüyü hatta çocuğu da yapmayan erkekle olmaz. Ben evimle, arabamla geleceksem evleneceğim kişiden bunları beklerim.
Evim arabam için benimle birlikte olan biriyle asla 😀
Kadın için değil de erkek için cevap vericek olursam evlenilir😅
Evim de yok arabam da.. beni kabul eden böyle etsin bir zahmet.
Evlenilmez. Evi arabası olmayan kadın mı kaldı yaaa hdbdhdjs
Hep Kızlar mı isteyecek biraz da erkekler istesin asjsjs
Yaa devir değişti heraldee çocuğu da onlar yapsın kfkffjfj
Eskiden erkekler için olan kriterler şimdi bayanlar içinmi soruluyor 🤣🤣🤣
Bu soruyu kadınların sorması lazımdı kardeş
😀
Neden? Erkeğin evi arabası olmak zorundaysa kadının da olmalı şartlar eşit olmalı djdı
Erkeğin ev ve arabası olmak zorunda demek ne demek.
Onu diyeni sallayacaksın çöpe.
O soruyu soranıda.
Evlenilmez eve ekmek getirmesi lazım
Anneğm bak Kendall'ıma ekmeğini taştan çıkarıyor kdkddk
Hepsi geleceğimiz için jdjd
Bu gidişle ikisini de zor alırım. Evde kaldım 😅
Bir baltaya sap olamadım. Ne yapalım?
Evet kesinlikle herkesin şartlari eşit olmalı
Evi ve arabası olmayan kadın boş kadındır
Saçmalamayın gerçekten
Evlenilmez kesinlikle
Aynen kesinlikle haklı soru
Tabi ki hayır yok öyle 3 ekmeğe 5 köfte
Olmaz haklısın
Erkekmisiniz la siz:)
Tamam dayı en erkek sensin
Dayım kadın ruhundan çok anladığın için o yaş aralığında buralarda arıyorsun aşkı djfjjf
Öfff sek erkek.
Yaş 40 olunca normaldir 😂😂
Hahah yaş 45 olunca normaldir 😂
Hayır tabikide
Hahhaha tövbe tövbe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?