Opelin D Segment Konumunda Yer Alan Biri Yeni Nesil Küçük Kardeş 😅 Diğeri İse Efsaneye giren benim gözümde Abi D Segment Vectra C 🆚 Insignia A Karşı Karşıya Hangisinin Tasarımı Daha Karizma Havalı Sizce 😉⭐⚡(Ben Tabiki de Vectra C Diyorum O Bir Bebek 😍)
Opel Vectra C ⭐😍⚡
Opel Insignia A ⭐😍⚡
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Opel Vectra C 🆚 Opel Insignia A; hangisi daha karizma tasarıma sahip?
Vectra C Kasa Zaten Konfor olarak Insignia A ile kafa kafaya Gidebilecek Seviye de Yol Tutuş Yalıtım Insignia bi tık öndedir tabiki ama Ciddi fark atmaz bence Vectra C de çünkü Konfor düzeyi yüksek yalıtımı yol tutuşu başarılı Bizde Var Vectra C Kasa Edition Donanım 2004 model ESP yok bizdekinde sadece ABS mevcut ama Maşallah aracın Şasisi O kadar sağlam ki Kolay kolay Yoldan çıkmaz kasa ağır yere yakın Süspansiyon Yol Tutuş odaklı zaten opellerin bi çok aracı yol tutuş odaklı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bütçemi zorlasam Insignia A derdim; ama maddi durumum yetmezse, Vectra C ila Vectra B arasında kararsız kalırdım.
Vectra C Kasa Zaten Konfor olarak Insignia A ile kafa kafaya Gidebilecek Seviye de Yol Tutuş Yalıtım Insignia bi tık öndedir tabiki ama Ciddi fark atmaz bence Vectra C de çünkü Konfor düzeyi yüksek yalıtımı yol tutuşu başarılı Bizde Var Vectra C Kasa Edition Donanım 2004 model ESP yok bizdekinde sadece ABS mevcut ama Maşallah aracın Şasisi O kadar sağlam ki Kolay kolay Yoldan çıkmaz kasa ağır yere yakın Süspansiyon Yol Tutuş odaklı zaten opellerin bi çok aracı yol tutuş odaklı
Insignia
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!