Opelin Vectra Efsanesinin Son Nesli Olan Vectra C Kasa İlk Olarak 2002- Yılında Piyasaya Çıkıyor 2003 Yılında Türkiye ye Giriş Yapıyor 2005 Yılında Ufak Makyaj 2006 Yılında Ön Tasarımı Yüzü Komple Değişiyor Ve 2008 Yılında Son Olarak Üretilip 2009 Yılından Ve Günümüzde Halen Devam Eden Insignia Bırakıyor Yerini Opelin Vectra C Kasasını Sizler Hangi Tasarımıyla Daha çok Sevdiniz Aklınıza Yet Etti Vectra C1 yani ilk C kasa mı? Vectra C2 yani makyajlı kasa mı?
Opel Vectra C1 2002-2005 ⭐😍
Opel Vectra C2 2006-2008 (Makyaj)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Opel'in 2009 yılı öncesi D segmenti konumunda yer alan Vectra C kasaya hangi tasarım daha çok yakışıyor?
GTS hariç C2, GTS'te sadece C1 kasayı beğeniyorum. C1 kasa bana yaşlı geliyor ve tıpkı orta kasa Broadway'in standart direksiyonuna benzetiyorum. (Orta kasa Broadway kullanıcısı tanıdığın/akraban/arkadaşın varsa bilirsin) Sanki dede arabası görünümü veriyor. C2 biraz daha genç arabası gibi duruyor. Nedense GTS modelinin C2 kasasını beğenmiyorum.
@süperstaralem1642 Sevilmeyen Göreceli Onu Anlarım da Ama En Arıza Çıkaran Lafı Büyük İftira Yalan Çünkü Bizde Kendisi Mevcut 2009 Yılında Alınmıştı Ve hala da Hizmet Ediyor Kronik Bilinen Beyin Arızası Dışında Sorunu olmadı çok şükür Maşallah 😊 Opel Araçlar Şöyle Ki Biraz Hassas İlgi İsteyen Araçlar Eğer ki Hor Kullanılır Japon Gibi Her parçayı takarsan Baş ağritir ama Orijinal Parçaları İle kullanılır sa uzun yıllar hizmet ediyor