Opelin D Segment Konumunda Yer Alan Vectra Serisinin Son Nesli Güvenlik Olarak Abilerinin Bayağı İlerisine Geçen Vectra C Kasa ya Hangi Renk daha çok yakışıyor Sizce? En çok beğendiğiniz Renk nedir bu otomobil de ⭐😊
Opel Vectra C Beyaz 🤍⭐
Opel Vectra C Siyah 🖤⭐
Opel Vectra C Gümüş Gri
Opel Vectra C Mavi
Opel Vectra C Kırmızı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Bu Renk Seçenekler Dışında da Söyleyebilirsiniz Tabi 😊
Gümüş gri Olanı Bizde Var 😊 Ya Şunu Söyleyim Opel Zamanında Öyle Güzel Karizma Tasarım da Otomobil üretmiş ki Vectra C gerçekten çok Karizma güzel tasarıma sahip Maşallah her renk Yakışıyor yani ben de özellikle siyah renklerine büyük hayranım en havalı rengi bence siyahların
Kırmızı Olanı Bana Kardeşi Astra G Aklıma getiriyor 😅 Onun Kırmızı rengi çok yaygın çünkü Vectra C de Kırmızı Yok denecek kadar az Türkiye satışın da var ama az var tabi en çok griler yaygın ben normalde beyaz rengi Her Araca yakisitirmam ama Vectra C Maşallah Öyle karizma tasarımı var ki çoğu renk uyum sağlıyor namı diğer bebek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gümüş gri ve Kum beji severim.
Gümüş gri Olanı Bizde Var 😊 Ya Şunu Söyleyim Opel Zamanında Öyle Güzel Karizma Tasarım da Otomobil üretmiş ki Vectra C gerçekten çok Karizma güzel tasarıma sahip Maşallah her renk Yakışıyor yani ben de özellikle siyah renklerine büyük hayranım en havalı rengi bence siyahların
Kırmızı kesin
Kırmızı Olanı Bana Kardeşi Astra G Aklıma getiriyor 😅 Onun Kırmızı rengi çok yaygın çünkü Vectra C de Kırmızı Yok denecek kadar az Türkiye satışın da var ama az var tabi en çok griler yaygın ben normalde beyaz rengi Her Araca yakisitirmam ama Vectra C Maşallah Öyle karizma tasarımı var ki çoğu renk uyum sağlıyor namı diğer bebek
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!