Opel Vectra C 🆚 Opel Insignia A Tasarım Olarak Hangisini Beğeniyorsunuz En Çok Vectra C mi Insignia A mi Tasarımı Daha karizma duruyor Benim görüşüm Vectra C den Yana Insignia Sportif Hatları olsa da kasa olarak Vectra C de ki Tasarımın güzelliği Başkaydi O Farlar 😍
Opel Vectra C (2002-2008)
Opel Insignia A (2009-2013)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Opel Vectra C 🆚 Opel Insignia A tasarım olarak hangisini beğeniyorsunuz en çok ve tercihiniz hangisinden yana olur?
Aslında makyajlı Vectra C'yi Insignia'dan daha güzel buluyorum. Makyajsız Vectra C ile Insignia'yı kıyaslarsam, Insignia güzellikte makyajsız Vectra'yı geçiyor.
ee Tabi Yazdım Zaten 😊 Vectra C Insignia dan Önce Çıkan D Segment Otomobil Vectra C 2002 De Çıkıyor 2003 Yılında Türkiye de Geliyor Türkiye de Az sayıda 2002 olanları da var 2006 Yılında Ön Yüzü değişiyor Vectra nin ve 2009 Yılında Insignia Vectra nin devam niteliğinde Yerini alıyor isim değişiyor Opel Zaten Insignia Vectra ve Omega arası Karışımla Çıkardı Benim sorum Tasarım Duruşu imajı olarak hangisi daha karizma duruyor
Devam Niteliğinde Derken Vectra Maalesef C kasa da Önceki A ve B kasa da ki kadar ilgi görmedi Bildiğim kadarıyla Opel de 2009 Yılında Vectra serisini Bitirip Yarı Vectra Yarı Omega Yani Yarı D Segment yarı E Segment arası Insignia Modelini Çıkardı Vectra devamı Değil Tabiki de İsim değiştiği için Şundan da Belli Insignia Boyutu Vectra ya göre Ciddi Büyüme sağladı Omega seviyesine yaklaştı Yani içi D dışı E Segment öyle Söyleyim Insignia nin