Opel Vectra B mi? Opel Vectra C mi? Hangisini Daha Çok Beğeniyorsunuz Ben Kendimi söyleyecek Olursam Opel de Vectra Serisinin Gözümde çok değeri Yeri var Vectra A olsun B olsun Bambaşka araçlar di Ama Özellikle B Kasa ve C kasa çok Beğeniyorum Duruşları karizma sizin görüş nedir
Opel Vectra B Daha Karizma Beğeniyorum
Opel Vectra C Daha Karizma Beğeniyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Opel Vectra B mi, Opel Vectra C mi? Hangisini daha çok beğeniyorsunuz?
Opel Vectra A ve B kasa beğeniyorum. B kasanın en çok Station Wagon karoserlisini beğeniyorum. A kasadan nedense Liftback'den yana. İkisinin sedanları da güzel. C kasayı çok arıza çıkarıyor sözünden dolayı sevmiyorum. İki yakınım C kasa aldı, hiç arıza çıkarmadı; ama bendeki ağır takıntım, sanki eski BMW'ler (E30, E36, E39), Rover'lardan (400 serisi) yana.
Hmm Vectra C Arıza Durumu Şöyle Söyleyim Aslında Vectra C Çok Arıza Yapan Otomobil Değil Onu Diyenler Araca Düzgün Bakmayanlar Düzgün Bakılırsa Sorun Çıkarmıyor Bizde Var şu an da var 2009 Yılında Almıştık 2004 Model 1.6 Edition Sadece Beyin Arızası Verdi 2 defa bunun dışında sorun görmedi Maşallah Kilometre şu an 142 Binde Ben Opel Vectra Larda eleştirim Keşke Otomatik Vites Seçeneği biraz fazla olsaydı örnek 1.6 larda hiç otomatik yok hep manuel 1.6 motorli olanı bu aracı en güzel otomatik vitesle kullanmak daha konforlu olur benim görüşüm bu boyutundan dolayı sence sen ne diyorsun
İşte beyin arızası bende ağır takıntı. Ya uzun yolda durup dururken aniden böyle arıza yapıp yolda kalırsam ve tamiri ağır pahalıysa çok zor. (Fiat'ın ön takım arızasına benzer takıntım var.) Maddi imkanım beyin arızası masrafına yetmezse, arabamı sokağa kaderine terk mi edeyim? Parça için, 40 günde bir Eskişehir'den İstanbul'a gidip gelmek durumunda kalma riskim var. Bu yüzden C kasa bende takıntı haline geldi. %95 manuel kullanıcısıyım. 1,6'nın otomatik manuel olması zorunlu değil; ama tercihim manuelden yana. Engelli ehliyetim (İşitme engelliyim ve eski tip H ehliyetim bulunmakta) nedeniyle, en performanslı 1,9 CDTI olanını kullanmak. 1,4 8v Clio Symbol LPG'li arabamın 3 kişi ve üzeri yolculuklarda yokuş çıkışlarında 1,1'lik araba gibi yavaş gitmesi nedeniyle, 1,6 LPG'li düşünmem zor. Alacak olsam, 1,8 orijinal benzinli (tüp takılmamış) veya 1,9 CDTI alırdım. 1950 cc ve üzeri araç kullanmam yasak. 1,8 benzinli veya 1,9 dizel olanının ne kadar tutulduğunu bilmiyorum.
Ya Dediğim Gibi Öyle Hep Yapan Bir Sorun Değil 2009 da Aldık Vectra C yi O zamandan 2021 Yılına kadar sadece 2 defa çıkardı Maşallah Onjn dışında Hiç Sorun Vermedi Zaten Beyin Yaptırıldi değiştirmedik
Bizde Var Opel Vectra C Kasa 2004 Model 1.6 Edition 2009 Yılında Almıştık O zamandan Bu zamana kadar Maşallah Hiç Sorun Çıkarmadı Arıza Yaptı tabiki ama 2 defa oda Beyin Arızası Beyin Maalesef Vectra C lerde kronik problem miş verdiği zaman bu Sıkıntı Veriyor İlk Arızasında Benzin gösterge yol bilgisayarı da Ki kilometre çalışmadı Daha sonra Anahtarı Çevirince Elektronik sistemler Çalışti ama motoru çalıştırmada temas sorunu yaşıyordu Bazen çalışmıyor bazen çalışıyor du sonra yaptırıldı düzeldi Kaç sene hiç çıkarmadı Son Beyin Arızası problem bu sene çıkardı onda da Gaz Yemiyor du Büyük Sorun gibi görüyor olabilirsin ama öyle pek olan arıza değil beyin dışında bakılırsa sorunsuz araç
Bak Burası Olmadı Vectra C ye Laf söyletmem 😅 Vectra C Tasarım Duruşu Olarak Benim Çok Beğendiğim kasa B Kasa da Yani Uzay kasa diye geçiyor onun tasarımı Çok Güzel Peki şey sorcam İkisini de bindin mi Vectra B ve c ye
Vectra C tasarım Takoz Değil de 😅 Yan hatları Evet küt düz tasarımı var arka Kalın Ön iyi de Ama buda aracı daha yapılı güvenli gösteriyor Insignia bakıyorum O sportif Yuvarlak hatlara sahip peki Tasarımı geçelim Konfor olarak hangisi Yine mi Vectra B diyecen 😅
Ama Bana göre Tasarımı Çok Beğeniyorum Karizma Duruşu var Vectra C nin 😊 Farlar lambaları karizma önden Bu düz kasa c lerde karizma ediyor Bebek Diyorum ben ona 😅 Bizde var 2004 Model Kalitesi şu an ki çoğu araçta yok herşeyi yumuşak malzeme
Düzgün Olanı Vardır İlla ki Vectra B lerin de Sadece Kilometre çok yüksek Oluyor maalesef Eski araçları düşük kilometre de bulmak zor bizdeki Vectra C 142Bin kilometre de daha çok Kullanılmıyor Nasıl sence 2004 model aracın 142binde olması
Ön lamba Ve arka Stop lamba tasarımı çok Dikkat Çekici Ben Karizmayım Diyor 🆒 Insignia Var Son kasa bu c kasa 2009 da çıkan Insignia dan Daha çok beğeniyorum buni