Öncelikle Selamün Aleyküm Cümleten Hayırlı Geceler Diliyorum Opel Vectra C Kasayi Ve Insignia Bir çoğumuz Biliyoruz Tabi buna girmeye gerek yok Ama ben Kısaca Özet Geçeyim 😊 Vectra C 2002 Yılında Çıkan Satışa Sunulan Ve 2008 de Son Kasayı Çıkaran Satışa Sunulan Vectra nin Son Nesli Opel 2008 Yılından Sonra 2009 Yılında Insignia Adında D Segment Araç Çıkarıyor Yani Vectra nin Yerine Geçiyor Insignia Adıyla Ben GÖRÜŞÜMÜ Söyleyecek Olursam Insignia Tamam Çok Güzel Harika otomobil Ama Vectra İsimi bitirmek ile Hata Etti Vectra en Sevdiğim seriydi Opel İsim Değişikliği Yerine Motor Seçenekleri artirsa Yine aynı tasarımda Vectra adıyla olsa Yine çok tutulur Satardı Ki Vectra hala çok seviliyor Ben Çok üzüldüm Vectra bitmesine Insignia Çok beğeniyorum Oda güzel Ama Vectra C benim gözümde çok ayrı Değeri Yeri var Tasarımı duruşu C Kasa çok daha seviyorum Evet siz hangisini beğeniyor seviyorsuniz hangisini tercih edersiniz
Opel Vectra C mi? Opel Insignia A mı? Siz Olsanız Hangisi Tercih eder Alırsınız Ve Hangisi Daha Karizma Güzel Görünüyor?
İnsignia daha güzel. Tasarımını Vectra C kasadan daha çok beğeniyorum. Klasiklere merakımdan dolayı Vectra A kasayı çok seviyorum. Benim için efsane A kasa. 1,6 ve 1,8 lt benzinli ve 1,7 dizel motorluları çok tutulmadığı için alasım gelmiyor. 2.0 lt motorlusunu almam yasak. İşitme engelliyim ve engelli ehliyetim (H) var. 1950 cc ve üzeri motor hacmine sahip araç kullanmam yasak.
@superpsikolog Hmm Yani Tabi Insignia Çok Karizma Duruşu Ama Vectra C de Çok tatlı Bebek Diyorum ben Vectra C ye 😅 Insignia Keskin Sert Bir duruşu var Vectra biraz daha yumuşak Sevimli tasarımı var Peki Bindin mi hiç kardeşim Insignia
Hmm Sence Vectra C Kasa ile Aralarında çok fark varmıdır tahmini Konfor da örnek ses yalıtım donanım zaten Girmiyorum orda Insignia önde yıl itibariyle tabi
Evet Biliyorum 😊 Bilerek sordum biraz 😅 Yani Vardır Tabiki Insignia Ses yalıtım Konfor Biraz Daha ön Plandir Sonuçta Biraz daha yeni Mesela şöyle örnek vermek gerekirse Vectra C de önceki nesli Vectra b kasadan önde Ama Şunu Söyleyim Kullanıcı binen biri olarak Bizde Vectra C Kasa Var 2009 Yılından beri halada var Maşallah Kerata Eşek sipasi 😂 Konfor Kalite Güvenlik çok iyi şu an ki Araçlardan Kalite Olarak Çoğunu geçer tabi Vectra C den Çok daha kaliteli araçlar Var ama Bunun sınıfında ve alt c sınıfta Çok geçemiyorlar Vectra C Karartma siyah farlar var ya onlara Hastayım işte 💖 Siyah farlar ile çok karizma duruyor Önden bakınca Bazen Bebek diyorum Tatlı Duruşu var önden Insignia Bakınca Oda karizma ama o tatlı değil sert bir yapısı var 😅 Sen ne düşünüyorsun hangisi daha sevimli duruyor 😅
Öyle Zaten Insignia 2009 Yılında Üretime başladı Vectra C 2002 de Yazdım zaten bunu Soruda 🙂 Insignia çok karizma araç ama Vectra C başka be Tamam ne kadar Donanım Insignia göre biraz düşük olsa da Tasarımı özellikle Karartma siyah far olan Vectra C hastayim Bizde Var 2009 yılından beri hemde Maşallah 2004 Model 1.6 Edition Araç konfor olarak şu an ki Bir çok aracı sollar geçer Motor da İyi öyle Hantal değil sadece Yokuş rampaya çıkma yeter Çünkü o zaman Zorlanıyor Mecbur devirli çıkmak gerekiyor ama düz yolda İyi
Ana Sayfa > Arabalar > Sorular > Opel Vectra C mi? Opel Insignia A mı? Siz Olsanız Hangisi Tercih eder Alırsınız Ve Hangisi Daha Karizma Güzel Görünüyor?