Opelin Hangi Aracı Daha Karizma Yakışıklı Sizce Opel Vectra C mi? Opel Astra J mi? Tercih Edecek Olsanız hangisini Tercih Edersiniz Neden? Ben Kendi Görüşümü Söyleyecek Olursam Astra j Kasa Çok Beğendiğim Sportif Bulduğum Astra nin en iyi kasalarından diyebilirim Vectra C Ona Zaten girmiyorum Vectra C çok Başkaydi Kalitesi Genişliği ile Duruşu çok dikkat çekiyor şu an Insignia var Ama Vectra C yerini tutmuyor maalesef Insignia çok Güzel ama Vectra C yeri ayrıdır
Opel Vectra C
Opel Astra J
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Opel Vectra C mi, Astra J mi? Hangisini tercih edersiniz?
Rica Ederim 😊 Demek Astra J Kasa Bebiş var yani sende 😅 Bizde de Opel Vectra C Kasa Resimde ki Araçtan yani Var Edition Donanım 2004 Model 2009 Yılında Almıştık O zamandan beri Duruyor Maşallah Konforu Kalitesi Yılına göre Çok başarılı şimdi bile çoğu Aractan üstün Örneğin Comfort Donanım Vectra C lerin Başlangıç donanım bu Yağmur Sensörü Hız sabitleyici Arka kol dayama Arka havalandırma Otomatik kararan iç dikiz aynası standart bu çoğu araçta standart olmayabilir Opelin en çok sevdiğim Araçlarından diyebilirim Oturaklı olmasıyla Kalitesi ile hep Begenimi kazanmıştir Astra J Çok Seviyorum Astra nin en güzel kasalarından sportif Duruşu tasarıma sahip Peki Anlatır misin Nasıl memnun musun Konfor yol tutuş Kasa tipi ve motor nedir
4. Fotoda kinin beyazı benmki 1.3 dizel. Az yakar çok gider 😀 sport paket birde stil paket var. Ekstradan necvox navigasyon multimedya takdırdım zamanında enfes bir araba oldu. Stil paketten dolayı jantlar 17" yol tutuşu çok iyi milletin 90 la girdiği viraja ben 120 ile giriyorum
Vayy Birde Sport Paket 😉 Çok Şanslısın Çok Tutulan Donanım Paketi Bu En dolusu Cosmo Ama Buda cosmo donanıma Denk Sport da Motor Yönünden Performans Beklentin Olmaz Sanırım Ekonomik Motor Az yaksın donanım üstün kaliteli güvenli olsun diyorsan Biçilmiş kaftan 👍🏻 Vectra C de ki Edition Donanım Opelin Vectra C de çıkarmış Olduğu Özel donanım 2004 Yılında Çıktı Edition Comfort dan Artısi Xenon Farlar Far yıkama Karartma siyah farlar 2005 Yılında Opel Desing Edition Edition Donanım devami çıkardı Bunda biraz daha donanım eklendi Ön tampon değişti En büyük Farkı Yol bilgisayar bilgi ekrani Türkçe dile kavuştu Otomatik Far geldi direksiyon 3 Kollu Astra H direksiyon geçti 2006 Biliyorsun Makyaj gördü önü değişti Komple Keşke Vectra C Üretim bitmeseydi biraz daha devam etse çok Güzel olacaktı Neden bitti Çok tutulmadı mi Opel Hata yaptı tasarım duruşu çok karizma araç bu bizdeki nasıl görünüyor Sende at isterswn merak ettim bebisini 😅😉
He Birde Vectra C lerde Keşke Standart Olsa Dediğim ESP Standart Değil Elegance Donanım alırsan ESP Geliyor ABS Tabi Standart Bildiğim kadarıyla Vectra C lerde Makyajli Kasada 2006 sonrası Comfort da ESP Standart oldu Aramadım ESP nin yerini Maşallah Araç yol tutuşu çok Güzel 1.6 Motora Sahip demiştim bizim 1.6 Şöyle Söyleyim Şimdi burada itiraf ediyorum Vectra bende ki Ne Kadar geniş bagaja büyük iç hacmine sahip olsa da yakıt tüketiminde sen avantaja geçiyor sun 😅 1.6 Hantal olduğu söyleniyor Hantal Değil aslında aracı çok Rahat götürüyor bu 1.6 Astra G de kullanılan Motor Çok Nefesli Sesine hastayım horlayan sesi var ne zamandır sende Astra j peki
Teşekkürler Kardeşim Sende Kazasız Belasız kullan Şimdi Hantallik Neye göre hantal buda önemli eğer Performans Bekleyen Bir insan Zaten 1.6 Almaz Yok ben 1.6 Alırım Çok performans Ataklik beklerim diyen Bunları beklediğini göremeyince hiç konuşmasın Madem performans istiyorsunuz git o zaman Diğer yüksek hacimli seçenek al Şunu Kabul Ediyorum Opel Vectra C Kasa çok Güzel donanım kalite herşeyi güzel yaptı ama motor konusunda Seçenekleri biraz daha Arttırabilir di örnek düşük hacimli 1.6 dizel olsa hem çok yakmaz hemde torktan çekişi daha iyi olur 1270 Kg ağırlığında fabrika verisi de Vectra C çok ağır değil Bak mesela Insignia da 1.6 atmosferik motor kullandı Astra J motoru oda Insignia da çekiş de Hantallik olur çünkü Çok ağır araba Sen ne zaman aldın Astra J kardeşim birde resimleri varsa atabilir misin 😊 merak ettim de
Valla hantallık göreceli dediğin gibi. Benm arabam 1502 kilo harchback bir arabaya göre çok ağır. 1.3 motor ama fena değil araba. Tabiki 1.3 ün etkisi performansta kendini belli ediyor ama çokta değil. Parformans arıyorsan Mercedes a45 en temizi 😎 Fotosu yok telime ondan atamıyorum k. B
Astra J nin Çok Performanslı Manyak Motoru var 1.6 Turbo 180 HP Motor Bu motor Astra J yi Çok Çılgın götürüyor Seri Atak Insignia da vardı 1.6 T 180 motor İkisinde de Çok iyi ama Astra J daha iyi Opel Performans Da bu turbo güçlerle Kendini çok iyi gelişirtrdi
Eski Opelleri Astra F Astra G H Hepsini Ayrı ayrı seviyorum karizma duruşları var Ama J İçlerinde Çok başka Sonra K kasa çıktı bilirsin J den sonra K güzel ama J daha sportif Senin araba da şey var mı Vites altı kırmızı Işık birde ön kapılarda Astra J leri özel yapan buda vardı
Renk Değiştirme Seçeneği olsa Evet Çok daha güzel şık durur ama Bir kere Kırmızı Renkte Olması Astra J nin Asıl tam kendi kişiliğini Yansıtıyor Sportif Bi araç zaten kırmızı ışıklar yanması Opelin Astra J ve İlk Kasa Insignia Gece tuşların üzerinde kırmızı ışık Yanmasına aşığım araç kendisine bağlatiyor Vectra C Tabi Sarı ışık yanıyor içinde oda güzel ama kırmızı olsun isterdim Kardeşim Birde Sana Şey Sorcam bu biraz konu dışı ama Hacim Küçük dizele göre Beygir düşük olduğundan soruyorum Şimdi Bilirsin Belki Dizel araçlar Benzinli araçlara göre daha rahat kalkış yapar torku önce verdiği için Yani Yarım Debriyajla gaza basmadan kalkar Senin Astra J 1.3 CDTI Motorda da Gaza basmadan yarım Debriyajla rahat kalkış yapıyor mu Bizdeki söyleyecek olursam 1.6 Vectra C Debriyajla Kalkıyor Ama gaza basmayınca zorlanma oluyor biraz stop edecek gibi tork çok yüksek değil çünkü düşük hacimli benzinli araçlarda gaza ihtiyaç oluyor
En İyi Cevaplar