Hayırlı Geceler Diyelim Otomobil Alacaksınız Bu İkisi Arasında Kaldınız Hangisini Tercih Edersiniz Alırsınız Opel Astra J Kasa mı Opel Insignia A Kasa mı Astra j Ve Insignia a kasa Aynı Yıllarda Çıkan Opelin Karizma Yakışıklı otomobilleri Şimdi Diyen Olacak Segment Farklı Evet Ama Astra j nin Insignia dan avantajlı olduğu yönleri var Insignia nin da Astra j den Avantajlı olduğu yönleri var Astra C Segment Ama Çok geride kalan Araç Değil Ben Insignia Çok Beğeniyorum Seviyorum bu kasalarını Ama Astra j daha sıcak bakıyorum Hem Boyutları uzun değil şehir içi kullanım park daha kolay
Opel Astra J
Opel Insignia A
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Opel Astra J kasa mı, Opel Insignia A kasa mı? Siz hangisini tercih edersiniz, neden?
Bu durumda fiyata bakılır. Eğer fiyat olarak pek bir fark yoksa C segmentin piyasada bir defa tabusu daha fazla her zaman albenisi daha yüksek. Bir aksilik oldu diyelim veya piyango vurdu artık Tesla almak istiyorsun. Bugün satıyorum dediğinde sence en az zararla hangisi gider?
Opel İnsignia A Hatchback kasa oldum olası sevemiyorum ve emin olmamak kaydıyla bildiğim kadarıyla hatchback kasalar hep sedan kasalara göre daha ağır oluyormuş.
Astra J Benim En Çok Beğendiğim Tasarımana Aşık Olduğum Astra Serisi 😊😅 Bütün Serileri karizma Duruşu var ama J Ayrı bi havası var be sportif Havasını çok gösteriyor Hatbachk Kasası İle Astra j Kasalar 2012 Yılında Makyajlandi O Hafif makyaj geçirdi Ama Makyaj olmayan daha güzeldi Makyajli halu de güzel tabi Peki neden Astra
Şıklık Göreceli Kavram Ama Spor Tasarım Olarak Astra j Bana göre de Daha Sportif Geliyor 😊 Insignia da Sportif Camın arkaya Yatay ilerlemesi Araca spor hava katıyor Ama Astra j Hatbachk Kasası İle çok Güzel Genişliğe Önem veren Insignia seçer Ama Genellikle Şehir içi kullanırım Ben diyene Astra Daha doğru seçenek olacaktır Çünkü Boyutları Daha kısa Kullanım da daha rahatlık sağlıyor üstüne otomatik vites eklenince 1.4 T Otomatik alacan Değme Keyfime dedirtir 😅😊