Opel Astra J kasa mı, Opel Insignia A kasa mı? Siz hangisini tercih edersiniz, neden?

Hayırlı Geceler Diyelim Otomobil Alacaksınız Bu İkisi Arasında Kaldınız Hangisini Tercih Edersiniz Alırsınız Opel Astra J Kasa mı Opel Insignia A Kasa mı Astra j Ve Insignia a kasa Aynı Yıllarda Çıkan Opelin Karizma Yakışıklı otomobilleri Şimdi Diyen Olacak Segment Farklı Evet Ama Astra j nin Insignia dan avantajlı olduğu yönleri var Insignia nin da Astra j den Avantajlı olduğu yönleri var Astra C Segment Ama Çok geride kalan Araç Değil Ben Insignia Çok Beğeniyorum Seviyorum bu kasalarını Ama Astra j daha sıcak bakıyorum Hem Boyutları uzun değil şehir içi kullanım park daha kolay
Opel Astra J kasa mı, Opel Insignia A kasa mı? Siz hangisini tercih edersiniz, neden?
Opel Astra J
Opel Insignia A
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: