Opel Insignia içerisinde en çok beğendiğiniz Insignia hangisi? İlk kasası Insignia A mı sonraki makyajlı kasa B mi yoksa yeni kasa C mi? Hangisi daha iyi sizce? Bildiğiniz gibi Opel, Vectra serisini 2008 yılında sonlandırmıştı. Opel, 2009'da ise Insignia A serisi ile giriş yaptı. Daha sonra 2013 yılında Insignia makyajlandı ve 2018 yılında şimdiki kasa çıkarıldı. Bence en güzeli ilk kasası diyorum ben. İlk kasanın stop lambaları gece çok sportif duruyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Opel Insignia A 2009 2013
Opel Insignia B 2013-2017
Opel Insignia C 2018-Devam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangi Opel'i beğeniyorsunuz? Insignia A mı Insignia B mi yoksa Insignia C yeni kasa mı?
Opel OMEGA ları çok beğeniyorum bence hiç bir zaman hakettiği değeri görememiş gerçekten kaliteli bir araba.. onun dışında j kasa opelleride beğeniyorum..
Evet OMEGA da Vardı Firmalar Bazen Mallasiyor sevmeyen olunca ilgi pek görmeyince üretimi bitirebiliyor sevenlerde var onlar ne olacak peki Vectra bittiği gibi Vectra C En sevdiğim opel Insignia seviyorum ama Vectra C ayrı ülkemizde Değer pek görmeyen bi araba dah var oda segmentin iyilerinden az yakıyor Ekonomik Laguna 3 Renault arabası ama Renault kaliteli aracı Hatchback kasa
Çok doğru kesinlikle lagunalarda efsane arabalar.. aşırı derecede çok seviyorum mesela safrane, concorde bunlarda renonun kemik arabaları ama bizim insanımız vallahi kaliteden anlamıyor.. gider şahin alır Broadway alır 🤷🏻♂️
Parası az olana bir şey demiyorum ama parası olup da Laguna değer vermeyen mal bence Laguna gibi Konforu genişliği üstün olan araç beğenilmez mi benimde en çok sevdiğim Laguna 3 Serisi 2008 de çıktı 2011 bitti 2012 üretimi olanlarda var az olarak sonra Latitude çıktı Onuda bitirdi Şimdi en son Talisman aldı yerlerini Laguna 3 Bakıyorum fiyatları olarak Vectra C ile hemen hemen aynı gidiyor daha yeni olmasına rağmen işte değer görmediğinden pek yüksek değil fiyat
Insignia A ve B beğenirim, özellikle Sedan ve Station Wagon severim. Lacivert Insignia A'yı bir hocam kullandı, satıp mavi BMW F30 3.20 aldı. Çok param olsaydı Insignia A SW alırdım; ama motor hacmi takıntım nedeniyle 1,6 SW bulmak imkansız. Yerine 1,6 Liftback alırdım. 2,0 bana yasak.
1.6 Var da 1.6 T Motor Var birde 1.4t Motorları da var Insignia da 2012 yılından itibaren 1.4t motor eklendi Astra j de kullanılan motor aynısı 1.4t Performans Güç olarak Astra dan biraz geride kalıyor kasa daha ağır çünkü Astra da daha seri ama Insignia da zayıf değil yeterli performans sunuyor
Eğer Almanya daki vatandaşlar buna köylü diyorlarsa onların zekasına Sokayim Insignia bu D Segmentin lüks aracından biri tamam çok lüks değil ama üstün donanıma sahip opelin en iyi araçlarından Insignia onlari boşverelim de sen ne diyorsun sana göre hangisi daha güzel beğeniyorshb
Tamam Beğenmiyor Olabilirsin Ama En Kötü D Segmenti Demen çok aşırı Saçma Tamam Lüks markalar kadae olmasa da onlara yakın Opel kalite Olarak çok başarılı firma Taa Vectra dan beri Kaliteli Bizde Opel Vectra C Kasa var 2004 Model Arac Maşallah Çok Güzel Yalıtım güvenlik desen çoğu araca tas çıkartır bak 2004 arac bile nasıl iyi bu hay hayli daha iyi olur bir dakika yoksa sen Passat fani misin 😅😉 genelde Passatcilar opeli beğenmiyor da
Kardeşim Sana bir şey diyim mi ama Alinmak Çok Cidden pek Arabadan anlamıyorsub anlıyorsundur da opelden pek anlamıyorsub galiba Corsa Tabiki iyi evet ama Insignia Kadar mi Değil daha alt segment bir arac Corsa Astra bile Corsa dan üstün Opelin En iyi Aracı 90 larda Omega İdi Daha sonra Omega bitti yerini kral olarak Vectra ya bıraktı ve Vectra bitince Insignia aldı yerini Eğer son kasayı beğenmiyorsan Insignia haklısın iç tasarım olarak öncekiler daha güzeldi
En İyi Cevaplar