Öncelikle Selamün Aleyküm Oruç Tutanların Yüce Allah Tutmuş Olduğunuz Oruçları Kabul Etsin İnşallah Amin 🤲🏻🙏🏻📿 Benim Bu 2 Araca binmiş Olanlara Veya Binmeyenler de görüş yapabilir Ama Özellikle Binen Tecrübe Sahipleri görüş paylaşırsa daha iyi olur Ben Bu 2 Aracı Çok Seviyorum Benim Asıl Favorim Opel Vectra C Kasa Vectra C nin gözümde çok büyük değeri var duruşu iç tasarımı dış tasarım araç tam Karizma Avensis T25 de öyle karizma iki aracı denk Görüyorum Peki sizin görüşünüz nedir Hangisi Daha İyi hangisini almak daha doğru olur Görüşlerinizi bekliyorum
Opel Vectra C
Toyota Avensis T25
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Opel Vectra C mi yoksa Toyota Avensis T25 mi? Hangisi daha iyi?
Ben olsam Toyota Avensis T25'i seçerdim. Toyota'da sadece düzenli servis bakımını yaptırmanız yeterli oldukça sorunsuz arabadır, sürüş ve konfor açısından da gayet yeterli ve modeli de yüksek.
Hmm Bizde De Opel Vectra C Kasa Bu sorumda ki kasadan var rengi de aynı gümüş gri 1.6 Atmosferik Ecotec atmosferik motora sahip Vites tabiki Manuel Vectra C lerde 1.6 larda Otomatik vites yok doğrusu Vectra 1.6 hepsi manuel Ben Vectra C Binen hatta sürmüş biri olarak söyleyecek Olursam kendi görüşümü Vectra C hakikaten Gelmiş En iyi D segmenti Otomobillerden biri Gerek yol tutuş olsun konfor olsun yalıtım Olsun aracın iç malzeme kalitesi olsun oldukça Çok Güzel Çok iyi ses de Sevmediğim biraz eleştirdiğim süspansiyon çalışma Durumunu pek sevmiyorum Neden diye sorcak olursan Bozuk Yollara girince Pat küt Vuruyor Yani Bozuk Yola girersen üzer ama düz bozuk olmayan yolda yağ Gibi akiyor konforu çok güzel Ben Opel Fanıyım Diğer Markalar da Seviyorum ama Opel benim gözümde ayrı yeri var Opel Vectra C Kasa modelini çok seviyorum özellikle Favori aracım Vectra C Neyse fazla uzatmadan şöyle söyleyeyim Bence de Toyota Avensis T25 kasa almak biraz daha mantıklı geliyor bana Toyota çünkü az sorun ile biliniyor Opel arızaya daha yatkın Pek arıza yapmadı bizde ki araç bir beyin arıza yaptı beyin arıza Vectra C Kasa da kronik maalesef Şimdi de arızası var ne olduğunu bilmiyorum bakalım yasaktan sonra servise gidecek araç yolda sürekli stop ediyor hızlanmıyor Peki sen Vectra C hakkında ne düşünüyorsun
Beyin ve elektronik arızası bol bir araç. Sert süspansiyon araç gerek heybeti ve yol tutuşu açısından gayet başarılı, yakıt tüketimi ağırlığına göre ideal, performansı rakiplerine gerisinde kalmıyor. Uzun yolda kesinlikle yormuyor.
@Boavista Eyvallah Kardeşim Sağolasın ben teşekkür ederim bu güzel yorumun için görüşünü en iyi görüş seçtim bu arada 😊 Yani Şöyle Söyleyim Arıza olarak dediğim gibi Maşallah 2009 Yılından Beri Bizde Halada bizde Maşallah Bu zamana kadar 1 2 defa arıza yaptı İlk arıza beyin arızasıydi Araç da Normalde şimdi gideceğin mesafe kilometre gösteriyor ya yol bilgisayarında Araçta Range yazısında kilometre yerine F yazıyor hadi bunu geçtim çok sorun değil birde Benzin ibre çalışmıyor du sonra Araç temassızlik yapmaya başladı anahtar çevirince araç çalışması gerekirken motor algılamıyor doğrusu algılıyor da beyin doğru düzgün algılamıyor du sonra öğrendik ki beyin arızası varmış ya Opels biraz Kızıyorum Hiç beyin motorla bitişik olur mu? Akıl var mantık var Yani Motor sarsıntıli çalışan Makina beyinde sarsılıyor hâliyle buda zamanla arızaya yol açıyor Uzağa koysa böyle sorun kolay kolay olmaz Mesela çoğu araçta beyin motorla bitişik olmaz ama Vectra C Kasalarda maalesef böyle yapmış Opel bir şey soracağım Eğer Biliyorsan Toyota Avensis T25 kasada da böyle kronik sorun var mı acaba beyin arızası yani Beyin diğer arızalardan biraz daha önemli aracı yöneten beyin çünkü Allah korusun frenleri bile Devre dışı bırakabilir
EİG için çok sağol. :) Beyin arızası konusuna gelirsek hiç bir bilgim yok. Sıkıntı olmuyormuş genel olarak öyle deniliyor. Araç 2. el olduğu için kronik sorunlar çıkabilir tabii ki.
@PetroSexual Evet Konuştuk Önce unutmamışsin Bakıyorum 😅😉 Toyota Avensis T25 kasada Motor seçenekleri Şöyle En Düşük Hacimli Motoru Atmosferik motor Olan 1.6 Motor Vectra C lerde olduğu gibi Avensis T25 kasada da en düşük hacimli motor 1.6 Ve manuel vites sadece 1.6 Avensis T25 Vectra C de olduğu gibi sonra 1.8 de var sanırsam Avensis T25 sonra 2.0 benzinli motor Geliyor Avensis T25 kasanin hakkını veren bana göre bence 2.0 benzinli motor ya 2.0 Avensis T25 kasanin 0 /100 hız testi 9,4 Saniye fabrika verilerine göre Gerçekten Çok Güzel motor Avensis T25 kasa alınacak sa 2.0 Otomatik benzinli olanı almak daha mantıklı 1.6 alırsan Vectra C ile aynı performansı Veriyor fark yok yani vergi düşük ama 2.0 vergisi aşırı yüksek değil daha sonra 2.0 D motoru da var Avensis T25 kasa nin dizeli ben bakmıyorum benim gözüm 2.0 benzinli otomatik vites olaninda Keşke Opel de Vectra C Kasa modelin de Motor seçenekleri iyi olsaydı biraz Vectra C de 2.0 motor çok az var sadece 2.0T var Vectra C ama Avensis T25 biraz daha iyi 2.0 motor da Sence 1.6 Vectra C kasadan Avensis T25 kasa 2.0 Otomatik benzinli olana geçilir mi? Senin görüş nedir
@PetroSexual Ya bence aslında 1.6 Vectra C Kasayi Taşıyor Götürüyor Ama Sadece motor zorlanıyor aracın ağırlığı ve motorun güç tork nm yeterli gelmiyor tam o yüzden biraz ağır tepki veriyor devirini tuttursan Gücü torku Yakalarsa Motor o zaman aracı Rahatlıkla götürüyor ama işte düşük devirlerde isteksiz hantal ağır orda sana katılıyorum Opel Vectra C Kasa modeli opelin en çok sevdiğim benim favorim olan kasa Vectra C Konfor Kalite şu an ki çoğu araçta yok varda çok değil Vectra C hakikaten gelmiş en iyi D segmenti Otomobillerden biri yol tutuş konfor tasarımı içi dışı çok Beğeniyorum Seviyorum aşık oldum denebilir Vectra C ye 😅 💖 Ama motor olarak Opel Vectra C Kasa modeline Astra G motoru koymayacakti Biliyorsundur Vectra C 2006 öncesi Makyajsız kasalarda Astra G Motoru kullandı En azından Opel en az 1.8 motor hacmi koysa biraz daha iyi olurdu
2005 toyota avensis t25 1.6 115 lik modele sahibiz epeydir biniyoruz araçla bursadan İzmir'e ordan edirneye gittik hiç problem çıkartmadı toyotanın en ölü arabaları bile çok sorunsuzdur opelde sağlam bir araç fakat bol arıza veren bir araçtır toyota vectraya göre daha yeni jenerasyon geliştirilmiş bir araçtır d segmentte alabileceğiniz en uygun t25 kasa avensistir.
Türkiye piyasasındaki bütün otomobil markalarını kullandım :) Toyota'nın en sorunsuz modeli Corolla'dır. O da 98 kadar olan kasalar. Gerisini at gitsin
@SunPower Nasıl Yani Nie dakika Benim bildiğim kadarıyla Toyota Honda Hyundai Sorunsuz firmalar Opel Volkswagen Bunlar Arıza konusunda Biraz daha müsaitler arızaya şimdi Senin dediğin Avensis T25 kasa Vectra C den daha mi? Çok arıza Yapıyor yani