Opel Vectra C 🆚 Toyota Corolla E120 Hangisi Daha Karizma Yakışıklı Duruyor Sizce 😉 İkisi Arasında Tercih Yapacak Olsanız hangisi tercih Edersiniz Şimdi Biliyorum İkisi Aynı Segment mi de Kıyas ediyorsun diyen kesin çıkar onlara cevabım Tabiki Vectra C daha iyi ama Corolla da geride kalan araç değil
Opel Vectra C Daha Karizma Yakışıklı Vectra Tercih Ederdim
Toyota Corolla E120 Daha karizma yakışıklı Corolla Tercih Ederdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Opel Vectra C vs Toyota Corolla E120! Hangisi daha iyi?
Aynen Evet Resimdeki Vectra kendi aracımıza ait 😊 1.6 Edition Donanım 2004 Model ama Maşallah Yeni Çıkmış otomobil Gibi çok iyi İç döşeme kalitesi şimdiki Araçlarda pek Kalmadı Maalesef Sert Plastiğe Geçildi şimdi Ne anlıyorlarsa firmalar plastiğe geçiyor ne Güzel yumuşak deri kaliteli malzeme kullanmak dururken Plastik yanlış ama Corolla E120 bu kasaları da çok Güzel
Corolla E120 Bu Kasası Toyota nin En Çok Beğendiğim Kasası Toyotalarda Harika İşler Çıkarıyor Corolla E120 Kasa Beğenme Nedenim 1.6 Motorlarda Otomatik Vites Seçeneği de Olması Otomatik Vites Artık Çoğu Araçta Gerekli Olduğunu Düşünüyorum Çünkü Trafikte Manuel Yorucu Oluyor Zorluyor ister istemez Vectra C de burada Kaybediyor 1.6 Motor da Vectra C Kasalar Sadece 1.6 Motorun da Manuel Vitesli Olarak Var Otomatik de vardır Belki ama ben görmedim Türkiye de yok 1.6 otomatik yani Opel Başka Be Ben Şöyle Söyleyim C Segmenti içinde Japonlardan Corolla Favorim Opellerden Vectra C Favorim Vectra C Tasarım Olarak Çok karizma çekici duruşu var Resimde ki Vectra bizim araca ait 😊 Nasıl görünüyor sence kardeşim
Yani Şöyle Söyleyim Araçtan Araca Değişir Masraf çıkardığı Duruma Göre Aracın Ama Otomatik Vites Biraz daha hassas öyle diyim Manuel Adından anlaşılacağı üzere mekanik Biraz daha Dayanıklı Ama Düzgün Düzenli kullandıktan Sonra Otomatik da sorun Çıkarmaz Otomatik Rahatlığı Başka be 😊 Araba sürerken Stop etme gibi derdin olmuyor kalkışı araç vitesi kendisi hallediyor ama manuel de hem kafan yolda klmasi gerek hemde vites te gerçi kafa alışıyor Pek vitese Takılmıyor sun Ama Trafikte Manuel Yorucu manuel de Zorlayan debriyaj pedali debriyaj Ağır bir pedal çünkü Manuel şöyle iyi Araç boyutu kısa olursa iyi ama büyük araçlara Otomatik gerekli
Yani Tabi Sende Haklısın Acemi olmanın Yaşı Olmaz tabi de Peki Zamanında sürmedin mi çok babanin arabası varsa işte Yani Manuel Vitesli Araç Kullanan Olarak şöyle Söyleyim kardeşim sana Gaz Çok hassas Gazı düzgün ayarlamak gerekiyor Araç Manuel se debriyajla ayarını iyi kurmak gerek Aracı Yolun durumuna göre belli devire sabiltiycen o zaman debriyaji yavaş yavaş birakacan rahat gider
Ben yurtta büyüdüm, o ailenin elinde büyüme durumları olmadı. Arkadaşların vasıtasıyla kullanmaya başladım, idare ediyorum. Park olayı sorunlu onuda az uzağa gidip en uygun yere bırakıyorum.
Ben olsam Toyota'yı alırdım.. biri en iyi japon diğeri en sorunlu alman 🙂c kasa çok sevdiğim bir araba değil, illa opelin kahrını cekeceksem OMEGA alırım en azından arabaya biniyorum derim 🙂
Vectra C ye Attırmam Aşkım o benim 😅 Opel Vectra C Bizde Var 2009 Yılından Tam 11 Yıldır Biniyorum Maşallah Öyle Büyük sorunlar Açmadı Sadece 2 Defa Beyin Arızası Sorunu Yaşadı ki Buda Maalesef Kronik Arıza Sorunuymus Beyin Arızası Vectra C lerde Onun dışında Sorunu Maşallah Olmadı En sorunlu şöyle ki Düzgün Bakılmazsa Kötü kullanıcıdan Alırsan doğru o zaman Çok sorunlar Çıkarır Opel bakım istiyor Sen bakarsan oda sana bakar 😉😊 Corolla Ben de çok beğeniyorum en beğendiğim kasa bu kasa peki bindin mi c kaş Vectra ya kardeşim
Bindim B1 kasalarinada bindim.. ikisini toplasan 1-1,5 sene binmisimdir.. ben sevemedim nedense bilmiyorum.. Toyota'nın da bu kasasını biliyorum efsane kasa ve bunun bir üst kasasinada bindim ona nazaran ben Toyota diyorum.. normalde ben almanciyimdir.. ama seninki bile temiz deneme rağmen iki kez beyin arızası vermiş ki bilirsiniz ki bu tarz sorunları her usta yapamaz ve maliyetlidir.. Opel benim gözümde almanın en basit en zayıf arabası.. ben j kasaların üstüne Opel bilmem tek sevdiğim arabasıdır.
Astra J Kasa mı Opel Almanlar Sorunlu Diyorsun Ama Astra J lerin Açacağı Sorun Vectra C den bile fazla olabilir Daha Sensörlü Elektronik Araç çünkü Astra J
Mevzu zaten az elektronik cok elektronik değil. Mevzu sıhhat ve uzun ömürlü olması durumu.. Allah kaza bela vermesin insAllah c kasaların dış gorunusleri güzel şimdi Allah var ona bişey diyemem 🙂
Hea Bak Tabi Yeni Araba Biraz daha Avantajlı Olabiliyor Elektronik konusunda çünkü araç ne kadar önce çıkmış sa yılların verdiği yorgunluk arızaya neden olabiliyor Ben Opeller de Insignia Çıkmış Olmasına Rağmen Vectra C lerden vazgeçemiyorum Vectra C gerçekten çok güzel tasarımı duruşu var Bu karartmali far Spor olan donanıma özel Edition Donanım bizdeki 2004 Model 1.6 Motor Amin kardeşim Sana da Allah kaza bela vermesin senin araba nedir şu an ki
Benim şuanda ihtiyar delikanlı bir arabam var 😂92 menager var şu an bende ama inan çok keyif alıyorum. ben araba alınca hemen cokuyorlar sat sat diye büyük ihtimalle buda gider bir iki haftaya 😄genelde yıldıza biniyorum 90-97 arası.. benim modelle isim yok kaliteye dikkat ediyorum.
Vayy Kardeşime Bak Be 😊 1990 lar Gerçekten Başkaydi O Dönemin Arabaları yeri çok Özel 92 menager Güzel araç Ya O zamanların araçların da çok donanım yoktu ama verdiği zevk çok Güzel di Daha sorunsuz Tabi güvenlik düşük ama olsun önemli olan Seni istediğin yere sağ salim götürmesi Bizde De Vectra C den Önce Renault 19 europa Vardı 1998 Model Sedan Kasa 1.6 Rne Alize idi 19 europa yeri başkadır bende Gaza basınca Hemen Atak kalkıyor yokuş yol Dinlemiyor geçiyor du Vectra C Güzel de Bu Yokuşlarda Bazen Zorlanıyor Vites düşür diyor Gotunu zor kaldırıyor yani bazen 😅 Bak Renault 19 europa öneririm sana Oda menager kadar güzeldir
Şimdi bu Renault Yeni bir araba çıkarmış taliant diye bizim bir komşu almış peşine ben bu arabayı aldım karşılaştırdık arabalari benim araba daha özellikli çıktı morali bozuldu 😂😂kasa büyük c lerde az kalktikca hantal olması normal.. opellerde benim dikkat ettiğim bir olay şudur Opel arabası yola gittikce motor ısındıkça performanslaniyor.. soğuk motor ya da kış aylarında pek nazlı gidiyor yola c kasa 🙂o yönden B1 daha iyiydi benim açımdan..
Taliant da Kimmiş Peh 😅😂 Şimdiki Araçlar 1990 lar araçların Yanında Toy bebek olarak kalır Dediğim gibi o zaman ki araçlar donanım pek olmasa bile gidişi tasarımı ayrı güzeldi off Off 😥 1990 lari çok özlüyorum o Yıllara gidebilmeyi Çok istiyorum keşke zamanda yolculuk imkanli hale gelse Vectra C şöyle ki 1.6 Düşük devirde biraz İsteksiz zorlanıyor ama devir yükselince bu araç hantal dediğine ağzının payını veriyor sen bana hantal mi dedin al sana diyor 😅 Vectra c Devri yüksek olunca Motor nefesli çok iyi çekiyor aracı Vectra C çok aşırı ağır otomobil değil zaten Insignia asıl o ayı gibi 😅 Insignia kullanıcıları düz olan 1.6 motorlarda şikayetleri Oluyor çok hantal zorlanıyor diyerek Insignia da haklı olabiliyorlar Insignia gerçekten ağır öyle ağır araca düşük atmosferik motor olmaz ki Ama onda 1.6Turbo ile performans gidiş sorununu çözdü Opel
Aynen Dimi Ya Vectra C nin Duruşu Bana Bakanı Etkilerim diyor 😅 Tam karizma Yakışıklılık Desen Tam Ama Corolla nin Pabucu dama atma oda karizma neden Vectra peki
Avensis Başka 😊 Avensis 2.0 Otomatik Vites Olması Çok İyi Ama Performans Pek istemeyen Şehir içi için Corolla E120 Tam İdeal Bir araç Bence Arıza durumu konusunda da Avensis den iyidir Corolla Avensis Alırsan Rahat Edersin Dediğine Göre Sende var mı Avensis 😉