Opel Vectra C ile Opel Meriva Sizce Çok Benzemiyor mu? Ön Yüz Olarak Tamam Firmaların otomobilleri birbirine Benzer ama bu Kopya olmuş 😅 Segment olarak kıyas etmiyorum Tabi Sadece ön yüz olarak Kıyas ettim nerde Meriva görsem aklıma Vectra C gelir
Opel Vectra C i̇le Opel Meriva sizce çok benzemiyor mu?
Birbirlerine çok benziyorlar. Signum modeli de, Vectra şasisi üzerinde; ama aşırı büyük Hatchback (Renault VelSatis gibi) tarzı araç. Signum'u da unutmamak gerek.
Dimi Ama Aynen Benzemek Ne kelime Nerdeyse Aynılar Aşırı Benziyorlar Opelin Bu ön Tasarımı En sevdiğim Tasarım Çok masum Karizma gösteriyor Bebek Diyorum bu yüze 😅 Biliyorum Signum Da Vectra C zaten Sadece arkasi bagajı büyük
Aynen Ama Bu Nasıl Benzerlikse Sadece Ön yüzüne baksam Meriva yi Vectra C Zannederim Kopya Cidden Ben Astra Vectra Kardeş derdim ama Meriva Benzerlikten apaçık daha çok kanıtlıyor Vectra büyük abi Meriva küçük kardeşi
Peki Ne yönlerden Berbat Konforu Yalıtım yol tutuş mu? Zayıf diyeceğim de Yalıtım olarak Japon otomobil den iyidir tabiki de Opel sonuçta Ben Astra G Kasaya Binmiştim Vectra C ye Biniyorum Farklı segment tabi Vectra D Segment Astra C Segment Ama Opel O yıllarda Öyle Güzel çalışma yapmış ki Astra G Vectra C ye çok yakın bi araç donanım olarak demiyorum Konfeo yalıtım olarak Şimdiki Araçlar C Segment de artık İyi duruma gelmiş bulunmakta Meriva binmedim O aracı çok merak ederim yol tutuş nasıldır Yalıtım açıklarsanız 😊
En İyi Cevaplar