Opelin Üretmiş Olduğu tasarım da en güzel tatlı masum tasarıma sahip otomobili diyebilirim 😊 Maşallah Şu Ön Tasarımı Çok havalı o bir bebek masum 😅 siz nasıl buluyorsunuz Vectra C tasarımını
Opel Vectra C kasa sizce de çok tatlı masum tasarıma sahip değil mi? Sizler nasıl buluyorsunuz tasarımını?
Kanka geçen hafta ya kadar vectra b kullanıyodum, yol tutuşu, hızı, konforu efsane bi araç ancak bi hararet sonucu araçta domino etkisi oldu ve sürekli arıza yapmaya başladı, 2.0 16 motordu üzülerek satmak zorunda kaldım, 6 ay bindim 16bin masraf yaptım ve verdim maalesef bunlar nasıldır bilemiyorum
Bizde ki Vectra C Kasa da Sadece Beyin arıza Oluştu 2 defa Yaptırıldı beyin dışında Maşallah Hiçbir Arıza Sorun Çıkarmadı Maşallah Konforu Yol Tutuş Mükemmel Diyebilirim Vectra B Kasa da efsanedir Ama Opel Vectra C Kasa ya geçtiğin de kendisini çok ciddi geliştirdi Vectra B 3 Yıldız Almıştı Çarpışma testin de güvenlik de biraz düşük kalmıştı Ama Vectra C Kasa ya geçince kasa tank gibi çok sağlam duruma getirildi 1.6 Motoru Yokuş Çıkarken klima açık ve araç çok ağır yüklü ise çekişten ciddi düşüş yaşıyor onun çözümü düşük vites biraz devirli çıkmak gerekiyor ama düz yolda yokuşa girmediğin sürece hantal değil 1.6 Motorların Vites devir oranları kısa olduğundan çabuk toparlıyor kendisini bu Motor Astra G Motoru Ve Vectra B Kasa da kullanılan 1.6 motor Vectra C de ki