Hangi marka arabadan cok ehliyeti var mı ya da trafikte aktifligi var mi yani kullanabiliyor mu ona dikkat ediyorum. Cunku benim babamin ehliyeti yoktu hevesi de yoktu. Apartmandaki herkesin amcalarimin falan arabasi ehliyeti vardi. O kadar perisan olurduk ki. Babama cok kızardım bu ilgisizliginden dolayi. Gecenin bir yarısı hasta olursun taksi çağırır beklersin, bir yere gitmen gerekir 2 saat otobus beklersin. Otobuse binersin, birde ayakta beklersin. Yani paramizda vardi ama ilgisi yoktu babamin. Kardesimle aramda 8 yaş var. Annemi de cok perisan etti. annem evde sancılandı. Babam araba bulmaya çalışıyor. Komsulara gidiyor goturelim diye, amcamlari ariyor gelebilir misiniz falan diye. Bu kadar rezilliğe gerek yoktu. Yani biz cok sıkıntı yaşadık bu konuda. O yuzden 18 e basar basmaz ehliyetimi almıştım. Babamin yapmadigini ben yapmıştım yani. O yuzden erkegin araba modeline degil de ehliyeti var mı, surebiliyor mu ona bakarim. Arabasi da varsa modeline bakmam. Sonuc olarak hepsi bizi bir yerden alip bir yere götürüyor mu, acil durumlarda iş görüyor mu evet. Ondan sonra modeli kendi zevkine, maddi imkanına kalmış.
Her ne kadar etkilemez deseler de, genelleme yapmayarak bazılarını etkiler diyorum. Etkileyenleri de aklı fikri maddiyatta olanlar zaten. Araba markasına göre değer ölçüyorlar :D Genelde böyle tiplerden uzak durmak gerek ki, bu aynı durum hemcinslerimde de var. Maddiyat hayatın her noktasında gerekli ama arkadaş edinmelerde rezilce bir düşünce dışında bir şey değil.
Bence önemserler. Genellikle tek kapılı, modeli yüksek, havalı araçları severler. Bazıları Tofaş sever. Arabam Clio Symbol ve tek bir kızın yanaşamaması beni üzüyor. Değerindeki fiyattan Renault Twingo ile takas mı etsem diye düşünür oldum. Düğün birikimi nedeniyle model yükseltecek halim yok. Hiç olmazsa minicik Suzuki Maruti de olur.
İnstagramda, başka sosyal mecrada ya da dışarıda BMW, Mercedes Audi vs. tüm pahalı arabalarla boy boy poz veren elinde de IPhone 11 pro maxla kapaklı malbora sigarası bütünleşik olan adamların %95 inden hayır gelmez. Böyle adamlar görselcilik ve gösteriş peşindedir. Kalple aşkla sevgiyle ilgilenmez egolarıyla beslenirler. Çoğu kızda böyle adamların jan janlı hallerine vurulur sonra foyaları ortaya çıkınca görürler. Dip Not: Bir kadını mal mülkü ya da yakışıklılığıyla etkileyeceğini düşünen erkek elinde sonunda kaybetmeye mahkumdur. Kısa vadeli kazançlar peşine düşmeyin beyler. ;)
Etkilenen o kadar kız var ki azımsanmayacak derecede. Ve karşı cinsin kendini bu denli düşürmesini ben hiç-bir zaman anlayamıyorum. Kendilerine hemcinslerine kadınlıklarına nasıl bu kadar saygılarını yitirmiş olabiliyorlar anlayamıyorum. Söylemek bile bi tiksinti uyandırdı ben de
Bana göre Hayatta hiçbir şekilde bir sınav vermemiş ya da bir şeyler için çabalamayan direkt altına bir arabaya da cebine para koyan erkekler gözümde çok düşüktür
Baba parasıyla geçinip hayatın ne olduğunu bilmeyen erkekler Altındaki araba ile cebindeki para ile bana hava atmasın Mümkünse
çok itici ve yanlış hareketler ama bir de şöyle insanlar var hayatın bir merdiveni oluyor ve en üstte ulaşmak için en alttan başlaman lazım yukarı çıkabilmen içinde çabalaman uğraşman kullandığın şeylerin hakkını vermen gerekiyor.
yani lafın özü şu ki Baba parasıyla altına BMW alacağına kendi alın teri ile altında Tofaşı olsun benim kalbimin sahibi olsun yeter
Babası zenginse napsın adam hayır ben baba parası yemem deyp asgari ücretle bir işe girip babasının milyonları ola ola tofaşa mı binsin bu da saçma bir hareket olur bence
Her insan bir zorlukla bir yerlere gelebilir eminim ki zengin olan babası da bir zorluk yaşayıp gelmiştir Bir yerlere Eğer ki gerçekten mantıklı bir baba İse çocuğunun kendinden bir şeyler vererek bir yerlere ulaşmasını ister
Evet ona katılıyorum kesinlikle zengin diye de tutup milyonluk bir araba vermek (sadeve araba değil tüm maddi şeyler) de doğru değil ama her baba anne illaki maddi bir gücü varsa çocupunun ondan faydalanması için elinden geleni yapar sadece o dengeyi kaçırmamak önemli
ben bir arba manyagım arbaları çok seviyom kanka rengleridir vs mesela range roverlara filan bayıılıyorum ama sevgili yapaarkende istedgim markadan arabası yoktur diyede terk etmem ya da ona göre manita seçmem o kadar mal bi insan degilim yani birlikte olursam kişiligine bakarım insanlıgına bakarım (sevdigim insan demiyorum çunki bende zerre kadar duygu yok sevmek saçma geliyor bana şahsen o yuzden demedim ayrıca inciltidim gibi filanda degil bunun sebebi kişiligim böyle hiçbirzaman olmadı olmuycakta)
Bu soruya önemsemez yazanların yarısından fazlası da önemseyenlerdir. Bakmayın siz önemsemez laflarına. Kesinlikle etkisi var. Karaktere hiç bakmazsan, sevip sevmediğiyle ilgilenmezsen, iki gün sonra ayrıldınız diyelim, anca o güzel arabanın yanında, kenarında köşesinde selfie çekebilirsin. Ee sonuç? Arabasının markası güzeldi, zengindi sadece o kadar. Yok mudur bu adamın güzel özellikleri, ne kadar sevdi ne kadar ilgilendi? Hiç cevap veremezler bunlara. Sadece zengindi ve güzel arabası vardı.
Kendim Audiye biniyorum, erkek kardeşimin BMW si var, kız kardeşimin mini cooperi var yani istediğim zaman hepsini sürebilirim. bi erkeğin arabasının beni etkilemesi için bugatti ye falan biniyor olması gerekir onun dışında bende her arabaya biniyorum.
@Mlkaren ortalık boş ya o yüzden bu kadar sallıyor inandın mı hadi olsa da sanki kendi alnının teriyle gece gündüz mesai yaparak çalışıp almış bıraksın yav he he de geç bende Ferrariye biniyorum kardeşimde porsche dersin öyle biriyse burda ne işi var bi kere :D @e-y-s-a-n tabiki senindir hepsi ya baba parası ya da başka yoldan kolay para kazanma durumları kandırmayın insanları
@Mlkaren ya yok öyle bişey sallıyor ne arabası ancak sokakta görüp resim çeker yanında ya da arkadaşınındır benim der inanma arabası falan yok bu zillinin
Eyşancığım boşver seni tanıyanlar durumunu biliyor böyle çocuklarla polemiğe girme bile. Kendileri senin arabanın oyuncağını bile alamayacakları için uzaktan havlıyorlar işte yapacak bir şey yok. Sahip olduğun her şeyi kendi imkanlarınla aldığın içinde takdir edilesi bir kadınsın benim gözümde bırak şu varolşları kendileri akbil parasını zor denkleştiriyor😃
@Mlkaren ne abisi bana abi deme deme ben genç biriyim @e-y-s-a-n @birakboskalsinyanim sen bu yaşta bu arabalara alın teriyle mı biniyorsun kandırmayın insanları he akbilim de yok para lazım gönderin hahaha komik olmayın size mal varlığımı burda açıklayacak değilim ne demişler çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz tamam tamam inandım he he senin arabaların hepsi kim bilir nasıl sahip olduysan artık :D
@Mlkaren dalga falan geçmiyorum sen burdan birisi şuna biniyorum buna biniyorum derken atıp tutuyor bol keseden ona demiyorsun dalga geçiyor diye bana mı dalga geçiyorsun diyosun
Önemsemem diyen kadınların hepsi yalan söylüyor bence ben açıkçası önemsiyorum ve dikkat ederim ama böyle zengin olduğunu gözüme sokarsa arabasını ona sokarım o ayrı ama bence erkekde kızda dahil giyimine kuşamına falan çok dikkat ederim
@mete3500 Karakteri ve zekası olan bir adam her zaman daha çok kazanır zekası olmayan bir adam ailesinden geçinir dünyanın kanunu o ikisi yoksa arabasına bak zaten aranasıda yoksa o adamdan bir cacık olmaz
Yaşınız galiba daha çok genç. İlerde daha çok insan görüp paranın sadece karakter ve zeka ile olmayacağını göreceksiniz. Evet bu zekası ve karakteri olan herkesin para kazanmayacağı anlamına gelmez. Ama günümüz şartlarında bunlar her zaman yeterli gelmiyor. Emin olun
@mete3500 günümüz şartlarında ekonomi bu kadar kötüyken kimse zaten kazanamıyor ama ben herkesin kazandığı herkesin akılını kullanıp iyi bir yerlere gelebileceği bir hayat diliyorum bu tatbiki bu ülkede imkansız bu yüzden arabalara dikkat etmeye devam 😂🙏🏼
Erkekler sadece giyim olarak ilgi alanıma giriyor. Araba konusunda sadece arabalara hayranım. Erkeklere değil. :) Arabası lüKS olan erkeğinde sadece arabasına bakıyorum. Uzaktan. ;)
Buluşmaya geldiğimizde bana değil de öylesine masada koyduğum mercedes anahtarına ve cüzdana bakan kızla ikinci bir buluşma olmaz. Kendime bir kan paraziti edinmeye hic niyetim yok 😉
Markayı değil fiyatını önemsiyorlar. Daha önce bu sitede de çok gördüm arabayı bile tanımıyor fotoğrafını paylaşmış, bu hangi araba ve ne kadar eder diye. Ama onları da anlıyorum hayat şartları zor herkes maddiyat olarak iyi birini isteme hakkına sahip ama kendini beğenmeyecek şekilde.
Bazısı sadece araba olup olmamasına bakar bazısı sadece fiyatına göre insana paha biçer. Mesela arabamla hiç resim hikaye vs atmam öyle salak saçma hareketleri sevmem. Kızla buluşmaya arabayla gittiğimde arabam olduğunu gördüğünde senin araban mı var ve neden söylemedin gibi tepkiyle karşılaşmıştım bir kaç kez 😂
Hiç öyle araba markası takındım olmadı. Görünce dibimde düşmüyor yani. Güzel araba der geçerim. Yalnız doblo tarzı arabaları hiç sevmiyorum ya öyle bir şey olmasında ne olursa olsun yani 😂
Arabalar gelir geçer önemli olan insanın kişiliğine, duruşuna, ney gülüp gülmediğine karakterine falan bakmak lazım. Ha gönül eğlendirme peşinde olanları bilemem.
Bence size değer verecek sizi önemseyecek insanlara değer verin. gerisi boş.
@YağızDemirören @nonick34343434 Artık her kadın aynıymış gibi konuşmayı bırakın. Nasıl her erkek aynı drğilse her kadında aynı değil. Gerçektende kişiliğe çok önem veren kadınlar var. Lütfen biraz mantıklı konuşun...
@YağızDemirören Cidden kavga etmenin bir boka yarafığını ve üstünlük sağladığını mı düşünüyorsun? Beyin yaşı konusunda bir kez dsha haklı çıktım... Bakın durduk yere kıza laf atmanız hiç doğru ve güzel bir şey değildi şimdide canını yakarım özepe gel küfür edeyim falan cidden hiç hoş olmuyor erkeklik bu değildir... En güzel erkeklik hiç kavga dövüş olmadan insan gibi anlaşabilmektir...
@YağızDemirören benim amacım size bulaşıp huzursuzluk çıkartmak değil, sadece hanfendiyi rahat bırakmanızı istiyorum hem suçlusunuz hem de güçlü. Eğer hanfendiyi rahat bırakırsanız bende sizi rahat bırakacam. Sizden ricam lütfen hanfendiyi rahat bırakın.
Aslında biraz da araba seçimleri karakterini yansıtır. Farzedelimki tofaş kullanan birisi şahsen ben bu kişiye pek ılımlı yaklaşmam. Illaki en yüksek rakamlı bir araba olsun istemiyoruz tabiki ama araba seçimi karakterini kesinlikle yansıtıyor. İlla BMW olsun demiyorum ama en azından seçimi kendi karakterini keko gibi yansıtmasın. Bizim buralarda binlerce keko var tofaş kullanır araba egzosunu patlatır dururlar nefret ederim.
Düşüncen çok yanlış benim iki aracım var birisi BMW M3 diğeri de Tofaş. Tofaslar genellikle zevk işidir alan kişi için şahsen öyle ve aracı düşünüp kişinin karakterini koymak saçmadır onun için tekrar dusunmeni isterim
@emirçelik06 bilmiyorum belki de bana öylesi denk gelmistir ama artık midem bulandı tofaş kullanıcılarından. Genelleme yapmak istemiyorum ama gerçekten çoğu keko oluyor. Taciz ediyorlar. Sıktı artık.
Geneli etkilemez demiş.) Markayı geçtim Araba etkilemiyormuş.
Peki bu arabayı görünce direk direksiyonda ki kişiye bakan kesim nerede? Cafenin önüne park edip inerken cafe de oturan ve arabadan inen kişiye bakan kesim nerede?
Arabası olan soytarı , zirzop tayfasının yanında bulunan kesim nerede? (Bu tiplerle uyumlu oluyor genel de bu kızlarda)
Bunda bir sorun yok sonuçta çağımız maddiyatın dışa vurularak caka satıldığı bir zaman dilimi. Esas sorun iyi bir arabası olduğu için kişiliksiz bir erkekle çıkmak isteyen kızların varlığı. İşte bu bir sorun.
kesinlikle önemserim ama pahalılık açısından değil elbette. zevk sahibi olması açısından özellikle tasarımı önemli, hele bir de sürüş hakkında bir damak tadı varsa ve güzel yorum yapabiliyorsa şahanedir o kadın :)
Ankara da BMW Bursa da Honda İstanbul da lüks arabalar İzmir de klasik arabalar özellikle eski tip vosvos Kızların ilgisini çekiyor. Bilinen bir gerçek, ha tüm herkesi kapsamaz o ayrı
Araba olmuş olmamış o bile benim için önemli değil. Ama lüKS araçları kullanan erkekler daha özgüvenli, daha güçlü hissediyorlar. İşte ben o kendine güvenen erkeği seviyorum 😎
Araba sevmiyorum ben araba da parasal gücü simgelemez bence adam bir tarafını yırtıyor arabayı alacak diye fakat araba dışında pekte bir şeyi yoktur çok gördüm böyle
@VivaDaCoulpe Her kim isen ol ama benim görüşümün altında yorum yapmak sana düşmüz haddini bil 😐 kendi düşüncenizi kendi görüşünüzde belirtin benim görüşümü yargılamaya da senin hakkın yok 😐
burda kızlar ikiye ayrılır. Para sevici motor kızlar ve o baş tacı ettiğimiz hanım hanımcık, ponçik, '' seni seviyorum kadın'' dediğimiz, önüne ömrümüzü sereceğimiz o melekler..
Herkes için söylemiyorum ama bazı insanlar için en önemli şey bunun hakkında çekilmiş sosyal deneyler de var. Ben de zaten bu yüzden parayı çok seviyorum ve daha çok para kazanmaya çalışıyorum kızları etkilemek için yani tek sebebi bu değil ama en önemli sebebi bu.
Arabasını önemserim amaarkasini değil yani orta halli bişey olsun nolcak. Eğer altında bir aracı varsa iyi bir sorluluk sahibi olduğunu düşündüğüm için. Boş erkeği kim sever sonucta
@Olgarss Alkollü arac kullanlarda var yanlız bu ülkede bence araba ıle sorumluluk testı çok saglıklı sonuc vermez zıra ıstanbul ıcın konusucam araba kullananlrın %70 i çoban zıhnıyetlı ınsnalar
@Olgarss Sen tutmazsında içen çok var yanı aabası olmak demek sorumlu erkek demek olmayabılır onu demek ıstedım bugun arabası olmayan erkek neredeyse yok gıbı
Olgarss güzel düşünce ama kızlar bu zamanda buna takıntılı deıl kuzenım kapalı benım bol paralı erkekle evlı aile şirketleri var ot alkol ne ararsan var ama evlendı :D
Olgarss herkes zaten imanlı ınançlı efenım alkol kullananlar inançsızmı valla aradun kısı aynı benım kardesım gıbı ne sigarası var ne alkolu 35 yasında hayatta azına içki sürmedı efenım kendısıde elektrık muh. bir şirkette mudur oldu halde
Bütün kızlar beğenmediği bir erkeği bmw veya mercedeste gördüğü zaman aslında iyi çocukmuş der hatta özgüven sahibi kız ise gidip konuşur aksini iddaa eden kızın babası milyonerdir
Gerçekten araba markasıyla mı sevgili olunuyor? Yoksa karakterini beğenip sevdiği için mi? Arabanın bir önemi yok markanın da öyle. Kendi fikrim eski arabaları çok beğeniyorum mesela.
Önemser knk. Donlo kullananla mercedes bir mi 😂. Tabi araba karakterden sonra gelir. Maddiyatla alakalı da. Ben şeye de düşüyorum çok hani böyle 4 tane halka birleşik iç içe. O da çok havalı bak. Mercedes bmv Halkalı süper kombine
Araba markalarından hiç anlamamki. Hem arabadan önce baktığım birsürü şey var. Madfiyat gelip gecici. şu an en iyi arabaya sahip olabilir. Ama yarın o arabaya sahip olacağı kesin mi?
Valla arabam Wv Golf ona bile gelenleri gördüm ben.. çoğu etkilenmem diyo ama yalan bence.. üni de yakınlık bile kuramadığım kızlar sonradan flörtüm olmuştu :D