Tofaş değil tofaşk 😂 . Arabasına markasına bakmam insan olmasına bakarım ( ama tofaş tan nefret ederim o ayrı).
Bu arada iyi bir arac markası olarak skoda yı beğeniyorum. Bence çok class bir marka sağlamlık dayanıklılık ön planda. Kullanan adam bana hep zeki ve çekici gelmiştir.
Okul yolunda tofaşcı oğlanlar bana numara vermek isterlerdi. Bu yüzden benim kadar nefret eden çok azdır. 😃😅 Cok güzel markalar ama dediğim gibi skoda ya karşı ayrı bi olay var bende
Gold digger tipse önemser tabi ki. Bmwli adamdan koparacagi para ile Tofasa binen adamdan sogusleyecegi aynı mi? Hoş bu ekonomide lüks arabası olan bile benzini zor alıyor ya neyse. Bir akrabamin Audisi var, herif geçen benzine ödediği fişi paylaşmış. O bile isyan ediyor düşünün.
Onemseyenlerin arabasına Bi bakarım ondan sonra konuşuruz bunu.. Ayrıca araban var mı var.. Anahtarı senin mi senin.. En iyi araba kişisinin odur. Varsa ederi daha fazla eden isteyen istediğini kendine alabilir. Benim arabam bana her zaman yeter
Ben bakmıyorum yani bakıyorum bir fikir verir elbet ama önemli değil benim için, karşındakini beğeniyorsam ama çoğu kız bakıyor çevremden biliyorum ve ne hikmetse erkekler bunu anlamıyor 🐎
buradan bir sevgilim gelmişti ismi lazım değil.. iki tane arabam var.. kötü olanla gittiğim için bu mu yani demişti.. bende gerekeni yapıp göndermiştim :)
Neredeyse her kadın önemsiz demiş ama çok iyi hatırlıyorum üniversitelerde öğrencilerin kurduğu sayfalarda araba markası ve plakası vererek görmediği erkeği aratan kişi doluydu yani çok samimi gelmedi.
Çoğu için lüks araba demek zenginlik ve gösteriş demektir ki çoğu kadın bu tarz şeylere bayılıyor.
Tabi Tofaş vs gibi araçlar için geçerli değil bu söylediğim. A kalite arabalar için konuşuyorum.
Her kadın aynı değil tabiki ama çoğu kadın günümüzde maddiyatçıdır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2219Çok önemsediklerini sanmıyorum
Tofaş değil tofaşk 😂 .
Arabasına markasına bakmam insan olmasına bakarım ( ama tofaş tan nefret ederim o ayrı).
Bu arada iyi bir arac markası olarak skoda yı beğeniyorum. Bence çok class bir marka sağlamlık dayanıklılık ön planda. Kullanan adam bana hep zeki ve çekici gelmiştir.
Tofaşçı kokusu alıyorum senden :D Skoda cidden çok güzel Passat bildiğin, zaten yan sanayisi oluyor
Okul yolunda tofaşcı oğlanlar bana numara vermek isterlerdi. Bu yüzden benim kadar nefret eden çok azdır. 😃😅
Cok güzel markalar ama dediğim gibi skoda ya karşı ayrı bi olay var bende
Çok iyi yalnız kqndjsjs
Gold digger tipse önemser tabi ki. Bmwli adamdan koparacagi para ile Tofasa binen adamdan sogusleyecegi aynı mi? Hoş bu ekonomide lüks arabası olan bile benzini zor alıyor ya neyse. Bir akrabamin Audisi var, herif geçen benzine ödediği fişi paylaşmış. O bile isyan ediyor düşünün.
Onemseyenlerin arabasına Bi bakarım ondan sonra konuşuruz bunu.. Ayrıca araban var mı var.. Anahtarı senin mi senin.. En iyi araba kişisinin odur. Varsa ederi daha fazla eden isteyen istediğini kendine alabilir. Benim arabam bana her zaman yeter
Kıssasa kıssas :)
Japon makinesi olmasına özen gösterirler
Evet tabi gddjsjdjs. Rolls royce kullanan erkek nerden bulabilirim jdkdjdjh. Ha eğer bulsam bile o bana bakmaz fjfjkdkdh
Gezdireyim seni Rolls-Royce ile :D
Toros bile olabilir ama tıfaş tiksinç bişey. Hele bide arabasını ferrari gibi görenler. Kusmak istiyorum
Ferrari alamıyorlar ne yapsınlar 🥲
Alamamaları arabayı basmaları, full bass müzik dinlemeleri egzoz bağırtmalarını mı gerektiriyor güzece efendice bin git
Aşk işte, araya girmeyelim
Basık araba zaten iğrençde o müzik egzoz sesleri insana heyecan katıyo tabi abartılı seste müzik çalmayacak onlara bende uyuz oluyorum
Belki uyanırız bi sahildeee 🎶
Ben bakmıyorum yani bakıyorum bir fikir verir elbet ama önemli değil benim için, karşındakini beğeniyorsam ama çoğu kız bakıyor çevremden biliyorum ve ne hikmetse erkekler bunu anlamıyor 🐎
buradan bir sevgilim gelmişti ismi lazım değil..
iki tane arabam var..
kötü olanla gittiğim için bu mu yani demişti..
bende gerekeni yapıp göndermiştim :)
Zekice olmuş :)
Neredeyse her kadın önemsiz demiş ama çok iyi hatırlıyorum üniversitelerde öğrencilerin kurduğu sayfalarda araba markası ve plakası vererek görmediği erkeği aratan kişi doluydu yani çok samimi gelmedi.
Çoğu için lüks araba demek zenginlik ve gösteriş demektir ki çoğu kadın bu tarz şeylere bayılıyor.
Tabi Tofaş vs gibi araçlar için geçerli değil bu söylediğim. A kalite arabalar için konuşuyorum.
Her kadın aynı değil tabiki ama çoğu kadın günümüzde maddiyatçıdır.
Bana ne :D ben kendi kullandığım arabanın markasıyla ilgileniyorum
Tofaş yani :D
Soso drift yapıyor musun bari?
VW lan :D
Yapmıyorum Boaviss
Tofaş diyordun geçen 🙄
Karıştırmaya başlamışsın olm :D
Karıştırmam :D
Erken bunamanın yaşı yoktur Boaviss güçlü ol 🥹
Ayyyy ben tofaştan nasibimi aldım daha bakmam dkamspwşdpwöifçrf
Aha bi arka koltuk vakası daha mı yoksa skusmdjdlkmdmd
Şoqndbjeowow
Ya hahahahhaha
Spısksjdmdjdm
Hurda arabanın neyine baksın millet sanki amerikan kasa mustang felan tofaşk
İroni o :D
Gözünde Bmwcilef hayta , Mercedes iş insanı, honda vs takılan tayfa memur ve aile kesim 😄
Erkekle kızla alakasız olarak yapıyorum bu yorumu
BMW, Audi, Mercedes, Ferrari gibi arabalara bakar diye düşünüyorum. Citroen, Fiat gibi arabalara sırtlarını dönerler.
Hayatındaki tek önemli şey erkek, zengin erkek vs olan kızlar bakar tabii. Benim kendi Porsche m olacak :)
Araba sevmiyorum ama bisikleti olsaydı işler değişirdi 🦩
Yani, etkilemez bence etkileşim bile çok az etkiler. Ben en iyisi tofaşı olan erkek gdhxhd
Bilmiyorum benim arabam pert oldu o zaman artık hiç giderim yok mu acaba 🤣
Kanka kızları boş ver kadın bmw kullanan varsa 😂😂😂 ironi