Güzel pahalı arabası olan bir erkek, kızların gözüne daha çekici ve karizmatik gözükür mü? Erkeğin arabasının markası kızları etkiler mi? #kafamıngüzelligi
arabası olmayana kız bile yok artık bu zamanda kadınlar hemen suratını ekşitiyor sonra bi bakmışsın engel yemişsin. öyle kaliteli araban yoksa yine engel yiyorsun devir değişti artık her şey para kadınlar nezdinde.
@simgee_yuuna Sayelerinde sosyal medyada hiçbir kızla iletişime geçemiyorum direk onu s**ceğimi sanıyorlar. Tc erkeği cinsel açlığı yüzünden bütün kızlara korku salmış durumda.
Genellikle lüks veya Premium markalar kızların dikkatini çeker. Biraz modifiye edilmiş Tofaş'lar dikkatlerini çeker. Standart aile araçlarının, Doblo'ların dikkatlerini çektiğini hiç görmedim. (Arabam eski kasa Clio Symbol. Hiçbir kız arabama yanaşamıyor. Demek aşırı dandik ve tipsiz arabam var.)
Ben etkilenmiyorum. Parasıyla, arabasıyla, bana aldığı büyük hediyeleriyle evlenmek istemiyorum. Ben sevdiğim insanla evlenmek istiyorum. Arabası yoksa birlikte alırız. Fakirse birlikte zengin oluruz.
Arabaya düşen kız sağlam değildir. Daha güzel araba görürse bu sefer oraya düşer. Arabadan arabaya gezen kız modeli olur ki diğer isimlerini söylemek istemiyorum.
Erkeğin arabasının markası beni hiç ilgilendirmez beni ilgilendiren şey bana ait olan şeylerdir istediği kadar lüks olsun demek ki çalışmış kazanmış almış derim başarısından dolayı tebrik ederim fakat sırf parası var diye ona karşı hiç bir şekilde yakınlık kurmam Allah herkesin kendisine versin
Beni zerre kadar etkilemiyor açıkcası umrumda olmaz! Aksine içindeki kişi hakkında havalı, zengin şımarık diye düşünürüm ya da kesin kadın pazarlığı yapıyordur diye düşünürüm 😅 sinir oluyorum bide böyle müziği açarlar havalı havalı 🤢 sevmiyorum
Kesinlikle etkiler.. Kendi ağızlarından duyamazsın tabi bunu araba, marka, kariyer kişiye statü kazandırdığı için her zaman saygı görür ve 1, 0 önde başlar..