Evet, tabiki araba markası kadınları etkiler.
Hayır, araba markası kadınları etkilemez.
Şöyle ki, (Belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bir dönem çok heves ettiğim için 1970 model bir arabam vardı. Daha sonra babamın da desteği ile 2018 Volvo Xc 90 aldım. Fakat o 1970 model arabaya inanın daha çok tepki ve heyecan geliyordu. O gün anladım ki arabanızın ne olduğu önemli değil. Ne kadar enerji verdiği önemli bence.
Aga kadın var kadın var araba neticede eşek gibi gören kadın da var
Bu adamın off bir arabası var diyen de var ama bu üst segment kızlar
Para göz olanlarda var
sen ne tip kız arıyorsun.
Marka tabii ki etkiler şöyle bir örnek vereyim: Tofaşa binen insanı kızlar sevmez ama BMW'ye binen insandan etkilenirler. Arabası olan bir adım öndedir, itiraz edilmesini kabul etmiyorum.
İtiraz ediyorum 😅😅
Ama ben seninleyim benim farkım ne ne araba derdim ne lüks hayat
Şu var sadece Şahin'e serceye binme de hiç araban olmasin 🙈
Alırsan yanına gelmem akakaksk
Ankara 'dan İzmir'e yayan giderim daha iyi yaa😒
@bibkrmsn kesinlikle 😅😂
Binmem bananeee eve yürüyerek taksiyle bisikletle falan gderim😂
Bence de hayır konuşalım hayır olsun 😂😂
Cevap
11Cevap
Benim kriterim kalp, ruh ve karakterdir. Arabası, villası olmuş ama ne beyin ne kalp var. Ne işime yarayacak?
Eksi atanlara selam olsun bacılarım 💫
💫*
Kendim üzerimden yorum yapıcak olursam, arabasıyla övünen bunu hava atma aracı olarsk kullanan erkek çooook iticidir.
Bana ne arabasından ben mi kullanacağım?😂 İsterse bisiklet sürsün. Hem daha sağlıklı beraber süreriz hatta. 🙃
Yaşantın sağlam olsun kızlar kendi gelir bulur seni. O zaman sen seçim yaparsın rahatca.
ben etkilenmeyen kızlar biliyorum. illaki dikkat çeker ama içindekini tanıdı mı işler değişebilir.
Etkiler şimdi bir maseratiyle gitsem nasıl olur Şahin’le nasıl olur
Yani bir şahinle gitmek var birde bmw’le gitmek var knk😂

paranın markası bile etkiler
Erkeği bile etkiler adsgas. Şöyle 1964 model impala görsem döner bende bi bakarım. Araba sadece bir araç konforun artar kızları rahat hissettirmek, bir adım önde tutar.
Hayır kesinlikle benim için öyle değil arabası olsa karakteri olmasa ne yazar böyle şeylere takılan kızlara gülüyorum
arabası olan erkek değil direkt araba istiyorum
mükemmel yorum :D aynı kafadayım
Araba değil de para etkiler.
Ne dediklerine bakma en önem li şey onlar için
Kesinlikle önde çünkü herşey para günümüz de
etkiler ama kıstasım olmaz
Etkilemez
Marka etkiler
etkilemez
Etkiler
Etkilememeli 🐈
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?