AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Ben önemsemem ama sevdiğimin kullandığı arabasını önemsemesini de isterim.
En iyi araba ayağını yerden kesendir.. Bir önemi yok.
En fazla zengin gösterir, başka neden etkilesin ki saçmalık.
Etkilenen vardır ve etkilenen seni değil sahip olduğun şartları sever.
Tabiki önemser kadınlar için güç ve para her zaman önce gelir her ne kadar inkar etselerde
Etkilenenler var görüyorum ama arabası olan birisi etkilenmez
Yaaa önemsemem, ama BMW bana daha dikkat çekici geliyor 🤔
Bmw apaçi arabası oldu yav
@Kendal_Dagdeviren bende apaçiyim😎😎😂
Aman Allah korusun. Apaçi bir kızla sevgili olacağıma bmw’yi ölü fiyatına satardım. Bmw sahiplerine sabırlar dilerim.
@Kendal_Dagdeviren "Apaçiyim " kelimesini de espri olsun diye yaptım
Sana burdan 'ben apaçiyim gel benimle ol "diyen kız yok dostum.
Bu benim kişisel görüşüm, karakterim, zevkim.
Ee zevkler ve renkler tartışılmaz diye bir söz var bunu da unutma.
Ben BMW yi daha çok dikkat çekici buluyorum o kadarrrrrr😎
Öf çok Saçma sapan yorumlar yapmayın görüşlerimeeeeeee😐
😂😂😂
Mercedes benz varken BMW de arabamı ya
@erdi24 imddaattt🤦🏻♀️
@erdi24 * araba mı ya...
Önemsemem ama olursa Dacia güzel tamamen görüntüsü estetik diye araba hakkında bilgim yok
Önemsemiyorum diyen kızlara nedense inanasım gelmiyor bir türlü.
Şahin doğan gibi arabalar dışında istediğini kullanabilirler 😂
2017 PORSCHE 4S arabam var olur mu?
Kadın milleti paraya baktığı için çoğusu bakmaları normal
markaya bakmaz fiyatına bakar
o da marka ile doğru orantılı 😄
Bence önemsiz sevsin yeter maddi duruma kaçar herkezin arabası olcak diye bişey yok
Ben önemserim, erkeğin gücünü temsil ediyor bence altındaki araba
Genelleme yapmamak lazım fakat araba marka ve modelini önemseyen kızların sayısı fazla.
Maserati kullanıyorum. Arabanın ne olduğu değildir önemli olan. Onemlj olan durusudur.
Önemseyenler çok... Önemseyen kızlar; gündelik ilişki için idealdir... İlk buluşmalarda; erkeğin parasını, işini, arabasını öğrenmeye çalışan kızdan hayır gelmez...
çokta şeyimde ya hangi arabayı kullanıyorsa kullanıyor ben okul okuyorum elime ekonomik özgürlüğümü alınca altıma da paşalar gibi arabamı alıcam kimsenin parasına da kimsenin arabasına
da muhtaç değilim ne seveyim yerlerse yesinler.
Pardon çokda neyinde erkek misin sen
@sevmekci sana ne kardeşim küfür etmek için erkek mi olmak lazım ne saçma sapan cinsiyetçi algı bu be bıkmadınız erkek yapar kadın namussuzdur kafasından.
Yok ondan değil bide paşalar gibi dedin ya ondan sordum merak ettim bazıları var utanmadan kadın hesabı açıyolar erkek oldukları halde
paşa olmak erkeğe özgü bir kavram değildir tıpkı adam olmanın ve insan olmanın cinsiyetinin olmadığı gibi. burdan kızlarımıza sesleniyorum hayalleriniz için hiç bir zaman geç değil ortalığın babasını astarını sallayacağız bu kadar.
Tamam hanım abi ne diyim sana adamın dibisin
Bu bir gerçek ki etkiler. Kızlar çıkıp da a yok etkilemez önemli olan iç güzelliği demeyin.. Hiç samimi değil çünkü.
Ben önemserim şahsen önce arabasına sonra icindekine bakıyorum
ne kadar ortağız ben de önce g*tüne bakıp sonra karakterine bakıyorum
Ne güzel
Bi sg ya seninle mi uğraşıcam birisi soru sormuş kendi fikrimi beyan ettim önemseyen de var önemsemeyende burda fakir edebiyatı yapma bana git önemsemeyenlerin yorumuna yanit ver
Araba ister kullansın ister kullanmasın ben kullanıyorum ya kendime yeterim onuda gezdiririm. Gerçekteyse öyle benim ehliyetim var erkek arkadaşımın yok ve sürekli ben alıp gezdiriyorum
Önemser örneğini çok gördüm insanlar mesela babamın arabasına bakıyorlar
İnsanlar
Katılıyorum.
Bir yandan kötü ama çünkü bir yere gittik yasaklardan önce önde normal bir araba vardı adam onla ilgilenecekken bizi görünce vazgeçip parmağıyla boş yer gösterdi sonra hızlı adımlarla yanımıza Güler yüzle gelip aman efendim ben park edeyim falan yani eşitlik yok malisef
Haklısın orası öyle cidden. Para her kapıyı açıyor.
Bu sorunun cevapları herhangı bır avrupa ulkesıyle hangı sevıyede oldugumuzun ve gormemıslıgımızın temsılıdır
merhaba, o kişinin karakteri olmadıktan sonra marka arabası olsa ne olmasa ne
Marka secmem ama Tofaş gibi eski püskü duruyorsa hic hoslanmam o arabalardan
daha düne kadar tofaşçıydı tayfa , şimdi level atlamış c sınıfı asağısı olmaz diyor :)
kalkınıyor ülke vesselam.
Banene arabasından ya kaslarına bakarım ben ona göre muamele shsh
15 senedir arabam var ama hiç arabam içiin yanaşan görmdim
Çoğu önemsiyor adım gibi eminim.
Sonunda be cidden gerçekçi bir yoruma denk geldim
Benim bmw var f30 kızlar fena bakıyor. Birde babamın hyundai i20 var onunaö gidiyorum işe bu sefer hiç bakmıyolar. Burdan çıkan sonuç bmw varsa kızlar senin😁
Ne kadar önemsemez derlerse o kadar önemsiyorlar bu bir gerçek
Böyle kızları nasil seviyorsunuz anlamıyorum. Hiç dikkat etmem
Ben önemsiyorum açıkçası. Erkekler nasıl kızların giyimine aksesuarına bakıyorsa kızlar da buna bakabilir gayet
Arabanın marka modelinden çok fiyatını önemserler pahalıysa zengin koca adayıdır onlar için
Hiç önemsemıyorum. Insanin görünüşü senin için nasıl önemliymiş gibi tamamen aynı şey
Tofaş sahin gibi markalar olmadığı sürece benim umrumda olmaz nedense o tarz arabalara bitenlerden hayır gelmiyor
Ama genelleme yapmamak lazım bence
Mercedes kullananlara gözüm istemsiz kayıyor ama tabi gerçekten sevmişsem Tofaş'la da gelse sorun etmem.
@elaadaaa Yıl olmus 2021 mercedes yaşlı emeklı tezye arabası olmus artık:)
Gidip de içinde yaşlı emekli teyze olanlara bakmıyorum ben de :)
Aslan yattığı yerden belli olur... Araba da o kişinin zevkini, tercihini yani az da olsa hakkında ön bilgi verir... önemsememek saçmalık
amaçları dünya malı olan insanlardan ve bu insanları çekecek şeyler yapanlardan uzak tutsun Allah bizi.
Böyle basit insanlar malesef var
Cidden önem vermiyor musun sen
BMW den aşağısı kurtarmaz beni kız olaydım 🤣
😂😂😂
Tofaş olmadığı sürece farketmez
Tofaşsız olmaz ki ama 😂
Yok o işte red sebebi, illa bmw olsun değil ama tofaş da olamaz
Aslında pek değil, hatta aracı dikkate değer bile bulmam ama bir gün yolda biri durdurdu beni ve tanışma istediğini söyledi ve ben tabi hayır dedim arabasını görmemiştim bile ama digerb günlerde karşılaştığımızda doğan slx den indiğini gördüm yani red sebebim bu değildi çünkü aracını hayır dediğimde görmemiştim ama sonradan görünce yok yok doğru karar, zaten olmazmış dedim. Bu arabanın hala varligindan bile şüpheliyken bu ne abi ya, ona da binilmez ki, boşver kârı kız olayını
Anladım. Durduk yere tanışma istediği enteresan olmuş. O tür model araba kullanan insanlar belli ediyor kendini zaten hareketleriyle. Sizin mevzunuzda da belli olmuş.
Evet önemserler ve hatta maddi durumunun iyi olmasını isterler
Miyav, Pazar arabası olsun ama Yakışıklıysa önemsemem
Evet ama benim için önemli değil arabası olsun yeter
Evvet ferrari si olmayan erkek bir zahmet nefes almasın
öldük o zaman.
daha düne kadar tofaşa bakıyodunuz ne ara level atladı bu kızlar :)
Ahaahahaha güldüm affet sarah
@dyrdmrbs :)
Kadınların araba markaları hakkında detay bıldıklerını gıc sanmıyorum ancak sevdıgı ılgılendıgı bır arac varsa ancak bırde balıklar hakkında onlar ıcın her araba ve balık aynıdır :) Sadece aracların göruntusunden etkılenebılırler markasından zıyade
tofaş kullanıyorsa kekodur gözümde
o zaman koca bulamıcan :)
Önemserim tabi, hangi aracı kullandığını nasıl kullandığını da önemserim.
Bana ne ki kullandığı arabanın markasından. Şoförlüğünü mü yapacağım yani?
Önemsemem arabası olmasa da olur arabayla doğmadık.
Önemsemez diyen yalan söyler. kimse ucuz kalite bi araca binmek istemez
Tofaşı olmayan ben erkeğim demesin. Tofaşsız erkeklerle ilgilenmiyorum
Kara direksiyon Renault 9 um var hiç mi şansım yok :/
@Mr_TyCooN Üzgünüm kriterlerim belli 😂
Garibanın yüzü hiç gülür mü? 😔
Bende önemsemem yani arabasını önemseyen kız zaten çocuğu sevmiyodur paraya bakıyordur
Önemsemiyorum diyenlerin çoğu önemsiyor ben bunu bilirim
Maddiyata düşkün değilse helal süt emmiş bir kadınsa umursamaz
Önemsemem diyen yalan söyler benim tofaskim var kimse baiyor ama BMW olsa herkesin dipi duser
Kızlar araba ve cuzdanla evleniyor aslında , onada sevgili denmez menfaat iliskisi denir
Erkekler köle için evleniyo aslında, ona da sevgili denmez sömürü ilişkisi denir
Tabi ki etkiler. benim hoşlandığım adamın mavi renk sıfır passatı var.. adam karizma araba karizma, birbirlerine çok yakışıyorlar 😄
Passatmı karızma bildiğin memur arabası :)
1. adam memur zaten 2. kendisine yakışan bir araç
Yanı yanlıs anlama olamasın memuru kucukmek amaclı degıl sadece passatın karızması ile erkek baglantısını kuramadıgım ıcın yazdım. Yakısıyorsa zaten sorun yok ;)
1. memurun küçümsenecek bir tarafı yok zaten 2. insanın giydiği bir gömlek bile üzerinde iğreti durabilirken kullandığı aracın kişiyle uyumu olup olmamasını anlayamamanız, yani kişi-arac arasındaki bağlantıyı kuramamanız ilginç. size söyle somutlaştırayım mesela sizin profil fotonuzdaki araç ve siz çok uyumsuzsunuz, araca yakışmıyorsunuz.👍🖐️
dekolte kafaya dekolte arac gıder dıye dusunmustum oysakı:)
Tofaşk kullanmasın da