42 yaşında ilk çocuğumu doğurdum geç evlendim 43 yaşında yine hamileyim aldırmak istiyorum kıyametler koptu
İstemiyorum tek çocuk yeterli 2 çocuğu istememek suç mu?
42 yaşında ilk çocuğumu doğurdum geç evlendim 43 yaşında yine hamileyim aldırmak istiyorum kıyametler koptu
İstemiyorum tek çocuk yeterli 2 çocuğu istememek suç mu?
Bence asıl suç 2. çocuğu istemediğiniz halde korunma önlemi almamış olmanızdır. Kondomsuz ilişki tercih edebilirsiniz peki ertesi günü hapı niye kullanmadınız? Doğmayı o masum çocuk seçmedi onun hiç bir suçu günahı yok. Kendi önlem almamanızdan kaynaklanıyor.
Tabikide çocuk isteyip istememek bir suç değil. Suç olan hem çocuğu istememek hem de çocuğun oluşmasını sağlayacak ortamı yaratmak. Bir karar alırken lütfen herşeyi etraflıca düşünün. Hem kendiniz için hem de karnınızdaki çocuk için. Benim görüşüm nasıl ki birine hayat veremiyorsak almaya da hakkımızın olmadığı. Kararınız ne olursa olsun sonunda türlerinin doktora gidip bağlatın ki gebe kalma sorununuzu çözmüş olun. Böylece bir daha böyle bir duruma düşme riskiniz ortadan kalksın. Çocuk için ne hayırlı ise o olsun.
*tüplerinizi
Cevap
12Cevap
Bence bir çocuk yeterli. O 10 yaşında olduğu zaman sen 53 yaşında olacaksın. Yani onun için durumlar zor olabilir
O açıdan değil ben tek çocuk istedim hep
Eşiniz yine de gençmiş. Ben bekârım ve 26 yaşındayım ve keşke sizin yaşlarda olgun bir kadınla evli olsaydım. Gerçekten olgun bir kadın, genç bir erkeği ister mi
Neden istemesin :) çok daha sağlıklı evlilik olur ayrıca
Böyle düşünmeniz güzel ama genelde yaşça olgun kadınlar buna soğuk bakıyor. Bu benim benliğimde olan bir şey, olgun birini istiyorum ama olmadı henüz
Birde olgun bir kadın, hiç cinsellik yaşamamış genç birini ister mi
43 yaşına gelmişsin korumaktan bı habersin gelmiş burada dert yaniyosun.
Bence aldırma pişman olursun bir dahaki sefere bağlat
Hanımefendi adam seni zorlamamıştır herhalde 2. çocuk için izin vermişsin demek ki 1😂
Doğmamış bir çocuğun canına neden kıyıyorsun yapmadan önce düşünseydin o yavrunun ne günahı var
Doğmamış bir çocuğun canına mı kıyacaksın? Cinayet işleyeceksin yani sırf keyfin için?
Bu tamamen senin kararın
Masum bir çocuk ya keşke başta korunma önlemi alsaydıniz veya enişte kendini geri cekseydi sıvı içine gitmeden ama hayırlısı sen bilirsin senin kararın
Kocan gencmis henüz. ikinci çocuk isteyebilir. ama seni muhtemelen baya zorlayacak. ilkini buyutmeden ikinci çocuk istemeyebilirsin. aldirip aldirmama konusuna gelince evliysen kocanın onayı olmadan kürtaj olamıyorsun diye biliyorum
Aldırmak bence daha büyük suç
bravo esını secıyonmu mecburımı
kardeşi olsun bırak
Anne, baba olmak için ehliyet alınması gerekli
Mucize gibisin
Yok normal yengem 48 de doğurdu her söylenene inanma
Kocan kac
34 yaşında o
Bışi danışcam sana msjla yazar mısın
Gerek yok
Ok sen bilirsin
O masumun suçu yok