Rameni çok seviyorum. Fakat marketlerde satılan noodleleri yediğimde ağızda plastik tadı veriyor. Hele soslarıyla iğrenç oluyor. Sadece körilisini beğeniyorum. Sizin kendinizce ramen tarifiniz var mı? 😄😄

bak once noodl souk buzlu suya koy yarim saat 45 dkka yumusat snra harcini sossuz hazirla sos sevmiyosan ama soya ve istiridye bide sveet chilli eklersen bence cok dahi iyi olr su eklemeden once malzemeleri pisir soslari az kavur ve suyu ekle en sn makarnayi ekle ve en fazla 1 dkka pisir daha snra afyetle yiyebilirsn lastik gbi olmaz sicak suda haslarsan lastik gbi olur buz yoksa ilik su dada bekletebilirsin ama el yakmasin su ilik olsun
Waowww harika bir tarif verdin? Japonya Çin ya da Kore'de yaşadın mı hiç? Tarif için sağol 😂
hayir mutfak sefiyim
Owww çok Sağolun değerli tarifiniz için 😊😊😊😊
rica ederim
Sen tarifini ver de bir deneyeyim 😊
Ciddi misin? 😂
Evet sınavdan sonra ilk işim olacak ☺️
Tamam sınavdan sonra sana tarifini vereceğim söz 😂😂😂 Ama Chopstickle ye.
Onu nerden bulucam ya çatal olmaz mı 😂😂
Tamam çatalla ye o zaman 😂😂😂😂
Tamam 😂 bir de bişey diycem ya yumurta öyle tüm mü durcak başka bir şekilde yapamıyo muyuz 😂
Yumurtaya gerek yok aslında ben sana kolay tarifini veririm binbir çeşiti var bunun 😂
Tamam başlangıç için en uygun olanı olsun lütfen 😂 en baştan ıyyy demeyeyim ki sonrasında da yaaa çok güzeldi şunu da mı yapsam düşüncesi olsun 😊
Tamam sana özel lezzetli tarif vercem 😂👍
Mümkünse yapıp gönderebilirsin de 😂😂
Bozulur o zaman ya imkansız o dediğin 😂
Neyse o zaman kendin pişir yalnız ye olacak 😔
Tamam gönderirim ya üzülme, olmadı bir gün yaparım 😂
İnş diyeyim 😊 ama sanırım senin yapmanı beklemek uzun sürecek mecbur ilkini kendim yapıcam gibi duruyor 😔
Sen başarırsın ben sana güveniyorum, tarifini vereyim sen yap. Lezzetli olacak eminim ^^😄😄😄
Ahahah sana da yapayım ayıp ediyosun 😂
Yap tamam 😂 Bekliom
hep görüyorum ama plastik kutularda saglıklı degil bence bide gerçegi degilmiş gibime geliyo, ayrıca çok karışık degilmi ne bulurlarsa atmışlar
Soslarıyla yaptığın zamam evet iğrenç, ama resimdeki gibi olunca lezzetli oluyor 😄👍
Ramene bayılırım be güzel de yaparım.
Park shin hye kskkkska Vayyy. Evet bende çok seviyorum rameni 😂😂😂 Korilisi en güzel ama diğerlerini yerken midem kalkıyor senin
Ben en çok udon ve yakisobayi seviyorum. Evet, ruh halimi yansitiyor bu resmi güzel :D
Udonada bayılıyorum ama yakisobayı denemedim 😨😨😨 Hemen denicem 😂😂😂
kızarmış noodle o da. d
Hmm tamam, bence onun tadı daha güzeldir 😂😂😂 Yanında kimçi harika olur 😄😄😄
Ooo kimchi demek evet olabilir. d
Cevap
3Cevap
Tadını en merak ettiğim yemek
Gel sana yapayım, ayıp ettin 😹😹😹
Oha ne kadar igrenc 😱
Denedim içine ettim. O yüzden uzak duruyorum.
ilk defa duydum
Bilenler çok bilmiyorsan yorum yapma
peki.
Oneydi kız
Uzak doğu makarnası
Kes kes kes
Bilmediğin bir şey hakkında salak daçma yorumlar yapma o zaman
Saçın cok kotu
Sağol kanka bu zamana kadar aldığım en güzel iltifattı zkkakakkaka
dhxbdbdhjdjd alakasız yerde oldu ama
Olsun be gülüm sorun değşk
Hayır
Ne harika ki hayır diyecek beynin varmış! Bilmiyorsan yorum yapma xmösösösömkskskks
Pabucumun korelisi
Hebele hübele
Çe o me a re
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar