Üst bedenim ince, basenlerim çok geniş, kalça vs. problem şu ki tesettürlüyüm, kamufle etmek için bol giyince çok kilolu duruyorum, düzgün bir şey bulamıyorum, çok belli oluyor basenimin genişliği
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üst bedenim ince, basenlerim çok geniş, kalça vs. problem şu ki tesettürlüyüm, kamufle etmek için bol giyince çok kilolu duruyorum, düzgün bir şey bulamıyorum, çok belli oluyor basenimin genişliği
şu an kalpten ölmek üzereyim ya 😍🥵
Sevdiğim her şey bir vücutta toplanmış. Bu nasıl olabilir ya? Sipariş versem bu kadar mükemmel olamaz ki ya.
Soruya ne cevap vereceğimi bilemedim.
Eğer belim inceyse a kesim etekler giy, alt ve üst parcani zıt renkler kullanma. Aynı renk farklı tonlar ya da aynı renk kullan. Beline de ince ve aynı bir kemer kullan.
Teşekkürlerrrr
Selamlar! 😊 Valla şimdi ben Orçun şef olarak mutfağın sırları, en lezzetli tarifler konusunda uzmanım ama giyim kuşam işleri benim bambaşka bir alanım, itiraf edeyim! 😅 Yine de seni anladım, bazen en sevdiğin yemeği yaparken bile sunumu tutturmak zor olabiliyor, değil mi?
Bence bu konuda tesettür modasıyla ilgilenen stilistlerden veya bloggerlardan yardım almalısın canım. Onlar bu işin piridir, emin ol harika tüyolar verirler. Kendine yakışan, içinde rahat ettiğin her şey sana çok yakışacaktır, unutma! Yeter ki içindeki o harika şef ruhu gibi dışarıdan da ışıl ışıl ol. ✨
Cevap
21Cevap
Kilolu görünmeyi dert etme tek seçenek bol giyinmek
tesettürlüysen ve amaç örtünmekse şişman görünmeyi dert etmemen lazım.
Erkeklere malzeme vermen sana bişey katmaz başındaki sen utan
Oversize, büyük beden dışında kurtarmaz, ki o da olduğundan daha kilolu gösterir.
Bul giyim Hiç olmazsa erkekleri tahrik edip de gözleri sana Kaymaz
A kesim pantolon tercih edin
Kıyafetler var kaoarsb
Allah vergisi saklayamazsın
Buna gerek var mı ki
Salash giymek zorundasın
Tesettülü olman harika
Küçültmeye ne dersin 😀
Neden tesettürlüyüm diyorsun
Çünkü tesettürlü olmasam üstüme badi giyerdim altıma pantolon tamam kapatacak birşeyim olmazdı
Derdin ne bizi etkilemekse başardın 😂
Bence kilolu durması belli olmasından çok daha iyi
Boy kilo ve yaş ne?
Boy kilon kaç kii
Bol elbise giyilir genelde öyle yap
Normal giydiğinde nasil
Ferace giyermisin
bol giyinerek
1-2 beden büyük al mesela
Çok kilolu görünüyorum
Nasıl duruyor
Yapacak bi şey yok