Alışveriş & Hediyeler Vidalı bilezik kalınlığı hangisi olsun? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar vidalı bileklik modellerinden almak istiyorum ama kalınlığına karar veremedim sizce hangi kalınlık olmalı? Vidalı bilezik kalınlığı hangisi olsun? Cevapla Bileklik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Bence sondaki 0 0 Yorumla
Matmazel58 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl İnce bileğin varsa 5mmBiraz kalın bileğin varsa 4mm diye alırdım ben sanki.. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İnce canım bileğim Yorumla Matmazel58 +1 yıl Ozaman 5mm güzel durur 🤭Şimdiden güzel günlerde kullanırsın inşallah✌🏻 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim tatlım 😍 sana da nasip olsun inşallah en kısa zamanda Yorumla Matmazel58 +1 yıl Çok teşekkür ederim❤️hadii inşallah 🤭❤️ Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bileğin ince mi, kalın mı, ona göre yorum yapabilirim. En güzel 5 mm olan duruyor 0 14 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her yorumu ciddiye almıyorsun gibi duruyor. Adamına göremi cevap veriyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Hayırrr şimdi gördüm ince bileğim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden sadece kızların yorumlarına cevap veriyorsun. Soruyu kızlara açık yapsaydın o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pardon bilerek cevap vermedin sandım :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bileğin inceyse, 6 çok kalın durur, 4 te çok ince duruyor. 5 tam ayarında gibi duruyor.Bu arada boy ve kilon kaç? Minyonsan 5 te büyük gelebilir :) Yorumla Soran +1 yıl Yok iri biriyim uzunum valla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzun boyluysan 5 veya 6 harika durur. 5 en iyisi. Bu arada boy ve kilon kaç merak ettim. Tr de uzun boylu kızlar inci tanesi gibi değerli zor bulunur :) Yorumla Soran +1 yıl 1.75. Yaa teşekkür ederim 🥰 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Wow harikasın manken gibisin. Kilon kaç merak ettim? :) Yorumla Soran +1 yıl 80 falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Wow harika gerçekten. Biraz kilo versen manken gibi olursun :)Bu arada 6 mm de güzel durur sende5 veya 6 al kesinlikle Yorumla Soran +1 yıl Veremiyorum 😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pilates veya fitness yaparak verebilirsin+Koşarak ve dengeli beslenme. 6 ayda 20-30 kilo verebilirsin düzenli bir programla Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 5 olsun. Ne ince, ne kalın. Tam ortası. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet kuzum ben de öyle düşündüm sence bolluğu nasıl olmalı Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl 4mm yeterli. Kalın olanlar kaba duruyor 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ben de ortası 5 mm dedim Yorumla Lotus____ +1 yıl 6'dan iyidir 😄 güle güle kullan 🪴💞🥰 Yorumla Soran +1 yıl Aynen altı çok kalın geldi ya Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkürler canım Yorumla Lotus____ +1 yıl Rica ederim ❤️ Yorumla Soran +1 yıl Sence bolluğu nasıl olmalı Yorumla Lotus____ +1 yıl Bu şekilde kullanıyorum ben biraz bol seviyorum Yorumla Soran +1 yıl Hmmm evet bayağı bol Yorumla
Mmarian Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl 4 ya da 5 bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen ne ince ne kalın Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 5 zarif duruyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aynen beşten alacağım kuzu Yorumla Soran +1 yıl Diğerinde model belli değil gibi Yorumla Soran +1 yıl Bolluğuna karar veremedim ama Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Kesinlikle 5 mm 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen ben de o diyorum bolluğu nasıl olmalı sence Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 5 mm bence. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bence de kuzum ya diğeri çok kalın gibi Yorumla SpunkyChick1 +1 yıl Evet, biri çok ince, biride çok kalın. En ideali ortada ki bence. Yorumla Soran +1 yıl Doğru diyorsun sence bilekten bolluğu nasıl olmalı Yorumla
piceofcake Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl çok kötü ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yapmaaaa Yorumla piceofcake +1 yıl çoksel şeyşer buluruz knk bunu almakwöşndclöcnm Yorumla
csb99 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 5 mm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen iki boyun arası dimi Yorumla csb99 +1 yıl Aynen Yorumla
hachikoland Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl 5 yaaa ne ince ne kalın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen ya dimi Yorumla
Ecenurzz Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 4mm daha hoş bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben de ikisinin arası 5 mm mi olsa dedim Yorumla
Aldkfkfkfk Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 399 cevap paylaştı. 4 olan olsun diğerleri kalın aşkım 0 0 Yorumla
cyrax1 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl 4mm 🎯 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Hmmm 5 mm nasıl sence Yorumla cyrax1 +1 yıl Bileklerin ince, kızlar da 4 iyi durur bence Yorumla cyrax1 +1 yıl Boyun 165 vs minyonsundur Yorumla Soran +1 yıl Hayır işte 1.75 boyum ondan 😂 Yorumla cyrax1 +1 yıl bilekler nasıl Yorumla cyrax1 +1 yıl 6 al o zaman Yorumla Soran +1 yıl Bileğim ince ama 6 da çok kalın geldi sanki Yorumla Soran +1 yıl İkisinin arası ya 5 ondan dedim Yorumla Soran +1 yıl Huhu hadi yorumunu bekliyorum Yorumla cyrax1 +1 yıl Canım 6 daha estetik duruyor boyun da var Yorumla cyrax1 +1 yıl Naza boncuklu çok güzel modeller var neden bunu istiyorsunki Yorumla Soran +1 yıl Uzun zamandır hoşuma gidiyordu ya Yorumla cyrax1 +1 yıl Tanışmak ister misin? Yorumla
TheCatLover3 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl oha cok iyi secimler 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol aşko Yorumla
mrcanoz Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Nerene takiliyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayak bileği Yorumla mrcanoz +1 yıl Hmm güzel mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence sondaki
İnce bileğin varsa 5mm
Biraz kalın bileğin varsa 4mm diye alırdım ben sanki..
İnce canım bileğim
Ozaman 5mm güzel durur 🤭
Şimdiden güzel günlerde kullanırsın inşallah✌🏻
Çok teşekkür ederim tatlım 😍 sana da nasip olsun inşallah en kısa zamanda
Çok teşekkür ederim❤️hadii inşallah 🤭❤️
Bileğin ince mi, kalın mı, ona göre yorum yapabilirim. En güzel 5 mm olan duruyor
?
Her yorumu ciddiye almıyorsun gibi duruyor. Adamına göremi cevap veriyorsun?
Hayırrr şimdi gördüm ince bileğim
Neden sadece kızların yorumlarına cevap veriyorsun. Soruyu kızlara açık yapsaydın o zaman
Pardon bilerek cevap vermedin sandım :)
Bileğin inceyse, 6 çok kalın durur, 4 te çok ince duruyor. 5 tam ayarında gibi duruyor.
Bu arada boy ve kilon kaç? Minyonsan 5 te büyük gelebilir :)
Yok iri biriyim uzunum valla
Uzun boyluysan 5 veya 6 harika durur. 5 en iyisi. Bu arada boy ve kilon kaç merak ettim. Tr de uzun boylu kızlar inci tanesi gibi değerli zor bulunur :)
1.75. Yaa teşekkür ederim 🥰
Wow harikasın manken gibisin. Kilon kaç merak ettim? :)
80 falan
Wow harika gerçekten. Biraz kilo versen manken gibi olursun :)
Bu arada 6 mm de güzel durur sende
5 veya 6 al kesinlikle
Veremiyorum 😔
Pilates veya fitness yaparak verebilirsin
+Koşarak ve dengeli beslenme. 6 ayda 20-30 kilo verebilirsin düzenli bir programla
5 olsun. Ne ince, ne kalın. Tam ortası.
Evet kuzum ben de öyle düşündüm sence bolluğu nasıl olmalı
4mm yeterli. Kalın olanlar kaba duruyor
Ben de ortası 5 mm dedim
6'dan iyidir 😄 güle güle kullan 🪴💞🥰
Aynen altı çok kalın geldi ya
Çok teşekkürler canım
Rica ederim ❤️
Sence bolluğu nasıl olmalı
Bu şekilde kullanıyorum ben biraz bol seviyorum
Hmmm evet bayağı bol
4 ya da 5 bence
Aynen ne ince ne kalın
Herşeyin ortası
En kalın olanı olsun çalamasınlar 😃😃
5 zarif duruyor
Aynen beşten alacağım kuzu
Diğerinde model belli değil gibi
Bolluğuna karar veremedim ama
Kesinlikle 5 mm
Aynen ben de o diyorum bolluğu nasıl olmalı sence
5 mm bence.
Bence de kuzum ya diğeri çok kalın gibi
Evet, biri çok ince, biride çok kalın. En ideali ortada ki bence.
Doğru diyorsun sence bilekten bolluğu nasıl olmalı
çok kötü ya
Yapmaaaa
çoksel şeyşer buluruz knk bunu almakwöşndclöcnm
5 mm
Aynen iki boyun arası dimi
Aynen
5 yaaa ne ince ne kalın
Aynen ya dimi
4mm daha hoş bence
Ben de ikisinin arası 5 mm mi olsa dedim
4 olan olsun diğerleri kalın aşkım