Ülkede kahve gibi basit temel bir içiceğin çekirdek Kg fiyatını nasıl 800-1000 tl fiyatlara geldi? 3. nesil dediniz aman şu olsun bu olsun zevklerimize zamcıklar getirdiniz.

Ülkede kahve gibi basit temel bir içiceğin çekirdek Kg fiyatını nasıl 800-1000 tl fiyatlara geldi? 3. nesil dediniz aman şu olsun bu olsun zevklerimize zamcıklar getirdiniz.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
halkın kendisi
senin durum da kötü. 1 paket 100 tl. aylık 3k sırf siğara. Askerdeyken günde 2 paket bitirirdim. bıraktım
Kahve fiyatlarının bu kadar artmasının tek bir nedeni yok. Döviz kurları, artan ithalat maliyetleri, kira ve işletme giderleri, vergiler derken her şey üst üste bindi. Üstüne bir de bazı markaların fırsatçılığı eklenince olan yine tüketiciye oldu. Yani sorumlu tek bir kişi değil; ekonomi, sistem ve biraz da açgözlülük diyebilirim.
Güzel özetlemişsin. 850 tl ürün sipriş verdim. lavazza marka ama sahte ürün geliceğini düşünüyorum. Güven yok edildi artık. Dripper da taze kahve Blossom evresini izlemeye bayılıyorum sırf bunu yaparken izlemek için alıyorum. Ayrı bir mutluluğu var.
Anladım
Geçen seneden beri aynıydı fiyatları bu lavazzanın zaten böyleydi. Yeni mi zam geldi
şu an 1300 küsürlü... En dandik orjinalliği tartışılır olanlar bile 800-1000 arası. Normal aktar kahvesi de bu fiyat ama 3 ay önce 400 tl alıyordum kg fiyatını çekirdek. Ne oluyor böyle anlam veremiyorum
Lavazza gold selection geçen sene de yaklaşık 750 liraya alıyotdum hala aynı fiyatlara bulabiliyorum. Bakyığım sitelerde gebelde fiyat değişmemiş. Geçiren siteler var elbet ama öyle her yerden de almamak lazım.
avrupada bile 12-18 euro fiyatlara satılıyor kgluk paketleri. (İşte 750 likler orjinal mi acaba? zor bir şey değil paketlerini ürettirip içine 300 tl ithalat artığı kokuşmuş çekirdek basmak.)
Aldığın kahvenin tadını sen bilirsin. Kalitelimi taze mi aynı kahvemi eğer sürekli kullandığın kahveyse
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!