Ben çay insanıyım sadece dışarı çıkınca arkadaş ortamında kahve içerim ama yani bu fiyatlar nee?
Sadece kahve değil küçücük bir şeye bile maaşımizi bırakıp çıkıyoruz.. bu arada storiye atılır mı? Düzenledim sadece

Ben çay insanıyım sadece dışarı çıkınca arkadaş ortamında kahve içerim ama yani bu fiyatlar nee?
Sadece kahve değil küçücük bir şeye bile maaşımizi bırakıp çıkıyoruz.. bu arada storiye atılır mı? Düzenledim sadece

Ekonomi bir yere gitsin diye uğraşılıyor daha doğrusu o yörüngede kalsın diye ama dünyada da durum özellikle son günlerde baya karıştı 😀
Ne olacak hep birlikte göreceğiz.
Kahve fiyatları da bundan nasibini aldı. Zaten artmaya da devam edecek. Çünkü dünyadaki kahve miktarı belli ve yetmiyor. Haliyle bir şey ne kadar az ise o kadar değerli. Daha da azaldıkça fiyatı daha da artacak üretim artmazsa.
Galiba sitede ilk kez foto yorumlayacağım ekonomi sorusunda sorulduğu için o da 😂 Gayet iyi görünüyor istediğin her yerde kullanabilirsin.
Kullanıcı ismin de bildiğimiz Messi'den geliyor galiba güzelmiş 😀
Başka Messi mi taniyosun tanıyorsan o benim
Maalesef uçurdular iyice fiyatları bizim millete de fiyatlara tepki verme boykot etme huyu yok onlarda artırdıkça artırıyorlar meselesi hiç maliyeti falanda değil.
Fotoğrafında da soldakiler güzel değil pek sadece sağdakileri atmanı öneririm
Kahve candır can 😊😊
Resimler çok güzel ama bu şekilde 4lu paylaşmak hoş değil sağ alttaki resim gelsin hayat bildiği gibi deki Songül komsere benzemiş asiti güzel ve hoş
Teşekkürler
Askim çok guzelsinn ya maşallah... eskiden ayda 5 dışarı cikiyosak 2 3 oldu artık maalsf o kadar saçma fiyatlar yazıyorlar ki fiyat algımız tamamen kayboldu bu olunca herkes kafasına göre fiyat yazar oldu
Çok teşekkür ederim
Cevap
21Cevap
kötü yerlere gidiyor maalesef ekonomi.
Kesinlikle... bu arada soru beğenileri için teşekkür ederim
Rica ederim
Haklısın.. klinik vaka bu ülke ve markalar.. Ürüne göre değil giderlerine göre fiyat koyma gibi alışkanlık başladı.
Fiyat algısı yıkılınca ne koyarsan fiyat, bu kadar demek ki diyorsun..
Esnafı da dahil..
Kahve fiyatlarına mı şaşırdın yani? Allah başka dert vermesin! tek derdin kahve olsun. Ulan biz uğruna saçlarımızı döküp atandığımız memuriyet maaşıyla evi geçindiremiyoruz, şımarık prenses keyif yaptığı kahve fiyatlarını dert etmiş!
Yorum yapmak için yorum yapmayalım lütfen.
Gizli üye, öncelikle her şey ateş pahası ve ben dışarda çok yiyip içen biri değilim en ufak sunuma o kadar parayı verince şaşırdım tabiki üzerinde konuşup tartışılacak çok şey var en azından atandığına sevindim :) keşke düzlse ve değişse bazı şeyler daha güzel yere gelse ülke
Filtre kahve 110 tl oldu sorma ya ekonomik kriz
Artık buluşmayı evlerde yapacağız, böyle olmuyor.
Espresso kahve makinesi tavsiye ederim. Daha pratik ve daha ucuz yollu oluyor..
Çok pahalı oldu artık😏 ucuz değildi ama iyice uçtular 180 lira kahve mi olur😔
Mırra iç yavrum adını bilmediğin kahveleri alma eline
Aldığı kahver yi kaç katına satıyor kalkmış ekonomiden bahsediyorsun, evinde iç sende pahalı geliyorsa
Bu nasıl bir zihniyet
Kahvemi d nerde içicegimi size soracak değilim herhalde
Asıl sendeki zihniyet ne, dışarıda kahve içiyorsan ekonomiden bahsetme
Ben artık dışarıda kahve içmiyorum termos taşıyorum yanımda. Ayrıca her şeyin fiyatı uçtu. Kuaföre de gitmiyorum artık her işimi kendim hallediyorum.
Evet atılır, ekonomi uçtu gitti ya. Ciddenn daha ne kadar zam gelecek acaba.
Arkadaşım değişik pozlar ver demiştir verdiğim maks DEĞİŞİK pozlar😂
Kötü mü yaa
Kahve fiyatından şikayet edip, kahve içmekte apayrı bir kafa olsa gerek
Sorma. Evime gelip zorla çıkardılar
Uyma sen onlara
Kaçak Çay çok severim
şahlandık işte :D
Ekonomi biraz derin. Stori atılır
Ne tatlış çıkmışsın kız🧿
kahveye verilen para boş geliyor
İnan hiç bilmiyorum yıllardır içmiyorum dışarda
Hersey ates pahası.