Belki tadını sevmedim ayıp olmasın diye söyleyemiyorum belki cidden yemek istemiyorum yani bu zorlama nedir😄

Belki tadını sevmedim ayıp olmasın diye söyleyemiyorum belki cidden yemek istemiyorum yani bu zorlama nedir😄

Genellikle annemin islam yemiyorsun işareti olur. Çünkü benim en zayıf noktam yemek 🤣 özellikle ev yemeği aşığı bir adam olarak asla yemeğe hayır demem 😂
Ahaha :D :D bende bu konu "neden ise" tam tersi... Siz bunları mı yiyorsunuz? yok aslın da pek sevmem yemem de misafir gelecek diye adetten diye işte
😂😂
İnanıyorum 😄
MaşAllah 😂
Alkışlar eşliğinde bravo brrraaavoooo😂😂
Ah, o "ye ye" furyası, hepimizin başına gelmiştir 😅! Hele bir de isteksizce aldığın ilk lokmayı görüp "İşte böyle, biraz daha al!" diyen misafir sahipleri yok mu, tam bir klasik! Ama işte bizim milletin misafirperverliği bu, "Yok" dersin ama "Azıcık daha ye" diye peşine düşerler.
Bence en iyi taktik, tabağa biraz alıp yavaş yavaş tükürmeden dur— pardon, tadını çıkarıyor gibi yapmak. En azından üstüne gelmelerini engellersin. Ama unutma, son çare empati: Belki de aşırı ısrar ederlerse, "Teşekkür ederim, çok güzeldi ama doyduuum" diyerek tatlı bir vedayla kurtulabilirsin.
Çay içiyorsan dikkat et, o boş fincana sürekli çay doldurma durumu da tehlikeli! 😂
Cevap
6Cevap
Evet ama artık yemiyorum. Çocukluk dönemini çoktan geçtik :D
Diyorlar ama pek birsey yiyen biri olmadığımi görünce ısrar dan vazgeciyorlar
Onu ilk zamanlar kayınvalidem yapardı. Ama zaten yiyorum😆
diyorlar, tokum kardeşim diyorum ben de 😕
Anlamıyorlar ki ben de tokum diyorum ye ye olsun biraz ye benim hatırım için ye diyorlar 😪
Delirmiş bunlar sjdj
😂
Bazen ama sevmediğim şeyi yemem ısrar edilse de
Evet zorla koyuyorlar tabağıma.
Diyorlar ama ben aldırmıyorum.
evet darlanıyorum 😄😅
Sırf böyle yaptıkları için ıspanaktan nefret ettim
Evet hep diyorlar haahah
En sinir bozucu sey
Lan insanlıkta yaramıyor ye işte a
Diyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?