Öyle çok istiyorum, öyle çok özlem duyuyorum ki. Benim için çok zaman bir vuslat olacak bu çekilme. Aramızda engeller var ne çare, geceler gündüzler var , hayatın hengamesi ayrı ayrı sıradağlar misali önümde. Nas lar var, insanlar var. Önümde aşılmaz engeller var. Peki sen gözleri güzide , zat-ı Ahsen , senin vuslata özlemin var mı?
Aslında kimsenin böyle bir hakkı yok. Ancak seni seven ve anlayan insanlar sadece iyi olduğunu bilmek isterler. Unutma ki ışığına herkes koşar ama karanlığından bir ben kaçmam. 🎈🎈
Bazen ederler, çok uzun sürmez ama zaten kabuğuma çekilmem. Kendime söz verir, toparlar ayağa kalkarım. Hele de bugünlerde öyle uzun uzun kabukta kalamam yoğun ve stresli bir dönem başlayacak..
Ben bazen 2 3 az kimseyle konusmam akrabalari gitmem bazıları nerde olduğu bilmez saten böyle olması lazım fazla insanlar ile buluşmak ben buradayım demek insan yoruyor
Evet bazen yalnızlığı seviyorum. Acıyorum biramı kuruyorum tezgahı atıyorum oltayı. Deniz balıklar bira ve ben deşarj oluyorum tavsiye ederim en iyi rehabilitasyon...
Bir gün ihtiyacın olduğunda farkedersin bu sorunun aklına mıh gibi çakılı olduğunu ve an anlarsın, bir soru cümlesinin içine kitaplar dolusu nice anlamlar sığdırıldığını. Soruyu öyle bir anlarsın ki, cevap bulmak için adeta , belki tüm cevapları unutmak için bilinmez. İşte o an denizler az gelir , çekilmek istersin kendi kabuğunun deryalarına.