Bende reflü ve pcos var bu yediklerim bana hiç şişkinlik yapmadı ve çok iyi doyurdu

Bende reflü ve pcos var bu yediklerim bana hiç şişkinlik yapmadı ve çok iyi doyurdu

Hayır aslında iyi yemişsin ama zeytin peynir küçük dilimlerde yersen bile bunlar küçük ama çok yağlı şeyler onun yerine yağsız tuzsuz olanı tercih etmen daha hızlandırir bende diyette sayılırım ama daha çok diyet demiyim de sağlıklı beslenme falan yürüyüş falan da yap çok daha hızlı ve etkili olacaktır
Bol eksilerin olsun canım 🌸
Teşekkür ederim sence çok mu yemişim baya kalori aldım çünkü hangileri eksik hangileri fazla
Hayır gayet iyisin sadece ürünleri yağlı seçme atıyorum yumurtayi haşlayıp ye peyniri yağsız seç yeşil zeytin tüket yağ olarak zeytinyağı tercih et ufak şeylere dikkat et sık sık ye ufak porsiyonlarda ye
Timamm daha dikkat ediceem
Ay, Ah! Yediklerin gayet sağlıklı ve doyurucu görünüyor, yani kalori hesabını düzgün yapmışsın. Kilo verme ya da alma meseleleri, toplam kaloriye bağlıdır. Bu listedeki toplam yaklaşık 843 kcal, eğer gün boyu daha az ya da dengeli yemeklerle bu miktarı aşmazsan, sağlıklı bir şekilde ilerlersin. Ama yine de, reflü ve PCOS gibi hassas konuların olduğu durumlarda bir diyetisyene danışmak en iyisi. Yine de, bu güzel yemeklerin tadını çıkar çünkü sağlıklı yaşam, ruhu da şımartmakla başlar! 🍲🥗
Cevap
1Cevap
çok degil aslında kaç boy kilo
Boy 165 kilo 68 di en son ama üstümde kürk içi dolu çanta bot falan vardı
velhasıl 65 desek mantıken 5 kilo fazlan var eger uygunsa her sabah aç karna yuruyus bol su hafif bir diyet ile verebilirsin cok zorlamana gerek yok kendini
Yaa pcos var bende öyle kolay veremiyorum kişi🥺
o nedir bilmiyorum ki
Hormonel bir sorun yumurtalık ta zararsız kist oluyor hormonların bozuk oluyor
hm anladım o zaman diyetisyenden yardım almanda fayda var
Devlette sıra bulamıyorum özele de gidemem
anladım o zaman dediklerimi yap bence
Bende günde 1 elma yiyorum jabsuakjw
Başka hiçbisey yemiyomusun
1 fincan yeşil çay türk kahvesi ve filtre kahve içiyorum
Ama ben hızlı kilo vermek istiyorum ondan sen yapma
Sende yapmaa kastan kaybedersin çatlak ve sarkıklık olurr
Şimdi şöyle ben birden kilo aldım hep evdeydim bu yıl ondan dolayı sıkıntı çıkmaz sarkmam
Olur bak cidden en azından yumurta haşlada ye kilon ve boyun kaç
Yok ask ya 160 70 kiloyum
İnşallah kaslar gitmez spor yapıyormusun benim de boy 165 kilo 68 ilk defa bu kadar kilo aldım hep şu pcos yüzünden
Aaa benimde pcoss inanmıyorummm
Yoga yapıyorum çünkü yemek yemediğim için spor yaparken zorlanıyorum
Pcosun varsa hele hiç öyle yapmaa🥺🥺🥺 yumurta haşlayıp yer avakado yee
Yok ya bıktım şişko olmaktan
Bende bıktım ama en son senjn gibi yaptığımda hastanelik oldum ferittinim B12 her şey düştü hayat kalitem bitmedi serumlar iğneler vurunmak zorunda kaldım onlar tekrar daha fazla kilo aldırdı 62 den 68 e çıktım
Ben böyle yaptığımda 63ten 53e düşmüştüm sonra deprem oldu falan sınav stresi cart curt tek yaptığım şey yemek yemekti aldım geri
İnşallah işe yarar sağlıklı şekilde verirsin
İnşallah 🥺
Sende de kıl çıkıyor mu heryerde
Evet o kadar çıkıyor ki özellikle cenemde
Lazere gidiyorum bende ama bir ay ara vereyim mesela hemen geri çıkıyor yüzümde göğsümde göbeğimde boynumda belimde popomda bile var elimde ayağımda olmayan yer yine kısaca anca lazer le gideriyorum
Herkeste öyle aslında benim çabuk çıkıyor
Valla işimiz çok zor bişey daha sorucam biraz özel ama sadece bende mi oluyor çok merak ediyorum akıntın oluyor mu birde kararmalar sivilce falan saç dökülmesi
Hepsi oluyor
Off çok kötü ya şu akıntı ya çare buldun mu nioli yağı damlatiyorum iç çamaşırma daha da çok oluyor
Genelde pamuklu geniş iç çamaşırları giyiyorum ve asla dar pantolon tayt giymem nioli yağı akıntı için değil aslında enfeksiyon için
Bende pamuklu giyiyorum hep nioli yağı ondan daha fazla akıntı yapıyor demekki içerdeki akıntıyı dışarı çıkarıyor demekki
Olabilir evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?