Babamın işi gereği Romanya’ya taşındık. 2 sene sonra geri geldik. 2 tane küçücük hamburger 🍔 + kola🥤 aldım.
430₺ 💰 ödedim 🤨
Ben daha güzel ve daha büyük hamburgeri yaklaşık 4€’ya Bükreş’te yerdim hemde onun içindeki et daha lezzetli.

Babamın işi gereği Romanya’ya taşındık. 2 sene sonra geri geldik. 2 tane küçücük hamburger 🍔 + kola🥤 aldım.
430₺ 💰 ödedim 🤨
Ben daha güzel ve daha büyük hamburgeri yaklaşık 4€’ya Bükreş’te yerdim hemde onun içindeki et daha lezzetli.

CHP CHP CHP CHP bu parti kapatılıp köyüm atanmadığı süreçte bu ülke refaha ermez
Kilictaroglunun bile bugünkü açıklaması ben çalmadım sa çalanları savunan bu İsrail partisi varken bu enflasyon dusmez
CHP’yi kapat hiçbir şey değişmez. Akp CHP hepsi aynı 💩 birbirine çamur atarlar hepsi aynı. Sadece kendi ceplerini düşünürler vatandaşa zirnik koklatmazlar. Kendileri trilyonlarla oynarken lahmacun alamayan vatandaşlarda bunlar arasında kavga ederler 😂
Diyorsun yani
Demiyorum öyle zaten! En son vatandaşın lehine ne yapmışlar bunlar? Biri ha bire zam yapar, ek vergi çıkarır, vergilere zam yapar. Diğerinin ne olduğu belli değil.
Cevap
8Cevap
Geri gidin durmayın bence. Yaşanmıyor bu ülkede
Avrupa babamızın ülkesi yaa onlar da bizi bekliyor 🤣
E olsun kasjdlkasdk
Ablam bu fiyatlara alismaya bak. Kötunun iyisini yasiyoruz suanda
Bence kötünün kötüde olabilir. Hersey çok kalitesiz ve aşırı pahalı. Evde ocak arızalandı akşam yine hazır yemek zorunda kaldık lahmacun siparişi verdik içinde et tadı yok. Tanesi 35₺’ye aldik.
Şu an 100 tl'den assagiya bulamazsin. Çok ucuza almissiniz
140₺ porsiyonu. 2 sene önce 30-40₺’ye yerdik porsiyonunu şimdi tanesi o fiyatlara olmuş
Her türlü haltı kendileri yedi, ama kabahati sorumluluğu halka kilitlediler. Sen düşün artık
Aptal misin gerçekten bu soruyu burada bulcagini mi saniyon akıllı olsan zaten marketlerin her hafta zam yaptığını bilirdin
Marketler kafasına göre dünyanın hiçbir ülkesinde zam yapamaz. Yaparsa anayasal suç işlemiş olur
Haklısın ama Uygun bu arada
Nasıl uygun yaa Romanya’ya gitseniz demek ki bunlar enayi bu kadar ucuza satıyor dersiniz 😒
Kesin deriz
Örnek verirsek pidem restoran Bükreş’te avm’de var. Kaşarlı tavuklu pide TL’ye çevirirsen 110₺ asagi yukarı burada 169₺. Buyur burdan yak
Fiyat algımızı yitirdik biz burada. Gerçekten ne uygun ne pahalı ayırt etmekte zorlanıyoruz
İnsanlar asıl suçlu olan köyün gibiler
Dolar olmuş 40 battı ülke
Dolarla alakalı değil alım gücü yok. Dolar 1₺ de olsa alım gücü yükselmezse bisey değişmez
Arjantin’de de sürekli dolar yükseliyor sürekli enflasyon oluyor orada neden kimse ekonomik sıkıntı çekmiyor? Çünkü alım gücü yüksek
Arjantin’de yaşayan bir Türk bulursan sor bakalım ekonomi kötü mu iyi mi? Kötü olsa orada ne gezsinler 🤣 maaşlarına enflasyonla beraber her ay artıyor yılda 12 kere zam geliyor bizdeki gibi 1 kere 2 kere değil
Cem Uzan tabii ki
Git gelme o zaman
maalesef donemiyorum Avrupa’ya 😑 dil kursu bahanesi ile gitmeye çalışacağım bakalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?