Kanada %8
Almanya %7
Yeni zelanda %7 enflasyon
Türkiye %80 (Tüik verisi) , hissedilen %170
Çikolata bile alamayacak hale geldik Gramajları bile düşürdüler Fırsatçılık ve enflasyonla fiyatları dudak uçuklatacak seviyelerde. Kiralık daire yok , pazar ateş pahası , et süt hayal oldu , eğitim desen her yıl milyonlarca öğrenci sınava tekrar hazırlanıyor seneleri heba oluyor , sağlık desen suriyelilerden falan sıra gelmiyor , adalet desen hükümet lehine dönüyor , ne olacak böyle?
Açıklamaların birbiri ile çelişiyor.. Millet ekmek derdinde, sen çikolata... Kiralık daire yok ise millete para var ki kiraladığı için hem daire yok hem de olanın fiyatı yüksek.. Demek ki bu para bir tek sen de yok.. Pazar ateş pahası ise, satamadığı hıyarı pazarcı kendi yer.. Satıyor ki pazara getiriyor.. Eee alamayan bi sen varsın demek ki.. Madem ülkede hayat yok, öğrenciler neden sınava hazırlanıyor ki... Herkes köyüne dönsün... Hastaneler Suriyeli dolu ise, demek ki Türkler rahat ve keyfi yerinde olduğu için hasta olmuyor... Suriyelilerin sırtından geçiniyor, onları hasta ediyorsunuz... Nankörlüğünüzde cabası.. Sen hakim savcı olsan kimin çıkarına karar verirdin... O kadar dürüst müsün gerçekten... ? Kendi yazığına kendin inansan zaten soruyu gizli sormazdın...
Bomboş bir paragraf yazı. Cahilce
İddialarımı bayağı bi detaylı açıklama yaparak çürütmüşsün :) Tebrüüüükler :)
Bir müslüman olarak cevap vermem gerekirse İslâm'da para altın veya herhangi bir şey biriktirmek haramdır topluma faydası olucak şekilde döndürülmelidir bu iş kurmak işçi istihdamı sağlamak yoksulu giydirmek açı doyurmak vesaire özetle ülkedeki herkesin parayı ayırması ve mali riske girmek istememesi ekonomiyi tepetaklak etti
Hiç böyle düşünmemiştim haklılık payınız olabilir. Ayrıca bazı insanlar bencil olmuş hep bana yep bana
@üyeolmakistemiyorum5 saçma sapan bir açıklama yapmış o yüzden daha önce düşünmemiş olman normal
Bizde maliyet enflasyonu var. Üretmiyoruz, her şeyi ithal ediyoruz. 20 yılda ne varsa satıldı. Çıkıp birde utanmadan paramız var dışarıdan satın alırız dediler. Enflasyonun temel sebebi bu işte
Maalesef gelinen son nokta bu ama biz cevabımızı sandıkta vereceğiz madem başka türlü tepki veremiyoruz tepkimizi orada göstereceğiz
Teşekkürler
Cevap
1Cevap
namazsizlik galiba
işin kötü yanı ateist bir nesil de yarattılar
Allah onlara hidayet nasip etsin
ben namaz kaçırmayan bir insandım bu siyasal islam yüzünden nefret ettim
seni doğru yolundan saptiracak şeyler illaki karşına çıkacak.. Sonuçta hiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmez bro
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?