Çok sinirliyim şuansizce nasıl bi karar vermeliyim?

Şimdi şöyle sabah kocam cocuklara yiyecek hazırlamış ben uyuyordum orucluyum tabi oda ama dün ben erken kalkıp cocuklarla ilgilendiğim icin bugünde o ilgilendiğim neyseki dün cocuklara boyama kitabi almıştı (cikmayan boya kurşun kalem gibi) cocuklarda asla bu tarz şeylerle oynamayı bilmiyor kac kere uyandığıma rağmen ellerine tutuşturmuş cocuklarda gidip tüm koltugu boyamış lar 😡😡 suç tabi kocam olacak kişide neden mesela bile bile verirsin dimi? Sonra kalktığımda gördüğüm manzara karşısında çıldırdım bağırdım kocama haliyle sinirden biseyi yere attım sonra ağız kavgamiz baya büyüdü bana en son dediki sen sinir hastasisin nolcak boyanmış sa sen timarhaneliksin cart curt birden bana nededi biliyor musunuz? Offf biktim senden seni tanıdığım güne lanet olsun seni boşayıp başka herhangi bir ile evleneceğim göreceksin sonra annesini arayip fikir çözümü bulacam dedi 😂 bende küfürleri bastim tabi bu nedemek yaaa şakami hayatimin şokunu yaşadım resmen sonra dedimki git anasinin kuzusu anana ağla na*usuz gibi laflar dedim kendimi asla tutamadım bunu asla ama asla unutamam ben , siz nasil bir yol çizerdiniz?

Çok sinirliyim şuansizce nasıl bi karar vermeliyim?