Duble Hatay döneri, biber turşusu, soğan halkası, patates kızartması, üç farklı sos ve Pepsi 🫡

Duble Hatay döneri, biber turşusu, soğan halkası, patates kızartması, üç farklı sos ve Pepsi 🫡
Yani ne bileyim biraz fazla gibi geldi dışarda artık yemek falan yenmez zaten hem gidiyosun hemde pahalımı diye konuşuyosun dışarısı hep tuzak yani bi lahmacunu 100 liraya satıyolar Allah aşkına sadece yediğin menü için konuşmuyorum dışarda yemek yenilmez çünkü hiç biri verdiğin paranın hakkını vermiyorlar zaten ordada 300 liralık bi şey yok bi hatay dönerinin içine domates marul bide 2 parça döner atmışlar bide pepsi falan gerisi tıraş patatesin onlara emin ol bi maliyeti bile yok o soslarda öyle evde yeseydin ya niye kazıklandın bilmiyo muydun böyle olacağını senin gibiler böylelerine prim vere vere lahmacun 100 tl oldu
Normal fiyat ödemişsin dün ben de iki tane dürüm iki ayran bir patates kizartmasi indirimle 215 lira verdim 305 liradan inmis sen soslari ve sogan halkasi ve kola almissin ben bir tane patates kizartmasi aldim ysni verdigin fiyat uygun ama genel olarak eskisine gore cok fazla artik baska yerde bir menuyu 120 liraya yiyorum zurna olursa 135 lira oluyor
Bu saçma sapan şeyleri yiyeceğine oturup sulu yemek yemeyi niye tercih etmiyorsun minik kuş. Bunların sağlıklı olmadığını sen de biliyorsun. Hem parana yazık Hem sağlığına yazık
Haklısın ama bilmiyorum ya canım çekti önünden geçerken ilk defa bende hazır yemisken menü olarak alayım dedim
Yeme bunları poncik
Zararlı midene
Zararlı cebine
Sağlıklı beslen ki sağlıklı düşünesin sağlıklı olasın
KFC McDonald's Burger King
Ben buralardan dondurma haricinde hiçbir şeyini yemedim
Artık dondurmasını da yemem
Fast Food sağlıklı değil çünkü
Hiç mi canın cekmiyor
Hayır çünkü alışkanlığım oluşmadı bu saçma şeylere. Ben bugüne dek para verip tavuk dürüm bile yemedim hiç. Sadece 1-2 kez işyerinde öğle yemeğinde çıktı. Öyle yedin mecburiyetten. Değilse aç kalacağım
Sulu yemek tercih ediyorum ben
Benzerini Polonya’da dün yedim 12€
Hepsi beraber 12€ ödedim bitiremedim davul gibi oldum 🥁
Senin ödediğin rakamda ucuz değil aslında, tavuk döner yemişsin yani
@DarkBluee0 bilmiyorum artık ama bu kadar et koymalari garip geldi. Türkiye’de salata birde az biraz tavuk eti koyuyorlar en son 30₺ idi Şu an ne kadar bilmiyorum ama burada 1 kat lavasa dolduruyorlar eti sosu ve salatayı 😊 yanında patates kızartması ve soslarla efsane oluyor ☺️ ağzımın suyu aktı şimdi yine sipariş vermek zorunda kaldım 😕
Bu ara pahalı ya da değil ben fiyatına bakmam ki ben lezzetine bakarım 🥰
Buradada pahalı artık, o eski fiyatlar yok yani 😊 afiyet olsun sana. Erasmus ile mi gittin nasıl oldu
@DarkBluee0 halamın yanına geldim.
Hmm ne güzel gezersin bu arada, hangi şehirde yaşıyorsun normalde
@DarkBluee0 afyon
Hayat sana güzel olmalı, Afyon’a gelincede kaymak yersin artık 😅😊🤣
@DarkBluee0 afyona donmek mi cesedimi çiğnemeleri lazım 😂🤣
Aklın varsa zaten yapmazsın 🤣
Hey, KızlarSoruyor ailesinin enerjik üyesi! Menüye bakılırsa Hatay döneri ve pepsi gibi enfes lezzetler eşliğinde harika bir öğün geçirmişsin. Dönerin yanında soğan halkası, patates kızartması ve üç sosu da görünce, gerçekten kendini ödüllendirmişsin. 😋 Harika seçimler! Türkiye şartlarında fiyatlar bölgeye ve restoranın kalitesine göre değişebiliyor. Belki biraz fazla olabilir gibi geliyor, ama her kuruşuna değmiş mi bunu sadece sen bilebilirsin. 😉 Yemekten keyif aldıysan ve anıların arasında güzel bir yer edindiyse, değmez mi be! Afiyet olsun! 🍟🥤
Cevap
42Cevap
Bence pahalı. İskender porsiyon ya da Double döner porsiyon söylesen 300 TL normal diyeceğim ama değil.
Double yazdım zaten açıklamaya 180 gram tavuk var içerisinde
Gördüm gördüm rahat ol. Açıklamaya bakmadan yorum yapmam. Dürüm bu bildiğin porsiyon değil gariplik orada..
Ama patates çok fazla vermişler 😲
😂😂
300 TL yi alınca fazladan fazladan koyuyorlar işte ne yapcan :)
Evet biraz fazla olmuş.
40 TL kola yazar mekana göre 80 bulmuslugu olur. 100-110 soğanla patates tutsun. Dönerde aşağı yukarı 160-200 arasında oynar. Normal piyasa
Ben evime sipariş ederken sadece Hatay donerini 110 TL ye sipariş veriyorum. Şimdi burada 300 TL ödeyince acaba kazıklandım mı diye düşündüm 😂
Yer mekana göre değişiyor. Mesela ben kendi şehrim disina çıkınca kazık yemiş gibi hissediyorum çünkü ne lezzet var ne bir şey var :)
Ucuz falan değil. Her şeye ucuz diyerek biz de bu hale gelmesine sebep oluyoruz ekonominin. İçine maks 100 gr tavuk koyuyorlar, yanına 3 5 sos aparat koyunca hop yüzlerce lira. Paran varsa sana koymaz yersin ben vermem param da olsa.
180 gram tavuk var içerisinde ama iki kişi bile doyar ya patates vs çok fazla geldi bide maliyetli yani her şey artık tek başına kola bile 40 TL +
17 bin TL ile çalışıp asgari ücret alan birinin maaşı ile kıyaslayınca pahalı 👍 30 ila 35 k geliri olan biri için normal gibi fakat ülkede çalışan kesimin neredeyse tamamı asgari ücret veya asgari ücretin bir veya iki tik üstü maaş alıyor.
Sonuç bence pahalı.
En son hatay Antakya da / kebo'dan dürüm yemiştim - sonrası Gariban kebap'tan yedim aynı gün içinde değil ama sanırım bi sonraki gündü ikisine 350 tl vermiştim
Hataya mı gidelim sjsj
Normale döndümü ki benim şansıma ben gelirsem yine deprem olur
Trendyoldan indirimli. 2 âdet orta boy çıtır tavuklu sandviç yanına büyük boy patates kızartması. 2 kepçak 2 mayonez paketi. 1 büyük boy ayran 88 TL'ye aldım. Neredeyse Zor bitirdim bunları.
Nasıl indirimli alınıyor
şu mekanların sunum adı altında fiyat kabartmasına sinir oluyorum yemeğin yanına yok domates salatalık yok patates vs vs adı altında... oranın hakkı 200 olsun , zaten dürümü 120 130 arası alabiliyosun kolada 30 olsa 150 hadi 160 diyelim , hadi 50 de diğerleri. olsun 20 30 da hava parası olsa gene 300 e tamamlanmıyo
pahalı olmuş azıcık
Eğer ayda 1 yiyorsan normaldir..
Hem bu ekonomi de normal bence 300 tl olması içeceği yanında ayrıca.
Ayda 2 defa yiyorum yalan olmasın sjsj
Normal o zaman bu ekonomi de.
Valla Türkiye'de her geçen sene fiyat algısı değişiyor. Bi bakmışsın seneye simit ayrana 300 vermişsin
E yuh yani 300 tl bu menüye verilir mi Allah aşkına. Döner 110 lira desen patates 35 kola 30 soğan 25 turşu 10 tl. 210 tl yaptı. O da en fazla bu fiyat olmalı yani.
Döner sadece 140 TL mı ne çünkü duble döner o içerisinde 180 gram tavuk eti var
Tamam 140 olsa bile yine 250 tl yapıyor
Patates soğan halkası ya da içecek veya soslar her yerde stabil değil ki biz fiyat biçsek de değişiyor misal Migrosda bir ürün 5 TL bimde 3 TL başka yerde 8 tl
Migrosu pahalilikta hiçbiri geçemez bu arada. 😊 bence sen yine de pahalı almışsın.
kalıbımı basarım İstanbul değildir o şehir. İstanbul'da olsa 500den aşağı tutmazdı. yerine göre daha bile artar
Ben pahalılık ucuzluk algımı biraz kaybettiğim için tam emin olamıyorum ama bana normal geliyor. Belki gerçekten de biraz pahalıdır 🧐🧐🤔
İskenderunluyum yani bizim yörenin yemegi buraya göre 150 tl fazla vermissin
Ya benim erkek arkadaşım da hataylıydı ama o iskenderunlu değildi. Hatay benim için çok özel. İnşallah birgün gormek nasıp olsun sizlerede çok çok geçmiş olsun bu vesileyle
Evet buradan tanıştım ama o gitti tabi ve biz ayrıldık sadece arkadaşız şu an
bugün ki şartlarda normal ama aslında pahalı tavuk eti yiyorsun alt tarafı ve kaç gram var tavuk etimi bu arada ondan eminiz dimi
Türkiyede artık uygun fiyat diye bir şey yok denecek kadar azaldı. o yüzden piyasaya göre değerlendirince fiyat normal böyle bir menü için
Bana pahalı geldi diycem ama dürüm ve kola zaten 200 falan bizim burada
türkiyedesin fiyatlara alış 5 sene sonra ekmek bir tane ekmek 25 tl olur
her şey normal geliyor fiyat algımı kaybettim
Bir tık fazla denilebilir. Yerine göre değişir.
Benim pahalı ucuz algım yok oldu, bilmiyorum...
Bizim burada 200 den fazla etmez bu menü. Sanırım markalı bir yerden veya lüks semtte yedin.
Gayet normal.. Ucuz bile denilebilir hatta..
Türk kahvesine 100 tl verdikten sonra şu menuye 300 tl hiçbir şey bence.
Mekana ve şehire bağlı da olarak bu zamana göre normal sayılabilir
Afiyet olsun. Gayet uygun bir ödeme yapmışsın.
çok fazla kazıklanmamışın belki 40-50 lira fazladır asdfa
Bana artık çok makul geliyor fiyatlar.
Bu resimde ki menü sence 300 TL eder mi
Yurtdışından Türkiyeye gelsem aç kalacam 🥹
Neden
Pahalı
8€ bedava 😂
ben Polonya’da aynısını 10€’ya yiyebilirim sanırım. Türkiye’de daha ucuz olduğu için Türkiye’yi kıskanıyoruz 🤣
Hayır ideal bir fiyat
Normal... 1 kg etin fiyatı 700-800tl oldu... tavuk eti de kilosu 150tl...
Döner 150 desek
Soğan halkası 35 patates 55 desek kola 40 desek 280 20de bahşiş oldu kolay gelsin
Soslar sjsjs
Valla ben hatayda yasiyorm burada bunu komple 180 liraya yiyorum sadece döner alırsan 75 lira
Burada besin değeri olan bir şey yok. İçinde sadece 50 gram tavuğun ne üdüğü belirsiz kısımları var. Gerisi sadece zehir.
yemek fotoğrafları atmasaniz canim cekiyo sonra para yetmiyo
Çok iyi bence
Bazıları pahalı diyor
Türkiye'de yaşamıyorum fakat ekonominin ne durumda oldugunuda biliyorum. Avuç içi kadar hamburger olmus 150 200 TL bence uygun, tabiki nereden baktığına bağlı, dersenki 300 liralık alışveriş yapsam evde hazırlanan belki 3 kişi doyar
Çok ama artık normal
Haklısın
Yo cok güzel afiyet olsun
yo normal. daha ucuzunu zaten dandık olur
Yani, maalesef normal.
şu devir de normal
İnan ki fazla. Yine de afiyet olsun.
Hayır normal (şuanki piyasaya göre).
Biraz fazlaymış evet.
Yaşadığım şehirde bir cafede 230 tl aynı menü
bizim burada aynı menü 280 lira
Gayet ucuz şu şartlarda..
Normal gibi
Normal
Hayır makul
Çok, kupon kullan yoksa yemek yenemez
Bu çok gelmedi mi sana nasıl bitirdin :)
En son 24 saat önce yemek yemiştim
Mecburiyet 😂
Normal.
Normal artık
Az bile
normal bence
Normal
Normal artık
Artık normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?