Yaklaşık 2 haftadır Abd'de kuzenimde kalıyorum. Burada bisey fark ettim. Ubereats öğrencilere özel menü veriyor. Belki inanmayacaksınız ama bu menüyü 20$'a aldım. Hamburger ve patates cipsini az önce yedik tika başa doydum ☺ akşam diğer hamburgeri + nougetlerın kalanını + çikolatalı pastayı 😋 gömücem 😍
2 kişi 1 gün boyunca yediğimiz hazır yemeğin toplam maliyeti kişi başı 10 dolar 😅 sigorta acentasında çalışıyorum saatlik 17.79$ kazanıyorum kısacası çok uygun 🤗
Merak ettiğim bu menüyü turkiyede kac tlye alabilirim?
300 liraya alirsin turkiyede. Evet benimde bildigim abd de hamburger tarzi restaurantlar maddi durumu olmayanlar icindir turkiye de de tam tersi parasi olan gidiyor
milletin moralini bozmayın kardeşim ya tamam gittin unut türkiyeyi ne diye gelip moral s*çıp gidiyorsun sadist misin insanların acı çekmesinden zevk alıyorsun?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Burger dünyasında çalışıyorum. Mk bunlar nasıl kâr ediyor?
2 li hamburger 64tl 2 lı et burger 72tl Kola 10tlden 20tl 2li nouget 84tl Patates cipsi 48tl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
300 falan sanırım
300 liraya alirsin turkiyede. Evet benimde bildigim abd de hamburger tarzi restaurantlar maddi durumu olmayanlar icindir turkiye de de tam tersi parasi olan gidiyor
milletin moralini bozmayın kardeşim ya tamam gittin unut türkiyeyi ne diye gelip moral s*çıp gidiyorsun sadist misin insanların acı çekmesinden zevk alıyorsun?
Burger dünyasında çalışıyorum. Mk bunlar nasıl kâr ediyor?
2 li hamburger 64tl
2 lı et burger 72tl
Kola 10tlden 20tl
2li nouget 84tl
Patates cipsi 48tl
Türk parasına çevir sonra ikiyle çarp işte.
O kadar yoktur yaa
Minimum 150 TL aşağısı olmaz.
Oradan pahalıya geleceğini bilmen yeterli bence.
burada beş yüz tL tutarrr
150 TL falan olur muhtemelen
Yani asgari ücretli birisi sevgilisine ve kendisine bu menüyü ısmarlamak için 1 gün boyunca çalışmak zorunda kalır.
200 Diyelim
200 ve üzeri.
Çok iyiymiş
en az 400 tl..