Yeme & İçme Günde ne kadar şeker tüketiyorsun? aylinnnz Takip Et Xper 4 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben 1-2 Güncellemeler+1 yıl Çikolata vs tatlı anlamında Günde ne kadar şeker tüketiyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Çayda kullanıyorum mecbur evet çok atıyorum. 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 2 ay Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Şeker tüketmem ama tatlı tüketirim 😄 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. ben meyve yerim sadece 1 0 Yorumla
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Şekerle yollarımı ayırdım, bir daha kullanmayı düşünmem inşallah 1 0 Yorumla
S2minkeyfi Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Alternatif olmadiginda kullaniyorum sadece 1 5 Yorumla aylinnnz +1 yıl ne gibi alternatifler var Yorumla S2minkeyfi +1 yıl bal kullaniyom, hakiki bal. Yorumla aylinnnz +1 yıl evet faydalıdır Yorumla S2minkeyfi +1 yıl he sen cikolata vs anlaminda sormussun. Duruma bagli regl harici aramam pek cikolata seker cips vs. Ama regl zamaninda assagi yukari haftanin 7 gunu🥲 Yorumla aylinnnz +1 yıl olsun ya normaldir her kız regl zamanında çok yer Yorumla
Sıradan33 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hiç küp şeker tarzı şeyler yıllardır kullanmıyorum 0 3 Yorumla aylinnnz +1 yıl tatlı şeyler küp şeker değil Yorumla Sıradan33 +1 yıl Adetli deyince kafa oraya gitti tatlı hergün tuketmem ama yerim yani Yorumla aylinnnz +1 yıl anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çayda kullanıyorum mecbur evet çok atıyorum.
Şeker tüketmem ama tatlı tüketirim 😄
ben meyve yerim sadece
Şekerle yollarımı ayırdım, bir daha kullanmayı düşünmem inşallah
Alternatif olmadiginda kullaniyorum sadece
ne gibi alternatifler var
bal kullaniyom, hakiki bal.
evet faydalıdır
he sen cikolata vs anlaminda sormussun. Duruma bagli regl harici aramam pek cikolata seker cips vs. Ama regl zamaninda assagi yukari haftanin 7 gunu🥲
olsun ya normaldir her kız regl zamanında çok yer
akşamları bi cikolata
Hiç küp şeker tarzı şeyler yıllardır kullanmıyorum
tatlı şeyler küp şeker değil
Adetli deyince kafa oraya gitti tatlı hergün tuketmem ama yerim yani
anladım
Çayı kahveyi şekersiz içerim
Neredeyse hiç.
max 1
Hiç tüketmem
Kullanmıyorum
Tuketmem