Öglen 1 aksam 10 arasi çalışıyorum saat 4 ten 5 e kadar mola ve saat 7 den 7 bucuga mola eve saat 22 den somra gidiyorum 22:30 gibi yemek yerim sizce gecmi 1 saat somra uyuyorum

Öglen 1 aksam 10 arasi çalışıyorum saat 4 ten 5 e kadar mola ve saat 7 den 7 bucuga mola eve saat 22 den somra gidiyorum 22:30 gibi yemek yerim sizce gecmi 1 saat somra uyuyorum
Saat 22:00'dan sonra yemek yemenin sağlık üzerindeki etkileri konusunda çeşitli görüşler bulunmaktadır. Bazı diyetisyenler ve sağlık uzmanları, gece geç saatlerde yemek yemenin sindirim sorunlarına ve kilo alımına neden olabileceğini belirtirken, diğerleri bu konuda daha esnektir.
Gece geç saatlerde yemek yemenin olumsuz etkileri genellikle yatmadan hemen önce büyük bir öğün yemenin sindirim sürecini yavaşlatabileceği ve uyku kalitesini bozabileceği düşüncesi üzerine kuruludur. Ayrıca, gece geç saatlerde atıştırmalıklar genellikle sağlıksız seçenekler olabilir, bu da kilo alımına yol açabilir.
Ancak, her bireyin metabolizması ve yaşam tarzı farklıdır. Dolayısıyla, bazı insanlar gece geç saatlerde hafif bir atıştırmalık yemenin kendilerine zarar vermediğini bulabilirler. Önemli olan, genel olarak dengeli ve sağlıklı bir diyet sürdürmektir.
Saat 22:00'dan sonra yemek yemenin sizin için uygun olup olmadığına karar verirken, kendi sağlık durumunuzu, yaşam tarzınızı ve kişisel ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmanız önemlidir. Ancak ben gece geç saatlerde yemek yemeyi tercih etmem hatta öğle yemeği bile yemiyorum.
🙂🙂
Teşekkür ederim
Cevap
3Cevap
Evet yenir
Ne zaman acıkırsam o zaman yerim.. Saat kaç olursa olsun..
Hafif şeyler yemelisin sanki
Ben yiyemiyorum
Yenir fakat 2 saat sonra yatmalısın
Yenebilir
Yenmez o saatte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar