kendisi 95 100 kilo hergün domates kesip kaşar kesiyor 3 4 dilim yarım ekmek yiyip kalkıyor karnım doyuyor diyor sizce ne yapabilirim. yediği şey daha güzel kahvaltı hazırlayayım diyorum hayır diyor.

kendisi 95 100 kilo hergün domates kesip kaşar kesiyor 3 4 dilim yarım ekmek yiyip kalkıyor karnım doyuyor diyor sizce ne yapabilirim. yediği şey daha güzel kahvaltı hazırlayayım diyorum hayır diyor.

İlk önce spor a yazıl ondan sonra kalori açığı olustur ekmek pirinç hamur işi abur cubur kes kola kes. Balık tavuk bulgur pilavı gibi yağsız şekilde tuket canın çok şeker çeker ise bir dilim bitter çikolata ye ama bir dilim haşlanmış yumurta kepek ekmek iki dilim yeşillik bende böyle yaptım hala yapıyorum
Cevap
8Cevap
Az yemek bu
Her gün aynı şeyi yemek hem sağlıksız hemde o kadar çok yemekte doğru diil. Daha farklı şeyler yemeli ve biraz dikkat edilmeli
Kilo vermek icin yapiyosa yanlis
5 zeytin
1 domates
1 salatalik
Ceyrek ekmek
2 yumurta
1 kase yogurt
1 soğan ama ( yarım )
Kucuk parca beyaz peynir
Doymadim derse 1 kase yulaf
Yarım ekmekle karın zaten doyar sağlıklı değil ama aç da kalmıyor
Kesinlikle sağlıklı değil kilo vericem diye veya sabit tutacak diye sağlıgından olabilir.
Vallahi ben hiç sağlık düşünmem kilo falan umurumda değil canımın istediğini yerim
Onun yerine hiç kahvaltı yapmasın Sadece akşam yemeğini yese ve ekmek yemese daha iyi olur
Peynir çok fazla. Peyniri azaltmalı. Domates salatalık ve haşlanmış yumurta yiyip ekmeği de baya bir azaltsın.
Değil tabi.
Eh işte
Sağlıklı gibi
Hayır değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?