hic sorma bende de oyle olmustu. ilk gordugumde dedim alicam. soyle bi kivimsi cilek vs gibi bi tropik meyve lezzeti beklerken. turp gibi bisey cikmasi sinirimi bozdu. allaha sitem edecektim nerdeyse. tadi tutturamamis diye 😂
Aklıma ne geldi.. adamın biri arkadaşına diyor yardıma muhtaç birisi varsa bildiğin yardım edelim. Oda diyor biri var neyse arabayla malzemeyi götürüp kapı çalıyorlar içeri girip yardımı veriyorlar.. işin en acısı.. yardımı yapan kişi diğerine diyor. Bir dahakine gerçekten ihtiyaç sahibi olan birisini öner.. oda niye ne oldu abi diye sordu cevap şu.. hayatımda ilk defa avakado suyunu burada içtim oda ikram ettiler 😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Alırım denerim. En fazla tanesi 100₺ olacak ama ciddi merak etmem gerek
Ben almazdım yani tadını merak ediyorum ama benim için dünyanın sonu değil ayrıca yemeklere çok anlam yüklemiyorum
hic sorma bende de oyle olmustu. ilk gordugumde dedim alicam. soyle bi kivimsi cilek vs gibi bi tropik meyve lezzeti beklerken. turp gibi bisey cikmasi sinirimi bozdu. allaha sitem edecektim nerdeyse. tadi tutturamamis diye 😂
merak ettiğim bir meyve var ama sanırım ülkede yok 🙄 ejder meyvesini ise sayısız kere yedim ve abartılıyor bence
Ay bu meyveyi rüyamda gördüm ahahahs kiviye benziyormuş öyle diyorlar ama yemedim hiç çok pahalı
Ejder meyvesi olabilir. Reis ağzının tadını bilir çünkü.
Yani orta fiyatlı bulmaya calisirim. Mesela sushi merak ediyorum ama yemiyorum çok pahalı.
Evet yani birkez hayata geliyoruz denemeli merak duygusunu gidermeliyiz.
O fiyatı hemen verebileceğimi sanmıyorum, değdiğine inanmam ve gelirimden emin olmam gerekiyor.
Her tadını merak ettiğin şeyin tadına bakma bence 😂
Hiç tadını bilmediğim meyve meyve suyu içecek ne varsa fiyatına bakmadan denemişimdir çok şükür…
Attığınız meyvenin tadı güzel değil mi
Neye benziyor tadı
İlginç olan da o tadı yok
Fark etmiyor canım isterse alırım.
Merak ediyorsam alırım
Umurumda olmaz parası
O kadar pahalıya yanasmam değmez
Aklıma ne geldi.. adamın biri arkadaşına diyor yardıma muhtaç birisi varsa bildiğin yardım edelim. Oda diyor biri var neyse arabayla malzemeyi götürüp kapı çalıyorlar içeri girip yardımı veriyorlar.. işin en acısı.. yardımı yapan kişi diğerine diyor. Bir dahakine gerçekten ihtiyaç sahibi olan birisini öner.. oda niye ne oldu abi diye sordu cevap şu.. hayatımda ilk defa avakado suyunu burada içtim oda ikram ettiler 😂😂😂
Bu ne ki?
Ejder meyvesi
Nasıl Bi tadı var
Öyle bir çılgınlık yapmam.
Hayır aman kalsın
Alırım, farketmez
Alırım
Kırmızı sütyen sanan bir ben miyim
Alırım yemeğe sınırsız para veririm 😂
Alırım
Alırım
Alırım