Annem başladı yine seninle evlenecek insana üzülüyorum diye. Bu niye dağıldı yaa ağlayacağım valla jajxkkska

Annem başladı yine seninle evlenecek insana üzülüyorum diye. Bu niye dağıldı yaa ağlayacağım valla jajxkkska

Un oranı az gelmiş olabilir. Kullandığınız unun kalitesine göre uyguladığınız tarif değişiklik gösterir. Kıvamını sizin ayarlamanız lazım. Sıcakken kabından çıkarmayın iyice soğusun.
Bir de tadı güzelse, dağılsa ne yahu. Ben aramam şahsen. İştah açıcı görünüyor. Ama denemeye devam 🌿
Kalıptan kek soğumadan çıkartırsanız dağılır.. soğuyunca olduysa unu az gelmiştir ama sanmıyorum öyle gözükmüyor.. kalıbınız iyi yağlanmamış yasa kalıp kötüdür
Benden güzel yapmışsın aşko nesi kötüü
Kumdan kale gibi yıkıldı aşko baksana
Kek kalıbı bozuk hocam senle katiyen alakası yok asdhjs
Ben de öyle düşünüyorum inanır mısın jakkxkk
Cevap
14Cevap
Ah anneler hemende laf verirler gadası
Bence olmuş aşko yani ben bu kadar bile yapamam. çok güzel görünüyor. bana da yapar mısın haftaya doğum günüm :D
dağılmış seninki en azından, benimki kabarmıyor mal kek.
Kek kalıbını yağlayinca üzerine biraz un serpistir oyle dök biir de kek tam soğumadan çıkarmaya çalışma
Kek yaparken içine karbonat kat 1 çay kaşığı asla dağılmaz
Gayette güzel görünüyor eline sağlık bayıldım ben valla canım çekti
Sıcakkrn kalıpta elleme sogusun öyle cıkar ole parcanaır bife yağı fazla olmuş sanki
Aman her şekilde yenir üzülme ununu az koymuş olabilirsin.
Dagılsın önemi yok hocam. Midede zaten dağılacak 😂
Malzemeler bozuk ya ya da diri fırın senlik değil kuzum sjsjjs
Hocm çok güzel olmuş bi çay tabağında bir çay kaşığı kadar yesem bana yeter
Un oranı süt oranı bunlar yeterli olmayabilir.
bir şeyi de başar ya. Yine fiyasko yine fiyasko. Neyse ki kahve yapma konusunda iyisin...
İçine yağ koyduysan biraz fazla olmuş olabilir hocam bundan kaynaklı olabilir ama cok şahane gözüküyor gece gece acıktım mi nedir 🙄
O kadar da kötü durmuyor biraz kalıptan çıkarırken herhalde sıkıntı oldu biraz da az pişmiş duruyor tadı nasıl?
Sanki iyi pişmemiş ici asko
Sanırım aşko
Mis gibi olmuş yaa seni alan yaşadı
yağı fazla ya da iyi çırpmadın
İyi pişmedi ya da eksik malzeme
Cok guzel gorunuyor ,
Sen bence kek yapma hatta yemek dahi yapma 🤣
Bu ne kumdan kale gibi 😂
Olmamış bu
Unu eksiktir
El yapımı yemem hayatta. Borek corek olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?