Yeme & İçme Pilates, fitness yapan birisi akşam yemeklerinde ne yemeli? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Pirinç pilavı olur mu tavuk döner dürüm Güncellemeler+1 yıl Erkekler nerdesiniz bilgilendirin bizi Pilates, fitness yapan birisi akşam yemeklerinde ne yemeli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
aaaajjkejk67 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Bende dün başladım biri bizi bilgilendirirse çok iyi olur beslenme konusunda 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayırlı olsun Yorumla
thesunshine09 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl dürüm değilde rahartlıkla tavuklu pilav yiyebilirsin 0 1 Yorumla aaaajjkejk67 +1 yıl Ne kadar mesela Yorumla
Vanwa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Tavuk pilav ve yanında yeşillik gayet iyi 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Pirinç kilo aldırmaz mı karbonhidrat Yorumla Vanwa +1 yıl Yağsız yemeklerden ve geç yemekten carbonhidratlı besinlerden biraz feragat gösterilmesi lazım proteine devam 😊 Yorumla Soran +1 yıl Mısırlı nohutlu tavuklu pilav iyi mi Yorumla Vanwa +1 yıl Gayet iyi Yorumla Vanwa +1 yıl Ordaki hocalar beslenme programı yapmıyor larmı Yorumla Soran +1 yıl Ben yurtta kalıyorum spor salonu yurtta Yorumla Soran +1 yıl Seni hocam sayıp pilavı sipariş ettim Yorumla Vanwa +1 yıl Ha anladım aslında yurtta nasıl bır duzeniniz var nasıl yapılıyor boy kilo endeksin nasıl hepsini bilinmesi lazım Yorumla Vanwa +1 yıl 😂😂 Yorumla Vanwa +1 yıl Yardımcı olurum sıkıntı değil Yorumla Soran +1 yıl Ben sana boy kg söylesem yardımcı olabilir misin Yorumla Vanwa +1 yıl Eğer ki hem beslenme hem de çalışma programın yok İse yardımcı olurum 😊 Yorumla Soran +1 yıl Takip ettim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende dün başladım biri bizi bilgilendirirse çok iyi olur beslenme konusunda
Hayırlı olsun
dürüm değilde rahartlıkla tavuklu pilav yiyebilirsin
Ne kadar mesela
Tavuk pilav ve yanında yeşillik gayet iyi
Pirinç kilo aldırmaz mı karbonhidrat
Yağsız yemeklerden ve geç yemekten carbonhidratlı besinlerden biraz feragat gösterilmesi lazım proteine devam 😊
Mısırlı nohutlu tavuklu pilav iyi mi
Gayet iyi
Ordaki hocalar beslenme programı yapmıyor larmı
Ben yurtta kalıyorum spor salonu yurtta
Seni hocam sayıp pilavı sipariş ettim
Ha anladım aslında yurtta nasıl bır duzeniniz var nasıl yapılıyor boy kilo endeksin nasıl hepsini bilinmesi lazım
😂😂
Yardımcı olurum sıkıntı değil
Ben sana boy kg söylesem yardımcı olabilir misin
Eğer ki hem beslenme hem de çalışma programın yok İse yardımcı olurum 😊
Takip ettim