Ben fındık içi kullanıyorum, Hindistan cevizini pek sevmem süslemede. Şerbetli tatlılarda ise bütün ceviz tercih ettiğim oluyor. Sizler tatlıları süslemede ne kullanıyorsunuz?
Antep fıstığı bazen, bazen Hindistan cevizi, çikolata ile süslediğim de oluyor, küçük çikolata parçaları da kullanıyorum. Yaptığım tarife göre değişiyor.
Sana da afiyet olsun Pastalarda en güzel çikolata gidiyor, üzerine rendeleyeceksin ya da benmari usulü eritip şekil vereceksin. O değil de anlatırken canım pasta yapıp süslemek istedi 😄
Antep fıstığı, fındık, ceviz, çikolata türevleri, meyve kullanırım bir tek şu boncuk süslemelerden kullanmam nefret ediyorum yerken boğazıma kalacak hissi veriyor.
Ben yoğurda ekmek doğrayıp karıştırıyorum üzerini toz şeker katmanıyla süslüyorum servis ettikten sonra şekerle karıştırıp yenilebilir. Yapabildiğim tek tatlı bu
Yapılışını aşama aşama paylaşacağım. Yorum atarım linkini size buradan yapınca. Üzeri için çikolata ve krema. Altı ise normal muhallebi, arasında da eti Burçak var