Yeme & İçme Havucu tatlı yapımında kullanır mısınız? _betz_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Bu sabah yarın için böyle bir tatlı yaptım ama sabır edemedik ailecek kestik birer dilim. Sizler havucu tatlı yapımında kullanır mısınız? Havuçlu tatlıları seviyor musunuz? Havucu tatlı yapımında kullanır mısınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kaç zamandır canım cekiyor bak bundan 😍🤤Evet özellikle havuçlu tarçınlı kek çook severim. 1 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Off ama off. Mükemmel gözüküyor.Evet, kullanılır. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Evet kullanırım, afiyet olsun 1 0 Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Nusretin havuç dilimi tatlısı aklıma geldi canımda çekti şimdi. İş çıkışı havuç dilimiyle dondurma alayım da çık çıkı çık çıkı yapayım. 😄 1 5 Yorumla _betz_ +1 yıl Afiyet olsun 😅 Yorumla hikmet0858 +1 yıl Dün tatlıyı almayı unuttum ama şimdi yaptım. 😄https://imgyukle.com/i/nxfN6H Yorumla hikmet0858 +1 yıl Yorumla _betz_ +1 yıl Afiyet olsun size de 🙃 havuç dilimi ben de severim😊 Yorumla hikmet0858 +1 yıl Teşekkür ederim. 🙂 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Havuç tatlılarda hiç fena bir tat vermiyor. Yakışıklı bir şekilde tatlıya katılım sergiliyor 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Havuç topları çok güzel oluyor ayy canım çekti. Evet kullanırız. 1 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Evet kullanırım kek pasta baklava hepsini hafifletir sindirimi kolaylaştırır 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. bizede yap gonder:)havucu da malzemeleride alirim :) 1 0 Yorumla
Mahall Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Tatlı yapmayı hiç denemedim ☺Ama bu çok güzel görünüyor 😋 Afiyetle yiyiniz ☺ 1 0 Yorumla
nickname1000 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Havuçlu pasta yedim. Hiç begenmedim. Hindistan cevizi de sevmem. Iyyyy 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl evet kekte ve crzerye yaparken kullanırım 1 0 Yorumla
darkked Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Çok güzel gözüküyor nerden aldın tarifini 1 3 Yorumla _betz_ +1 yıl Yaptığımız bir şeydi, paylaşırım bence olarak aşamalı şekilde yapımını akşama. Yorum atarım paylaşınca bakarsınız olur mu? Yorumla darkked +1 yıl Çok mutlu olurum 🌸 Yorumla _betz_ +1 yıl En güzel havuç dilimi! ↗Bakabilirsiniz 🙃 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kullanilir güzel olur 1 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet çok severim 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar